İstanbul'da Fal - Falcılar

Öyle düşünmeyin aynı günde hem Yeter hem de Tubgaya fal baktırdım baktırdım. Her zaman genelde öyle yapıyorum. Ama üç ayda bir giderim. Falcıların da tavsiye ettiği her gün her gün fal baktırmayın yani haftada beş kez farklı farklı falcılara gidersek tabi ortalık karışır. O yüzden kafanıza takmayın

Bahsettiğiniz Yeter pen cafedeki yeter mi? Forumu biraz gezindim de ismiyle sık karşılaştım siz memnun musunuz?

Ben bi tek o gun 3 kisiye gittm.3ude farkli dedi sanirim fallar karismis oldu.ondan sora bu hafta sora bi kisiye gittm 10 gun sonra yine bi kisiye ve 9 aydir gitmiyorum.gecen sene ayni falciya buyuk araliklarla 3 kez gittim.iste benimki by kadar.yalniz ilk gittim falci bana yalan soyledi evlencegini gormus dememis dugunden once gittigimde bunu acikladi ve beni kovdu...iste ben bu yuzden fal kaderimi degistirdi mi diyorum..bana teklif edicekmis evlenince anladm ve falci diyince...falci yalan soylemeseydi suan cocugum olabirdi kaderimi degistirdim mi?cunku 4 yil once bikadin bana daha ortada yokken bu adami tarif etmisti...bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum lutfenn

Bugun yolum Kadikoy'e dustu. Su Ahmet'i bir deneyeyim dedim. Yogun oluyor biliyorum ama sansimi denemek istedim. Ahmet bir hafta izinli olacakmis. Baskalari var dedi calisan cocuk. 3 kadin ismi verdi ama hicbirini tanimam etmem. Biri iskambil bakiyormus. Iskambil bir iki kere baktirdim ama simdiye kadar benim enerjimin, iskambille tutmadigini dusundugum icin onu eledim, kaldi iki kisi... Ikisinin de yuzune baktim, bari sezgilerime gore seceyim dedim. Semayi sectim. Su anki olaylari dogru bildi. Diger baktirdigim fala benzer seyler cikti. Ikisi de Ekim guzel gecicek dedi. 4 gun gitti ben hala bi guzellik goremedim. Hayatimdaki cogu sey belirsizligini koruyor ve ben artik netlik istiyorum. Kaldi 27 gunum, onlar guzel gecse bari...

Canım sema hnm kısa boylu esmer orta yaşlı bir kadın mı?ben ahmet'e baktırırken onun da bayağı müşterisi vardı,dikkatimi çekti.Şunu söylim ahmet'e baktırmamakla çok bişi kaybetmemişsin..ben memnun kalmamıştım..yoksa yarın semaya mı gitsem:))

Yanlış kişiye yazmışım:)
Canım bu sema hnm kısa boylu esmer mi?ben ahmet'e baktırırken onun da bayağı müşterisi vardı.şunu diyim ahmete baktırmamakla çok bişi kaybetmemişsin.ben memnun kalmamıştım..gitsem mi acaba semaya:)))

Bakırköydekilerden hangilerinin söyledikleri çıkıyor?? Fincan Şenay, Dejavu Edi, Mandal Toprak? Bu arada Mi Cafe Hande bende de çıkmadı, üzerinden aylar geçti.

Yeterin tarihleri çıkıyor mu canım?

ben gitmiştim full yalandı, durugörü falan değil, resmine bakıyo onla konuşuyo gibi sallıyo, dedikleri çıkmadı, atmasyondu, biz çıkarken verdiğimiz paraya acımıştık.

neden kımse cevap vermıyor medyum aslan a ve zodıac levent e baktıran oldu mu diye sormuştum

Haha Evet o zaman etkileme oldu sanırım ama

Selam gencler,dilek abla artik ah Turkan kafede calismiyormus. Numarasi olan var mi dilek ablanin?ya da nerede calistigini bilen???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…