İstanbul'da Fal - Falcılar

Yaw bende mi sorun var, aradığım kişi de mi GOP Birsen'i hiç mi duyan gören bilen yok. Sorduklarımın birçoğu tel.ini kaybetmiş yakın zamanda. Enemmm şansa bak. Nerde kız dayanışması yaw, beni de görün

Canım 30 lira, bana sorarsan ses kaydı almanı önerrm ben ses kaydı alıyorum sonra evde dinliyorum o sekilde cok net söylediklerni hatırlıyorum en mantıklısıno sekilde olur bence

Canım inan bende ihtimal vermiyordum. Asla yoktu samimi söylüyorum adam telefonlarıma cevap dahi vermiyordu ne msaj ne arama. Hic bir sekilde ihtnal vermiyordum kendis öesaj attı gece görüsmemiz lazım artık diye ve tarih gerçekten nokta atısıyla cıktı. Ben kaderi deiltirip etkilediğinize inananlrdanım bana fallarımda hep aynı tarhler verilir ama ben yazmazsam ortadan kaybolursam gbi seyler olcagını söylerler ben aks seyler yapardım. Biz belkide kendimiz bi takım seyleri etkiliyoruz keza temmuzdan itibaren bana bu eylül diyen üc falcı artık sus sessizliğe gömül dedi bunu yaptıgım an gerçekten benim tarihlerim cıktı kızlar ben ses kayıt almısım hepsini hazirandan beri. Bu incelemelerim sonucuda sizi bilgilendirmek istedim

Tarih tutturan 3 kişi kim Can'ım ?

Selam kızlar bugün anlamları bakirkoy de fal baktığımız laf cafe Canan Andaç Mandal cafe toprak daha önce gitmiştik onun dışında kimi onerirsiniz
Canım Bakırköydeki falcıların hepsi hikaye bir çoğumuz denedik oradakileri profilgeçmişimi okursan ordada yazmıştım,taksimdekiler daha iyi ve fiyatları da bakırköye göre daha uygun

Bugun hicrana gittim sanki pavyon a girdim ask hayatndan hic bahsetmitor yok belin agricak bilegin agricak basindan 2 yüzük gececek 1 hafta once birine daha iki yuzuk demis tamamen fiyaskoo yakinken gop birsene de gidim dedim gitmez olaydim oda ondan beter birakiyorum artk yaaa valla arkadaslarim benki gitmedigim yer kalmadi fincan senay evinde bakan nermin asmin eray dejavu edi baskalari degmez . Edi de iste 4 gune yazar dedi yazdid yani ondan ayyy ne bileyim beni senay heyecanlandirdi yaa dun baktirrip bugun cikinca

Laf cafe Çiğdem gittik az önce sırada on beş kisi vardı yarın erkenden gidicem. Diğerlerinde o kadar sıra yok bu kadın ne zaman gitsem dolu sırf kahve bakiyor bakalım yarın neler olacak. Var mı Çiğdem baktiran daha önce kızlar. Birseyler bilmese bu kadar sıra olmaz bence

Aynen bak onu unutmusum oda iyi isimle alakali askla alakali soyledigi seyler tutmustu

Ben ve iki arkadasim baktirdik Bizde hicbisey bilemedi..ama bende ne zaman gitsem hep dolu belki bize tutturamadi bilrmiyorum

H girl peki kaç dakika bakıyor gelecekle ilgili dediği şeyler tuttu mu yani canim

Aynen Gazi mahallesi sea cafe Hicran arkadasima da benzer seyler soylemis oldukca siradan bir falmis, epey niyetliydim ama ogrenmek guzel. Kadin bugunle ilgili durumu bilemedigi gibi sacma sapan olmayacak seyler soylemis. Epeydir merak ediyorduk burada ogrendigimiz iyi oldu.

Selam kızlar bugün anlamları bakirkoy de fal baktığımız laf cafe Canan Andaç Mandal cafe toprak daha önce gitmiştik onun dışında kimi onerirsiniz
Canım Bakırköydeki falcıların hepsi hikaye bir çoğumuz denedik oradakileri profilgeçmişimi okursan ordada yazmıştım,taksimdekiler daha iyi ve fiyatları da bakırköye göre daha uygun
Canım ben daha öncede yorum yapmıştım. Bakırköy laf cafe andaç ve umaya baktırdım fiyasko. Fincan cafede neslihan vardı laf cafenin hemen yan tarafında fincan cafe orda bakıyordu o çok iyiydi. Ama evlenmiş adanaya gitmis. Onun dişında bakirkoydekiler pek işe yaramaz. Benim şuan iki favorim var birincisi Beşiktaş cafe benim kuzey. İkincisi cennet mahallesinde songül. İkiside çok iyi. Nokta atışlari ikisininde çok iyi. İleriye dair ikisininde verdigi tarihler bende tuttu.

Ah ah bu cinsellk dusunuyor diyen falcilar yuzunden cok olumlu olablick bir iliski bitti...ben dinledigime pismanim..falciya iyiyken gidn gitcekseniz...banada her gidisimde siz birliktemu oldunz derdi...

Aynen cnm bende farkettim ayriliktn sonra sadece soguk bi bayram mesaji attim döner mi o kadar aşagilmamdan sonra bilmiyorum...cok ama cok pismanim...peki siz sonra baristiniz mi cnm?..falda kavga etceksiniz dediler kavgayi ben ettim artik bu bna donmez kaderi degistirdm sanirm...cunku kavgayi onun baslatmasi gerekiyordu

Keske ya fal evet an olarak gercekten tutturan oluyor ama onemli olan senin dusuncen erkek arkadasini en iyi sen tanirsin cunku

Çok dogru canim ayriliktan sonra aydinlanma yasadim resmen inanirmsn senin bu cumlenin aynini ben kendime soyledim...birdhada gitmem ders oldu bir musibet iyidir.....

ayy kadıköy cok uzak ben en iyisi su damlalar cafeye bakayım.

Aynen bak onu unutmusum oda iyi isimle alakali askla alakali soyledigi seyler tutmustu

Ben ve iki arkadasim baktirdik Bizde hicbisey bilemedi..ama bende ne zaman gitsem hep dolu belki bize tutturamadi bilrmiyorum

çiğdemi ben de cok merak ediyorum muhtemelen haftaya ona gidecegim. bir arkadasımla onceden gitmistik laf cafeye canan cok yuvarlak konusuyor (bayagı genel yani olabilir yapabilir yazabilir falan) bir de cok fal gibi degil yani birine bakar tahminde bulunursun ya iste aynen öyle. yasını soyluyorsun is okul durumu heh senin evlilik cagın gelmis diye dusunup yuzuk var yakında dıyor. simdiye kadar bir tek imam bana yuzuk falan dicemi dusunme yok oyle bir sey sen de biliyorsun birbirimizi kandırmayalım demisti. arkadasım cigdeme baktırdı harfi harfine bildi demisti. ben de o yuzden cok merak ediyorum cigdemi

Fincan cafe senayida dene bence ben persembe baktirdim cuma dedigi cikti bugun kuzenimi götürdüm ona da cok dogru tespitlerde bulundu cocuk karadenizli dedi sen dogulusun bastan olmicak ismis ki kuzenimde doguluya felana benzemez pek tahmin mi yuruttu desem. Cocuk anneci aiilesi seni istemiyor buda pisiirik sana yalan soylemicem olmaz bu is bosuna bekleme dedi kii bende oyle düşünüyorum. Zaten dedi bu kavganiz bahane olmuss sen zaten farkinda deilmiydin sana soguk davranıyordu sen yazarsan yaziodu ararrsan ariodu harbidebde oyleydi sanki bunlarin iliskisini biliyordu. Allahmn insallah dediklrri olur bana yaa nermin senay edi bimelek cafe sevgi asmin eray 5 ide ayni seyleri soyledi haa birde symbol nihal ile murat bakalim neler olcekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…