İstanbul'da Fal - Falcılar

Doğru soyluygun benbenben111 ben dün laf cafe cigdeme baktirdim Burcu mu kardeşimin eğitimini bir iki ufak şey bildi bir de soru sordu işin var mı isssizim bir aydır dedim.Ekim sonuna doğru iş bulacaksın dedi.Ex sordum dengesiz bir öyle bir böyle dedi evlilik düşünmüyor şu an iletişimin yok dedi.Çok namini duydum sabahın köründe sıraya girdik o kadarda beğenmedim açıkçası. LAF cafe cigdem den bahsediyorum bu arada kızlar. Ben de online yüz yüze çok baktirip geçmişi karakterini aklından geçeni Evet biliyorlar ama gelecek fos online de o kadar baktirim ki yüz yüze de hepsi fos kaç para harcadım hatırlamıyorum bile.Dün iyice anladım bu falla olacak birsey değil. Tat da vermiyor artık hep aynı muhabbet eski sevgili dengesiz maddi sorunları var ciddi ilişki istemiyor bir aya kadar yazar sen cvp verme.Yeni biri var hep aynı terhane artık soğudum falardan. Arkadaşım bana birini tavsiye etti ama denesem mi denemesem mi bilmiyorum kararsizin. Büyü falan değil Astrolog bir kadin şu karakus shambala denen bir sifa tekniğini varmış hiç duyan youtube den videolarina bakan oldu mu.

Nerminin nosunu alabilirmiyim

Var mı kızlar bakan ismini duyan şu karakusun.

yazık olmuş zamina..lag Café çiğdem bıçok nam salmış falcı gibi bişey bilmez ama kapıda sıra millet. ..bütün Cafe yi iyi tanırım. ...çiğdem servet edindi fallar sayesinde ...haftanın 5 günü fix dolu ama bildigi hiç özel bişey yok..fal Cafe ünlü ondan gidiyor millet....şu karakuş tam bi sakal kendi bi halt sanıyor. ..ilk çıktığında saçma sapan Venüs cs rituellerle para kazandı. .bende yaptım salaklar gibi..hay allahım hatırlayınca nasıl kızdım kendime. ..deli gibi CD sattı. .ve toplantılar düzenledi belirli günlerde. ..ne salaklık.
Tuğçe işinsu 10 sene önce tv de yerel kanalda tart açıyordu. ..sıcak bir yaz günü hiç unutmam tesadüf msj attık kuzenimle ağustos ayında. ..ve okundu mesajım. ..o ara mutlu ilişkim vardı ama o dedi ki tv de 4 vakit kadar bu ilişki bitecek..tabii ben ciddiye almadım. ..ama 4 ay sonra bitti gerçekten. ..yıllar geçti kadın ünlü oldu ben tabii direkt etilere koştum. .Café de bakar hep hiç profesyonel değil yani...dediği hiç bişey çıkmadı. .ne bana ne kuzene...sonra tv de Cok övdü kendini..tılsım ..Regression vs 250 TL. .soğuk nevale bir kadın. ..bi halt olmadı tabii hayatımızda. .kadın günde binlerce li

lira kazanıyor. .birde kitap çıkarıyor. .oh miss. .250 TL ye saçma ufak kağıtlar yolluyor..bi sürü dua okutuyor günlerce. ..yani onun işi Para ile dua satmak gibi...Nuray Sayarı tam sahte ona yorum bile yok...ünlüler sayesinde kadın köşe oldu Amerika da bile evi var biz hala yok astroloji. yok fal ..yok büyü ..tart. .terapi vs diye para harcamaya devam edelim. .acıyorum kendime. ..servet gitti..ev alsaydım bunca yıl içinde daha iyi

Su karakusta mi fos diyosun canım bende sitesine baktım geri bildirimleri baktım iyidi bu kadar kötü olsa o kadar yaptıran olmaz diyodum i değil de shamballa şifa tekniğine baktım ben bilmiyorum kafam karisık canım. LAF cafe cigdem başlı başına bir hayal kırıklığı zaten kırk milyona sabahın köründe sıraya girip bekleme salakligima kızıyorum.

Tugce isinsu nuray Sayari bence de fos arama ritueli bereket ritueli youtubedeli videolarina baktım o kadar kolay mı adamın resmine bakıp üçüncü gözünün ortasına içindekileri soyliyckısım olumsuz bir cümle barindirmiycakmis.Bir kağıda kalp çiz adamla benim ismi kenarına yaz gece yatarken baş ucuma koy telde üstüne kapat bir hafta uygula adam beni araycak vaay anam vay o kadar kolay yani zirva resmen.

Sen kime baktirdim laf cafede benben ben Canan fatma Andaç bir de cigdem dörtü de fos tanıyorum musun hepsini.

Kızlar evlenicem ama ben ayda netten ve yüzyüze gittğim fallara baktığımda toplamda bir ayda 400 tl sadece fala harcamısım kendime acıyorum. Gerçekten falcılar bizim sayemizde köşeyi dönüyorlar tek kendimin kötü alışkanlığı fal gerçek anlamda kurtulmak istiyorum çünkü keyfi ayda yılda bir baktırmak farklı ama birşey oldugu zaman dur fala gideyim deyip umut bağlamak beklemek gerçekten cok kötü. Bu alışkanlıktan kurtulanlar neler yapıyorsunuz

Slm kızlar bana önerebileceğiniz falı çıkmış olan ni falcı var mı?Gerçekten şu an çok ihtiyacım var..önerilerinizi bekliyorm

Anladım benben ben aynen hepsi fos tecrübeyle sabit yaşadığım şeylerden. Bu sefer şifa tekniğini merak ettim biri bitip başka bir yöntem merak salldim şimdi

Neşeli hiç belli bağlama şu bir senedir online fal baktirdim her ay abartılı 150 den aşağı fatura gelmezdi.Fallarla sadece kendini kandiriyosun daha doğrusu kalmış olucak ariycam düşüncesine bel bağlayıp tarihlerinde hiçbiri olmayınca anlıyorsun ki hepsi koskoca bir umut balonu silip kendiliğinden sönüyor. Şimdi bör falci var her söylediğini çıktı çok iyi bakıyorum deseler hayatta baktırmam ilketen çok kapTinmiştir geleceği sadece tahmin ediyorlar.N

Anladım benben ben aynen hepsi fos tecrübeyle sabit yaşadığım şeylerden. Bu sefer şifa tekniğini merak ettim biri bitip başka bir yöntem merak salldim şimdi
geç bunları şekerim hepsi para tuzağı. ..yok melekler yok regresyon....hepsinin kendine hayrı yok zengin olmaktan başka. ...aşk doktoru bile yıllarca. tv e çıktı 3 karıyı boşadi yütüyemedi ama herkese tabsiyelerde bulundu para kazandı vsvs örnek cokkk

İnşallah bende senin gibi durumda olurum yakın zamanda benimki artık alışkanlık olmuş inşallah geçer

Yahu zaten gelecege bel baglamaniz biraz tuhaf beni taniyan herkes bilirki hep söylerim gelecek beklentim yok Allah bilir diye.birde bi yorum okudum sevgilisine büyü yaptırıp dondurmus evlenecek vs bazi arkadaslarda iyi tarafindan bakmaya calismislar. Bence çok bencilce bir durum biri bana büyü yapsa istemedigim birini sevsem evlensem rabbim evlerden ırak nasil mideniz aliyor yaa oyle adam gelmesin zaten fal baktiriyoruz evet oda gunah amaa büyü bambaska bisey kisinin iradesine sahip olmaya hakkin yok sen mutlu olacaksn diye jac kisinin ocagi sönüyor bu seyler yüzünden hep söylerim gene söylüyorum kim büyü vs baska bisey yapmissa rabbim ters döndürsun. Allah da akil fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…