- 13 Temmuz 2016
- 211
- 81
- 18
Bu bayan ne kadara bakiyor peki?Haa bide ses kaydi olayindan bahsedilmiss evine gittigim kadın biz agzimizi acmadan fali takip edin diye ses kaydi alin kizlar dedi hazirlatti bize ses kaydini kendi 4 kisi gittik.4 umuzde aldik.
50 tl canım ama bana biraz pembe tablocu gibi geldi evet nokta atışları vardi ama 18.yasindaki kiz kardesime bile evleniceksin buncocukla dedi yaa ne bilim de 18 yasinda daha hayatina kimler.girer kimlee cikar zannetmiorum iste hep cok olumlu konusmasi beni biraz suphelendirdi Allahdan 4 gün kısa gün de beklice de gprucezBu bayan ne kadara bakiyor peki?
Bana da verir misiniz nosunuMerhaba hayatım bende alabilir miyim numarasını?baktıracam çok duydum gül'ün adını
Goker bana dediki seninkinin bi çocuğu var yok diyorum vart diyor yahuu eminim yok diyorum sonra çevirdi dediki amaa senden bi bebegi olacak felan o anda benim ivin bitti yetere de arefe gunu gittim kapaliydi yeterde gelecek felan beklemeyin karsi tarafın duyhularinda cok iyidir tavsiye ederim.Kızlar Göker ve Yeter nasıl ve nerede bakıyor?
O zaman 4 gün sonra senden güzel haberlerini bekliyoruz canım:)Kızzzlar merhaba uzun zamandır girmiyordum buraya mesaj gelmis mailimde gördüm bakayım dedimde öyle girdim dün tavsiye üzerine asmin eray a gittim cok mantıklı tespitlerde bulundu ve nokta atışları vardı 20 gün verdi bakalım ama şiddetle tavsiye ederim.adam gercekden iyi bugunde kuzenimden zeytinburnunda bi kadını duydum kalktım gittim matbaacilar sitesinde onunda nokta atışları var harfler felan doğruydu 4 güne bu adam seni aramazsa gel yüzüme tükür ben bu işi bırakırım dedi hadi bakalım bekliyorum 4 günü sonrada ediye gecctim dejavu adamin enerjisini seviyorum tespileri cok dogru zaten daha önce çıkan fallarida olmusduu oda 3 4 gün dedi pisman vs dedi ama bakalim nolcek. Angelsnil beni bias cafe gökçeye götürmüştü oda çok iyiydi gerçekçi geldi bana tabiii bunlardan haric gene bi sürü falciya gittim ama 5 para etmedikleri icin yazmıyorum. Durum bu yani eger 4 güne çıkarsa o kadını deneyin derim sizlere çıkmazsada zaten bende giden parama üzülürüm =)
Bakalım zannetmiyorum amaa !!! Görücezzz kısss sende iyi fal gurmesisin yokmu onerecegin ywni birileriO zaman 4 gün sonra senden güzel haberlerini bekliyoruz canım:)
Nihal sembolde mi acaba?kizlar uzun zamandir giremiyorum yurt disindayim diye,ben istanbuldan cikmadan 2 gun once nihale baktirdim disarda bulustuk bakti dedigi 2 onemli sey tarihiyle cikti,biri ozel hayat biri de 9-10 yil onceki bi konuyla ilgili birsey,hic beklemedigim anda gerceklesti,zaten daha onceki 2 fali da tam tarihiyle cikmisti,simdi istanbula geldigim gibi yine baktircam,bide hande iyiydi bana mart ayinda handenin de fali cikmisti mesela hande bana sana eylule kadar is yok demisti ne yaparsan yap eylule kadar gittigin hicbi mulakat olmuyacak demisti oyle de oldu ben o fal cikmasin diye belki 15 tane gorusmeye gittim ama hepsinde bi sorun cikti birinde maas dusuk birinin calisma saatleri okuluma uygun degil birinin yeri cok uzakta,sonunda Azerbaycana dondum simdi 1 haftaya gelecem istanbula tekrar geldigimde handeyle nihale gidecem ama bana ikisi arasndan daha iyisini sorarsaniz anlik analizlerde nihal daha iyi,gelecek zaten ikiside cikmisti.gitmeyenlere Nihali kesinlikle tavsiye ediyorum,bide nihalin kahve fali daha iyi sanki
evet besiktas symbol cafeNihal sembolde mi acaba?
Canim olumlu muydu fali?Kızlar ben geçen Güneşli'deki Seda'ya gittim.. Evde bakıyor ama kahve falı vs değil bir kağıda yazdırıyor sonra yırttırıyor kağıdı sonra da yüzüne söylüyor. Direkt isim soyisim şeklinde söyledi baya şaşırdım benim yazdığım kağıdı görmedi çünkü ama içimdekileri tek tek söyledi ben çok şaşırdım. İşin içinde bir bit yeniği mi var emin olamadım ama içim bir tuhaf çıktım yanından. Söyledikleri tutacak mı bilmiyorum anı bildi herşeyiyle ama ona giden oldu mu hiç burdan merak ettim.
Benim bir arkadasima da olmayacak bir adamla -kiz istiyordu cok- evlenecegini soylemisti daha iliskileri bile yokken de o yuzden sordumOlumluydu evet ama mesela eski sevgilimle ilgili "tek isteğin sana geri dönüş yapması ve seninde onu red etmen" dedi ki bu tamı tamına doğru.. Olacak dedi bana ama ben yine de doğruyu mu biliyor yoksa benim duymak istediklerimi mi söylüyor bilemedm çünkü bütün falcılar bna bunu söyledi 1 yıl olacak neredeyse. Benim olumludan ziyade gerçeği söyleyen falcı tercihimdir
Seda mı söyledi bunu? Olmadı mı?Benim bir arkadasima da olmayacak bir adamla -kiz istiyordu cok- evlenecegini soylemisti daha iliskileri bile yokken de o yuzden sordum
Yok canim zaten durumu bilsen olmayacagini anlarsin da kiz cok istiyordu isteSeda mı söyledi bunu? Olmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?