Bu yazıyı lütfen okuyun LA PORTE AYHAN yalancı bir Ada'm ona gidip sakın para kaptırmayın. Bugun uc arkadasım forumdan okuyup gittik. İlk ben girdim ses kaydına ızin vermedi. Suratsız donuk paranla rezil edecek bı tip. Donmicek etmicek Dedi herkese dedigi gibi. Çıktım arkadasım girdi çantasına koydu kaydı açıp cikti falı dinleyeyim dedim ayni harfi harfine ayni ezberlediği cumleler saka yapmıyorum ayni o çıktığında dıger kizi ne yazık ki Ayhan'ın yanına fala göndermiş bulunmuştum. Ses kaydını dinliyorum bu benim falim ya dedim ya harfi harfine aynılarını diyo ya yine dur dedik dıger arkadasi bekledik kız geldi oda kaydetti tel cebinde ses kaydı bı dinledik onada ayni harfi harfine ya. Biz sok olduk hanı olurda bu kadar mı olur ya. Ve kız bı soru soruyo fal esnasinda cevaplayamiyo beni test etme diyo sert yapiyo kıza. Forumda okudum geri döndüm komik bı erkek falan cikicak Kars'ına demiş herkese yeni biri ve aynı tip erkeği tarif edıyo. İnanmayan varsa ses kayıtlarını atarım. Para verdik mi Tabiki hayır. Lanet olsun zaten haram is daha beter haram zikkim olsun diyip kahve paramızı verip çıktık ve garson ustumuze yürüdü. Gerisini sizlere bırakıyorum.
Ya şok olduk ya benzer cumleler olurda onu da anladim Ada'm resmen ezberlemiş ve konusuyo.Cok iyi yapmışsınız bence para vermemekle.. rezil etmişsiniz iyi olmuş ben daha oncr de yazmıştım pişkin bi sekilde herkese aynı şeyleri söylüyor.
Ohhh elinize sağlık iyi yapmışsınız aslında gündemdeki falcıların hepsine bunu yapmak lazım ki kim iyi kim kötü elemek açısından en azından doğru olana gideriz bizde,böylelikle Ayhan defteri de kapandıBu yazıyı lütfen okuyun LA PORTE AYHAN yalancı bir Ada'm ona gidip sakın para kaptırmayın. Bugun uc arkadasım forumdan okuyup gittik. İlk ben girdim ses kaydına ızin vermedi. Suratsız donuk paranla rezil edecek bı tip. Donmicek etmicek Dedi herkese dedigi gibi. Çıktım arkadasım girdi çantasına koydu kaydı açıp cikti falı dinleyeyim dedim ayni harfi harfine ayni ezberlediği cumleler saka yapmıyorum ayni o çıktığında dıger kizi ne yazık ki Ayhan'ın yanına fala göndermiş bulunmuştum. Ses kaydını dinliyorum bu benim falim ya dedim ya harfi harfine aynılarını diyo ya yine dur dedik dıger arkadasi bekledik kız geldi oda kaydetti tel cebinde ses kaydı bı dinledik onada ayni harfi harfine ya. Biz sok olduk hanı olurda bu kadar mı olur ya. Ve kız bı soru soruyo fal esnasinda cevaplayamiyo beni test etme diyo sert yapiyo kıza. Forumda okudum geri döndüm komik bı erkek falan cikicak Kars'ına demiş herkese yeni biri ve aynı tip erkeği tarif edıyo. İnanmayan varsa ses kayıtlarını atarım. Para verdik mi Tabiki hayır. Lanet olsun zaten haram is daha beter haram zikkim olsun diyip kahve paramızı verip çıktık ve garson ustumuze yürüdü. Gerisini sizlere bırakıyorum.
Bu yazıyı lütfen okuyun LA PORTE AYHAN yalancı bir Ada'm ona gidip sakın para kaptırmayın. Bugun uc arkadasım forumdan okuyup gittik. İlk ben girdim ses kaydına ızin vermedi. Suratsız donuk paranla rezil edecek bı tip. Donmicek etmicek Dedi herkese dedigi gibi. Çıktım arkadasım girdi çantasına koydu kaydı açıp cikti falı dinleyeyim dedim ayni harfi harfine ayni ezberlediği cumleler saka yapmıyorum ayni o çıktığında dıger kizi ne yazık ki Ayhan'ın yanına fala göndermiş bulunmuştum. Ses kaydını dinliyorum bu benim falim ya dedim ya harfi harfine aynılarını diyo ya yine dur dedik dıger arkadasi bekledik kız geldi oda kaydetti tel cebinde ses kaydı bı dinledik onada ayni harfi harfine ya. Biz sok olduk hanı olurda bu kadar mı olur ya. Ve kız bı soru soruyo fal esnasinda cevaplayamiyo beni test etme diyo sert yapiyo kıza. Forumda okudum geri döndüm komik bı erkek falan cikicak Kars'ına demiş herkese yeni biri ve aynı tip erkeği tarif edıyo. İnanmayan varsa ses kayıtlarını atarım. Para verdik mi Tabiki hayır. Lanet olsun zaten haram is daha beter haram zikkim olsun diyip kahve paramızı verip çıktık ve garson ustumuze yürüdü. Gerisini sizlere bırakıyorum.
Ayni seyleri ezberleyip söylemese sallasa daha az hakaret etmiş olurdu. Ya insanlar oturuyo ya karsisinda enayiler geldi iste diyo eminim icinden. Ve Türkçesi düzgün hanı ve ezberlediklerini kendinden o kadar emin söylüyoki. Bizim sorun çıkaracağımızı anlayınca bı baktım çantasını almis gidiyodu, ya bu Ayhan'ı öven arkadaşları merak ediyorum Nasıl bı mantık kı ses kaydını yapmamis olsaydikta Ada'm hıc bısey bilmiyo herkese geri donmez diyo zaten kesinlikle donmez kaliplasmis cumleler.Ohhh elinize sağlık iyi yapmışsınız aslında gündemdeki falcıların hepsine bunu yapmak lazım ki kim iyi kim kötü elemek açısından en azından doğru olana gideriz bizde,böylelikle Ayhan defteri de kapandı
Ben de cok fal baktırdım hani gercekten cok. Böylesini ilk defa gördüm. Ben en cok Nikoya baktırıyorum bi ona verdiğimi helal ediyorum. İsterse hıc bısey bilmesin iyi geliyo bana senden sıkıldığını hissetmiyosum. Hepte ses kaydı yapıyorum hatta kendi yap diyo. Dıger falcılar hep tedirgin kağıt vereyim yaz diyo korkuyolar. Denk mi geldi bilmiyorum eylul sonu dedigi bısey oldu daha devamı olmadı ama bı adım oldu. Benim araliklarla gittiğim bi o. Evet erkekleri o da biraz kötülüyo. Şoylede bı mantık var zaten o Ada'm cok iyi olaydi beni cok Mutlu etseydi falcının karşısın da oturuyo olmazdim ne yazık kı .. Onun haricinde angel cafe birize gitme. Tiryaki cafe Semra cok kısa bakar bildigi var cok önemli seyler degil. Tiryaki mira asla gidilmez. Limon cafe Fatoş ilginç bı kadın hep sevdiğinle evlendirir gitme çıkmıyo. Sığınak Levent gidilmez tek bı tane bilmiyo. Nostradamus evren tarot iyi okuyo ama çıkmadı. Orda bı bayan daha var o facia.Ayy acaba falcilar hep ayni seyi mi soyluyorlar takildim buna..Herkese ayni seyi diyen falcilar kimler bunu yazalim bence bilmek istiyorum..mesela toprak(taksim) ?ya ben ona taktim herkesin benimki icin masallah cok iyiadam dedigine o kotu dedi cikarci dedi takildm kendimden nefretediyirom fala gitmeyeydim olurdu bu iliski bence ...adam ya hakliysa...erkegi kotuleyen falcilar kimlerdir
Ayni seyleri ezberleyip söylemese sallasa daha az hakaret etmiş olurdu. Ya insanlar oturuyo ya karsisinda enayiler geldi iste diyo eminim icinden. Ve Türkçesi düzgün hanı ve ezberlediklerini kendinden o kadar emin söylüyoki. Bizim sorun çıkaracağımızı anlayınca bı baktım çantasını almis gidiyodu, ya bu Ayhan'ı öven arkadaşları merak ediyorum Nasıl bı mantık kı ses kaydını yapmamis olsaydikta Ada'm hıc bısey bilmiyo herkese geri donmez diyo zaten kesinlikle donmez kaliplasmis cumleler.
Niko'dan hiçkimse memnun değil...olumsuz konuşması değil, çıkmıyor diyorlar söyledikleri, hem eski yorumları da okuyunca çok kötü demişlerBen de cok fal baktırdım hani gercekten cok. Böylesini ilk defa gördüm. Ben en cok Nikoya baktırıyorum bi ona verdiğimi helal ediyorum. İsterse hıc bısey bilmesin iyi geliyo bana senden sıkıldığını hissetmiyosum. Hepte ses kaydı yapıyorum hatta kendi yap diyo. Dıger falcılar hep tedirgin kağıt vereyim yaz diyo korkuyolar. Denk mi geldi bilmiyorum eylul sonu dedigi bısey oldu daha devamı olmadı ama bı adım oldu. Benim araliklarla gittiğim bi o. Evet erkekleri o da biraz kötülüyo. Şoylede bı mantık var zaten o Ada'm cok iyi olaydi beni cok Mutlu etseydi falcının karşısın da oturuyo olmazdim ne yazık kı .. Onun haricinde angel cafe birize gitme. Tiryaki cafe Semra cok kısa bakar bildigi var cok önemli seyler degil. Tiryaki mira asla gidilmez. Limon cafe Fatoş ilginç bı kadın hep sevdiğinle evlendirir gitme çıkmıyo. Sığınak Levent gidilmez tek bı tane bilmiyo. Nostradamus evren tarot iyi okuyo ama çıkmadı. Orda bı bayan daha var o facia.
Pofff çıkmayacak yani di mi kızlar ?
tarihler sarksa da olmuyor mu bazen... umut işte :)
Niko'dan hiçkimse memnun değil...olumsuz konuşması değil, çıkmıyor diyorlar söyledikleri, hem eski yorumları da okuyunca çok kötü demişler
Ben de cok fal baktırdım hani gercekten cok. Böylesini ilk defa gördüm. Ben en cok Nikoya baktırıyorum bi ona verdiğimi helal ediyorum. İsterse hıc bısey bilmesin iyi geliyo bana senden sıkıldığını hissetmiyosum. Hepte ses kaydı yapıyorum hatta kendi yap diyo. Dıger falcılar hep tedirgin kağıt vereyim yaz diyo korkuyolar. Denk mi geldi bilmiyorum eylul sonu dedigi bısey oldu daha devamı olmadı ama bı adım oldu. Benim araliklarla gittiğim bi o. Evet erkekleri o da biraz kötülüyo. Şoylede bı mantık var zaten o Ada'm cok iyi olaydi beni cok Mutlu etseydi falcının karşısın da oturuyo olmazdim ne yazık kı .. Onun haricinde angel cafe birize gitme. Tiryaki cafe Semra cok kısa bakar bildigi var cok önemli seyler degil. Tiryaki mira asla gidilmez. Limon cafe Fatoş ilginç bı kadın hep sevdiğinle evlendirir gitme çıkmıyo. Sığınak Levent gidilmez tek bı tane bilmiyo. Nostradamus evren tarot iyi okuyo ama çıkmadı. Orda bı bayan daha var o facia.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?