Öyle düşünmeyin aynı günde hem Yeter hem de Tubgaya fal baktırdım baktırdım. Her zaman genelde öyle yapıyorum. Ama üç ayda bir giderim. Falcıların da tavsiye ettiği her gün her gün fal baktırmayın yani haftada beş kez farklı farklı falcılara gidersek tabi ortalık karışır. O yüzden kafanıza takmayınBen ocak ayinda ayni gunde 3 falciya gitmistim subatta isten kovuldum..acaba diyorum hep islerim bu yuzden mi gecikiyor olabilir mi?bi ay demislerdi sevgilim 8 ay sora yazdi mesela ama ayrildikkk bu adamu gorur gormez kaderim oldugunu anlamistim acaba fala gittim de kaderimi degistirdm mi diyorum biri beni by konuda aydinlatsa Allah onu sevdigine kavustursun insallah is egitim ask hepsiiiiii sallantida 9 aydir
Öyle düşünmeyin aynı günde hem Yeter hem de Tubgaya fal baktırdım baktırdım. Her zaman genelde öyle yapıyorum. Ama üç ayda bir giderim. Falcıların da tavsiye ettiği her gün her gün fal baktırmayın yani haftada beş kez farklı farklı falcılara gidersek tabi ortalık karışır. O yüzden kafanıza takmayın
Canım merhaba Fikriye telde bakıyor mu nasıl çıktı mıBana direkt olarak isim verdi evet
Arkadas, evlilik, is vs hepsi icin hem tipini tarif etti hem isim verdi. Fikriyenin yeri benim icin hep ayridir :)
Bende gelirim vallaFikriyeye gitmeyi düşünen varsa birlikte gidelim tek gitmeye çekindim
Öyle düşünmeyin aynı günde hem Yeter hem de Tubgaya fal baktırdım baktırdım. Her zaman genelde öyle yapıyorum. Ama üç ayda bir giderim. Falcıların da tavsiye ettiği her gün her gün fal baktırmayın yani haftada beş kez farklı farklı falcılara gidersek tabi ortalık karışır. O yüzden kafanıza takmayın
Canım sema hnm kısa boylu esmer orta yaşlı bir kadın mı?ben ahmet'e baktırırken onun da bayağı müşterisi vardı,dikkatimi çekti.Şunu söylim ahmet'e baktırmamakla çok bişi kaybetmemişsin..ben memnun kalmamıştım..yoksa yarın semaya mı gitsem:))Ben bi tek o gun 3 kisiye gittm.3ude farkli dedi sanirim fallar karismis oldu.ondan sora bu hafta sora bi kisiye gittm 10 gun sonra yine bi kisiye ve 9 aydir gitmiyorum.gecen sene ayni falciya buyuk araliklarla 3 kez gittim.iste benimki by kadar.yalniz ilk gittim falci bana yalan soyledi evlencegini gormus dememis dugunden once gittigimde bunu acikladi ve beni kovdu...iste ben bu yuzden fal kaderimi degistirdi mi diyorum..bana teklif edicekmis evlenince anladm ve falci diyince...falci yalan soylemeseydi suan cocugum olabirdi kaderimi degistirdim mi?cunku 4 yil once bikadin bana daha ortada yokken bu adami tarif etmisti...bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum lutfenn
Yanlış kişiye yazmışım:)Bugun yolum Kadikoy'e dustu. Su Ahmet'i bir deneyeyim dedim. Yogun oluyor biliyorum ama sansimi denemek istedim. Ahmet bir hafta izinli olacakmis. Baskalari var dedi calisan cocuk. 3 kadin ismi verdi ama hicbirini tanimam etmem. Biri iskambil bakiyormus. Iskambil bir iki kere baktirdim ama simdiye kadar benim enerjimin, iskambille tutmadigini dusundugum icin onu eledim, kaldi iki kisi... Ikisinin de yuzune baktim, bari sezgilerime gore seceyim dedim. Semayi sectim. Su anki olaylari dogru bildi. Diger baktirdigim fala benzer seyler cikti. Ikisi de Ekim guzel gecicek dedi. 4 gun gitti ben hala bi guzellik goremedim. Hayatimdaki cogu sey belirsizligini koruyor ve ben artik netlik istiyorum. Kaldi 27 gunum, onlar guzel gecse bari...
Yeterin tarihleri çıkıyor mu canım?Öyle düşünmeyin aynı günde hem Yeter hem de Tubgaya fal baktırdım baktırdım. Her zaman genelde öyle yapıyorum. Ama üç ayda bir giderim. Falcıların da tavsiye ettiği her gün her gün fal baktırmayın yani haftada beş kez farklı farklı falcılara gidersek tabi ortalık karışır. O yüzden kafanıza takmayın
Arkadaşlarım çok sık giderdi ona aşırı övmüşlerdi. 2 yıl kadar önce kızı tesadüf bulmuşlar rica ettik baktırdık o kadar muallakta olduğum bir dönemdi ki söyledikleri çok doğru da olabilir foss da olabilir çünkü ben baktırdığım defteri ani bir kararla kapatmıştım o yüzden falın doğruluğunu bilemiyorum.
duru görü olayına inancın nasıl peki sen etkilenmiş miydin ?
Olanlar da cevap vermiyorkimsede fikriyenin teli yokmu ?
Haha Evet o zaman etkileme oldu sanırım amaArkadaşlarım çok sık giderdi ona aşırı övmüşlerdi. 2 yıl kadar önce kızı tesadüf bulmuşlar rica ettik baktırdık o kadar muallakta olduğum bir dönemdi ki söyledikleri çok doğru da olabilir foss da olabilir çünkü ben baktırdığım defteri ani bir kararla kapatmıştım o yüzden falın doğruluğunu bilemiyorum.
duru görü olayına inancın nasıl peki sen etkilenmiş miydin ?
Canim levent cok kotu hicbir sey bilemiyor yazmistim onceki sayfalardaneden kımse cevap vermıyormedyum aslan a ve zodıac levent e baktıran oldu mu diye sormuştum
70 liram bosuna gitti o zamanCanim levent cok kotu hicbir sey bilemiyor yazmistim onceki sayfalarda
Canım merhaba Fikriye telde bakıyor mu nasıl çıktı mı
Olanlar da cevap vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?