- 13 Temmuz 2016
- 211
- 81
- 18
Bu sea cafe nerede hayatım?hicran'ı çok duymuştum eskiden de.Hatta ilk başlarda evinde bakıyordu sonra cafe açtı.O zamanlar her giden çok memnundu.Şimdi nasıl bilemem.Ben hicrana baktırdım...fena sayılmaz aslında sea Cafe Diye bi yerde bakıyo... bide bugün asmin Cafe Eraya baktırdım beş kuruş etmez parama acıdım resmen ne anı nede geleceğin yorumu saçma sapandı
Seda mı
Canim serkan bana ve bir arkadasima yakin gelecegi tutturdu. Nermin telefonla da bakiyor, bi dene istersen ikisini de tekrar ama serkan icin sabah 9da cafede ol ilk siralarda olmaya bakTekrar mı gitsem serkan'a acaba?ben söylediklerinden de bişi anlamadım çok hızlı konuşuyo:)
Halkalı bana çok uzaktel de bakıyor mu nermin?
Benim de tercihim yüzyüze baktırmak.Hiç telde fal baktırmadım.Ama bazıları çok uzakBakiyoe ama b3n hic baktirmadim yuzyuze baktirmak her zaman tercihim
Hayatım ben serkan'a 2 kere baktırdım.Çok tuhaf ilkinde hiç bilemedi.Genelde falcılar ilk baktırdığında çok güzel bakar.2.gittiğimde daha iyiydi.Fakat çok önemli bir detayı bilemedi.Şöyle ki;adam evlenmiş çoktan bana da evlendim diye mesaj atmıştı.Neyse ben tam inanamadım serkan'a sordum.Hayır dedi kesin bir dille.O kadar egoist bencil biri ki zor evlenir dedi.Meğer adam evleneli kaç ay olmuş.Tek bildiği bu adam seni arasada olmaz aramazsa böyle böyle biter gider.Canim serkan bana ve bir arkadasima yakin gelecegi tutturdu. Nermin telefonla da bakiyor, bi dene istersen ikisini de tekrar ama serkan icin sabah 9da cafede ol ilk siralarda olmaya bak
Canım sea Cafe Gazi mahallesinde...numarası olsa direk vericem sanada bize yakın olduğu için ben direk gidiyorum...beklersen yarın uğrar alırım amaBiride su hicranin nosunu versin artk yaaa yardimci olalim birbirimize
bana zehra hanimin nosunu verirmisinzKızlar, buraya haber vermek için girdim, uzun süredir girmiyordum.
Zehra ne dediyse çıktı. Eylül diye zaman vermişti, zamanı dahi tuttu. Yalnız kendisi Ankara'da, ama telefonla bakıyor.
Bir de Mehmet in dedikleri çıktı, ama kıyas yap derseniz Zehra daha iyi derim.. Mehmet istanbul'da.. Yıldızname bakıyor.
Fal da zehra, yıldızname de mehmet diye size öneri de bulunayım..
Canım erkek arkadaşınla iş yapacaksın diyen Ahmetmi Serkanmı karıştı minicik:)Ben gittim erkek arkadasinla is yapacaksiniz dedi harbiden yapmaya basladik iyiydi yani nerminden çıktım biraz önce gene superdi 2 gun veya 2 hafta dedi
Kadıköy de Ahmetti istanbul cafemi ne angelsnil ile gitmistikCanım erkek arkadaşınla iş yapacaksın diyen Ahmetmi Serkanmı karıştı minicik:)
Banada gülün nosunu gönderirmisinizAy ciddi misin o Zaman yarın baktırtırayim evet memnun kalmış tok sesli bir kadındı telefonda sesi öle geldi Tamm Can'ım atıyorum numarasını sana
Bende telefon no alabilirmiyimMerhaba Angelsnil,
ben telefonunu istesem?bir de bekletiyor mu?
Hande hanımın nosunu alabilirmiyimTatlim turkcemizi bozma cabasinda degilim.telefonum ingilizce oldugu ici ve ish yerimde de surekli ingilizce konustugun icin alishkanlik olmus.ş harfine sh, ç harfine ise ch yazmak.yoksa turkcemizi bozma cabasi boyle birsey asla olamaz.
fal falan neyse bi yere kadar daMerhaba Tuğçe ışınsu var bilirisiniz kitapları falan da var ona tarot baktıran oldu mu aranızda? Ve kişiye özel tılsımlar yapıyormuş aşk,bereket,şans gibi yaptıran var mı ?
Ben bi kez gittim bi avm nin cafesinde yapior.. 1 saat gozlerini kapali tututorsun sana biseyler soyluyor ama o sirada cafede oturanlar avmde gezen insanlarin hepsinin gozu sende... Bence kitabini al ve ordakileri yap.. Zaten tarot falan bakmiyor benim bildigimMerhaba Tuğçe ışınsu var bilirisiniz kitapları falan da var ona tarot baktıran oldu mu aranızda? Ve kişiye özel tılsımlar yapıyormuş aşk,bereket,şans gibi yaptıran var mı ?
Bi' de baktırdığım falcıları sayayım şimdi şöyle ilişkim mayıs ayında bitti erkek arkadaşım benden çok kısa süre yani yaklaşık onbeş gün sonra birileriyle görüşmeye başlamış o kızla olmayınca hızını alamayıp başka biriyle de görüşmüş. Şöyle ki bunu bilen hiçbir falcı olmadı ne online ne gerçek sadece bilen arkadaşımın bi tanıdığı falda beni görüp bu çocuğun yanında biri var haberi olsun demiş. Sadece ben kızı öğrendikten sonra melekler emre biriyle yakınlaşması olmuş ama yapamamışlar dedi, ay bi de Umay demişti.
Melekler Eren, aslında dediği tarihlrde görüşmem oldu ama dediği barışma olmadı.
Symbol Toprak, teyzeme inanılmaz bakmış ama bana yorumlarda okduğum gibi sürekli bu erkeğin tek ilgi alanı cinsellik dedi öyle değil.
Kadıköyde bi Dilara vardı, sadece zaman tanı o dönecek seni çok seviyor vs klişeleri.
Umay, 2 kiz olmus biriyle sanal biriyle gercekte de gorusmus dedi. Soyle ki ben iki kızıda biliyordum ama yüz yüze görüşmedim diye yalan söylemişti bana, çok sonra öğrendim Umay'ın dediği gerçekmiş yani. Sonucu tutturamadı.
Cafe 46 derin, ayrılmadan önce gitmiştim bana sıkıntı yok düzeleceksiniz demişti aksine ayrıldık.
İstanbul Kafede sarışın bir bayan, küllerinden doğarak gelecek çok mutlu olacaksınız dedi tamamen fos.
Evet bu kadaar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?