İstanbul'da Fal - Falcılar

hanımlar selam
bi kaç kişi sorucam size fikir almak istedim
bakırköyde öznur ve pınar varmış, onlar hk yorum istiyeceğim
ve bir de tlf da bakan eylem varmış o nasıl :)
Oznur siradan bir falci.sasirmiyorsun.dedikleride cikmadi.
Eylem tlfda ilk an sasiriyorsun kesin cikacak diyorsun.oda cok kesin ve guvenli cunku.ama hic bir dedigi cikmadi kimseye

Canim sahtekarin teki fusun. Ebced diye kandirip eliyle sizin harflere gore kitabi ayarlayip aciyor ben anlayip bozmustum kadini
Desene üstünü çizdik:)bir tane bile şöyle samimi dürüst fal bakan yok,hayret..Yine ne varsa en eskilerde var.Angels burcu mesela.Öyle böyle şu an ki durumumu bir tek o bildi

Aaaa nepp:)))canım merhaba.Çok sevindim seni görünce:)falının çıkmasına da ayrıca sevindim..İnşallah mutluluğun daim olsun,sevgiyle kal:)

Aaa nepp:)))canım merhaba seni gördüğüme çok sevindim:)falı çıkan az insandan birisin.mutluluğun daim olsun:)Kimdi bu tuzlada ki falcı?çok konuşulan vardı o mu?
Bu arada masterdan vazgeçme:))
Sevgiyle kal:)

Bende seni gordugume cook sevindim masteri bir kac seneligine erteleyip çalışmayı düşünüyorum hem tecrubem olur hem pismis olurum
Fal konusunda da evet sonunda tutan bir fal oldu. Sanirim adi fikriyeydi unlulere bakmis zamaninda bir ara herkes bahsediyordu o . Ama hala onermiyorum

Ayt cok sasirdim gercekmi bu ya..bide sevindim cunku bana da 4 yil once bu kadin kendi istegiyle bakti bana suan asik oldugun kisiyi tarif etti tabii ben ozmb bilmiyordum simdi anladim...zaten yillar sora cikan fal faldir degilmi sende yillar sora baktirdin canim?...bide nedn tavsiye etmiyosun merak ettim ayy cok meraklandim..bma bakan kadin cocukken musallat olmuslar o vasitayla bakiyody o da oyle mi...

Canim falinin çıkmasına cok sevindim. Benim yillar sonra cikmadi 3 sene once baktirdim kasim ayiydi ocakta biri olacak demisti cidden cikti. Adi fikriye sanirim bu forumda okumustum adini.
Tavsiye etmememin sebebi tuturana kadar alfabeyi saymasi, sordugum sorulara ( ozaman birisini sormustum) ben ne dersem ona gore cevap vermesi. Yani 'bu kisi geri donermi?' Diye soruyosam 'evet döner sana aşık ' diyip sonra bana bunu yapti soyle dedi diyince 'aa sevmiyor donmicek' demesi bir suru isim cikarmasi tanimiyorum diyince trip atmasi gibi gibi

Ciktimi tam bilmiyorum belki de ayni ozellikte baska biri girer hayatima gerci biraz imkansiz ama..ben kaderin degiscegine inann biriyim oyuzden 4 yil onceki kadinin dedigi ciksada degismistir kaderim die uzuluyorm...okadindediginde hicccc ihtimal vermiyordun ama asik oldm..ve fali cikinca yeni falcilara gittim kimiside olmaz dedi...simdi ayriyiz..
ama sana resmen Yigitt demis harf bile deyil ona sasirdim brovo Allah mesut etsin insaallh benimkide cikar tastamam...

Canim insallah seninde falin çıkar. İnşallah sevdicegine kavusursun. Fallara cok takilmamaya çalış banada eski sevgilimle evlenicegimi soylemislerdi sozleniceksin su bu demislerdi kazık attı, iyikide oyle birsey yapti diyorum cunku bana nekadar uygun olmadığını anladım. Aslinda negatif dusunerek olucak seyleri oldurmuyoruz onda n pozitif dusun

Canim sahtekarin teki fusun. Ebced diye kandirip eliyle sizin harflere gore kitabi ayarlayip aciyor ben anlayip bozmustum kadini
Bu ebced bakan Fusun su an Katina Kafede calisiyor sanirim. Orada ebced baktigini soyleyen bir Fusun vardi, sanirim ayni kisi? Fiyati da 150 Lira imis. Iyi ki baktirmamisim o zaman. Bir de nokta atisi olur Ebced diye kesin konusuyordu.

Bana tutturduğu ilginç ve bilinmesi zor detaylar olmuştu ama dediği bazı şeyler de olmadı...
çok iddialı bi şekilde tarih falan da verdiydi ama uzerinden epey zaman geçti

bodrumdaki pelin mi bu ?

Bana tutturduğu ilginç ve bilinmesi zor detaylar olmuştu ama dediği bazı şeyler de olmadı...
çok iddialı bi şekilde tarih falan da verdiydi ama uzerinden epey zaman geçti
Canim aynen bana da iddiali tarih vermisti ama isme gore onundeki kitabi acip bak kaderinde o var demesi tuhafti. Zaten baktigi kitap isim sozlugu :)

Ebced degilde Kuran dan yildizname bakan hocaya baktiraniniz oldu mu? bunlar genelde kalbindeki hayirli mi degilmi die soyluyolarmis..rastgelen oldu mu gercek yildizname bu die biliyorum

Ebced degilde Kuran dan yildizname bakan hocaya baktiraniniz oldu mu? bunlar genelde kalbindeki hayirli mi degilmi die soyluyolarmis..rastgelen oldu mu gercek yildizname bu die biliyorum

canım hiçyıldızname baktırdın mı?
nerden nasıl bakıyorlar?

Kızlar geriye baktım da bulamadım şu katina cafe ye giden yakın zaman da arkadaş vardı hiç dediği çıktı mı acaba aklıma geldi fal türünden denemediğim o fal kaldı da :))

Fikriye benim en sevdigimdir! :) Simdi 100 liraya bakiyor. Simdiye kadar tutturamadigi hic bir sey olmadi. Bana gecen sene bir isim verdi, bu isimde biriyle tanisacaksin cok iyi arkadas olacaksin dedi ve dedigi tarihlerde de tanistim. Su an en yakinim o soyledigi kisi. Ve tanistiktan aylar sonra aa fikriye boyle demisti diye hatirladim. Cafe falcilarina 50-50 verecegime arada bi fikriyeye gitmek her zaman daha mantikli geliyor bana. Ve bende hic harf harf saymadi, her seferinde isimleri dan diye soyledi. Enerji meselesi sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…