Hayatım bilinçaltına bir bak derim.Çünkü sadece falcılar kötüledi diye sevdiğin birinden ayrılmazsın..Acaba diyorum sen de olumsuz şeyler gördün de o yüzden mi falcılara inandın?Benim derdim büyük ben ne aptallik etmisim 4 kisi bu adam iyi dedi 2 kisi sadece olmiycak dedi ve 1 kisi yerden yere vurup kotuledu oda toprak..buna ragmen ben sadece olumsuz diyen falciyi esas aldi yillardr bekleyip sevdigim adamane hakaret etmisim hergun yazdigim mesajimi okuyorum kaderimi degistirmis olabilir miyim...olumsuz diyene inandim cunku falci musteri icin adami kotulemez die dusundum...bu adambenm kaderimdi ben degistirdm Allah beni sinadi ve cezalandirdi bence 8 ay duayla bekledm gelmez dediler geldi ama ben naptimmmm...
kizlar bi iki guzel bi moral verin bana ben cok kötüyüm.....
merhaba herkese, benim kafama bir sey takıldı.
Ben, Tubaya ağustos ve eylül ayında olmak üzere iki defa baktırdım.
Ağustostaki falda, eylül ayı sonunda olacak dedi bir konu için. . Eylül ayında ikinci kez baktığında ise, aynı konuyla ilgili olarak, Ekim ayı ortasını söyledi :)
Tarihler neden böyle kayıyor , bir bilen var mı ? :)
Hayatım bilinçaltına bir bak derim.Çünkü sadece falcılar kötüledi diye sevdiğin birinden ayrılmazsın..Acaba diyorum sen de olumsuz şeyler gördün de o yüzden mi falcılara inandın?
Eğer çok pişmansan da ara yaz mesaj at konuş..Açık ol bence..Samimi ve dürüst bir şekilde yaklaşırsan düzelmeyecek sorun yok.
Ama önce kendini iyice tart..Ne bileyim hani o bir histir,kadınlar anlar.Her şey iyidir de bi aması vardır..Öyle mi hissediyordun birlikteyken?
Yani ben bununla olmaz diyeni dinlemem açıkçası netice de hissetmek önemli bu başka birisi de olmaz diyebilir önemli olan senin ne hissettiğin kaderini etkiledi mi bilemem ama bence bu şekilde fala odanmak yanlış benim için fal eğlence bir de Can'ım sıkkın baktırıyorum ilerde hayatıma kim girecek ya da iş hayatım falan filan ama bunla olmaz diyene inanmam ve ona göre hareket etmem yani ister arkadaş kardeş abla tavsiyesi gör fala böyle bal bağlama anlık gülmek için baktır
Python canım bu mandal cafe deki toprak mi ben ona geçen sene baktirMistim işle ilgili dediği şey tarihiyle çıkmıştı özel hayatla ilgili karşımdaki adamı doğru tarif etti.Bana çıkan nadir fallardan biridir kartları çok iyi yorumluyor.
Kendi duygularından bu kadar eminsen ve onun sana olan hislerine güveniyorsan tek şey derim:Saol cnm yazdigin icin bizim durumumuz biraz karisikti zaten ama birbirimizu sevdigimizi biliyorduk aileler felan durumumuz vardi lakin olumsuzlugubu hissetmemistim sadece o kadar zamandan sonra bir olu.suzlugunu sezdim sezincede "ahannda falcinindedigi cikiyo"gibisinden yorumlarimla adama agir sozler soyledm ben acikcasi gecici bi sure psikolojisini bozyldugunu hissediyorm zaten dogu gorevinde suan durumu cok cok zor..bnm tek hissettigim sey bu yoksa bana nezaketi ilgisi degismedi hatta dahafa acildi sadece o bir lafindan fal cikar mi korkusuna agir cumlelerle ayrildim ve o buna ragmen beni incitmedi simdi anladimki fal deil ben yaptim..cunku her olani her falci gormuyor..tekrar mesaj atamiyorum cunku asla gorusmiycrm senle dedim bence toprak yaniliyo psikolojisi bozuk olan benm cok seviyorum asla diyom ve gururumdan yazamiyorum ustelik adam zorda
Benim derdim büyük ben ne aptallik etmisim 4 kisi bu adam iyi dedi 2 kisi sadece olmiycak dedi ve 1 kisi yerden yere vurup kotuledu oda toprak..buna ragmen ben sadece olumsuz diyen falciyi esas aldi yillardr bekleyip sevdigim adamane hakaret etmisim hergun yazdigim mesajimi okuyorum kaderimi degistirmis olabilir miyim...olumsuz diyene inandim cunku falci musteri icin adami kotulemez die dusundum...bu adambenm kaderimdi ben degistirdm Allah beni sinadi ve cezalandirdi bence 8 ay duayla bekledm gelmez dediler geldi ama ben naptimmmm...
kizlar bi iki guzel bi moral verin bana ben cok kötüyüm.....[/QUO
Gerçekten güveniyorsan bence yaz sonuçta her insan hata yapabilir karşı tarafta seviyorsa zaten laflara takılmaz ama bence yüz yüze görüşüp halledersiniz içinde uhte kalmasın belki tam tersi olacak senden yazmanı bekliyordur ama duygularından emin ol
Kendi duygularından bu kadar eminsen ve onun sana olan hislerine güveniyorsan tek şey derim:
HEMEN ARA HEMEN
Durduğun hata.Boşu boşuna saçma gurur yapma..Sonra çok pişman olursun..
Cafe bias GökçemiBu arda kızlar Gökçe'ye baktıracağım bekleyin kızlar yorum atacağım :))
Ya ben gökçeye ulaşamadım 2 gün üst üste açmadı 3.gün saatte anlaşamadık Bir türlü olmadı neyse siz bir baktırın memnun kalırsanız ben yine bir şansımı zorlayayımCafe bias Gökçemi
Kızlar aranızda nostradamus cafelerden herhangi birinde fal baktıran var mı?kadıköy,suadiye ya da başka şubelerinden..Bi füsun hanım varmış bilen gören duyan baktıran?
Cafe bias Gökçemi
Selam ben suadiye olana gitmiştim ama şuandaki adı istanbul cafe olarak geçiyor sanırım nette öyle gördüm onu mu diyorsjn acaba ? Bende orada bir bayana gittim ama füsun muydu hatırlamıyorum çok emin konuşmıştu ama erkek arkadaşımı beni ve ilişkimizi iyi anlatmıştı gelecek için vadeler var kısa sürmüştüKızlar aranızda nostradamus cafelerden herhangi birinde fal baktıran var mı?kadıköy,suadiye ya da başka şubelerinden..Bi füsun hanım varmış bilen gören duyan baktıran?
Evet adı istanbul cafe olarak değişmiş.Füsun hnm eskiden orada bakıyormuş şimdi fenerbahçe nostradamus cafede,yanılmıyorsam.Selam ben suadiye olana gitmiştim ama şuandaki adı istanbul cafe olarak geçiyor sanırım nette öyle gördüm onu mu diyorsjn acaba ? Bende orada bir bayana gittim ama füsun muydu hatırlamıyorum çok emin konuşmıştu ama erkek arkadaşımı beni ve ilişkimizi iyi anlatmıştı gelecek için vadeler var kısa sürmüştü
Siz baktırmış mıydınız? Nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?