O zaman ben de çok umutlanmayayım.. Zaten dediği çıkan bi falcıya bu zamana kadar rastlamadığım için baktırırsam öylesine baktırıyorum. Bir arkadaşıma biri çok övmüş meraktn gittim ben deYok canim zaten durumu bilsen olmayacagini anlarsin da kiz cok istiyordu iste
Tatlımmmm ben hepsine gittim biliyosun konuşmuştuk hepsi fosss o yüzden hiç birini tavsiye etmiyorum,ben bulursam sağlam falcı kaçırmıycam deneyip burayada yazacağım:))Bakalım zannetmiyorum amaa !!! Görücezzz kısss sende iyi fal gurmesisin yokmu onerecegin ywni birileri
Valla bilsem cevap vericemde bilmiyorumkiSize çok dargınım kızlar.
Kim tarot bakıyor yahu kaç kere sordum
Sahi, iyi tarot bakan reklam yapmayan birine ihtitacım var
arkadaşlar şu andaki durumu biliyorlar ama geleceği bilemiyorlar...geleceği şu andaki duruma bakarak sadece yorumluyorlar...%90 öyle ...diğer %10 luk falcı kısmını daha bulamadık....en iyilerti bile beni aylarca yıllarca oyaladı bu adam gelicek diye...gelmedi beklenen adam, başkası geldiYok canim zaten durumu bilsen olmayacagini anlarsin da kiz cok istiyordu iste
O konuda pen cafe yeter iyi yahu bi alahin kuluda gop hicran hakkinda bilgi versin.Arkadaşlar karşıdaki insanın düşüncelerini bilen kim var?
Canım ben ona gidecektim ama hep oyaladı dışarıdayım yada hastam var dedi,en sonunda da telefonumu hiç açmadı bende dahada aramadım sildim numarasını,gazi mahallesinde evde kahve falı bakıyor olarak biliyorum.Sonra yine orada gül diye bir bayana gitdim oda fosss çıktıO konuda pen cafe yeter iyi yahu bi alahin kuluda gop hicran hakkinda bilgi versin.
Canım bu konuyla ilgili Pen cafe Yeter bana iyi bilmişti :) olumsuz söylese bile o anda meğer bilmişte benim haberim yokmuşArkadaşlar karşıdaki insanın düşüncelerini bilen kim var?
Ben hicrana baktırdım...fena sayılmaz aslında sea Cafe Diye bi yerde bakıyo... bide bugün asmin Cafe Eraya baktırdım beş kuruş etmez parama acıdım resmen ne anı nede geleceğin yorumu saçma sapandıO konuda pen cafe yeter iyi yahu bi alahin kuluda gop hicran hakkinda bilgi versin.
Ben erayi cok begendim halada acar fali dinlerim yani o derece iyi.Ben hicrana baktırdım...fena sayılmaz aslında sea Cafe Diye bi yerde bakıyo... bide bugün asmin Cafe Eraya baktırdım beş kuruş etmez parama acıdım resmen ne anı nede geleceğin yorumu saçma sapandı
Hicranin nosunu verirmisin banaBen hicrana baktırdım...fena sayılmaz aslında sea Cafe Diye bi yerde bakıyo... bide bugün asmin Cafe Eraya baktırdım beş kuruş etmez parama acıdım resmen ne anı nede geleceğin yorumu saçma sapandı
Symbol serkan bi bana mı tutturamadı yaHalkalı nermindeyim gene =) burdan arkadaşa dediği çıkmış birde sembol serkanin dedigi çıkmış bende dayanamadim geldim banada dedikleri çıktı
Ben gittim erkek arkadasinla is yapacaksiniz dedi harbiden yapmaya basladik iyiydi yani nerminden çıktım biraz önce gene superdi 2 gun veya 2 hafta dediSymbol serkan bi bana mı tutturamadı yaherkes memnun kalmış.
Neyse..kızlar ben istanbul cafe ahmet'e gideceğim kadıköy de olan.randevu alabilirsem tabi..giden var mı?bilgi verse keşke
Tekrar mı gitsem serkan'a acaba?ben söylediklerinden de bişi anlamadım çok hızlı konuşuyo:)Ben gittim erkek arkadasinla is yapacaksiniz dedi harbiden yapmaya basladik iyiydi yani nerminden çıktım biraz önce gene superdi 2 gun veya 2 hafta dedi
Tekrar mı gitsem serkan'a acaba?ben söylediklerinden de bişi anlamadım çok hızlı konuşuyo:)
Halkalı bana çok uzaktel de bakıyor mu nermin?
Bakiyoe ama b3n hic baktirmadim yuzyuze baktirmak her zaman tercihimTekrar mı gitsem serkan'a acaba?ben söylediklerinden de bişi anlamadım çok hızlı konuşuyo:)
Halkalı bana çok uzaktel de bakıyor mu nermin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?