Aynenn çok iyi olur hemde herkese fikir olmus olur miramar arkadasimizda baktirms memnun kalmis bende kaldim ama memnjn kalmayan bir kisi daha vardi yazmisti burda forumda ona göre iyi dusunde baktirBende bugün sonunda falcı Nermin e baktırcam halkalı daki telefondan inşallah isabetli şeyler söyler. Fal sonrası burdan paylaşıcam yorumlarımı.
Ben memnun kalmadım kızlar,defalarca baktırmama rağmen gelecek ile alakalı hiç bir söylediği çıkmadı ,o anki psikolojiyleAynenn çok iyi olur hemde herkese fikir olmus olur miramar arkadasimizda baktirms memnun kalmis bende kaldim ama memnjn kalmayan bir kisi daha vardi yazmisti burda forumda ona göre iyi dusunde baktir
Bende de gidisati bBen memnun kalmadım kızlar,defalarca baktırmama rağmen gelecek ile alakalı hiç bir söylediği çıkmadı ,o anki psikolojiyle
insan kafası dağılsın diye her falcıyı denemek istiyor hatta denemekle kalmıyor aynı falcıya 10 gün ara ile gitmeye başlıyor,bende bir sürü ses kaydı var geçende hepsini tekrar dinledim bana hep 2 ay demiş ama o söylediği 2 ayların üzerinden 5 ay geçmiş ama hala beklediğim gelişme yok,zamanla senide tanıyor onun üzerinden fala devam ediyor,sağlık,aile ,iş sorarsan söylüyor o da sallama bence
Canim bu neslihan esmer kisa boylu ufak tefek bir kiz mi? Bakirkoy sutlu kahvede de neslihan varmis ve cok iyi diye duydum. Aynisi olmasin? Belki kafe ayrildi diye yalan soylemistir?Canım ben daha öncede yorum yapmıştım. Bakırköy laf cafe andaç ve umaya baktırdım fiyasko. Fincan cafede neslihan vardı laf cafenin hemen yan tarafında fincan cafe orda bakıyordu o çok iyiydi. Ama evlenmiş adanaya gitmis. Onun dişında bakirkoydekiler pek işe yaramaz. Benim şuan iki favorim var birincisi Beşiktaş cafe benim kuzey. İkincisi cennet mahallesinde songül. İkiside çok iyi. Nokta atışlari ikisininde çok iyi. İleriye dair ikisininde verdigi tarihler bende tuttu.
Nerminin bana 2 nokta atisi oldu ama genelde tutuk bakiyor. Belki bana da sallamis tutmustur? Dedigin tespit dogru tanidikca yorum yapiyor cokca ve soyledikleri genelde hep senin daha once paylastigin konu ve ozellikler oluyor. Acikcasi o 2 konuda beni gercekten sasirtti ama belki de tesaduftur.Ben memnun kalmadım kızlar,defalarca baktırmama rağmen gelecek ile alakalı hiç bir söylediği çıkmadı ,o anki psikolojiyle
insan kafası dağılsın diye her falcıyı denemek istiyor hatta denemekle kalmıyor aynı falcıya 10 gün ara ile gitmeye başlıyor,bende bir sürü ses kaydı var geçende hepsini tekrar dinledim bana hep 2 ay demiş ama o söylediği 2 ayların üzerinden 7 ay geçmiş şubatta başlamışım batırmaya,ama hala beklediğim gelişme yok,zamanla senide tanıyor onun üzerinden fala devam ediyor,sağlık,aile ,iş sorarsan söylüyor o da sallama bence
anda iyi diyorsun yani?Ben nerminden memnun kaldım hemde baya. Sadece adımı sordu ve direk herşeyi söyledi karlı tarafı ve beni birebir anlattı olayları bilmeden ben ağzımı açıp tek kelime etmedim birşey anlatmadım bilerek. Karşı tarafın saç renginden göz rengine kadar tutturdu gerçekten. Ailevi sorununa kadar onşa ilgili herşeyi bildi. Gelecek ile ilgili söyledikleride kısmen doğru kalan kısmı da ilerleyen zamanda belli olcak eğer oda tutarsa sizle paylaşırım. Ama gerçekten memnun kaldım. Çoğu falcı anne adı sorunun ne sormak istediğin var mı falan diye ağızdan laf alıyor Nermin sadece anlattı o kadar ve soğuk tarihi Vs sormadı ben hep doğum tarihi soran kişilerden şüphe ederim burca göre yorum yapıyor diye düşünürüm. Ama bana sadece adınız ne dedi o kadar ona mesaj atmadığıma ve ayrılığa rağmen aramadığıma kendime sınır koyduğumda kadar bildi. Yapılan yorumlar yuvarlak yorumlar değildi genel olsa salladı tuttu derdim. Tavsiye ediyorum mutlaka.
Ayyy canim memnun kalmana çok sevindim nermini buraya ben yazdim memnun olmayanlar olsaydi uzulurdum yani giden paraya vsBen nerminden memnun kaldım hemde baya. Sadece adımı sordu ve direk herşeyi söyledi karlı tarafı ve beni birebir anlattı olayları bilmeden ben ağzımı açıp tek kelime etmedim birşey anlatmadım bilerek. Karşı tarafın saç renginden göz rengine kadar tutturdu gerçekten. Ailevi sorununa kadar onşa ilgili herşeyi bildi. Gelecek ile ilgili söyledikleride kısmen doğru kalan kısmı da ilerleyen zamanda belli olcak eğer oda tutarsa sizle paylaşırım. Ama gerçekten memnun kaldım. Çoğu falcı anne adı sorunun ne sormak istediğin var mı falan diye ağızdan laf alıyor Nermin sadece anlattı o kadar ve soğuk tarihi Vs sormadı ben hep doğum tarihi soran kişilerden şüphe ederim burca göre yorum yapıyor diye düşünürüm. Ama bana sadece adınız ne dedi o kadar ona mesaj atmadığıma ve ayrılığa rağmen aramadığıma kendime sınır koyduğumda kadar bildi. Yapılan yorumlar yuvarlak yorumlar değildi genel olsa salladı tuttu derdim. Tavsiye ediyorum mutlaka.
anda iyi diyorsun yani?
ben gelecek istemiyorum bana şuanı anlatacak biri lazım
ne kadar ne bakıyor cnm acaba?
anda iyi diyorsun yani?
Evet anı çık iyi yorumladı ben kaç yıllık sevgilimi tanırım ve ne dediyse doğruydu en çokta göz rengine kadar bilmesi şaşırttı beni. Gelecek içinde yaptıkları olabilcek şeylerdi benimde aklımda olan ama olup olmayacağını Allah bilir tabiki dedi ama şansın var dedi.anda iyi diyorsun yani?
Ayyy canim memnun kalmana çok sevindim nermini buraya ben yazdim memnun olmayanlar olsaydi uzulurdum yani giden paraya vs
Tabiki fala bu kadar meraklı olupta sadece Nermine gidip direk ve sadece Nermin hakkında yorum yapmanız ve ilk gidişte bu kadar övmeniz ilginç,profil geçmişinizde başka hiç bir falcıyok,bende gittim ama bu kadar övülecek bir falcı deil genel bakıyor ,sakın siz Nerminin arkadaşı yada Nermin olmayasınızÇok memnun kaldım canım sağol gerçekten iyi yorumladı yanlış söylediği tek kelime yoktu gelecek için sadece kesin konuşmuyor olabilir şansın var dedi ama kesin konuşup patlamaktansa ihtimalleri söylemek çok daha rahatlatıcı
Gelecek icin patlamamak icin kesin konusmuyor olmasi onu iyi falci yapmaz ne yazik ki. Hatta falci bile yapmaz aslinda. Beni sasirttigi bikac sey oldu ama daha ciddi seyler cikmadan iyi diyemem hala.Çok memnun kaldım canım sağol gerçekten iyi yorumladı yanlış söylediği tek kelime yoktu gelecek için sadece kesin konuşmuyor olabilir şansın var dedi ama kesin konuşup patlamaktansa ihtimalleri söylemek çok daha rahatlatıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?