İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de kendisine ara ara gidiyorum ve her seferinde kafam karışıyor allak bullak oluyorum etkisinde kalıyorum,evet baya şey çıkmadı yada dediğinin tam tersi oldu biri vardı hayatımda önce hayırlı dedi sonra hayırsız olmaz bu dedi karakterinde sıkıntı var vs..başka zaman sonunuz güzel hayırlı dedi,şimdi diyorum ki bu çocuk bana gelirse umutun dedikleri aklına gelmez mi bunla olursan mutsuz olursun gibi şeyler,kafamı çok kurcalıyor maalesef

Mi cafe Hande çok mu pembeci arkadaşlar...ilişkisi iyi giderken olumsuz konuştuğu , olmayacak dediği kimse oldu mu??

Kizlar umut a girmedm ama banada falcilarin cogunun tersi cikti biz gorustuk ama neticede ben o olumsuz enerji verenleri dinledigim icin ayrdik ve issizim 9 aydir is aricagina evde ask acisi cekiyorum Uyarmak istedim cok bel baglamayin diye inanin cok aci cektm falci yönlendirmesinden..nezaman gorsem yazasim geliyor muhtesem olabilcek ask yasanmadan bitti sayelerinde Tavsiyelere Kulak Asmayin!

Mi cafe Hande çok mu pembeci arkadaşlar...ilişkisi iyi giderken olumsuz konuştuğu , olmayacak dediği kimse oldu mu??

Ben pembeci olduğunu sanmıyorum, benim eski erkek arkadaşımla iletişimimiz olduğu dönem iletişim devam edecek arada yazacak ama olmayacak gelse de sen istemeyeceksin demişti. Taa aylar öncesinden yeni birini görmüştü tarihiyle çıktı.

angels cafe'de ki cengiz'e baktırdım. nötr bakıyor ve pembeci değil ancak çok da pesimist geldi. biraz tutarsız gibi ve korkutucu bir tarzı var. ufak tefek anlık ön gördükleri çıktı ama tüm ön görüleri de önümde ki bir haftaya dairmiş ve geleceğe dair bir şey söylemekten kaçınıyor, net tarih vermiyor. e o zaman ben niye sana fal baktırıyorum arkadaş diye sorguladım diğer arkadaşıma biraz daha net konuşmuş ve tarih vermiş ama genel olarak beğenmedim. yine en iysi hande ve yeter.

Hayatım ben cengiz'e baktırdım.Hatta ex'den ayrıldıktan 1 hafta sonra.Tekrar fal belasına ilk cengizle bulaştım:)Evet çok pesimist gerçekten.O zamanlar tekrar birleşiriz sanıyordum diğer ayrılıklar gibi olur barışırız diyordum.Cengiz olmayacak dedi bana.Ve siz bir araya gelseniz bile bu işin sonu yok dedi..Bu adam çok egoist o kadar ki sizin onsuz yaşayamayacağınızı düşünüyor dedi.Dötü gökteydi anlayacağın:)Fakat yeni biri var filan demedi tam tersi evlenmesi çok zor çünkü çok bencil dedi.Adam 2 ay sonra evlendi:)Bana yeni bir aşk dedi ki yok olmadı.Bu dediği hariç hiçbir söylediği olmadı.Yalnız cengiz çok meşhur.Ne ara bu kadar meşhur oldu,bilmiyorım.

Kızlar bana mesaj atanlara direk gökçenin nımarasını atıyorum. Cok soru soranlar var yetişemiyorum. Ben beğendim baktıran arkadaşkarda beğendi bana çıktığı için bir daha gittim. Ayrıca yukarda yazdım ama cıkmadı Taksim erayı beğenmedim ben tutturamadı bilginize

Ben dun gokceye baktirdim, enerjimiz hic tutmadi acikcasi. Ailem hakkinda soyledikleri tamamen yanlisti. Arkadaslarim hakkinda da ayni sekilde. Ozel hayatim hakkinda da cok basarili oldugunu dusunmuyorum. 3 harflilerle mi bakiyor?

Ama ben şu Gökçe''nin numarasına ulaşamıyorum sürekli meşgul sürekli cafe bias ta cevap vermiyor anlamadım gitti hayır hastayım acaba direkt cafe ye mi gitsem bilemedim

merhaba herkese, benim kafama bir sey takıldı.

Ben, Tubaya ağustos ve eylül ayında olmak üzere iki defa baktırdım.
Ağustostaki falda, eylül ayı sonunda olacak dedi bir konu için. . Eylül ayında ikinci kez baktığında ise, aynı konuyla ilgili olarak, Ekim ayı ortasını söyledi :)
Tarihler neden böyle kayıyor , bir bilen var mı ? :)

Bende ne zaman bir konuyu ötelemeye kalksalar sonunda olmamıştır..inşallah seninki olur...falcıların öteleme politikası

:) eğer öteye kaymaz ise çıkmıycağını bildiği şey için sen tekrar gider misin?
o sürekli ilerleyen bi tarih verecek :) sen de gideceksin...durum analizi yani bi nevi

:) eğer öteye kaymaz ise çıkmıycağını bildiği şey için sen tekrar gider misin?
o sürekli ilerleyen bi tarih verecek :) sen de gideceksin...durum analizi yani bi nevi
Pofff çıkmayacak yani di mi kızlar ?
tarihler sarksa da olmuyor mu bazen... umut işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…