İstanbul'da Fal - Falcılar

ee biriz zaten dandik demiştim daha önce. ..Ayhan eximden vazgecirdı o yüzden kızmıyorum ama başka şeyler çıkmadı. ..biri birini atıyor ortaya..dünden beri gökçe ...herkes tel peşinde. .kazançli çıkan hep falcılar. .bizim gibi salaklar sayesinde cep dolduruyorlar...ay iyiki vazgeçtim valla burda gençleri gördükçe aciyorum ..ama herkes kendi tecrübesini yapacak er ya da geç. .

Bizim adamlar da zamanında bu kadar fala gitseydi, bizi çok sevip, aşık olup bir de bağlanırlardı bize...bizi adamlara bağlayan fallar, daha doğrusu toz pembeciler, adamlar sadece gördüklerine ve yaşadıklarına istinaden bir şey hissediyor, mantıklı olan da bu...biz ise fallar sayesinde adamlarla aramızda gizli bağlar oluşturuyoruz

doğru tespit cnm...olmayan bağ oluşturuyoruz. ..seni düşünüyor. .çok seviyor..sensiz yapamaz..arayacak ama şu an vakite ihtiyacı var..öbür kadınlar Faso fiso..sadece yataklık. .sana bağlı aslında. ..korkuyor senden...iki kişi arasında kalacaksın ama sen..seneye yüzük takacak kesin..bak gör seni aramazsa gel gör beni burdayım zaten...kesin kaderin bu senin...ay yıldım yıllardır olmayan şeylere anlam yüklemeye. .sonra bi baktım hepsi teker teker evlendi gitti..

İyi bir şey söylemese dahi falcı söyledikleri ile kafa yormamız bile karşı taraf ile bir bağ oluşturur...

Valla adamlar taktılar kollarına yenileri mis gibi hayatlarını yaşıyorlar..Enayilik bizde..Falcılar umudunu diri tutuyor ki tekrar gel o an seni mutlu etmeye endeksli fal bakıyor..Verdiği süre bitince bakıyosun olmamış,tekrar gidiyosun..Bu sefer büyü sihir gibi saçma sapan şeyler söylüyo.En son ahmette bana bu adam büyüyle sihirle evlenöiş öyle bir enerji aldım dedi..Hiç alakası yok tanışmış beğenmiş evlenmiş ne büyüsü allahaşkına

büyü nazar göz konusuna hiç girmeyim dedim. ..bizim adamlar hepsi birer Brad Pitt sanki...büyü vs ile kadınlar kendilerine bağlayacak .ay ne desem bilemiyorum o kadar kızıyorum ki kendime. .yaptıklarıma. .geçen zamana. ..büyü vs tutuyor olsaydı yapanlar nasıl hayat sürerdi..ooo...loto sayılarını bil desen 3 bile tutturamiyor hiç bir medyum..

merhaba kızlar uzun zamandır konuya bakmıyordum :) ben de şuanı çok iyi bilen birini arıyorum karşı tarafla ilgili soracağım şeyler var. gelecek odaklı değilim yani. asmin cafe eray anda nasıl sizce?

merhaba kızlar uzun zamandır konuya bakmıyordum :) ben de şuanı çok iyi bilen birini arıyorum karşı tarafla ilgili soracağım şeyler var. gelecek odaklı değilim yani. asmin cafe eray anda nasıl sizce?

aynı şekilde karşı tarafla ilgili soru sorabileceğim birini arıyorum ama taksimde arıyorum ben. bir görsenize biziii

Supermiş..yildizname midir baktigi?nisan attigin sevgilinle olmayacak diyinler varmiydi
Yok canım suna'ya bir kere kahve falı baktırmıştım ama beğenmeyen de çokmuş... Ben baktıralı 4 sene oldu zaten... Nişan attığımla olmayacak diyen olmamıştı... Ondan önce başka bir esas oğlan vardı ona da bir çok kişi dönecek demişti... Dönmedi... Nişanlandığımla herşey çok harika olucak demişlerdi hatta nerdeyse falcıların gazıyla evlenicektim... İyiki sonunda nişan attım... Yani fallara çok kaptırmayın kendinizi, çıkmıyor... Eğlence ve terapi olarak kullanın... Ben de Suna'ya tekrar gitmeyi sadece daha önce dediklerini söylücek mi gene diye meraktan istiyorum...

Ayhan'ın da tarzı yıllardır değişmiyor burdan anladığım... Beni de vazgeçiren oydu... İnsanın umutlarını baya alt üst ediyor "bu adamın sürekli sana dönmesi bir kıstas değil, varla yok arası. Adam olmaz bu, başkası olucak." demişti...

Yanii anladigim falcilar bugulu camdan disari bakar gibi hepsini goremiyorlar sana yillar once evlilim demesi bundandir nisan sonucta evlilim icin olur..demek istedigim ucuna kadar goremiyo falcilar ve biz kizlar hata yapip seven adamida birakabiliyoz oyuzden tavsiyem falci tavsiyesini dinlemeyn yok bu adamdan halt olmaz gibi laflari kastettim..bana gonulden kopup bakan bi teyze vardi 5yil once dedigi simdi cikti mesela o adamla tanistim ve ciktigi icin falciya gitmeye basladim kimi olucak diyo o teyze gibi kimi ise yaramaz diyo ve simdi kavga ettik ve ben falci tavsiyesi dinlemeseydim evlendigi ben olabilirdim...belki o teyzede sadece konustugumuzu gorup evlilik dedi bilemem...umarim bu mupteladan kurtuluruz...icim yandigindan uzun oldu...

Bana da ex konusunda en net konuşan ayhan oldu.Kime gitsem sormadığım halde seni biri üzmüş ama çok pişman mutsuz vs. deyip durdular.Sadece ayhan evet sevmiş ama bitmiş artık değişmiş o dedi.Seni ara ara düşünüyor ama aramaz sormaz hiç bekleme dedi.Hoş evlenmiş adamı ne bekleyeyim:)Ama falcılar umut dağıttıkları için her seferinde bu adam çok mutsuz hep seni düşünüyo filan atıp tuttular.

Bursalı umuta fal baktıran var mı,baktırıpta çıkan veya çıkmayan ?şu ebru gündeşin falcısıydı gerçi boşanıyor şimdi ama :)

İşte bir umut biz kadınların bu hali... Bazen de zaten doğru olmayacağını bilsek de bir ihtimal deniliyor. Fal bir anlamda terapi oluyor sanırım, umutsuz kalmış kalplere ve zihinlere... Falcılar da bize, duymak istediklerimizi söyleyip bir anlamda umut dağıtıyorlar. :)

Biz kadınlar; iş olsun, aşk olsun hep bir şeyleri önceden bilmek istiyoruz. İşte burada, kontrolcü zihin devreye giriyor. Hayatın içinde akışta kalmadan, olacaklara ve hayatın bilinmezliğine kendimizi teslim edemiyoruz bir türlü... Bir şekilde hep, birilerini ya da bir şeyleri "oldurmaya" çalışıyoruz.

Bu da gelir, bu da geçer işte her şey gibi...

selam kızlar

Bursalı umuta fal baktıran var mı,baktırıpta çıkan veya çıkmayan ?şu ebru gündeşin falcısıydı gerçi boşanıyor şimdi ama :)
Ben baktırdım, söylediğinin tam tersini yaşadım...beni çok yanılttı

Ben baktırdım, söylediğinin tam tersini yaşadım...beni çok yanılttı
Merhaba cnm seni biliyorum özelden yazışmıştık senle üzülmüştüm hatta seni yanlış yönlendirdiği için aynı şey bana da olmuştu tam dönüm noktalarında dediği şeylerin tam tersi olunca hayal kırıklığı maalesef

Herkes bilsin diye cevap verdim....yine fikri olan varsa yazsın..aksini düşünen olabilir

Benim arkadaşımın annesi baktırmış dediklerinden çıkanlar varmış ama onda da tam ters olanlar varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…