İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba damlalar cafe tugbaya 2 hafta once baktırdım bana 6 haftalık bır tarıh verdı arkadasımda ona baktırdı soledıkleri ona cıkması ımkansız olan seylerdi. Ben begenmedim. Telefonla bakan yiğiğte gecen sene 2 kere baktırdım verdıgı tarıhler çıkmadı. Cafe mi handeyede 2 kere baktırdım hatta ılk baktırdıgımda herseyı bıldı dıe sok olmusdum verdıgı tarıhler cıkmadı bende bidaha gittim bu seferde sölediği şeylerle kendi çelişdi hiçbir şey bilemedi yani bu solediğin 3 falcıda bence vasatlar :/

Şuan yıkıldım resmen ya Handeden çok etkilenmiştim tühh eee herkes patladığına göre bana öneride bulunun arkadaşlar fal diye öleceğim burda. ne kadar kötü birşey bir fala bel bağlıyoruz ama elden başka gelen birşey yok

Nepp canım sen şu tuzlada ki fikriyeye gitmişmiydin?Çok konuşuluyordu eskidende.2012-13 yıllarında bayağı meşhurdu.Hatta numarası bulunamıyordu bir türlü..En son kapanışımı onunla mı yapsam diyorum:)

Kızlar merhaba. Aranızda hıc medyum aslan ve kadıkoydekı zodıac cafe de kı levente baktıran oldu mu ?

Bu arada damlalar tubaya gittiğim zaman durumumu çok güzel analiz etti, karşımdaki kişiyi de çok güzel analiz etti ancak bir konu hakkında verdiği tarih patlayacak sanırım. keşke tutturmuş olsa ama sanmıyorum

Verdiği tarih ne zamandı acaba?

geçen çarşamba gittim, "önümüzdeki 6-7 gün muhtemelen de çarşamba" dedi. yarın için dediği de tutarsa falı eksiksiz çıkmış olacak :)

Ayyy bana yarın olumlu ya da olumsuz haber verebilir misin? ona göre koşa koşa Tuğbaya gidicem zamanında çok tutulan biriydi o ben de gitmiştim ona ama tek hatırladığım o hızlı hızlı konuşması ve ürkütücü hali :/ çıktı mı çıkmadı mı falı hiç hatırlamıyorum.

Bu arada arkadaşlara tavsiyem olsun ard arda falcıları gezmeyin hem kafanız hem hayatınız karışıyor. Gerçekten olumsuz enerji yükleniyorsunuz ve olacak işiniz bile olmamaya başlıyor.

aynı şekilde düşünüyorum. hatta bazı falcılar bile söyler üst üste baktırmamak lazım diye.

Bundan 2-3 sene kadar önce üsküdar da ismini hatırlayamadığım bir cafe vardı. 2 kız çalıştırıyordu. Bir tanesi kahve falı bakarken diğeri durugörü yapıyordu. İsmi Ezgi kızın kıvırcık saçlı orta boylu toplu bir kız hiç oraya giden baktıran oldu mu kızlar???

ayy Kuran falan çok ürkütücü değil mi ya

Yok bu para almadan gonylden bakan bi hoca zaten sorun varsa sorunu diyor ve hayirlimi degilmi isteklerin diye bakiyor ben hocatu hic gormedm bilgileri.mle bakti arkads skntılarimi gorup ona anlatmis

Ben ocak ayinda ayni gunde 3 falciya gitmistim subatta isten kovuldum..acaba diyorum hep islerim bu yuzden mi gecikiyor olabilir mi?bi ay demislerdi sevgilim 8 ay sora yazdi mesela ama ayrildikkk bu adamu gorur gormez kaderim oldugunu anlamistim acaba fala gittim de kaderimi degistirdm mi diyorum biri beni by konuda aydinlatsa Allah onu sevdigine kavustursun insallah is egitim ask hepsiiiiii sallantida 9 aydir

Sen beğendin mi baktırdın galiba anladığım kadarıyla ben gitmiştim ama hatırlayamadım dediklerini

Canım zamanında ben o kadar çok falcı gezdim ki okulum bitecek durumdayken uzadı erkek arkadaşımla ilişkim bozuktu ama iki düşmana dönüştük bak nerdeyse 4 yıl geçti hala birbirimizden nefret ediyoruz geçmişimde bıraktığım hiç kimse için söylemem bunu ama o ölse arkasından bir rahmet bile okumam o derece nefretim!! gerçekten etkileniyorsun. tabi ki kader bu belki bunları yaşaman gerekiyordu da yaşadın ama Allah cezalandırıyor mu artık neyse hayatın daha kötüye gidiyor. Allah yardımcın olsun

Sen beğendin mi baktırdın galiba ben gittim ama hatırlayamadım dediklerini unutmuşum

Sen beğendin mi baktırdın galiba ben gittim ama hatırlayamadım dediklerini unutmuşum

Arkadaşlarım çok sık giderdi ona aşırı övmüşlerdi. 2 yıl kadar önce kızı tesadüf bulmuşlar rica ettik baktırdık o kadar muallakta olduğum bir dönemdi ki söyledikleri çok doğru da olabilir foss da olabilir çünkü ben baktırdığım defteri ani bir kararla kapatmıştım o yüzden falın doğruluğunu bilemiyorum.
duru görü olayına inancın nasıl peki sen etkilenmiş miydin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…