Slmlar nermin hanımın nosunu alabilirmiyim3 tane mesaj atmışsın :) tşkler
Nerminin nosunu alabilirmiyimYeyeyo arkadasimiza bu jadar yuklenmeyin nermini buraya ilk yazan benim benim gittigim falcinin haddi hesabi yok herkes bilir reklam yapmis olsam ben yaparim ama kadinin dedigi sey bana da cikti analizide iyiydi ama safece o deil dierleride onunla ayni seyleri soylemisti hepsini yazdim ve ciktida bahsettimde burda begenmeyen bir daha gitmez ben de nosunu verdigim kisilere git baktir sonra yaz diyoeum kotu ise de millet ona göre gitsin diye sonucda paylasimlari yapıyoruz Şenay ben ve 2 arkadasimda süperdi dün baska arkadasim gitmis memnun kalmamis buna gore karar verilip gidilsin bence. Ayyy ne bileyimmm yada burdaki herkes bulusup topluca tövbe edelim =)
Doğru soyluygun benbenben111 ben dün laf cafe cigdeme baktirdim Burcu mu kardeşimin eğitimini bir iki ufak şey bildi bir de soru sordu işin var mı isssizim bir aydır dedim.Ekim sonuna doğru iş bulacaksın dedi.Ex sordum dengesiz bir öyle bir böyle dedi evlilik düşünmüyor şu an iletişimin yok dedi.Çok namini duydum sabahın köründe sıraya girdik o kadarda beğenmedim açıkçası. LAF cafe cigdem den bahsediyorum bu arada kızlar. Ben de online yüz yüze çok baktirip geçmişi karakterini aklından geçeni Evet biliyorlar ama gelecek fos online de o kadar baktirim ki yüz yüze de hepsi fos kaç para harcadım hatırlamıyorum bile.Dün iyice anladım bu falla olacak birsey değil. Tat da vermiyor artık hep aynı muhabbet eski sevgili dengesiz maddi sorunları var ciddi ilişki istemiyor bir aya kadar yazar sen cvp verme.Yeni biri var hep aynı terhane artık soğudum falardan. Arkadaşım bana birini tavsiye etti ama denesem mi denemesem mi bilmiyorum kararsizin. Büyü falan değil Astrolog bir kadin şu karakus shambala denen bir sifa tekniğini varmış hiç duyan youtube den videolarina bakan oldu mu.
hepsi foss. .hiç kimseyi tavsiye edemek ne istanbul da ne başka yerde..harcama boşa paraniSen kime baktirdim laf cafede benben ben Canan fatma Andaç bir de cigdem dörtü de fos tanıyorum musun hepsini.
geç bunları şekerim hepsi para tuzağı. ..yok melekler yok regresyon....hepsinin kendine hayrı yok zengin olmaktan başka. ...aşk doktoru bile yıllarca. tv e çıktı 3 karıyı boşadi yütüyemedi ama herkese tabsiyelerde bulundu para kazandı vsvs örnek cokkkAnladım benben ben aynen hepsi fos tecrübeyle sabit yaşadığım şeylerden. Bu sefer şifa tekniğini merak ettim biri bitip başka bir yöntem merak salldim şimdi
İnşallah bende senin gibi durumda olurum yakın zamanda benimki artık alışkanlık olmuş inşallah geçerNeşeli hiç belli bağlama şu bir senedir online fal baktirdim her ay abartılı 150 den aşağı fatura gelmezdi.Fallarla sadece kendini kandiriyosun daha doğrusu kalmış olucak ariycam düşüncesine bel bağlayıp tarihlerinde hiçbiri olmayınca anlıyorsun ki hepsi koskoca bir umut balonu silip kendiliğinden sönüyor. Şimdi bör falci var her söylediğini çıktı çok iyi bakıyorum deseler hayatta baktırmam ilketen çok kapTinmiştir geleceği sadece tahmin ediyorlar.N
Bulsak bir gidicezKimseninönerebileceği memnun kaldığı bi falcı yok mu yaaaa????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?