Gelecek icin patlamamak icin kesin konusmuyor olmasi onu iyi falci yapmaz ne yazik ki. Hatta falci bile yapmaz aslinda. Beni sasirttigi bikac sey oldu ama daha ciddi seyler cikmadan iyi diyemem hala.
Herşeyi araştırdığını sanmışsın arkadaşım iyi güzel de ben daha önce bir çok yorum yazdım onları neden görmedin acaba. Bahçelievler de kuzey diye birine baktırdım ve ben aylardır aslında onu arıyorum bununla ilgili paylaşımmda var. Kendisinin bana verdiği tarih herşey tuttu ama bulamıyorum kimsede o yazdığım yoruma cevap vermedi. Daha önce melekler kahvesinde baktırdığım ve patlayan masa dinleme olayını da paylaştım başka bir konuda sayfa da açtım derdimi anlattım ve hatta fal sepetindede forumdaki tavsiyeler üzerine fal baktırdım. Onada yorum yaptım. Bu kadar art niyetli olmayın. Nermini sizin buraya yazmanız üzerine gördüm ve bana özelden mesajla numarasını gönderen arkadaşlar var. Yargılarken sözlerimize dikkat edelim lütfen. İyi araştır bak sonra bana gelip laf söyle. özelden bana mesaj atan arkadaşlar yorumunu Nermin ile ilgili paylaş lütfen dedi ve bende ona istinaden paylaştım. Bundan sonra kendim baktırır kendime saklarım. Benim için sorun yok. Birilerine faydam olsun diye denediğimi yazdım. İnsanları yargılamak sizin için o kadar kolay hale gelmiş ki iftira çok rahat atabiliyorsunuz. Kendi tavsiyeniz için bile.Tabiki fala bu kadar meraklı olupta sadece Nermine gidip direk ve sadece Nermin hakkında yorum yapmanız ve ilk gidişte bu kadar övmeniz ilginç,profil geçmişinizde başka hiç bir falcıyok,bende gittim ama bu kadar övülecek bir falcı deil genel bakıyor ,sakın siz Nerminin arkadaşı yada Nermin olmayasınız
Bana 7 ay oldu hala söylediklerinden bir tanesi çıkmadı ,buradan o dönemde giden çok oldu,gelecekle alakalı açık kapı bırakıyor ama zaten oda olmuyor,bana ilk Mart sonu dedi sonra mayıs oldu sonra temmuz sonra eylül ,2 aydır gitmiyorumGelecek icin patlamamak icin kesin konusmuyor olmasi onu iyi falci yapmaz ne yazik ki. Hatta falci bile yapmaz aslinda. Beni sasirttigi bikac sey oldu ama daha ciddi seyler cikmadan iyi diyemem hala.
Ben kimseye Nermini tavsiye etmedim,birden bire bu kadar bir falcıyı bu kadar övmen ilginc,ben sözlerime dikkat ederim zaten beni zaten burda çoğu biliyor ,daha emin olmadan sonuç almadan burada insanları yanlış yönlendirmeniz yanlış,Nermini tanımasam bende söylediklerine inanacağım o kadar abartmışsınızki,tabiki yorumlarımızı yazacağız ama daha abartmadanHerşeyi araştırdığını sanmışsın arkadaşım iyi güzel de ben daha önce bir çok yorum yazdım onları neden görmedin acaba. Bahçelievler de kuzey diye birine baktırdım ve ben aylardır aslında onu arıyorum bununla ilgili paylaşımmda var. Kendisinin bana verdiği tarih herşey tuttu ama bulamıyorum kimsede o yazdığım yoruma cevap vermedi. Daha önce melekler kahvesinde baktırdığım ve patlayan masa dinleme olayını da paylaştım başka bir konuda sayfa da açtım derdimi anlattım ve hatta fal sepetindede forumdaki tavsiyeler üzerine fal baktırdım. Onada yorum yaptım. Bu kadar art niyetli olmayın. Nermini sizin buraya yazmanız üzerine gördüm ve bana özelden mesajla numarasını gönderen arkadaşlar var. Yargılarken sözlerimize dikkat edelim lütfen. İyi araştır bak sonra bana gelip laf söyle. özelden bana mesaj atan arkadaşlar yorumunu Nermin ile ilgili paylaş lütfen dedi ve bende ona istinaden paylaştım. Bundan sonra kendim baktırır kendime saklarım. Benim için sorun yok. Birilerine faydam olsun diye denediğimi yazdım. İnsanları yargılamak sizin için o kadar kolay hale gelmiş ki iftira çok rahat atabiliyorsunuz. Kendi tavsiyeniz için bile.
Fal baktırınca Nermin memnun kalıp kalmadığını yaz dedi arkadaşlar bende yazdım yorumumu memnun kaldım şuan söyledikleri doğru beni ve hayatımdaki herşeyi bildi karakterimi olan olayları hepsini. Bildiği şeyleri hayır bilmedi mi diye yazayım buraya. Bildiklerini söyledim gelecek için de çıkıp çıkmadığı zaman içinde belli olucak zaten. Müthiş Nermin harika süper olağan üstü diye birşey yazmadım ben burda. Her hafta ayrıca falcıya mı gidilir iyi bie falcı bulsanda hangimizin hayatında haftalık kocaman değişimler oluyor hayatı ile ilgili. Fal dediğin belli süreç içerisinde baktırılan birşey her dakka baktırınca aynı şeyler çıkması çok normal. harika birini de bulsam her hafta gitmem ben fal için 3 4 ayda bir en azından radikal değişimler olduğunda hayatımda giderim. burda bu sayfanın açılış amacı tavsiye etmek veya deneyimlerini paylaşmak sen veya bir başka sonuçta ben burda okudum gördüm memnun kalmış birileri veya memnun kalmayan öyle baktırdım. O arkadaşın memnun kaldıysa söylemeye hakkı olduğu gibi benimde aynı hakkım var. Seninde memnuniyetsizliğini ifade etmeye hakkın var. Beni suçlamaya hakkın yok ama. Bu ince çizgiyi saygı çerçevesinde yorum yaparak eleştiride bulunursak. Ne senin için ne de benim için yada başkaları için problem olmaz. Ama teşekkür ederim sana bir daha baktırdığım hiç bir falcı için deneyim ve yorum paylaşmayacağım. Hiçbir arkadaşım da paylaşmasın. Bu konunun hiç bir önemi kalmasın. İftirayı suratınıza yapıştırıyorlar.Ben kimseye Nermini tavsiye etmedim,birden bire bu kadar bir falcıyı bu kadar övmen ilginc,ben sözlerime dikkat ederim zaten beni zaten burda çoğu biliyor ,daha emin olmadan sonuç almadan burada insanları yanlış yönlendirmeniz yanlış,Nermini tanımasam bende söylediklerine inanacağım o kadar abartmışsınızki,tabiki yorumlarımızı yazacağız ama daha abartmadan
Arkadaşım cümlelerine dikkat et kimse sana hakkın yok demiyor zaten neyse ya anlayan anladı dahada uzatmaya gerek yok,onca yorumun içinde sadece senin yorumuna tepki verdim farkındaysan,ister yorum yazarsın ister yazmazsın kendi tercihin cicimFal baktırınca Nermin memnun kalıp kalmadığını yaz dedi arkadaşlar bende yazdım yorumumu memnun kaldım şuan söyledikleri doğru beni ve hayatımdaki herşeyi bildi karakterimi olan olayları hepsini. Bildiği şeyleri hayır bilmedi mi diye yazayım buraya. Bildiklerini söyledim gelecek için de çıkıp çıkmadığı zaman içinde belli olucak zaten. Müthiş Nermin harika süper olağan üstü diye birşey yazmadım ben burda. Her hafta ayrıca falcıya mı gidilir iyi bie falcı bulsanda hangimizin hayatında haftalık kocaman değişimler oluyor hayatı ile ilgili. Fal dediğin belli süreç içerisinde baktırılan birşey her dakka baktırınca aynı şeyler çıkması çok normal. harika birini de bulsam her hafta gitmem ben fal için 3 4 ayda bir en azından radikal değişimler olduğunda hayatımda giderim. burda bu sayfanın açılış amacı tavsiye etmek veya deneyimlerini paylaşmak sen veya bir başka sonuçta ben burda okudum gördüm memnun kalmış birileri veya memnun kalmayan öyle baktırdım. O arkadaşın memnun kaldıysa söylemeye hakkı olduğu gibi benimde aynı hakkım var. Seninde memnuniyetsizliğini ifade etmeye hakkın var. Beni suçlamaya hakkın yok ama. Bu ince çizgiyi saygı çerçevesinde yorum yaparak eleştiride bulunursak. Ne senin için ne de benim için yada başkaları için problem olmaz. Ama teşekkür ederim sana bir daha baktırdığım hiç bir falcı için deneyim ve yorum paylaşmayacağım. Hiçbir arkadaşım da paylaşmasın. Bu konunun hiç bir önemi kalmasın. İftirayı suratınıza yapıştırıyorlar.
Umarım tuğba ile frekansın uyusur ve iyi bakarayy kadıköy cok uzakben en iyisi su damlalar cafeye bakayım.
24 eylulde mi dugununkızlar bana açıkçası uzun vadeyi ileriyi doğru bilecek bir falcı lazım. var mı daha önce uzun vadeli dedikleri çıkan. çünkü 24ünde düğünüm var ve şu anda evleneceğim kişi benimle 2011-2014 arasında sevgili olan, sonra terk eden birisi. kötü bir günaha girip bi hocaya farklı şeyler yaptırıp geri döndürmüştüm. şimdi evlilik aşamasındayım. bazı falcılar bu gibi günahların ileride bedellerinin kötü olacağını söyledi bazıları ise mutlu olacağımı söyledi ama ikisi de kendinden emin konuşmadı gibime gelmedi. kısacası bana ileriyi iyi analiz eden bir falcı lazım.
Su an yarimyamalak olarak samsun arzu son 2 seyde cuvalladi ama onceden en iyisi oydu-symbol serkan kismen halkali nermin.24 eylulde mi dugunun
bence bol bol tovbe edip namaz kıl ki onceden yaptıgın gunahlarının bedelini ileride evliliginde cocugunla esinle ödeme. bunu gorebilecek olan falcı degil, tamamen senin elinde. bence dua et bol bol.kızlar bana açıkçası uzun vadeyi ileriyi doğru bilecek bir falcı lazım. var mı daha önce uzun vadeli dedikleri çıkan. çünkü 24ünde düğünüm var ve şu anda evleneceğim kişi benimle 2011-2014 arasında sevgili olan, sonra terk eden birisi. kötü bir günaha girip bi hocaya farklı şeyler yaptırıp geri döndürmüştüm. şimdi evlilik aşamasındayım. bazı falcılar bu gibi günahların ileride bedellerinin kötü olacağını söyledi bazıları ise mutlu olacağımı söyledi ama ikisi de kendinden emin konuşmadı gibime gelmedi. kısacası bana ileriyi iyi analiz eden bir falcı lazım.
Canım madem ayın 24 ünde sevdiğin insanla düğünün var daha ne istiyorsun,evliliğinin iyi yada kötü olması senin kendi elinde bence hiç falcılara bulaşıp kafanı karıştırma,bol bol dua et tövbe et namaz kıl,ayrıca karşındakinin sana büyü ile döndüğünü nerden biliyosun belki gerçekten sevdiği için döndü bunu da düşünkızlar bana açıkçası uzun vadeyi ileriyi doğru bilecek bir falcı lazım. var mı daha önce uzun vadeli dedikleri çıkan. çünkü 24ünde düğünüm var ve şu anda evleneceğim kişi benimle 2011-2014 arasında sevgili olan, sonra terk eden birisi. kötü bir günaha girip bi hocaya farklı şeyler yaptırıp geri döndürmüştüm. şimdi evlilik aşamasındayım. bazı falcılar bu gibi günahların ileride bedellerinin kötü olacağını söyledi bazıları ise mutlu olacağımı söyledi ama ikisi de kendinden emin konuşmadı gibime gelmedi. kısacası bana ileriyi iyi analiz eden bir falcı lazım.
3 tane mesaj atmışsın :) tşklerEvet gerçekten şuan da çok iyiydi beş senelik ilişkim bitti ve sevdiğim adamı herkesten iyi tanırım. Tüm özelliklerini anlattı ve kafasındakileri söyledi. Ben onu tanıdığım için az çok ne düşündüğünü tahmin ediyorum bu sebepten Nermin in söylediklerine emin oldum doğru söyledi bildi diyebilirim.
50 tl ye bakıyor canım
Kimmiş bakalım bu falcı :))bu falcılar bizim beynimizden geçen düşünceleri okuyorlar galiba artık buna kesinlikle inanıyorum:) şöyle ki benim hoşlandığım bi çocuk var ve hep derimki bunla aramızda birşey olabilmesi için ona sihirli bir değneğin değmesi lazım ki adam anca yola gelir. neyse geçen bir falcıya gittim, bu çocuğu anlattı direk. kadın demez mi sen şuan bu kişiye umutsuz olarak bakıyorsun, ama hiç ummadığın bir anda buna sihirli bir değnek değecek, sen bile nolduğunu anlamayacaksın
malesef cnm burada yazamam. kafe falcısı değil, evinde bakıyor. bizde zor randevu aldık, herkese bakmıyor kafasına eserse:)Kimmiş bakalım bu falcı :))
Exten ayhanın vazgeçirmesi çok önemli bir nokta bence…beni 1 yıldır şuanki exten kimse vazgeçirememişti, ta ki herşeyimi kaybettim onun yüzünden, öyle anladım…bu öyle küçümsenecek bir nokta değil, bu arada ayhana hiç gitmedim, bir denesem mi?…ayrıca tüm falcılar bizim enerjimizden beslenerek fal bakıyor…geleceği göremediklerini düşünüyorum, sadece fikir yürütüyorlar...kızlar bi kaç haftadır fal baktirmiyorum ve çok huzurluyum. ..saçma sapan bekleyişler bitti çok şükür böylece. ..samsun arzu arkadaşımda çok büyük bir konuda patladı ...la Portekiz ayhanın iş ve para öle dediklerı de bende ne yazık ki olmadı. ..sonuç itibari ile bütün forumda geçenleri biliyorum ve ufacık gereksiz şeyler dışında bişey çıkmadı. .Şenay bunlardan biri. .iyi tanırım. ...Nermin. .Tuğba vs hep anlık şeyler biliyorlar yani bizim zaten bildiklerimizi. .eskiden iyi bulurdum ama şimdi düşünüyorum da..benim bildiğimi başkasının bana tekrar etmesi ve benim bunun için para harcamam çok saçma bişey :)..bi süre fal yok Ayhana arada giderim diyordum ama değmez. .exten vazgeçtim sayesinde tek kazancım bu oldu:)... Tuğba ya kalsaydı haziranda evlenecektim.
tabii cnm olmaz mi...istisnasız bütün falcılar gelecek ha bugün ha yarın arayacak dedi...bi sürü para harcadım. .umut besledim..bi Ayhan doğru söyledi hakkını yiyemem. keske öbür dedikleri de çıksaydı. ..Exten ayhanın vazgeçirmesi çok önemli bir nokta bence…beni 1 yıldır şuanki exten kimse vazgeçirememişti, ta ki herşeyimi kaybettim onun yüzünden, öyle anladım…bu öyle küçümsenecek bir nokta değil, bu arada ayhana hiç gitmedim, bir denesem mi?…ayrıca tüm falcılar bizim enerjimizden beslenerek fal bakıyor…geleceği göremediklerini düşünüyorum, sadece fikir yürütüyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?