İstanbul'da Fal - Falcılar

Belkide sana barışma dalı uzattı yada nabzını yokladı ona göre hareket edecektir. Bazen aşk ve sevgi gurur dinlemiyor ve söylediklerine karsı yinede seni unutamadığı için engel olamıyordur ve mesaj atmıştır. Senin ne istediğin önemli bu durumda tabi ona görede adım atmak. O zaman cem bilmiş bu durumda

Evet canım oda olabilir ama ben ondan bekledim birşey demesini ki ben gittim ona hep.Ama içimden yazmak gelmedi nedense belki de fal zamanına inanıp onun yazıcağını bekliyorum emrenin ekim dediği aklıma gelerek.Aynen cemin dediği çıktı kişinin analizini iyi yapıp tarotto da iyiydi açıkçası. karşımda ki çok dengesiz fallarda bile çıktı bu durumu.Bende artık whatsapp resmimi değiştire değiştire moralim iyi umursamıyorum havalarımdayım.Bakalım herhalde yarın senin de dediğin gibi yeter'e gidebilirim ki karşıda ki kişinin duygularını iyi sezdiğini belitmişsin bakalım artık

Yetere gitmeni öneririm inşallah seni mutlu eden seyler söyler ve bilir eğer gidersen buradan paylaşırsan sevınırım

Peki bu cem yazacak kismi haricinde nasildi mesela ben uzun vade veren (örneğin on yıl sonra evleneceksin) tarzı falcılardan hoşlanmıyorum, pembeci mi bi de :)

Peki bu cem yazacak kismi haricinde nasildi mesela ben uzun vade veren (örneğin on yıl sonra evleneceksin) tarzı falcılardan hoşlanmıyorum, pembeci mi bi de :)

Merhabalar canım, hayır cem o kadar uzun vadede hiçbirşey dememişti ki ben ona 4 eylül de gittim.Karşım da ki kişinin karakter durumundan bahsetti bana onu tanımladı bildiklerimi söyledi ki başka şeyler de tespit etti tabii.sadece iyi biri dedi şöyle ki aldatan erkek tiplerinden ama aldatmaz dedi beni de eğlenceli gördüğünden sen nasılsan oda öyle eğlenceyi seven tiplersiniz dedi.Ve o biryere gidicek sana orda yazıcak dedi ailesi başka şehirde bayram ziyareti ıraya gitmiştir büyük ihtimalle orda da yazdı diye düşünüyorum.Ve öyle toz pembe şeyler demiyor.Ne istersen sor samimi biri üstelik.bu arada Cem gay ama çok tatlı biri içten yani memnun kalıcağını düşünüyorum açıkçası.Umarım gidersen memnun kalırsın tarihleri bildi tabi yakın zamandı üstelik.iş durumum ve aile durumumu da bildi açıkçası sadece aşk değildi falımız ama daha çok aşktı tabii:)

Tmm aklımda bulunsun teşekkür ederim denicem bende

Banada oyle dedi fali aklimda tuttum tekrar konystugumuzda kavga ettik..ama her erkek zaman zaman cinsllik dusunur ki dusunmemesi anormaldir zaten...ben ne yaptim kavga ettim erkk arkdsmla fali gerçek yaptim..keske hicbirini dinlemeseydim şu an burada olmak yerine sevgilimle yazisiyo olurdum...

Fallari gerçek yapan Biziz

Kizlar bana denilen olumsuz fallarin etkisinde kalarak erkek arkadasmla bitirdim ve pismanim..bana cok sert konusacak senle vb. demişlerdi ve ben bu fallari unutmadim..8ay sonra tekrar gorusunce ben adam daha bana kotu konusmadan sert adamsin gibi paronoyalara girdim ve bitti tabii detay daha uzun...
demem oki ortada fol yokken adamn ustune gittim falda cikiyor diye ve falu ben gercek yaptim...
siz sizolun erkek arkadasnzn karakteri hkknda ögüt tavsiye veren falciyi takmayin sonra olucak iş uzuyor veya tamamen bitiyor uzulursunuz...kanmasaydm şuan onunla yazisiyo olucaktm...

Keske ya fal evet an olarak gercekten tutturan oluyor ama onemli olan senin dusuncen erkek arkadasini en iyi sen tanirsin cunku

Benimde zamanında yaptıgım seylerden biri malesef. Fallara göre gerçekten hayatımızı yaşamamalıyız o anda moralin bozuksa gidiyorsak fala kötüleme oranları daha fazla oluyor bende hep öyle oldu. Negatif düşüncelerle gidince daha negatif konusuyorlar bana buda hep ilişkime yansımıştı inan bende bir kez bitirmiştim ve pişman olmuştum kalbimize göre hareket etmeliyiz

Kızlar merhabaaaa
Herkesin az çok derdi aynı fallarla kafa yeniliyor eski sevgiliyi unutamama ve geri dönmesi size bir olumlama videosu yollucam bunu bir deneyin en azından para vermeden bir şey yapmış olcaksınız bir arkadaşım yaptı yorumları olumlu
Umarım istediğiniz gibi olur birde inanın ve olumsuz düşünmeyin olumlu olanlar yazsın buraya bilginize:)

canım istanbul cafe nerede? ben de nihale gitmeyi dusunuyordum o zmn gitmeyeyim. damlalar cafeyi de merak ediyorum. 7-8 aydır hıc fal baktırmadım bir gitmek istiyorum simdi

imam sapık bence ya. ben gittigimde de bu adam seni cinsellik icin kullanıyor dedi sok oldum. yok öyle bir sey dedim onun niyeti belli seni sevismek icin arayacak tekrar ten uyumunuz cok iyi dedi koptum sonra da azarladı beni. ama bazı ayrıntıları cok iyi biliyor kimsenin bilemeyecegi seyleri. butun giden arkadaslarıma aynı seyi söylemis cinsellik icin seni kullanıyor diye.

canım istanbul cafe nerede? ben de nihale gitmeyi dusunuyordum o zmn gitmeyeyim. damlalar cafeyi de merak ediyorum. 7-8 aydır hıc fal baktırmadım bir gitmek istiyorum simdi
kadıköyde kalıyor. istanbul cafe ahmet kadıköy deyince cıkıyor reklam olursa diye telini yazmayayım buradan.Enerji meselesi tabi bir arkadasımada nihalin falı tuttu beğendi.. imam bana öyle şeyler söylememişti ama falıda iyi değildi ortam cok karısık geldi insan zaten fal bakarken konstantre olamaz

Kizlar dün senaya baktirdim fincan cafe bugun dedigi çıktı sen demisti bu cocukdan bi haber bekliosn bugun persembe cuma veya cumartesi yazacak dedi ben sanmiyorum demistim bana inan demisti bugun yazdi barismak vs deilde bekledigim haberle ilgili yazdı.

Selam kızlar bugün anlamları bakirkoy de fal baktığımız laf cafe Canan Andaç Mandal cafe toprak daha önce gitmiştik onun dışında kimi onerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…