İstanbul'da Fal - Falcılar

Angelsnil, bu gökçe bias cafe' de bakan gök

Bana özellikle arkadaşlar konusunda uyardı kızların nazarına çok geliyorsun diyerek

Soyledigi taktikler neydi ise yarayan taktik oldumucidden bna verilen taktikler ters etku yapiyor oyuzden falci tavsiyrsi dinlemiyom artik..sen bu adamla dusunmuyormuydun

Belki bozmuştur artık yada o zaman iyi anına geldim ama bana iki yer söylemişti biri italya biri izmir... O zamanlar aklımda ne italya vardı ne izmir... Şuan değişik biçimde bu iki yer arasında mekik dokuyorum... Ama mesela o zaman birini anlatmıştı evleniceksin diye o kişiyle nişanlandım ama nişan attım... 30 üstünde falcıya gittim hiç birinin uzun vadede dediği çıkmadı... Sadece Suna da bu detay tuttu 4 yıl geçince... Angels Burcu ile frekansım çok tutardı eskiden ama kısa vadede çıkıyordu dedikleri...

Hakkınızda hayırlısı olsun öncelikle gönlünüze göre olur umarım=) Telefonda ne kadar sürdü fal bakması merak ettim. Doğum tarihi ve anne adı mı istiyor sadece? Ana dair yorumları, tespitleri doğru muydu? Çok soru sordum ama kusura bakmayın=)

suzikoo dedi:
Merhaba, 2 yıl önce yiğenim gitti.. Giriş kısmını bilse bile gelişme ve sonuç bölümleri kesinlikle çıkmadı..
yok eski sevgili dönecek vs.. ki ücreti inanı çok yüksekti 2 yıl öncesine göre.
Bence, o kadar paraya değmez, verilen para insan üzülüyor.

ben tavsiye üzerine burdan gittim.Kadıkoy bahariyedeki Nostradamus Cafedeki firüze hanıma gittim bazı özelimdeki ve sorunlarım vardı bildi mennumda kaldım suzuko hanım

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Şimdi geçmişi söylemedi bana sadece güven eksikliğin var va dedi geçmişten değil gelecekren bahsederim dedi. Gerçekten daha çok an ve gelecek odaklıydı, benim ve eski sevgilimin doğum tarihini anne adını aldı, eger anne adını bilmiyorsan havvadan açıyormuş. 20 dk sürdü. An olarak dedikleri doğruydu hani sakladığım sırrı bile bildi.

merhaba bana da numarasını gönderebilir misin acaba? ama özel mesaj hakkım olmayabilir

cafe emel bakırköy, emel hanım nasıl sizce?baktıran oldu mu ababa kendisine

emel Cafe emelink dedikleri çıkmaz. ..o da iyi kadındir ama fal için gitmiyorum artık ona da yıldır hiç vaad ettikleri çıkmadı.

Eray mantıklı bakar ama onun da dedikleri çıkmaz

emel Cafe emelink dedikleri çıkmaz. ..o da iyi kadındir ama fal için gitmiyorum artık ona da yıldır hiç vaad ettikleri çıkmadı.

Sizin önereceğiniz biri var mı?

kızlar hepinize hiç baktirmamayi öneriyorum çok rahat oluyor tavsiye ediyorum.
zira ufak tefek şeyler dışında çıkan yok...hemen atlamayın birine bişey çıktı diye.
asıl bütün cevapları kendimiz biliyoruz da işimize gelmiyor
karşı taraf ne düşünüyor diye para vermek de artık bana çok saçma geliyor. .zaten ilgi duyan seçen adam aylarca uzak duramiyor. .aylar sonra dönse bile istatistik olarak o ilişki yürümuyor. .o yüzden kimseyi beklemeyin..fallar umut dagitiyor hep ...ömürden ömür gidiyor. .adamlar başkakarını hemen buluyor. .bizde fallara para harcıyoruz çok saçma geliyor artık. ..ama bu sonuca varmam için 24.yıl geçti. ..yazik

bingül işten'e baktıranınız oldu mu? o nasıl sizce?

Çok haklısın hayatım..Kaç yıldır kaç falcıya gittim hiçbirinin dediği çıkmadı..En son istanbul cafe ahmet'e gittim 60 tl bayıldım..O parayla beğendiğim bişeyi alsam daha mutlu olurdum..Biriz'in de la porte ayhan'ında falı patladı.Yeni biri olacak demişlerdi.Hele biriz hanım çok iddalıydı.Tek iyilikleri ex için mutlu mesut yaşıyor,sen kendine bak demeleri oldu.Sanki bilmiyor muyum?biliyorum tabi..Bunu duymak için bi dolu para vermekte benim enayiliğim

Supermiş..yildizname midir baktigi?nisan attigin sevgilinle olmayacak diyinler varmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…