- 19 Aralık 2009
- 186
- 143
- 103
Çok haklısın hayatım..Kaç yıldır kaç falcıya gittim hiçbirinin dediği çıkmadı..En son istanbul cafe ahmet'e gittim 60 tl bayıldım..O parayla beğendiğim bişeyi alsam daha mutlu olurdum..Biriz'in de la porte ayhan'ında falı patladı.Yeni biri olacak demişlerdi.Hele biriz hanım çok iddalıydı.Tek iyilikleri ex için mutlu mesut yaşıyor,sen kendine bak demeleri oldu.Sanki bilmiyor muyum?biliyorum tabi..Bunu duymak için bi dolu para vermekte benim enayiliğim
Bizim adamlar da zamanında bu kadar fala gitseydi, bizi çok sevip, aşık olup bir de bağlanırlardı bize...bizi adamlara bağlayan fallar, daha doğrusu toz pembeciler, adamlar sadece gördüklerine ve yaşadıklarına istinaden bir şey hissediyor, mantıklı olan da bu...biz ise fallar sayesinde adamlarla aramızda gizli bağlar oluşturuyoruzee biriz zaten dandik demiştim daha önce. ..Ayhan eximden vazgecirdı o yüzden kızmıyorum ama başka şeyler çıkmadı. ..biri birini atıyor ortaya..dünden beri gökçe ...herkes tel peşinde. .kazançli çıkan hep falcılar. .bizim gibi salaklar sayesinde cep dolduruyorlar...ay iyiki vazgeçtim valla burda gençleri gördükçe aciyorum ..ama herkes kendi tecrübesini yapacak er ya da geç. .
doğru tespit cnm...olmayan bağ oluşturuyoruz. ..seni düşünüyor. .çok seviyor..sensiz yapamaz..arayacak ama şu an vakite ihtiyacı var..öbür kadınlar Faso fiso..sadece yataklık. .sana bağlı aslında. ..korkuyor senden...iki kişi arasında kalacaksın ama sen..seneye yüzük takacak kesin..bak gör seni aramazsa gel gör beni burdayım zaten...kesin kaderin bu senin...ay yıldım yıllardır olmayan şeylere anlam yüklemeye. .sonra bi baktım hepsi teker teker evlendi gitti..Bizim adamlar da zamanında bu kadar fala gitseydi, bizi çok sevip, aşık olup bir de bağlanırlardı bize...bizi adamlara bağlayan fallar, daha doğrusu toz pembeciler, adamlar sadece gördüklerine ve yaşadıklarına istinaden bir şey hissediyor, mantıklı olan da bu...biz ise fallar sayesinde adamlarla aramızda gizli bağlar oluşturuyoruz
İyi bir şey söylemese dahi falcı söyledikleri ile kafa yormamız bile karşı taraf ile bir bağ oluşturur...doğru tespit cnm...olmayan bağ oluşturuyoruz. ..seni düşünüyor. .çok seviyor..sensiz yapamaz..arayacak ama şu an vakite ihtiyacı var..öbür kadınlar Faso fiso..sadece yataklık. .sana bağlı aslında. ..korkuyor senden...iki kişi arasında kalacaksın ama sen..seneye yüzük takacak kesin..bak gör seni aramazsa gel gör beni burdayım zaten...kesin kaderin bu senin...ay yıldım yıllardır olmayan şeylere anlam yüklemeye. .sonra bi baktım hepsi teker teker evlendi gitti..
Valla adamlar taktılar kollarına yenileri mis gibi hayatlarını yaşıyorlar..Enayilik bizde..Falcılar umudunu diri tutuyor ki tekrar gel o an seni mutlu etmeye endeksli fal bakıyor..Verdiği süre bitince bakıyosun olmamış,tekrar gidiyosun..Bu sefer büyü sihir gibi saçma sapan şeyler söylüyo.En son ahmette bana bu adam büyüyle sihirle evlenöiş öyle bir enerji aldım dedi..Hiç alakası yok tanışmış beğenmiş evlenmiş ne büyüsü allahaşkınaBizim adamlar da zamanında bu kadar fala gitseydi, bizi çok sevip, aşık olup bir de bağlanırlardı bize...bizi adamlara bağlayan fallar, daha doğrusu toz pembeciler, adamlar sadece gördüklerine ve yaşadıklarına istinaden bir şey hissediyor, mantıklı olan da bu...biz ise fallar sayesinde adamlarla aramızda gizli bağlar oluşturuyoruz
büyü nazar göz konusuna hiç girmeyim dedim. ..bizim adamlar hepsi birer Brad Pitt sanki...büyü vs ile kadınlar kendilerine bağlayacak .ay ne desem bilemiyorum o kadar kızıyorum ki kendime. .yaptıklarıma. .geçen zamana. ..büyü vs tutuyor olsaydı yapanlar nasıl hayat sürerdi..ooo...loto sayılarını bil desen 3 bile tutturamiyor hiç bir medyum..Valla adamlar taktılar kollarına yenileri mis gibi hayatlarını yaşıyorlar..Enayilik bizde..Falcılar umudunu diri tutuyor ki tekrar gel o an seni mutlu etmeye endeksli fal bakıyor..Verdiği süre bitince bakıyosun olmamış,tekrar gidiyosun..Bu sefer büyü sihir gibi saçma sapan şeyler söylüyo.En son ahmette bana bu adam büyüyle sihirle evlenöiş öyle bir enerji aldım dedi..Hiç alakası yok tanışmış beğenmiş evlenmiş ne büyüsü allahaşkına
merhaba kızlar uzun zamandır konuya bakmıyordum :) ben de şuanı çok iyi bilen birini arıyorum karşı tarafla ilgili soracağım şeyler var. gelecek odaklı değilim yani. asmin cafe eray anda nasıl sizce?
Yok canım suna'ya bir kere kahve falı baktırmıştım ama beğenmeyen de çokmuş... Ben baktıralı 4 sene oldu zaten... Nişan attığımla olmayacak diyen olmamıştı... Ondan önce başka bir esas oğlan vardı ona da bir çok kişi dönecek demişti... Dönmedi... Nişanlandığımla herşey çok harika olucak demişlerdi hatta nerdeyse falcıların gazıyla evlenicektim... İyiki sonunda nişan attım... Yani fallara çok kaptırmayın kendinizi, çıkmıyor... Eğlence ve terapi olarak kullanın... Ben de Suna'ya tekrar gitmeyi sadece daha önce dediklerini söylücek mi gene diye meraktan istiyorum...Supermiş..yildizname midir baktigi?nisan attigin sevgilinle olmayacak diyinler varmiydi
Ayhan'ın da tarzı yıllardır değişmiyor burdan anladığım... Beni de vazgeçiren oydu... İnsanın umutlarını baya alt üst ediyor "bu adamın sürekli sana dönmesi bir kıstas değil, varla yok arası. Adam olmaz bu, başkası olucak." demişti...ee biriz zaten dandik demiştim daha önce. ..Ayhan eximden vazgecirdı o yüzden kızmıyorum ama başka şeyler çıkmadı. ..biri birini atıyor ortaya..dünden beri gökçe ...herkes tel peşinde. .kazançli çıkan hep falcılar. .bizim gibi salaklar sayesinde cep dolduruyorlar...ay iyiki vazgeçtim valla burda gençleri gördükçe aciyorum ..ama herkes kendi tecrübesini yapacak er ya da geç. .
Yok canım suna'ya bir kere kahve falı baktırmıştım ama beğenmeyen de çokmuş... Ben baktıralı 4 sene oldu zaten... Nişan attığımla olmayacak diyen olmamıştı... Ondan önce başka bir esas oğlan vardı ona da bir çok kişi dönecek demişti... Dönmedi... Nişanlandığımla herşey çok harika olucak demişlerdi hatta nerdeyse falcıların gazıyla evlenicektim... İyiki sonunda nişan attım... Yani fallara çok kaptırmayın kendinizi, çıkmıyor... Eğlence ve terapi olarak kullanın... Ben de Suna'ya tekrar gitmeyi sadece daha önce dediklerini söylücek mi gene diye meraktan istiyorum...
Bana da ex konusunda en net konuşan ayhan oldu.Kime gitsem sormadığım halde seni biri üzmüş ama çok pişman mutsuz vs. deyip durdular.Sadece ayhan evet sevmiş ama bitmiş artık değişmiş o dedi.Seni ara ara düşünüyor ama aramaz sormaz hiç bekleme dedi.Hoş evlenmiş adamı ne bekleyeyim:)Ama falcılar umut dağıttıkları için her seferinde bu adam çok mutsuz hep seni düşünüyo filan atıp tuttular.Ayhan'ın da tarzı yıllardır değişmiyor burdan anladığım... Beni de vazgeçiren oydu... İnsanın umutlarını baya alt üst ediyor "bu adamın sürekli sana dönmesi bir kıstas değil, varla yok arası. Adam olmaz bu, başkası olucak." demişti...
kızlar hepinize hiç baktirmamayi öneriyorum çok rahat oluyor tavsiye ediyorum.
zira ufak tefek şeyler dışında çıkan yok...hemen atlamayın birine bişey çıktı diye.
asıl bütün cevapları kendimiz biliyoruz da işimize gelmiyor
karşı taraf ne düşünüyor diye para vermek de artık bana çok saçma geliyor. .zaten ilgi duyan seçen adam aylarca uzak duramiyor. .aylar sonra dönse bile istatistik olarak o ilişki yürümuyor. .o yüzden kimseyi beklemeyin..fallar umut dagitiyor hep ...ömürden ömür gidiyor. .adamlar başkakarını hemen buluyor. .bizde fallara para harcıyoruz çok saçma geliyor artık. ..ama bu sonuca varmam için 24.yıl geçti. ..yazik
İSTANBUL CAFE AHMET:
Evet kızlar bugün randevum vardı,gittim baktrdım:)
Salı çarşamba günleri çalışmıyor,belirteyim ben pzt günü almıştım randevumu ve ilk bana baktı.
Valla ne diyeyim bilmiyorum.Kendisini sevdim enerjimiz tuttu çok hoş çok tatlı bir adam.La porte ayhan gibi diil mesela.O biraz gıcıktı:))
Falına gelince;çok genel ve yuvarlak konuştu bana.Çok dağıttı falı konsantrem bozuldu.Bir de yükselen burcumu bulmak istedi illa.Çünkü doğum saatim belirsiz tarih nette.Bununla çok uğraştı neden bilmiyorum.
2-3tane nokta atışı yaptı yüzdeyüz doğruydu.Şu an için.Geçmiş biten ve evlenen adamı çok da iyi bilemedi mesela.Ben tüyo verdim işte seni birisi üzmüş şu şu tarihler arasında kötü zamanlar geçirmişin deyince olayı anlattım..Peşimde dolanan 2 kişi var diyordum ya onları da tam bilemedi..Yine tüyo verdim:)))
Bana özetle dediki; kardeşim sen otur bekle:)hiçbir şey yapma..kasımın 5'inden önce katiyen karar verme..Ama şubat ayında bu çalkantılı dönem bitecek sen aşık olacaksın o kadar eminim yaz bu tarihleri bir yere:)
Miras işiniz var o hallolacak dedi..doğru.60 tl ödedim falı yorumlarken de çay içtim 2,5 tl de ona aldılar:))ulan ikram der insan be:))
Neyse böyleyken böyle kızlar bekliycem yani kısaca:))Gelecekle ilgili dediği hem bu tarihler bir de para var sana dedi:)çıkarsa yazacam tekrar.
Çok dağınık biraz flu pek anlayamadığım bir fal oldu..ha bir de tek soru sordum merak ettim ne diyecek..evlenen ex beni arar mı?baktı dedi ki bu adam ne kimyasına ne ruhuna ne görüntüsüne uygun biriyle evlenmiş,çok mutsuz dedi(
selam kızlar, ben İstanbul ahmete 2 kez 2 ayrı kişi için baktırdım olumlu dedi ve ikiside olumsuz oldu :))
enerji meselesi ama yinede söyliyim dedim :)
Ben baktırdım, söylediğinin tam tersini yaşadım...beni çok yanılttıBursalı umuta fal baktıran var mı,baktırıpta çıkan veya çıkmayan ?şu ebru gündeşin falcısıydı gerçi boşanıyor şimdi ama :)
Merhaba cnm seni biliyorum özelden yazışmıştık senle üzülmüştüm hatta seni yanlış yönlendirdiği içinBen baktırdım, söylediğinin tam tersini yaşadım...beni çok yanılttı
Herkes bilsin diye cevap verdimMerhaba cnm seni biliyorum özelden yazışmıştık senle üzülmüştüm hatta seni yanlış yönlendirdiği içinaynı şey bana da olmuştu tam dönüm noktalarında dediği şeylerin tam tersi olunca hayal kırıklığı maalesef
Benim arkadaşımın annesi baktırmış dediklerinden çıkanlar varmış ama onda da tam ters olanlar varmışBursalı umuta fal baktıran var mı,baktırıpta çıkan veya çıkmayan ?şu ebru gündeşin falcısıydı gerçi boşanıyor şimdi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?