İstanbul'da Fal - Falcılar

Hayatım bilinçaltına bir bak derim.Çünkü sadece falcılar kötüledi diye sevdiğin birinden ayrılmazsın..Acaba diyorum sen de olumsuz şeyler gördün de o yüzden mi falcılara inandın?
Eğer çok pişmansan da ara yaz mesaj at konuş..Açık ol bence..Samimi ve dürüst bir şekilde yaklaşırsan düzelmeyecek sorun yok.
Ama önce kendini iyice tart..Ne bileyim hani o bir histir,kadınlar anlar.Her şey iyidir de bi aması vardır..Öyle mi hissediyordun birlikteyken?

Yani ben bununla olmaz diyeni dinlemem açıkçası netice de hissetmek önemli bu başka birisi de olmaz diyebilir önemli olan senin ne hissettiğin kaderini etkiledi mi bilemem ama bence bu şekilde fala odanmak yanlış benim için fal eğlence bir de Can'ım sıkkın baktırıyorum ilerde hayatıma kim girecek ya da iş hayatım falan filan ama bunla olmaz diyene inanmam ve ona göre hareket etmem yani ister arkadaş kardeş abla tavsiyesi gör fala böyle bal bağlama anlık gülmek için baktır

tarihlerde kayma olabiliyor her fal için. tubaya 3 kere gittim, biri olumsuz biri olumlu 2 fal da çıktı. 3. gidişim daha yeni olduğu için pek yorum yapamıyorum.. ilk 2 gidişim arasında çok zaman vardı ama verdiği zaman aralığı birbirine çok yakındı ve çıktı :)

Saol cnm yazdigin icin bizim durumumuz biraz karisikti zaten ama birbirimizu sevdigimizi biliyorduk aileler felan durumumuz vardi lakin olumsuzlugubu hissetmemistim sadece o kadar zamandan sonra bir olu.suzlugunu sezdim sezincede "ahannda falcinindedigi cikiyo"gibisinden yorumlarimla adama agir sozler soyledm ben acikcasi gecici bi sure psikolojisini bozyldugunu hissediyorm zaten dogu gorevinde suan durumu cok cok zor..bnm tek hissettigim sey bu yoksa bana nezaketi ilgisi degismedi hatta dahafa acildi sadece o bir lafindan fal cikar mi korkusuna agir cumlelerle ayrildim ve o buna ragmen beni incitmedi simdi anladimki fal deil ben yaptim..cunku her olani her falci gormuyor..tekrar mesaj atamiyorum cunku asla gorusmiycrm senle dedim bence toprak yaniliyo psikolojisi bozuk olan benm cok seviyorum asla diyom ve gururumdan yazamiyorum ustelik adam zorda

Keskebende oyle olsaydim benden aşık olmaz bunu anladim adam yinede bana guzel yazmis kac kere okudum sorun bende ve kaderimi degistirdim simdi bi 8 ay dahadua ederim..is isten gecti o zmn inammiycaktim fala benden aşik olmaz

Python canım bu mandal cafe deki toprak mi ben ona geçen sene baktirMistim işle ilgili dediği şey tarihiyle çıkmıştı özel hayatla ilgili karşımdaki adamı doğru tarif etti.Bana çıkan nadir fallardan biridir kartları çok iyi yorumluyor.

Hayir cnm taksim symbol toprak keske ona gitmeseydim

Kendi duygularından bu kadar eminsen ve onun sana olan hislerine güveniyorsan tek şey derim:
HEMEN ARA HEMEN
Durduğun hata.Boşu boşuna saçma gurur yapma..Sonra çok pişman olursun..

Taksimde Ara sokakların birinde şu nargile içilen genelde erkeklerin maç izlemek için toplandıkları la cafe diye bir yer var ismini tam hatırlamıyorum. Orada sinem adlı isimli bir bayana fal baktırdık arkadaşımla kafam allakbullak oldu. Aranızda daha önce duyuan baktıran oldu mu?

Kendi duygularından bu kadar eminsen ve onun sana olan hislerine güveniyorsan tek şey derim:
HEMEN ARA HEMEN
Durduğun hata.Boşu boşuna saçma gurur yapma..Sonra çok pişman olursun..

Ben eminim evet bayramdan once ayrildm sadece bayrm mesaji attm devamni getirmedm o sansi kacirdm bu adamin psikolojisi suan bi durumundan dolayi bozuk utkuda cok ustune gitme dediydi onu gecmesini bekliycem ben boyle hep Gurur yapip yillarca iliskisiz kaliyom bnm kaderim bu beni dövün lutfen arayamiyom yazamiyom cooooook gururluyum hem iliskimiz biraz yasak boyutundaydi belkide ondan ama sevgimize engel deyil...seni aricak diyen utku ozgur bildiydi bu arada yani olumlu konusanlar...ama ben cagriya bakmadim...yani sonuc hep biziz kizlar

Kızlar aranızda nostradamus cafelerden herhangi birinde fal baktıran var mı?kadıköy,suadiye ya da başka şubelerinden..Bi füsun hanım varmış bilen gören duyan baktıran?

Kızlar aranızda nostradamus cafelerden herhangi birinde fal baktıran var mı?kadıköy,suadiye ya da başka şubelerinden..Bi füsun hanım varmış bilen gören duyan baktıran?

Ben Kadıköy'dekine gitmeyi düşünüyorum bayadır ama fikir verip yardımcı olacak kimseyi bulamadım.

Selam ben suadiye olana gitmiştim ama şuandaki adı istanbul cafe olarak geçiyor sanırım nette öyle gördüm onu mu diyorsjn acaba ? Bende orada bir bayana gittim ama füsun muydu hatırlamıyorum çok emin konuşmıştu ama erkek arkadaşımı beni ve ilişkimizi iyi anlatmıştı gelecek için vadeler var kısa sürmüştü

Evet adı istanbul cafe olarak değişmiş.Füsun hnm eskiden orada bakıyormuş şimdi fenerbahçe nostradamus cafede,yanılmıyorsam.
Memnun kaldınız mı siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…