İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu kuzey böyle genç esmer birisi mi bugün beşiktaşta kuzey diye birine baktırttım çünkü

Hayır canım benim dediğim kuzey kumral ufak tefek zayıf biri aslında bir daha bulmadım onu internette falanda arattım baya. Bana dedikleri çıktı. 27 martta sana mesaj atıcak döncek desi verdiği tarih dirwk o gün mesaj geldi hayatın yoluna girecek 3 hafta içinde dedi öyle oldu.

Bakirkoy laf cafede kuzey var dedigini kisiye benziyor ama ben hic baktirnadim bilemiyirum

Hande evlenceksin dediginde inanmismiydin peki ve o siralar evlilk planiniz varmiydi cikan fal duymak cok hosuma gitti...

Ay ciddi misin o Zaman yarın baktırtırayim evet memnun kalmış tok sesli bir kadındı telefonda sesi öle geldi Tamm Can'ım atıyorum numarasını sana

Kızlar müjdemi isterim beni bilen bilir konum mayıstan beri fallardan kaldıramadım kafamı.. İnanınca oluyormu yinede sizi bilgilendireceğim demiştim.. 9 eylülde biz görüştük kızlar, 7eylülde artık konusmamız lazım diye mesaj artı 8inde görüşecektik ama olmadı 9una sarktı ve sanırım mutşu son.. Barısma adımları atıldı yeniden deneme kararı aldık henüz hala bende inanamıyor ve korkuyorum bozulmasından ama bilginiz olsun. Damlalar tuğba an itibariyle noktayı koymuştur. Ve bilginiz olsun bir tek fal alem deki rezzan bana haziran ayında sen yinede eylüle kadar bekle derim demişti yuuh demiştim. Birde temmuzda laf kafe canan agustos ayında barısma görmüyorum eylüle sarkar demişti. Son olarakta tuğbanın net tarihiyle çıktı. Kısacası tarihi tutturan zamanı tutturan totalde 3 kişi oldu.

Hepinizin Allah gönlüne göre versin kızlar, şükürlerim Allaha ben bu sürede fal bir yana sürekli dua ettim. Tamamen bitti dediğimde en çaresiz anımda bile. Duamın kabul olmayacağına inandıgım anlardaysa şükrettim yinede halime Allahım en dogrusunu sen bilirsin dedim. Ama dua etmekten vazgecmedim, dilerim ki herkesin falları çıkar siz yeterki umudunuzu kaybetmeyin. İnşallah bende bir aksilik yaşamam, erkek arkadasım ne düsünüyosa ne hissediyosa tuğbanın dedikleriyle birebir çıktı hep bu arada. Bu konuda emin olun hisler konusunda gerçekten cok basarılı tek ıska atmadı. Bende de bir kere tarihi cıkmadı hazirandı sanırım. Kısacası martta başlayan ayrılıgım tam olarak 6 ay sonra son buldu çok şükür. En imkansız artık olmaz dediğim anda bile. İmkansız demeyin gerçekten herşey oluyor. Kendimi buna çok endekslemiştim Allah herseyi gönlünüze hayrınıza göre verir inşalah

Hande evlenceksin dediginde inanmismiydin peki ve o siralar evlilk planiniz varmiydi cikan fal duymak cok hosuma gitti...

Hande evlenceksiniz dedi aradan zaman geçti geçmedi tamamen koptuk ben de bakamadı diye handeye gitmem birdaha demiştim. yıl içinde baktırmıştım o fala, aralıkta evlenme teklif edicek demişti. mümkün değil dedim hatta içimden, pembe tablo çiziyor diye düşündüm. biz ekim kasım gibi barıştık aralıkta da evlenme teklif etti gerçekten.
hatta aklıma gelmedi o sıralar fal, sonradan not aldığım fallara bakıyım dedim orda gördüm.

Ona ben de bir kez fal baktırdım ama çok hızlı konuşuyor diye sevmemiştim. dediği hiçbir şeyi de hatırlamıyorum ne yazıkki :S ama sen çok güzel anlatmışsın gidesim geldi şimdi :) ne kadara fal bakıyordu?

Kızlar özel mesajlara dönüş yapacağım akşam 10 gibi şu an müsait değilim burdan topluca yazayım dedim vercem numarayı kızmayın bana bugün işyeri biraz dolu malum Arif'e ama döneceğim hepinize

Yeaaa yok mu Gaziosmanpaşa Birsen'in no'sunu bilen, mübarek gün bi el atın yaw Tüm forumun altını üstüne getirdim, herkese dadandım resmen özelden, biri beni kurtarsın yaw

Alaçatı rica etsem kimler olcak kimler olmucak dedi yazar mıısn, mesela mi Cafe Hande symbol Nihal Asmin Cafe de gittiklerin var mı, ben de o kadar çok falcıya gittim ki

valla helal evlilik tutturan hic olmadi ilk kez duyuyorum arti birde tarihide ilk kez duydum bi bna rastlamaz boylesi zaten..

Şu ana dek net olarak Toprak in fali cikti

Oda olur yazar yazabilir seklinde konustu net demedi ama tuttu..cinsllik dusunuyo dedi tlfnda konusmak istedgni soyledi..hep yazisiyorsunuz yuzyuze olmiycak dedi tum kartlar bitene dek bakti ve dedi ki hep ayni sey olcak bununla dedi..yani evlenmicez ama hep yazisicagiz...ohalde ben ya ölcem ya hep bu adama asik olcam bekar kalcam dimi ?

tebrikler cnm bisey sorcam hic gorusme ihtimaliniz varmiydi senin veya onun..bide o tarihte sen mu aradin o mu...gozlerime inanamadmda çikan tarih gorunce..bu kadin tarih tutturuyomu genelde cunku bna herkes şubat demisti ama 8 ay oldu adam yurtdisunda(utku yurdsini bildi ama oda subat dediydi)

valla helal evlilik tutturan hic olmadi ilk kez duyuyorum arti birde tarihide ilk kez duydum bi bna rastlamaz boylesi zaten..
Evlenme teklifinin tarihini tutturdu da evliliğin kini tutturamadı ama her falda evlenceksiniz dedi şimdi hakkını yemiyim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…