İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu yazıyı lütfen okuyun LA PORTE AYHAN yalancı bir Ada'm ona gidip sakın para kaptırmayın. Bugun uc arkadasım forumdan okuyup gittik. İlk ben girdim ses kaydına ızin vermedi. Suratsız donuk paranla rezil edecek bı tip. Donmicek etmicek Dedi herkese dedigi gibi. Çıktım arkadasım girdi çantasına koydu kaydı açıp cikti falı dinleyeyim dedim ayni harfi harfine ayni ezberlediği cumleler saka yapmıyorum ayni o çıktığında dıger kizi ne yazık ki Ayhan'ın yanına fala göndermiş bulunmuştum. Ses kaydını dinliyorum bu benim falim ya dedim ya harfi harfine aynılarını diyo ya yine dur dedik dıger arkadasi bekledik kız geldi oda kaydetti tel cebinde ses kaydı bı dinledik onada ayni harfi harfine ya. Biz sok olduk hanı olurda bu kadar mı olur ya. Ve kız bı soru soruyo fal esnasinda cevaplayamiyo beni test etme diyo sert yapiyo kıza. Forumda okudum geri döndüm komik bı erkek falan cikicak Kars'ına demiş herkese yeni biri ve aynı tip erkeği tarif edıyo. İnanmayan varsa ses kayıtlarını atarım. Para verdik mi Tabiki hayır. Lanet olsun zaten haram is daha beter haram zikkim olsun diyip kahve paramızı verip çıktık ve garson ustumuze yürüdü. Gerisini sizlere bırakıyorum.

Evet doğru :) z

Cok iyi yapmışsınız bence para vermemekle.. rezil etmişsiniz iyi olmuş ben daha oncr de yazmıştım pişkin bi sekilde herkese aynı şeyleri söylüyor.

Ohhh elinize sağlık iyi yapmışsınız aslında gündemdeki falcıların hepsine bunu yapmak lazım ki kim iyi kim kötü elemek açısından en azından doğru olana gideriz bizde,böylelikle Ayhan defteri de kapandı

Ayy acaba falcilar hep ayni seyi mi soyluyorlar takildim buna..Herkese ayni seyi diyen falcilar kimler bunu yazalim bence bilmek istiyorum..mesela toprak(taksim) ?ya ben ona taktim herkesin benimki icin masallah cok iyiadam dedigine o kotu dedi cikarci dedi takildm kendimden nefretediyirom fala gitmeyeydim olurdu bu iliski bence ...adam ya hakliysa...erkegi kotuleyen falcilar kimlerdir

Merhaba eğer cafe mi handeye baktırıcaksanız kesinlikle tavsiye etmiyorum paranıza yazık ben 2 kere baktırdım ilk baktırdığımda çok beğendim geçmişi gayet iyi bildi gelecekle ilgili tarihler verdi hiçbir dediği çıkmadı bende tekrar gittim bu sefer ne dicek diye gitmez olaydım rezalet bir fal baktı kendi ile çelişdi hiçbir şeyi bilemedi gene tarih verdi ve çıkmadı handeye gidiceginize başkasına gidin. Kapris cafedeki imamda aynı şekilde çok kötü üstüne her gelene kısmetın bağlı diyerek 150 tl istiyor. Kapris cafede tasulada aynı şekilde çok ağzı bozuk bir kadın klasik bir falcı ben gittiğimde asla benle ilgilenmedi bebekler vardı onlarla ilgiledi. Taksimde hasan var cafenin adını unuttum mangonun karşı sokagı aynı şekilde oda çok kötü. Damlalar cafe barış vasat ötesi. Telefonda bakan telve yiğit verdiği tarihler çıkmıyor. Bakırköyde harf veren yiğit berbat. Laf cafe andaç dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyor ve dedikleri verdiği tarihler asla çıkmadı. Kadınlar kahvesi ve melekler kahvesındeki çoğu falcı vasat. Bostancıda kızılderili diye biri var adını tam hatırlıyamıyorum aynı şekilde el altında. Para istiyor ve falı çok kötü. Yeşim var cafenin adını tam hatırlamıyorum imam daha önce o cafede çalışıyodurdu. Hatta bir adam var iranlı sanırım yeşim falda kötü ama sohbeti ve kendisi çok tatlı biri. Damlalar cafe tuğbaya yeni baktırdım nasıl o kadar hızlı konusuyo cidden anlamadım solediklerinin çıkıcagını sanmıyorum. Asmin cafede 3 yıl once ergin diye birine baktırdım anı cok ıyı bıldı sohbeti cidden çok iyiydi verdiği tarih cıkmadı ama insanı rahatlatan bir konuşması vardı daha sonra tekrar baktırmaya gittim askere gitmişdi şimdi ordamı bılmıyorum. Bu yazdıklarım dışında şuana kadar 6 ay sonra günü gününe tarih veren tek bir falcı var dediği günde olmaz dediğim bir şey gercek oldu eskiden mangonun karşı sokagında bakıyordu 30 tlydi şimdi evde bakıyomus 500 tl hatta bu yuzden kadınla kavga ettik olmaz dediğim fal çıkmış olsada 500 lira asla verilmez fal için.

Ayni seyleri ezberleyip söylemese sallasa daha az hakaret etmiş olurdu. Ya insanlar oturuyo ya karsisinda enayiler geldi iste diyo eminim icinden. Ve Türkçesi düzgün hanı ve ezberlediklerini kendinden o kadar emin söylüyoki. Bizim sorun çıkaracağımızı anlayınca bı baktım çantasını almis gidiyodu, ya bu Ayhan'ı öven arkadaşları merak ediyorum Nasıl bı mantık kı ses kaydını yapmamis olsaydikta Ada'm hıc bısey bilmiyo herkese geri donmez diyo zaten kesinlikle donmez kaliplasmis cumleler.

Ben de cok fal baktırdım hani gercekten cok. Böylesini ilk defa gördüm. Ben en cok Nikoya baktırıyorum bi ona verdiğimi helal ediyorum. İsterse hıc bısey bilmesin iyi geliyo bana senden sıkıldığını hissetmiyosum. Hepte ses kaydı yapıyorum hatta kendi yap diyo. Dıger falcılar hep tedirgin kağıt vereyim yaz diyo korkuyolar. Denk mi geldi bilmiyorum eylul sonu dedigi bısey oldu daha devamı olmadı ama bı adım oldu. Benim araliklarla gittiğim bi o. Evet erkekleri o da biraz kötülüyo. Şoylede bı mantık var zaten o Ada'm cok iyi olaydi beni cok Mutlu etseydi falcının karşısın da oturuyo olmazdim ne yazık kı .. Onun haricinde angel cafe birize gitme. Tiryaki cafe Semra cok kısa bakar bildigi var cok önemli seyler degil. Tiryaki mira asla gidilmez. Limon cafe Fatoş ilginç bı kadın hep sevdiğinle evlendirir gitme çıkmıyo. Sığınak Levent gidilmez tek bı tane bilmiyo. Nostradamus evren tarot iyi okuyo ama çıkmadı. Orda bı bayan daha var o facia.

ilginç bir deneyim olmus ama para vermediğinize sevindim ve şaşırdım yaşadıklarınıza.
evet tuhaf biri doğru. .ben bir kaç kez gittim ve ses kayıtları bende de var..her sefer farklıydı falı ve yaşadığım durumlar. .ex ili ilgili söyledikleri iyi şeyler ne yazık ki olmadı. .ama 3 bayana arka arkaya aynı şeyleri demesi iyi cesaret. .birde çantasını alıp gitmesi..vay be..Cafe sahibi ne yapsın. .garsonun suçu da değil ama müşteri de mağdur. .of me bilim rezillik. .

Niko'dan hiçkimse memnun değil...olumsuz konuşması değil, çıkmıyor diyorlar söyledikleri, hem eski yorumları da okuyunca çok kötü demişler

b
Niko'dan hiçkimse memnun değil...olumsuz konuşması değil, çıkmıyor diyorlar söyledikleri, hem eski yorumları da okuyunca çok kötü demişler

bende bir çok kişiye fal baktırmış biri olarak şuan sadece düzenli nikoya gidiyorum arkadaşlar, enerji meselesi tabi bu, ama bana dedikleri çıkan tek kişi niko..
tabi olumsuz yazanlarda var enerji meselesi diyorum bişey diyemem, ama benim içinde falcıların arasında en iyi niko..

Kızlar formdan anladığım kadarıyla falı patlamayan yok.Ben dahil..En çokta ayhan'a şaşırdım..Dediği hiçbir şey olmadı sadece ex için ne arar ne sorar seni unutmuş demişti..E onu biliyoz zaten..
Eskiyi uğurlayyamazsan yeniye yer açılmıyor bunu anladım..Olmuyor o yeni ilişki bir türlü oturmuyor..Güvensizlikmi nedir bilemiyorum artık.En doğrusu gerçekten affetmek ve uğurlamak..Bir daha da geriye bakmamak.

Saol cnm ben yeni baktirmicm sadece bazi olumsuz enerji veren falcarib dedikleri acaba dogru mudur diye buraya sorguluyorum..toprak icin kimi iyikimi ayni seyleri diyi demis ama ben hala kararsizim valla icim yaniyo onu etkisinde kalip adama cok kotu laf sokup sevmeme ragmen bitrdm aylar sora donen adami toprak uzulursub dedi diye biraktim asla konusmayalin dedim diye adamla barisamiyorum nedennnn cunku falcilar sen yazmaa dediler diye...ya 2yillik sevdig bittiyse suclu benimdir bence Allah beni cok siddetli cezalandiriyor gitmeseydim bence suan onla konusuyo olcaktim...kismetimi mahvettigimi dusunuyorum yaram derin valla biri kotu cikmiyo dedikleri dese bariscam adamla eger yapabilirsem....

Benim derdim büyük ben ne aptallik etmisim 4 kisi bu adam iyi dedi 2 kisi sadece olmiycak dedi ve 1 kisi yerden yere vurup kotuledu oda toprak..buna ragmen ben sadece olumsuz diyen falciyi esas aldi yillardr bekleyip sevdigim adamane hakaret etmisim hergun yazdigim mesajimi okuyorum kaderimi degistirmis olabilir miyim...olumsuz diyene inandim cunku falci musteri icin adami kotulemez die dusundum...bu adambenm kaderimdi ben degistirdm Allah beni sinadi ve cezalandirdi bence 8 ay duayla bekledm gelmez dediler geldi ama ben naptimmmm...

kizlar bi iki guzel bi moral verin bana ben cok kötüyüm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…