Evlenme teklifinin tarihini tutturdu da evliliğin kini tutturamadı ama her falda evlenceksiniz dedi şimdi hakkını yemiyim. :))
Merhaba hayatım bende alabilir miyim numarasını?baktıracam çok duydum gül'ün adınıKızlar şimdi bir şey sorcam bu Ankara da falcı Gül var Mış benim arkadaş yıllar önce baktırmış numarasını verdi 70 dedi ona sınavı kazanıp 9 ay sonra işe başlayacaksın falan demiş kız yok inanmış ama çıkmış o baktırdığında 60 tl miymiş hiç baktıran oldu mu acaba telden baktırsam değer mi ne dersiniz
tabii mesela ayhan evlenmicen demişti. nesil yılbaşına kimle girersen onla evlencen demişti, nesil de iyiydi aslında ama çok sıkılgan tavrı vardı bırakmış falı diye duydum ayrıca. hande hep evlenceksin dedi. çok falcıya gittim de hatırlamıyorum bile. bir o kadar da netten baktırdıklarım oldu. ya şöyle ki aslında fal sana ihtimalleri söylüyor önündeki yolları söylüyor. aslında yolunu sen seçiyorsun.evlenmicen diyen falci oldu mu peki..bna 3e 3 oldu..hangisine inansam bilmiyorum
Canım baktırdıysan yorumlarını merak ediyorum...bilgilendirir misin biziKızlar özel mesajlara dönüş yapacağım akşam 10 gibi şu an müsait değilim burdan topluca yazayım dedim vercem numarayı kızmayın bana bugün işyeri biraz dolu malum Arif'e ama döneceğim hepinize
Hande'ye baktırdığına eminmisin canım ses kaydı yasak çünkü telefonu bile alamıyosun yanınaKızlar selam, Hande muhabbeti olmuş ben martta baktırmıştım ve sanki nabza göre şerbet veriyor gibi gelmişti çok beğenmemiştim, hoş bildiği şeyler olmuştu ve o dönem ara ara yazan eski sevgilimle olmayacağını benim de gelse bile istemeyeceğimi söylemişti. Ben o ara inanmak istemedim sanırım:) taa o Zaman ağustos ayında hayatıma yeni birinin gireceğini harfine tipine kadar söylemişti bana salladı gibi gelmişti gel gelelim falı çıktı. Kaydını kaybettim geleceğe dair diğer bahsettiği detayları anımsamıyorum. Keşke İstanbul'da olsam da tekrar gitsem diyorum şu aralar yine geldiler bana da. Telefonda bakmıyor di mi kesin=/
Hande'ye baktırdığına eminmisin canım ses kaydı yasak çünkü telefonu bile alamıyosun yanına
İkizlar selam,
sevgi terzi denilen kadin son derece saygisiz biri. fallarinin da cikacagini sanmiyorum. gecen gittik 2 kisi bekletti bekletti. yazamamistim haberiniz olsun. o terslikle o havayla bir cacik olmaz bence ondan.
Isabet olmus demek ki :)İ
Bana tek kelimesi bile çıkmamıştı
Mehmet hoca ya Nasıl ulaşırızüzerinde cin musallatı, büyü, sihir, nazar vs.. oldugunu dusunen herkesedir bu msjim arkadaslar;
bundan 13 ay önce erkek arkadaşımda inanilmaz değişimler başladı. işleri kötü gitmeye, sürekli maddi zarar etmeye başladı. bununla beraber insanlarla iliskileri giderek tuhaflasmaya da basladi. herkesten kaciyordu. ters, sinirli ve ya agresif oluyor, olmayacak seylere parlayıweriyor çok kalp kırıyordu. bazen de zavalli bi çocuk gibi savunmasiz ve çaresiz oluyor ne yapacağını bilmiyordu. gosterdigi tepkimeler psikolojik we ya psikiyatrik sorunlarla çok büyük benzerlik gösterdiği için hocalardan yardım almak yerine, her eğitimli insanin yapacaği gibi psikiyatriden yardim almayı tercih ettik. hiç bir işe yaramadı. durum daha da kötüleşti. iflas etti. tum dostlarini kaybetti. tabi ki beni de kaybetti. her ne kadar olgun olmaya çalışsam da başaramadım. yoruldum. bıktım. mücadele edemedim ve ayrılık yolunu seçip onu yapayalnız bıraktım. şu anki aklım olsa onu bir saniye bile yalniz bırakmazdım ama yaptım işte... ta ki intihar ettigi güne kadar. mayıs ortasında intihar teşebbüsünde bulundu. 3 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra kurtuldu. ben de bu sırada ( ve tabi ki ayrı kaldığımız dönemde) işin ruhani bir boyutu olduguna inanmaya başlamış, bu konu üzerine internetten araştırmalar yapmaya başlamıştım. önce 4 farklı falcıya gittim. bu bir hataydi tabi ki. cunku erkek arkadasimin durumu ciddiydi. olasiliklar tahminler uzerine hareket edilemezdi. falcilarin berbat ve alakasiz fallarindan sonra işin ehli insanlar araştırmaya başladım. ve kendim iç anadoluda yaşamama rağmen, izmirde işin ehli bir hoca buldum. erkek arkadaşım hastaneden çıktıktan 2 gün sonra izmire gittik apar topar. bucada mehmet hoca isimli bir beyefendi. Allah binlerce kez razı olsun. bizi her konuda aydinlatti. erkek arkadaşımın eski ruh hastası şeytani kız arkadaşı, erkek arkadaşıma ölümüne büyü yapmış. ya benim olursun ya da kara toprağın mantığıyla kendisini öldürmek üzere üç harfli musallatında bulunmuş. mehmet hocaya gidişimiz mayıs ortalarındaydı we 10 aydır kimselerin çözemediği durumu mehmet hoca yarim saatte çözdü ve 5 dk içinde tedawi etti. inanilir gibi değil biliyorum ama tam 5 dk içinde erkek arkadaşım eskisi gibiydi. üzerindeki tüm ağırlık tüm kaswet tüm kötü enerji yok oldu gitti.. tam 3 aydır da maşallah tek bir kötü günümüz bile olmadı.. aksine her şey çok iyiye gidiyor..
kendisinin ve ya bir yakınının üzerinde büyü- sihir- musallat vb. şeyler oldugunu düşünen bireyler; kesinlikle tek adres mehmet hocadir diyorum..
saygilarimla..
Bence de serbest olmalı ama ne yazık ki çoğu izin vermiyor:)))Evet ben gizli kaydetmiştim ama zaten telefonum bozulunca gitti kayıt=( zaten niye yasak onu da anlamıyorum kaydetsek nolcak ki=)
Canim bu uyenin 3 tane mesaji var 2012de yeni olup yazmis hepsini. 1inde 4 yillikkocam diyor oburunde 13 ay once erkek arkadasim diyor. Reklamcinin teki uzak olsun. Zaten hala takip etmiyordur ama paylasayim dedim.Mehmet hoca ya Nasıl ulaşırız
Hadi ya tşk ederimCanim bu uyenin 3 tane mesaji var 2012de yeni olup yazmis hepsini. 1inde 4 yillikkocam diyor oburunde 13 ay once erkek arkadasim diyor. Reklamcinin teki uzak olsun. Zaten hala takip etmiyordur ama paylasayim dedim.
tabii mesela ayhan evlenmicen demişti. nesil yılbaşına kimle girersen onla evlencen demişti, nesil de iyiydi aslında ama çok sıkılgan tavrı vardı bırakmış falı diye duydum ayrıca. hande hep evlenceksin dedi. çok falcıya gittim de hatırlamıyorum bile. bir o kadar da netten baktırdıklarım oldu. ya şöyle ki aslında fal sana ihtimalleri söylüyor önündeki yolları söylüyor. aslında yolunu sen seçiyorsun.
Bence kendine güvenen falcı ses kaydı aldırır ,bizler falcıya gittiğimizde çıkışta çoğunu unutuyoruz zaten,Hande not da aldırmıyor çok enteresan tek not aldırmayan falcı o,ne olacak ki ses kaydı yada not alsak bir yerlerimi eksilecekSes kayıtları kanıttır....çıkmayan falları aleyhlerine kullanılır diye korkuyorlar, büyük ihtimalle...
Ses kaydı alınca fal çıkmıyor diye bir bahaneleri varBence kendine güvenen falcı ses kaydı aldırır ,bizler falcıya gittiğimizde çıkışta çoğunu unutuyoruz zaten,Hande not da aldırmıyor çok enteresan tek not aldırmayan falcı o,ne olacak ki ses kaydı yada not alsak bir yerlerimi eksilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?