canım hiçyıldızname baktırdın mı?
nerden nasıl bakıyorlar?
Fikriye benim en sevdigimdir! :) Simdi 100 liraya bakiyor. Simdiye kadar tutturamadigi hic bir sey olmadi. Bana gecen sene bir isim verdi, bu isimde biriyle tanisacaksin cok iyi arkadas olacaksin dedi ve dedigi tarihlerde de tanistim. Su an en yakinim o soyledigi kisi. Ve tanistiktan aylar sonra aa fikriye boyle demisti diye hatirladim. Cafe falcilarina 50-50 verecegime arada bi fikriyeye gitmek her zaman daha mantikli geliyor bana. Ve bende hic harf harf saymadi, her seferinde isimleri dan diye soyledi. Enerji meselesi sanirim :)
Hala tuzla da mi kotu seyleri de soyluyor mu ben korkarim cikiyorsa..birde karakter analizi yapmadin bana sonra iliskim berbat oluyo..sadece gelecege odakliysa olur mesela bu adam kotu yaramaz demek yerine direkt isim soyluycek ahanda evlencegin adam diycek biri mi Fikriye...oyleyse olur...
Bı fikriye tuzlada nerde acaba?Fikriye benim en sevdigimdir! :) Simdi 100 liraya bakiyor. Simdiye kadar tutturamadigi hic bir sey olmadi. Bana gecen sene bir isim verdi, bu isimde biriyle tanisacaksin cok iyi arkadas olacaksin dedi ve dedigi tarihlerde de tanistim. Su an en yakinim o soyledigi kisi. Ve tanistiktan aylar sonra aa fikriye boyle demisti diye hatirladim. Cafe falcilarina 50-50 verecegime arada bi fikriyeye gitmek her zaman daha mantikli geliyor bana. Ve bende hic harf harf saymadi, her seferinde isimleri dan diye soyledi. Enerji meselesi sanirim :)
Bana direkt olarak isim verdi evet
Arkadas, evlilik, is vs hepsi icin hem tipini tarif etti hem isim verdi. Fikriyenin yeri benim icin hep ayridir :)
Kac yil once gittin cnm..genelde gec cikan fallar iyidir..ben sadece ask icin gitmek isterim ..bide suana degil gelecege yonelik konusmus dimi?
Selam. Katina Kafe'ye ben gittim yakin zamanda... Biri daha gidecekti ama o gidemedim demisti o zaman, son durumu nedir bilemiyorum. Soyledikleri; Ekim ve Kasim ayinda olacak dedigi seyler. Ekim'de askla ilgili ve Kasim'da isle ilgili seyi bilirse, fali cikmis olacak. Su an beklemedeyim yani...Kızlar geriye baktım da bulamadım şu katina cafe ye giden yakın zaman da arkadaş vardı hiç dediği çıktı mı acaba aklıma geldi fal türünden denemediğim o fal kaldı da :))
Selam. Katina Kafe'ye ben gittim yakin zamanda... Biri daha gidecekti ama o gidemedim demisti o zaman, son durumu nedir bilemiyorum. Soyledikleri; Ekim ve Kasim ayinda olacak dedigi seyler. Ekim'de askla ilgili ve Kasim'da isle ilgili seyi bilirse, fali cikmis olacak. Su an beklemedeyim yani...
Hala tuzla da mi kotu seyleri de soyluyor mu ben korkarim cikiyorsa..birde karakter analizi yapmadin bana sonra iliskim berbat oluyo..sadece gelecege odakliysa olur mesela bu adam kotu yaramaz demek yerine direkt isim soyluycek ahanda evlencegin adam diycek biri mi Fikriye...oyleyse olur...[/QUOTE
Merhaba bu fikriye nerede bakıyor kafedemi yardımcı olabilirmisin
Ben düşünüyorum gitmeyiFikriyeye gitmeyi düşünen varsa birlikte gidelim tek gitmeye çekindim
fikriye nerde bakıyor , cevap veren yok :)Fikriyeye gitmeyi düşünen varsa birlikte gidelim tek gitmeye çekindim
Merhaba damlalar cafe tugbaya 2 hafta once baktırdım bana 6 haftalık bır tarıh verdı arkadasımda ona baktırdı soledıkleri ona cıkması ımkansız olan seylerdi. Ben begenmedim. Telefonla bakan yiğiğte gecen sene 2 kere baktırdım verdıgı tarıhler çıkmadı. Cafe mi handeyede 2 kere baktırdım hatta ılk baktırdıgımda herseyı bıldı dıe sok olmusdum verdıgı tarıhler cıkmadı bende bidaha gittim bu seferde sölediği şeylerle kendi çelişdi hiçbir şey bilemedi yani bu solediğin 3 falcıda bence vasatlar :/Kızlar Merhaba,
Bilenler bilir ben de çok eski üyelerden biriyim ve bir dönem çıldırmış gibi burdan bulduğum her falcıya koşardım. Çok fal baktırdığım için olumsuz enerji yüklendiğimi, herşeyin daha da kötüye gittiğini düşünüp sonunda fala tövbe edip siteye hiç uğraşamamıştım. Malesef evliliğin eşiğindeki ilişkim bitti ve sonuç burdayım
damlalar cafedeki Tuğba vardı zamanında bilen, yakın zamanda giden var mı?
Telefonla baktırılan meşhur bir Yiğit vardı. Ona son zamanlarda baktıran biri var mı ?
Bir de Beşiktaş mi cafe Hande hakkında yorum yapabilecek birini arıyorum geçen hafta açılışı onunla yaptım geçmiş ve an konusunda gerçekten başarılıydı ama verdiği tarihler konusunda şüphelerim var. Bilen biri beni aydınlatsın lütfen.
Ben isterim nerede ne zaman hadi bugün gidelimFikriyeye gitmeyi düşünen varsa birlikte gidelim tek gitmeye çekindim
Hahah o gidemeyen bendim hım acaba bugün katina baktırsam mı ya ben de başladım katina ya hem metod öğrenirim diyorum ama bilemedim şimdi :)Selam. Katina Kafe'ye ben gittim yakin zamanda... Biri daha gidecekti ama o gidemedim demisti o zaman, son durumu nedir bilemiyorum. Soyledikleri; Ekim ve Kasim ayinda olacak dedigi seyler. Ekim'de askla ilgili ve Kasim'da isle ilgili seyi bilirse, fali cikmis olacak. Su an beklemedeyim yani...
Ben hep gidiyorum ona. Geleceğe yönelik konuşuyor evet. Anı da yorumluyor tabii ama gelecek için yorumları daha fazla oluyor
Ben isterim nerede ne zaman hadi bugün gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?