Oznur siradan bir falci.sasirmiyorsun.dedikleride cikmadi.hanımlar selam
bi kaç kişi sorucam size fikir almak istedim
bakırköyde öznur ve pınar varmış, onlar hk yorum istiyeceğim
ve bir de tlf da bakan eylem varmış o nasıl :)
Desene üstünü çizdik:)bir tane bile şöyle samimi dürüst fal bakan yok,hayret..Yine ne varsa en eskilerde var.Angels burcu mesela.Öyle böyle şu an ki durumumu bir tek o bildiCanim sahtekarin teki fusun. Ebced diye kandirip eliyle sizin harflere gore kitabi ayarlayip aciyor ben anlayip bozmustum kadini
Aaa nepp:)))canım merhaba seni gördüğüme çok sevindim:)falı çıkan az insandan birisin.mutluluğun daim olsun:)Kimdi bu tuzlada ki falcı?çok konuşulan vardı o mu?Kızlar 3 sene önce tuzlada zamanında ünlü olan bir falcıya gittim.3 saatlik yolu cekip türlü türlü aksilikler sonucu buldum kadını. Kadın dua falan okudu fotoğrafımı aldı bir su bardaginin altına tuttu kızım yazmayı bilmiyorum tam c mi bu v mi e bu k diye diye sacma sapan isimler çıkardı. Bana Yigit diye biriyle tanisacagimi ocak aylarinda sevgili olacagimizi 2 çocuğumuz olacagini master yapmak istiyecegimi ve yurtdisina cikacagimi sevgilimin hatta boyle bir tutkusu olacagini soyledi. Ben aglak bi sekilde 80 tlm gitti diye dovundum ama cidden dedigi gibi ocak subat gibi Yigit diye biriyle iliskim basladi 3. Senemizi devirdik ve yurtdisina cikmayi düşünüyorum. Master dan simdilik vazgectim. Onerirmiyim onermem ama kadin bildi en azindan bir seyleri.
Aaa nepp:)))canım merhaba seni gördüğüme çok sevindim:)falı çıkan az insandan birisin.mutluluğun daim olsun:)Kimdi bu tuzlada ki falcı?çok konuşulan vardı o mu?
Bu arada masterdan vazgeçme:))
Sevgiyle kal:)
Kızlar 3 sene önce tuzlada zamanında ünlü olan bir falcıya gittim.3 saatlik yolu cekip türlü türlü aksilikler sonucu buldum kadını. Kadın dua falan okudu fotoğrafımı aldı bir su bardaginin altına tuttu kızım yazmayı bilmiyorum tam c mi bu v mi e bu k diye diye sacma sapan isimler çıkardı. Bana Yigit diye biriyle tanisacagimi ocak aylarinda sevgili olacagimizi 2 çocuğumuz olacagini master yapmak istiyecegimi ve yurtdisina cikacagimi sevgilimin hatta boyle bir tutkusu olacagini soyledi. Ben aglak bi sekilde 80 tlm gitti diye dovundum ama cidden dedigi gibi ocak subat gibi Yigit diye biriyle iliskim basladi 3. Senemizi devirdik ve yurtdisina cikmayi düşünüyorum. Master dan simdilik vazgectim. Onerirmiyim onermem ama kadin bildi en azindan bir seyleri.
Canim falinin çıkmasına cok sevindim. Benim yillar sonra cikmadi 3 sene once baktirdim kasim ayiydi ocakta biri olacak demisti cidden cikti. Adi fikriye sanirim bu forumda okumustum adini.
Tavsiye etmememin sebebi tuturana kadar alfabeyi saymasi, sordugum sorulara ( ozaman birisini sormustum) ben ne dersem ona gore cevap vermesi. Yani 'bu kisi geri donermi?' Diye soruyosam 'evet döner sana aşık ' diyip sonra bana bunu yapti soyle dedi diyince 'aa sevmiyor donmicek' demesi bir suru isim cikarmasi tanimiyorum diyince trip atmasi gibi gibi
Bu ebced bakan Fusun su an Katina Kafede calisiyor sanirim. Orada ebced baktigini soyleyen bir Fusun vardi, sanirim ayni kisi? Fiyati da 150 Lira imis. Iyi ki baktirmamisim o zaman. Bir de nokta atisi olur Ebced diye kesin konusuyordu.Canim sahtekarin teki fusun. Ebced diye kandirip eliyle sizin harflere gore kitabi ayarlayip aciyor ben anlayip bozmustum kadini
Bana tutturduğu ilginç ve bilinmesi zor detaylar olmuştu ama dediği bazı şeyler de olmadı...Canim sahtekarin teki fusun. Ebced diye kandirip eliyle sizin harflere gore kitabi ayarlayip aciyor ben anlayip bozmustum kadini
bodrumdaki pelin mi bu ?kızlar telde bakan peline daha önce fal baktran varmı ve dedıkleri cıkan oldumu.dün baktrdm çok iyibaktı sölediklerini daha önce yasayan oldumu merak ettım fiyatıda çok uygundu 40 liraya bakıyor ve gercekten nokta atısları yaptı çok begendım.daha önce baktrmıs olupta söledikleri cıkan arkadaslar varsa paylasmasını rica edebılırmıyım
Canim aynen bana da iddiali tarih vermisti ama isme gore onundeki kitabi acip bak kaderinde o var demesi tuhafti. Zaten baktigi kitap isim sozlugu :)Bana tutturduğu ilginç ve bilinmesi zor detaylar olmuştu ama dediği bazı şeyler de olmadı...
çok iddialı bi şekilde tarih falan da verdiydi ama uzerinden epey zaman geçti
Canim aynen bana da iddiali tarih vermisti ama isme gore onundeki kitabi acip bak kaderinde o var demesi tuhafti. Zaten baktigi kitap isim sozlugu :)
bu falcı kadınlar kahvesindeki falcı mı şaşkınbakkalda?
Ebced degilde Kuran dan yildizname bakan hocaya baktiraniniz oldu mu? bunlar genelde kalbindeki hayirli mi degilmi die soyluyolarmis..rastgelen oldu mu gercek yildizname bu die biliyorum
Canim falinin çıkmasına cok sevindim. Benim yillar sonra cikmadi 3 sene once baktirdim kasim ayiydi ocakta biri olacak demisti cidden cikti. Adi fikriye sanirim bu forumda okumustum adini.
Tavsiye etmememin sebebi tuturana kadar alfabeyi saymasi, sordugum sorulara ( ozaman birisini sormustum) ben ne dersem ona gore cevap vermesi. Yani 'bu kisi geri donermi?' Diye soruyosam 'evet döner sana aşık ' diyip sonra bana bunu yapti soyle dedi diyince 'aa sevmiyor donmicek' demesi bir suru isim cikarmasi tanimiyorum diyince trip atmasi gibi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?