İstanbul'da Fal - Falcılar

Hızlı ne kelime bi rara boğuluyo sandım. Bilerek yapıyor gibi kendine tarz olsun diye falında içine s...yo

hanımlar selam
bi kaç kişi sorucam size fikir almak istedim
bakırköyde öznur ve pınar varmış, onlar hk yorum istiyeceğim
ve bir de tlf da bakan eylem varmış o nasıl :)

Kizlar bana da acil simdi Asmin Cafeden cikan Utku'nun varsa numarasi lazim yoksa suan nerde calistigi cok acil bir durum var oba sormam lazim bna bi onun dedigi cikti onu nerdeyse bulmam lazim yardmmm

Evet adı istanbul cafe olarak değişmiş.Füsun hnm eskiden orada bakıyormuş şimdi fenerbahçe nostradamus cafede,yanılmıyorsam.
Memnun kaldınız mı siz?
O an psikolojim kötüydü oanda iyi geldi ama çok sıradan bir faldı gittiğim yer caddebostan subesiydi

Evet adı istanbul cafe olarak değişmiş.Füsun hnm eskiden orada bakıyormuş şimdi fenerbahçe nostradamus cafede,yanılmıyorsam.
Memnun kaldınız mı siz?
Canim sahtekarin teki fusun. Ebced diye kandirip eliyle sizin harflere gore kitabi ayarlayip aciyor ben anlayip bozmustum kadini

Dün telefonla bakan deniz diye birine baktırdım yıldıznama bakıyor doğum saatiyle bakıyor soledikleri beni pek tatmin etmedi tuğbayla hemen hemen aynı şeyleri söyledi. Daha önce deniz diye telefonla bakan birine baktıran oldumu acaba ?

Ben mercani oneririm, ondan baskasina baktirmiyorum, gercekten super bakiyor ve cogu seyi biliyor arkadaslar

Merhaba bu televizyonda ayşegül diye bir kadın vardı fal bakıyordu kadıköyde pasajın içinde numarasını bilen varmı

Ben mercani oneririm, ondan baskasina baktirmiyorum, gercekten super bakiyor ve cogu seyi biliyor arkadaslar
Bu mercan dediğin mercan sayhan mı arkadaşım çok eskiden bende ona baktırırdım harika ötesi bakardı ama geçtiğimiz günlerde mühim bir işim için baktırdım çokta iyi değildi sanki yani eski performansı yok gibiydi sen tarot mu baktırdın yıldızname mi

isim soyisim dogum tarihi anne adi soran falcilar var mi?bunlarinki bazi konularda dedigi cikiyo cunku taksimde kimler var?

Kızlar 3 sene önce tuzlada zamanında ünlü olan bir falcıya gittim.3 saatlik yolu cekip türlü türlü aksilikler sonucu buldum kadını. Kadın dua falan okudu fotoğrafımı aldı bir su bardaginin altına tuttu kızım yazmayı bilmiyorum tam c mi bu v mi e bu k diye diye sacma sapan isimler çıkardı. Bana Yigit diye biriyle tanisacagimi ocak aylarinda sevgili olacagimizi 2 çocuğumuz olacagini master yapmak istiyecegimi ve yurtdisina cikacagimi sevgilimin hatta boyle bir tutkusu olacagini soyledi. Ben aglak bi sekilde 80 tlm gitti diye dovundum ama cidden dedigi gibi ocak subat gibi Yigit diye biriyle iliskim basladi 3. Senemizi devirdik ve yurtdisina cikmayi düşünüyorum. Master dan simdilik vazgectim. Onerirmiyim onermem ama kadin bildi en azindan bir seyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…