Bence hemen planı oluşturalım ne dersiniz :))bende gelebilirim valla :)
ayy Kuran falan çok ürkütücü değil mi yaBana hoca denk gelmisti arkadas vasitasiylr benm islerim ters gider buyuk kismetsizlik var yillardr arkadas kendi teklif etti hoca artik bakmiyomus sadece kuran u acip bakmis
Nepp canım sen şu tuzlada ki fikriyeye gitmişmiydin?Çok konuşuluyordu eskidende.2012-13 yıllarında bayağı meşhurdu.Hatta numarası bulunamıyordu bir türlü..En son kapanışımı onunla mı yapsam diyorum:)Canim insallah seninde falin çıkar. İnşallah sevdicegine kavusursun. Fallara cok takilmamaya çalış banada eski sevgilimle evlenicegimi soylemislerdi sozleniceksin su bu demislerdi kazık attı, iyikide oyle birsey yapti diyorum cunku bana nekadar uygun olmadığını anladım. Aslinda negatif dusunerek olucak seyleri oldurmuyoruz onda n pozitif dusun
F
fikriye nerde bakıyor , cevap veren yok :)
Verdiği tarih ne zamandı acaba?Bu arada damlalar tubaya gittiğim zaman durumumu çok güzel analiz etti, karşımdaki kişiyi de çok güzel analiz etti ancak bir konu hakkında verdiği tarih patlayacak sanırım. keşke tutturmuş olsa ama sanmıyorum
Verdiği tarih ne zamandı acaba?
geçen çarşamba gittim, "önümüzdeki 6-7 gün muhtemelen de çarşamba" dedi. yarın için dediği de tutarsa falı eksiksiz çıkmış olacak :)
Ayyy bana yarın olumlu ya da olumsuz haber verebilir misin? ona göre koşa koşa Tuğbaya gidicem zamanında çok tutulan biriydi o ben de gitmiştim ona ama tek hatırladığım o hızlı hızlı konuşması ve ürkütücü hali :/ çıktı mı çıkmadı mı falı hiç hatırlamıyorum.
Bu arada arkadaşlara tavsiyem olsun ard arda falcıları gezmeyin hem kafanız hem hayatınız karışıyor. Gerçekten olumsuz enerji yükleniyorsunuz ve olacak işiniz bile olmamaya başlıyor.
sen de eskisin sparkly :) yok mu hiç tecrübe ettiğin şunu deneyebilirsin diyebileceğin biri?aynı şekilde düşünüyorum. hatta bazı falcılar bile söyler üst üste baktırmamak lazım diye.
ayy Kuran falan çok ürkütücü değil mi ya
Ayyy bana yarın olumlu ya da olumsuz haber verebilir misin? ona göre koşa koşa Tuğbaya gidicem zamanında çok tutulan biriydi o ben de gitmiştim ona ama tek hatırladığım o hızlı hızlı konuşması ve ürkütücü hali :/ çıktı mı çıkmadı mı falı hiç hatırlamıyorum.
Bu arada arkadaşlara tavsiyem olsun ard arda falcıları gezmeyin hem kafanız hem hayatınız karışıyor. Gerçekten olumsuz enerji yükleniyorsunuz ve olacak işiniz bile olmamaya başlıyor.
Ben ocak ayinda ayni gunde 3 falciya gitmistim subatta isten kovuldum..acaba diyorum hep islerim bu yuzden mi gecikiyor olabilir mi?bi ay demislerdi sevgilim 8 ay sora yazdi mesela ama ayrildikkk bu adamu gorur gormez kaderim oldugunu anlamistim acaba fala gittim de kaderimi degistirdm mi diyorum biri beni by konuda aydinlatsa Allah onu sevdigine kavustursun insallah is egitim ask hepsiiiiii sallantida 9 aydir
Sen beğendin mi baktırdın galiba ben gittim ama hatırlayamadım dediklerini unutmuşumBundan 2-3 sene kadar önce üsküdar da ismini hatırlayamadığım bir cafe vardı. 2 kız çalıştırıyordu. Bir tanesi kahve falı bakarken diğeri durugörü yapıyordu. İsmi Ezgi kızın kıvırcık saçlı orta boylu toplu bir kız hiç oraya giden baktıran oldu mu kızlar???
Sen beğendin mi baktırdın galiba ben gittim ama hatırlayamadım dediklerini unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?