- 13 Temmuz 2016
- 211
- 81
- 18
Evet bu çok ilişki insanı değil takılmalık biri dedi sonra işte sana ulaşacak ama amacı cinsellik dedi yani gerçekten bana çok kötü şeyler yapsa da öyle bir insan değil eminim ama teyzeme inanılmaz güzel baktı o yüzden kötü hissettimAyyy canim Toprak sana da mi cinsellik dusunuyo dedi banada oylw dedi ayrildik bayramda bile konusmuyoruz kafami taslara vuruyorm...herkese cinsellikmi diyo ne
Ben senaya baktirmadim ama dun bi kizla tanistirdim o surekli senaya baktiriyormus.. Sonunda dediki beni kandirdi hep olumlu seyler soyledi hep tersi cikti en sonunda yakasina yapisicaktim dedi kiz.. Ama dedigim gibi ben hic baktirmadim sadece dunku tanidigim kiz boyle dedi..Fincan cafe şenaydan çıktım şuan hic soru sormadan herşeyi söyledi bi güzel zaten bu tarz fallari seviyorum ben 2 gun dedi oda herkes bana yakin tarih veriyor ama bakalim. Daha önce ona baktiran varmi seninki istanbulda değil dedi bilgin olsun biraz arastirdim harbiden degilmis
o kadın cok falcı gibi degil oyle bir niyetiniz varsa bosuna para vermeyin ucuz da degil cunku. ben seansına gitmedim ama giden bir arkadasım oldu cok faydalı olmus zaman icinde. hemen etki beklemeyın dua veriyor enerji calısmaları veriyor gercekten inanıp yaparsanız duzenli bir sekilde oluyor.Merhaba Tuğçe ışınsu var bilirisiniz kitapları falan da var ona tarot baktıran oldu mu aranızda? Ve kişiye özel tılsımlar yapıyormuş aşk,bereket,şans gibi yaptıran var mı ?
Merhaba kızlar bugün symbol nihale gittim. Verdiği yakın tarihler var bakalım cıkıcakmı falımda cok genel baktı acıkcası buradakı yorumlara göre dahada iyi bir fal hayal etmiştim. En azından bana soru sorarak falına devam etmedi erkek arkadasımın yüz hattını birebir anlattı genel olarak iyi faldı. Son zamanlarda gittiğim fallar arasında damlalar cafe tugba var. Evet hızlı konusuyor ve kustah bir durusu var selam vermeden falına baslıyor ama fal konusunda bana dedikleri cıktı. Yeterde gerçekten karsındakı insanın o anki dıygularını gercekten bırebır aktarıyor. İstanbul cafe ahmete gittğimdede beğenmiştim ona bir kez daha gitmek iatiyorum. Kadıköy sevgi terzi sevgi cafeyi yazmış bir arkadas kendisi ün yapmış bir kez gittim ve hiçbirşeyimi bilemedi cokta havalıydı sanki fala bakma
Merhaba ben tuğbanın ve yeterin daha detaylı bakmasını beğenmiştim . Bu zamana kadar bir çok falcıya gittim... Taksim roza : kendisini fala veremiyor ve sallıyor bilemedi. İmam: 5 dk sonra sana su falı yaptırayım bakım yaptırayım diyor. Kadınlar kahvesi pelin, meryem : kendimle ilgili ayrıntı vermediğim için birşey bilmedi. Kadınlar kahvesi duygu: duygunun yorumunu beğenmiştim o zamanlar baktırdıgımda memnun kalmıstım . Melekler kahvesi eren: eğer enerjisi iyiyse iyi bakıyor arkadaslarımınkını bildi ama bende birşey cıkmadı . Beğendiklerim pen cafe yeter : tarihleri biliyor ama uzak zamanlardan bahsetmiyorum cunku ayda bır ıkı kez gittiğim için uzun süreler hakkında konusmuyoruz cumku Zamanları oluyor ama erkek arkadasımın düşüncelerini hislerini birebir anlatıyor. İstanbul cafe ahmet: sınav tarıhımın zamanınu bildi ve kazanıcaksın kesinlikle dedi ve öyle oldu. Evlilik için tairhler için beklemem gerekiyor ama planda yokken ege turu yapıcaksın dedi ve öylede oldu. Damlalar cafe tugba. Zamanları iyi bildi bende ve oda detaylı baktı. Fala bakan kişi direk anlatmaya baslarsa fal oluyor cok soru sordugu zaman ona göre sekıllendığı zaman fallıktan cıkıyor. Tuğba ve yeter ben birşey demeden hep anlatmıştır.Canım merhabalar gittiklerinin arasından hangisi daha netti ve yaşamına daha yakın yorumlar yaptı?Tarihleri tutturan olayları bilebilen vb?
Merhaba ben tuğbanın ve yeterin daha detaylı bakmasını beğenmiştim . Bu zamana kadar bir çok falcıya gittim... Taksim roza : kendisini fala veremiyor ve sallıyor bilemedi. İmam: 5 dk sonra sana su falı yaptırayım bakım yaptırayım diyor. Kadınlar kahvesi pelin, meryem : kendimle ilgili ayrıntı vermediğim için birşey bilmedi. Kadınlar kahvesi duygu: duygunun yorumunu beğenmiştim o zamanlar baktırdıgımda memnun kalmıstım . Melekler kahvesi eren: eğer enerjisi iyiyse iyi bakıyor arkadaslarımınkını bildi ama bende birşey cıkmadı . Beğendiklerim pen cafe yeter : tarihleri biliyor ama uzak zamanlardan bahsetmiyorum cunku ayda bır ıkı kez gittiğim için uzun süreler hakkında konusmuyoruz cumku Zamanları oluyor ama erkek arkadasımın düşüncelerini hislerini birebir anlatıyor. İstanbul cafe ahmet: sınav tarıhımın zamanınu bildi ve kazanıcaksın kesinlikle dedi ve öyle oldu. Evlilik için tairhler için beklemem gerekiyor ama planda yokken ege turu yapıcaksın dedi ve öylede oldu. Damlalar cafe tugba. Zamanları iyi bildi bende ve oda detaylı baktı. Fala bakan kişi direk anlatmaya baslarsa fal oluyor cok soru sordugu zaman ona göre sekıllendığı zaman fallıktan cıkıyor. Tuğba ve yeter ben birşey demeden hep anlatmıştır.
Nihal cok soru soruyor sana da oyle yapti mi?Merhaba ben tuğbanın ve yeterin daha detaylı bakmasını beğenmiştim . Bu zamana kadar bir çok falcıya gittim... Taksim roza : kendisini fala veremiyor ve sallıyor bilemedi. İmam: 5 dk sonra sana su falı yaptırayım bakım yaptırayım diyor. Kadınlar kahvesi pelin, meryem : kendimle ilgili ayrıntı vermediğim için birşey bilmedi. Kadınlar kahvesi duygu: duygunun yorumunu beğenmiştim o zamanlar baktırdıgımda memnun kalmıstım . Melekler kahvesi eren: eğer enerjisi iyiyse iyi bakıyor arkadaslarımınkını bildi ama bende birşey cıkmadı . Beğendiklerim pen cafe yeter : tarihleri biliyor ama uzak zamanlardan bahsetmiyorum cunku ayda bır ıkı kez gittiğim için uzun süreler hakkında konusmuyoruz cumku Zamanları oluyor ama erkek arkadasımın düşüncelerini hislerini birebir anlatıyor. İstanbul cafe ahmet: sınav tarıhımın zamanınu bildi ve kazanıcaksın kesinlikle dedi ve öyle oldu. Evlilik için tairhler için beklemem gerekiyor ama planda yokken ege turu yapıcaksın dedi ve öylede oldu. Damlalar cafe tugba. Zamanları iyi bildi bende ve oda detaylı baktı. Fala bakan kişi direk anlatmaya baslarsa fal oluyor cok soru sordugu zaman ona göre sekıllendığı zaman fallıktan cıkıyor. Tuğba ve yeter ben birşey demeden hep anlatmıştır.
Merhaba evet nihal bir iki soru sordu ve cevap vermeyince acıkcası cevabımıda bekledi ondan cok genel konustu dedim yorumlara göre gitmiştim ama beni tatmin etmedi genel olarak iyi bir faldı ama çok iyi diyememNihal cok soru soruyor sana da oyle yapti mi?
Ben de oyle dusunuyorum Nihal icin. Biraz nabza gore serbet 2 kere baktirdim bir daha baktirmam sanirim cunku degisik bir sey bilmediMerhaba evet nihal bir iki soru sordu ve cevap vermeyince acıkcası cevabımıda bekledi ondan cok genel konustu dedim yorumlara göre gitmiştim ama beni tatmin etmedi genel olarak iyi bir faldı ama çok iyi diyemem
Melekler kahvesi emreyi bende merak ediyordum buradaki yorumlara göre ama gidemedim. Melekler kahvesine bir arkadasım muzo ya gitti beğenmemiştiAnladım canım teşekkür ediyorum.Melekler kahvesi emre ve taksim symbolden ceme gitmiştim.İkiside aynı şeyleri söyledi farklı nokta atışları yaparak farklı konuda ki şeyleri bildiler ama tekrardan araştırıp gitmek gibi niyetim olmaya başladı ne yazık kiteşekkürler tekrardan canım
Bende gitmeyi düşünmüyorumBen de oyle dusunuyorum Nihal icin. Biraz nabza gore serbet 2 kere baktirdim bir daha baktirmam sanirim cunku degisik bir sey bilmedi
sMelekler kahvesi emreyi bende merak ediyordum buradaki yorumlara göre ama gidemedim. Melekler kahvesine bir arkadasım muzo ya gitti beğenmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?