Mi cafe Hande çok mu pembeci arkadaşlar...ilişkisi iyi giderken olumsuz konuştuğu , olmayacak dediği kimse oldu mu??
Hayatım ben cengiz'e baktırdım.Hatta ex'den ayrıldıktan 1 hafta sonra.Tekrar fal belasına ilk cengizle bulaştım:)Evet çok pesimist gerçekten.O zamanlar tekrar birleşiriz sanıyordum diğer ayrılıklar gibi olur barışırız diyordum.Cengiz olmayacak dedi bana.Ve siz bir araya gelseniz bile bu işin sonu yok dedi..Bu adam çok egoist o kadar ki sizin onsuz yaşayamayacağınızı düşünüyor dedi.Dötü gökteydi anlayacağın:)Fakat yeni biri var filan demedi tam tersi evlenmesi çok zor çünkü çok bencil dedi.Adam 2 ay sonra evlendi:)Bana yeni bir aşk dedi ki yok olmadı.Bu dediği hariç hiçbir söylediği olmadı.Yalnız cengiz çok meşhur.Ne ara bu kadar meşhur oldu,bilmiyorım.angels cafe'de ki cengiz'e baktırdım. nötr bakıyor ve pembeci değil ancak çok da pesimist geldi. biraz tutarsız gibi ve korkutucu bir tarzı var. ufak tefek anlık ön gördükleri çıktı ama tüm ön görüleri de önümde ki bir haftaya dairmiş ve geleceğe dair bir şey söylemekten kaçınıyor, net tarih vermiyor. e o zaman ben niye sana fal baktırıyorum arkadaş diye sorguladımdiğer arkadaşıma biraz daha net konuşmuş ve tarih vermiş ama genel olarak beğenmedim. yine en iysi hande ve yeter.
merhaba kızlar uzun zamandır konuya bakmıyordum :) ben de şuanı çok iyi bilen birini arıyorum karşı tarafla ilgili soracağım şeyler var. gelecek odaklı değilim yani. asmin cafe eray anda nasıl sizce?[/QUOTE ben hiç beğenmedim geçen hafta gittim ve beğenmedim param boşa gitti canım
Wats-app tan mesaj atAma ben şu Gökçe''nin numarasına ulaşamıyorum sürekli meşgul sürekli cafe bias ta cevap vermiyor anlamadım gittihayır hastayım acaba direkt cafe ye mi gitsem bilemedim
Bende ne zaman bir konuyu ötelemeye kalksalar sonunda olmamıştır..inşallah seninki olur...falcıların öteleme politikasımerhaba herkese, benim kafama bir sey takıldı.
Ben, Tubaya ağustos ve eylül ayında olmak üzere iki defa baktırdım.
Ağustostaki falda, eylül ayı sonunda olacak dedi bir konu için. . Eylül ayında ikinci kez baktığında ise, aynı konuyla ilgili olarak, Ekim ayı ortasını söyledi :)
Tarihler neden böyle kayıyor , bir bilen var mı ? :)
:) eğer öteye kaymaz ise çıkmıycağını bildiği şey için sen tekrar gider misin?merhaba herkese, benim kafama bir sey takıldı.
Ben, Tubaya ağustos ve eylül ayında olmak üzere iki defa baktırdım.
Ağustostaki falda, eylül ayı sonunda olacak dedi bir konu için. . Eylül ayında ikinci kez baktığında ise, aynı konuyla ilgili olarak, Ekim ayı ortasını söyledi :)
Tarihler neden böyle kayıyor , bir bilen var mı ? :)
Pofff çıkmayacak yani di mi kızlar ?:) eğer öteye kaymaz ise çıkmıycağını bildiği şey için sen tekrar gider misin?
o sürekli ilerleyen bi tarih verecek :) sen de gideceksin...durum analizi yani bi nevi
:) orasını ben bilemem cnm hayırlısı ne ise öyle olsunPofff çıkmayacak yani di mi kızlar ?
tarihler sarksa da olmuyor mu bazen... umut işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?