Uzun suredir yazmıyordum uzun süredirde fal baktırmamışdım bugun damlalar cafede tuğbaya fal baktırdım ses kaydına aldım çok hızlı konuştuğu için söledikleri beni pek tatmin etmedi. Yarın tekrar taksime gidicem yakın gelecekle ilgili ve şuanki an konusunda iyi olan bildiğiniz taksımde falcı varmı :)
Sen baktırdın mı fikrini merak ettimhanımlar selam
bi kaç kişi sorucam size fikir almak istedim
bakırköyde öznur ve pınar varmış, onlar hk yorum istiyeceğim
ve bir de tlf da bakan eylem varmış o nasıl :)
O an psikolojim kötüydü oanda iyi geldi ama çok sıradan bir faldı gittiğim yer caddebostan subesiydiEvet adı istanbul cafe olarak değişmiş.Füsun hnm eskiden orada bakıyormuş şimdi fenerbahçe nostradamus cafede,yanılmıyorsam.
Memnun kaldınız mı siz?
Siteyi surekli takip ediyorum ama yeni uye oldum. Dilek hanimi duydum giden varsa yorum alabilir miyim?evet cnm bana da yazabilirsen sevinirim detayları konuşuruz çok tşkrler
Canim sahtekarin teki fusun. Ebced diye kandirip eliyle sizin harflere gore kitabi ayarlayip aciyor ben anlayip bozmustum kadiniEvet adı istanbul cafe olarak değişmiş.Füsun hnm eskiden orada bakıyormuş şimdi fenerbahçe nostradamus cafede,yanılmıyorsam.
Memnun kaldınız mı siz?
Hiç çıkmadı şu ana kadar , kaç kez gittimTesvikiyede ofiste bakan dilek e fal baktiran var mi? Yorum yazabilirler mi?
Cevap icin tesekkurler.Hiç çıkmadı şu ana kadar , kaç kez gittim
Bu mercan dediğin mercan sayhan mı arkadaşım çok eskiden bende ona baktırırdım harika ötesi bakardı ama geçtiğimiz günlerde mühim bir işim için baktırdım çokta iyi değildi sanki yani eski performansı yok gibiydi sen tarot mu baktırdın yıldızname miBen mercani oneririm, ondan baskasina baktirmiyorum, gercekten super bakiyor ve cogu seyi biliyor arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?