İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba hayatım bende alabilir miyim numarasını?baktıracam çok duydum gül'ün adını

evlenmicen diyen falci oldu mu peki..bna 3e 3 oldu..hangisine inansam bilmiyorum
tabii mesela ayhan evlenmicen demişti. nesil yılbaşına kimle girersen onla evlencen demişti, nesil de iyiydi aslında ama çok sıkılgan tavrı vardı bırakmış falı diye duydum ayrıca. hande hep evlenceksin dedi. çok falcıya gittim de hatırlamıyorum bile. bir o kadar da netten baktırdıklarım oldu. ya şöyle ki aslında fal sana ihtimalleri söylüyor önündeki yolları söylüyor. aslında yolunu sen seçiyorsun.

Kızlar özel mesajlara dönüş yapacağım akşam 10 gibi şu an müsait değilim burdan topluca yazayım dedim vercem numarayı kızmayın bana bugün işyeri biraz dolu malum Arif'e ama döneceğim hepinize
Canım baktırdıysan yorumlarını merak ediyorum...bilgilendirir misin bizi

kizlar selam,

sevgi terzi denilen kadin son derece saygisiz biri. fallarinin da cikacagini sanmiyorum. gecen gittik 2 kisi bekletti bekletti. yazamamistim haberiniz olsun. o terslikle o havayla bir cacik olmaz bence ondan.

Kızlar selam, Hande muhabbeti olmuş ben martta baktırmıştım ve sanki nabza göre şerbet veriyor gibi gelmişti çok beğenmemiştim, hoş bildiği şeyler olmuştu ve o dönem ara ara yazan eski sevgilimle olmayacağını benim de gelse bile istemeyeceğimi söylemişti. Ben o ara inanmak istemedim sanırım:) taa o Zaman ağustos ayında hayatıma yeni birinin gireceğini harfine tipine kadar söylemişti bana salladı gibi gelmişti gel gelelim falı çıktı. Kaydını kaybettim geleceğe dair diğer bahsettiği detayları anımsamıyorum. Keşke İstanbul'da olsam da tekrar gitsem diyorum şu aralar yine geldiler bana da. Telefonda bakmıyor di mi kesin=/

Hande'ye baktırdığına eminmisin canım ses kaydı yasak çünkü telefonu bile alamıyosun yanına

Mehmet hoca ya Nasıl ulaşırız

Anladim..bana iki falci ihtimal dahilinde konusmustu zaten..mesela şöyle ki evlilik sen istersen oluyor demisti..bir digeri bunla hep konusursun ama evlenmezsin demisti...yani hep -se li -sa li ihtimalli konusanlarki bence hakiki fal budur...oyuzden ben gecen kavga ettikte artik bitti mi die dusunuyorum ama hala istiyom o baska

Ses kayıtları kanıttır....çıkmayan falları aleyhlerine kullanılır diye korkuyorlar, büyük ihtimalle...

Ses kayıtları kanıttır....çıkmayan falları aleyhlerine kullanılır diye korkuyorlar, büyük ihtimalle...
Bence kendine güvenen falcı ses kaydı aldırır ,bizler falcıya gittiğimizde çıkışta çoğunu unutuyoruz zaten,Hande not da aldırmıyor çok enteresan tek not aldırmayan falcı o,ne olacak ki ses kaydı yada not alsak bir yerlerimi eksilecek

Ses kaydı alınca fal çıkmıyor diye bir bahaneleri var

Kızzzlar merhaba uzun zamandır girmiyordum buraya mesaj gelmis mailimde gördüm bakayım dedimde öyle girdim dün tavsiye üzerine asmin eray a gittim cok mantıklı tespitlerde bulundu ve nokta atışları vardı 20 gün verdi bakalım ama şiddetle tavsiye ederim.adam gercekden iyi bugunde kuzenimden zeytinburnunda bi kadını duydum kalktım gittim matbaacilar sitesinde onunda nokta atışları var harfler felan doğruydu 4 güne bu adam seni aramazsa gel yüzüme tükür ben bu işi bırakırım dedi hadi bakalım bekliyorum 4 günü sonrada ediye gecctim dejavu adamin enerjisini seviyorum tespileri cok dogru zaten daha önce çıkan fallarida olmusduu oda 3 4 gün dedi pisman vs dedi ama bakalim nolcek. Angelsnil beni bias cafe gökçeye götürmüştü oda çok iyiydi gerçekçi geldi bana tabiii bunlardan haric gene bi sürü falciya gittim ama 5 para etmedikleri icin yazmıyorum. Durum bu yani eger 4 güne çıkarsa o kadını deneyin derim sizlere çıkmazsada zaten bende giden parama üzülürüm =)

Haa bide ses kaydi olayindan bahsedilmiss evine gittigim kadın biz agzimizi acmadan fali takip edin diye ses kaydi alin kizlar dedi hazirlatti bize ses kaydini kendi 4 kisi gittik.4 umuzde aldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…