Belkide sana barışma dalı uzattı yada nabzını yokladı ona göre hareket edecektir. Bazen aşk ve sevgi gurur dinlemiyor ve söylediklerine karsı yinede seni unutamadığı için engel olamıyordur ve mesaj atmıştır. Senin ne istediğin önemli bu durumda tabi ona görede adım atmak. O zaman cem bilmiş bu durumdas
Şöyle ki 31 ağustos da gitmiştim.melekler kahvesinde ki emre bana ayrıldığım kişi ile ilgili analizleri bilmişti.Bana da 2 erkek ismi söyledi tanışıcaksın dedi ama sevgili olarak değil verdiği isim buraktı 1 hafta sonrasın da ise arkadaş ortamın da tanıştım ama özel olarak değil tabi.Ve bana en erken olarak tarih olarak bugünü berdi ama ekim dedi.Harf verdii doğruydu.kesin dönücek senin falan ama seni haketmiyor dedi.taksim Symbol cem e ise 5 gün sonrasın da gittim karşılaştırmak amacı ile.Ama onun tanımlamaları daha doğruydu açıkçası ve onunkini daha çok beğendim.Bildikleri oldu fazlaca.Verdiği tarih ise pazartesiydi kesin yazıcak dedi.Yazmazsa yanıma gel demişti.Bende yazmaz kesin dedim oda kimler böyle diyor yazıcak dedi ve yazdıda:)Ama eski sevgilim sadece bayramımı kutlamak için mesaj atmıştı akşam 5 teToplu atmamış mesajı belliydi bir de eski sevgiliye bayram mesajı neden atılır ki?Ağır söz demişim hakkımı bile helal etmemişim hala atıyor neler demiştim halbu kibu bir çağrımıydı anlamadım.Sonrasın da hiç yazışmadık da.Ah ahhh
Cikmiyor onun fallari reklam sekerim heparkadaslar ankara zehra ablanin nosunu nerden bulabilirim kimse yazmiyor yaaa
Belkide sana barışma dalı uzattı yada nabzını yokladı ona göre hareket edecektir. Bazen aşk ve sevgi gurur dinlemiyor ve söylediklerine karsı yinede seni unutamadığı için engel olamıyordur ve mesaj atmıştır. Senin ne istediğin önemli bu durumda tabi ona görede adım atmak. O zaman cem bilmiş bu durumda
Yetere gitmeni öneririm inşallah seni mutlu eden seyler söyler ve bilir eğer gidersen buradan paylaşırsan sevınırımEvet canım oda olabilir ama ben ondan bekledim birşey demesini ki ben gittim ona hep.Ama içimden yazmak gelmedi nedense belki de fal zamanına inanıp onun yazıcağını bekliyorum emrenin ekim dediği aklıma gelerek.Aynen cemin dediği çıktı kişinin analizini iyi yapıp tarotto da iyiydi açıkçası. karşımda ki çok dengesiz fallarda bile çıktı bu durumu.Bende artık whatsapp resmimi değiştire değiştire moralim iyi umursamıyorum havalarımdayım.Bakalım herhalde yarın senin de dediğin gibi yeter'e gidebilirim ki karşıda ki kişinin duygularını iyi sezdiğini belitmişsin bakalım artık
Peki bu cem yazacak kismi haricinde nasildi mesela ben uzun vade veren (örneğin on yıl sonra evleneceksin) tarzı falcılardan hoşlanmıyorum, pembeci mi bi de :)s
Şöyle ki 31 ağustos da gitmiştim.melekler kahvesinde ki emre bana ayrıldığım kişi ile ilgili analizleri bilmişti.Bana da 2 erkek ismi söyledi tanışıcaksın dedi ama sevgili olarak değil verdiği isim buraktı 1 hafta sonrasın da ise arkadaş ortamın da tanıştım ama özel olarak değil tabi.Ve bana en erken olarak tarih olarak bugünü berdi ama ekim dedi.Harf verdii doğruydu.kesin dönücek senin falan ama seni haketmiyor dedi.taksim Symbol cem e ise 5 gün sonrasın da gittim karşılaştırmak amacı ile.Ama onun tanımlamaları daha doğruydu açıkçası ve onunkini daha çok beğendim.Bildikleri oldu fazlaca.Verdiği tarih ise pazartesiydi kesin yazıcak dedi.Yazmazsa yanıma gel demişti.Bende yazmaz kesin dedim oda kimler böyle diyor yazıcak dedi ve yazdıda:)Ama eski sevgilim sadece bayramımı kutlamak için mesaj atmıştı akşam 5 teToplu atmamış mesajı belliydi bir de eski sevgiliye bayram mesajı neden atılır ki?Ağır söz demişim hakkımı bile helal etmemişim hala atıyor neler demiştim halbu kibu bir çağrımıydı anlamadım.Sonrasın da hiç yazışmadık da.Ah ahhh
Yetere gitmeni öneririm inşallah seni mutlu eden seyler söyler ve bilir eğer gidersen buradan paylaşırsan sevınırım
Peki bu cem yazacak kismi haricinde nasildi mesela ben uzun vade veren (örneğin on yıl sonra evleneceksin) tarzı falcılardan hoşlanmıyorum, pembeci mi bi de :)
Tmm aklımda bulunsun teşekkür ederim denicem bendeo kadın cok falcı gibi degil oyle bir niyetiniz varsa bosuna para vermeyin ucuz da degil cunku. ben seansına gitmedim ama giden bir arkadasım oldu cok faydalı olmus zaman icinde. hemen etki beklemeyın dua veriyor enerji calısmaları veriyor gercekten inanıp yaparsanız duzenli bir sekilde oluyor.
ben kitaplarını okudum bazı yontemleri de uygulamıstım gercekten ise yaramıstı. tavsiye ederim. psikiyatr bir seans 600 tl ondansa tugce hanıma gitmeyi tercih ederim
Evet bu çok ilişki insanı değil takılmalık biri dedi sonra işte sana ulaşacak ama amacı cinsellik dedi yani gerçekten bana çok kötü şeyler yapsa da öyle bir insan değil eminim ama teyzeme inanılmaz güzel baktı o yüzden kötü hissettim
Keske ya fal evet an olarak gercekten tutturan oluyor ama onemli olan senin dusuncen erkek arkadasini en iyi sen tanirsin cunkuBanada oyle dedi fali aklimda tuttum tekrar konystugumuzda kavga ettik..ama her erkek zaman zaman cinsllik dusunur ki dusunmemesi anormaldir zaten...ben ne yaptim kavga ettim erkk arkdsmla fali gerçek yaptim..keske hicbirini dinlemeseydim şu an burada olmak yerine sevgilimle yazisiyo olurdum...
Benimde zamanında yaptıgım seylerden biri malesef. Fallara göre gerçekten hayatımızı yaşamamalıyız o anda moralin bozuksa gidiyorsak fala kötüleme oranları daha fazla oluyor bende hep öyle oldu. Negatif düşüncelerle gidince daha negatif konusuyorlar bana buda hep ilişkime yansımıştı inan bende bir kez bitirmiştim ve pişman olmuştum kalbimize göre hareket etmeliyizFallari gerçek yapan Biziz
Kizlar bana denilen olumsuz fallarin etkisinde kalarak erkek arkadasmla bitirdim ve pismanim..bana cok sert konusacak senle vb. demişlerdi ve ben bu fallari unutmadim..8ay sonra tekrar gorusunce ben adam daha bana kotu konusmadan sert adamsin gibi paronoyalara girdim ve bitti tabii detay daha uzun...
demem oki ortada fol yokken adamn ustune gittim falda cikiyor diye ve falu ben gercek yaptim...
siz sizolun erkek arkadasnzn karakteri hkknda ögüt tavsiye veren falciyi takmayin sonra olucak iş uzuyor veya tamamen bitiyor uzulursunuz...kanmasaydm şuan onunla yazisiyo olucaktm...
canım istanbul cafe nerede? ben de nihale gitmeyi dusunuyordum o zmn gitmeyeyim. damlalar cafeyi de merak ediyorum. 7-8 aydır hıc fal baktırmadım bir gitmek istiyorum simdiMerhaba kızlar bugün symbol nihale gittim. Verdiği yakın tarihler var bakalım cıkıcakmı falımda cok genel baktı acıkcası buradakı yorumlara göre dahada iyi bir fal hayal etmiştim. En azından bana soru sorarak falına devam etmedi erkek arkadasımın yüz hattını birebir anlattı genel olarak iyi faldı. Son zamanlarda gittiğim fallar arasında damlalar cafe tugba var. Evet hızlı konusuyor ve kustah bir durusu var selam vermeden falına baslıyor ama fal konusunda bana dedikleri cıktı. Yeterde gerçekten karsındakı insanın o anki dıygularını gercekten bırebır aktarıyor. İstanbul cafe ahmete gittğimdede beğenmiştim ona bir kez daha gitmek iatiyorum. Kadıköy sevgi terzi sevgi cafeyi yazmış bir arkadas kendisi ün yapmış bir kez gittim ve hiçbirşeyimi bilemedi cokta havalıydı sanki fala bakma
imam sapık bence ya. ben gittigimde de bu adam seni cinsellik icin kullanıyor dedi sok oldum. yok öyle bir sey dedim onun niyeti belli seni sevismek icin arayacak tekrar ten uyumunuz cok iyi dedi koptumMerhaba ben tuğbanın ve yeterin daha detaylı bakmasını beğenmiştim . Bu zamana kadar bir çok falcıya gittim... Taksim roza : kendisini fala veremiyor ve sallıyor bilemedi. İmam: 5 dk sonra sana su falı yaptırayım bakım yaptırayım diyor. Kadınlar kahvesi pelin, meryem : kendimle ilgili ayrıntı vermediğim için birşey bilmedi. Kadınlar kahvesi duygu: duygunun yorumunu beğenmiştim o zamanlar baktırdıgımda memnun kalmıstım . Melekler kahvesi eren: eğer enerjisi iyiyse iyi bakıyor arkadaslarımınkını bildi ama bende birşey cıkmadı . Beğendiklerim pen cafe yeter : tarihleri biliyor ama uzak zamanlardan bahsetmiyorum cunku ayda bır ıkı kez gittiğim için uzun süreler hakkında konusmuyoruz cumku Zamanları oluyor ama erkek arkadasımın düşüncelerini hislerini birebir anlatıyor. İstanbul cafe ahmet: sınav tarıhımın zamanınu bildi ve kazanıcaksın kesinlikle dedi ve öyle oldu. Evlilik için tairhler için beklemem gerekiyor ama planda yokken ege turu yapıcaksın dedi ve öylede oldu. Damlalar cafe tugba. Zamanları iyi bildi bende ve oda detaylı baktı. Fala bakan kişi direk anlatmaya baslarsa fal oluyor cok soru sordugu zaman ona göre sekıllendığı zaman fallıktan cıkıyor. Tuğba ve yeter ben birşey demeden hep anlatmıştır.
kadıköyde kalıyor. istanbul cafe ahmet kadıköy deyince cıkıyor reklam olursa diye telini yazmayayım buradan.Enerji meselesi tabi bir arkadasımada nihalin falı tuttu beğendi.. imam bana öyle şeyler söylememişti ama falıda iyi değildi ortam cok karısık geldi insan zaten fal bakarken konstantre olamazcanım istanbul cafe nerede? ben de nihale gitmeyi dusunuyordum o zmn gitmeyeyim. damlalar cafeyi de merak ediyorum. 7-8 aydır hıc fal baktırmadım bir gitmek istiyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?