Canım sema hnm kısa boylu esmer orta yaşlı bir kadın mı?ben ahmet'e baktırırken onun da bayağı müşterisi vardı,dikkatimi çekti.Şunu söylim ahmet'e baktırmamakla çok bişi kaybetmemişsin..ben memnun kalmamıştım..yoksa yarın semaya mı gitsem:))
ben gitmiştim full yalandı, durugörü falan değil, resmine bakıyo onla konuşuyo gibi sallıyo, dedikleri çıkmadı, atmasyondu, biz çıkarken verdiğimiz paraya acımıştık.
fikriye telefonun verilmesinden hoşlanmıyor çünkü. çıkıp giderek şansınızı denemeniz gerekiyor maalesef :)
Mesaj banaydı sanırım :)
Yok canım o Fatma Hanım, esmer olan ve senin tarif ettiğin... O, iskambil Falı bakıyormuş. Ben daha önce iki farklı kişiye iskambil falı baktırdığım ve hiç çıkmadığı için artık iskambil falını tercih etmiyorum. Fatma Hanım tarot bakmıyormuş. Ben de Sema Hanım'a baktırdım benim bahsettiğim kadın sarıya boyalı saçlı ve 50'lerinde bir kadın... Baktırırsan eğer, yorumlarını paylaşırsan sevinirim :)
Mesaj banaydı sanırım :)
Yok canım o Fatma Hanım, esmer olan ve senin tarif ettiğin... O, iskambil Falı bakıyormuş. Ben daha önce iki farklı kişiye iskambil falı baktırdığım ve hiç çıkmadığı için artık iskambil falını tercih etmiyorum. Fatma Hanım tarot bakmıyormuş. Ben de Sema Hanım'a baktırdım benim bahsettiğim kadın sarıya boyalı saçlı ve 50'lerinde bir kadın... Baktırırsan eğer, yorumlarını paylaşırsan sevinirim :)
Evet ya sanaydı da yanlış yere yazdım:))Mesaj banaydı sanırım :)
Olgu iskambil mi bakıyordu ki ya tarot değil mi ben hep baktırırım olguya telefondan hiç sormadım ne bakıyorsun diyeEvet ya sanaydı da yanlış yere yazdım:))
Tamam benim dediğim fatma o zaman önünde kartlar vardı demek ki iskambilmiş.Dikkat etmemiştim.İskambil falının piri olgudur:)kaldı ki onun dediklerinin bile çoğu çıkmadı..Sadece tek bir şeyi bildi.
Gidip baktırırsam yazarım buraya..Yarın olmaz da belki cuma.Bir de telefon açıp sormak lazım hepsi her gün orda olmuyor
Evet hayatım olgu iskambil falı bakar..En bilinen iskambil falcısıdır..Ben yıllar önce acıbadem de bir cafede baktırmıştım..Olgu iskambil mi bakıyordu ki ya tarot değil mi ben hep baktırırım olguya telefondan hiç sormadım ne bakıyorsun diye
Tuğba'nın verdiği verdiği tarihler ben de birebir çıkar, Yeter'in Özel kişiyle ilgili yorumları en doğrusu.Yeterin tarihleri çıkıyor mu canım?
Bence özel bir kişi ile ilgili kafanız baya karışık o yüzden bir Yetere gidin derim. Çok güzel toparlarsınız bence gerçi fal enerji meselesiBen bi tek o gun 3 kisiye gittm.3ude farkli dedi sanirim fallar karismis oldu.ondan sora bu hafta sora bi kisiye gittm 10 gun sonra yine bi kisiye ve 9 aydir gitmiyorum.gecen sene ayni falciya buyuk araliklarla 3 kez gittim.iste benimki by kadar.yalniz ilk gittim falci bana yalan soyledi evlencegini gormus dememis dugunden once gittigimde bunu acikladi ve beni kovdu...iste ben bu yuzden fal kaderimi degistirdi mi diyorum..bana teklif edicekmis evlenince anladm ve falci diyince...falci yalan soylemeseydi suan cocugum olabirdi kaderimi degistirdim mi?cunku 4 yil once bikadin bana daha ortada yokken bu adami tarif etmisti...bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum lutfenn
Evet pen cafe. Ben memnunum ama memnun olmayan arkadaşlar da var. Bu arada doğum yapacak yani bu ay daha çalışacak sonra iki ay olmayacakBahsettiğiniz Yeter pen cafedeki yeter mi? Forumu biraz gezindim de ismiyle sık karşılaştım siz memnun musunuz?
Ben de kendime güldüm anı iyi bilir tespitleri iyidir yine de vazgeçilmezimEvet hayatım olgu iskambil falı bakar..En bilinen iskambil falcısıdır..Ben yıllar önce acıbadem de bir cafede baktırmıştım..
Çok güldüm ssna allah iyiliğini versin:))))
Tuğba'nın verdiği verdiği tarihler ben de birebir çıkar, Yeter'in Özel kişiyle ilgili yorumları en doğrusu.
Canim yeter cok kotu. Bende hic bilemedi ani bile klasik laflari sana sevgilinin agzindanmis gibi soyluyor ama durumu hic mi hic bilemedi hatta soyledillerine itiraz edince de terslemisti. Hiiiic tavsiye etmemtuğbanın 10-15 gün önce verdiği tarih dün itibariyle geçti ve çıkmadı. belki 1-2 günlük gecikme olur diye düşündüm ama bilemiyorum.. yeter'i de düşünmekteyim de memnun olan kadar olmayan da var, kararsız kaldım
Senay ben ve arkadaslarima da 1 -2 seyi anlik ve cok yakin gelecek bildi ama cogu sey cikmadiKızlar üzülerek söylüyorum ama patlayan fal haberim var keşke çıksaydıda mutlu mutlu buraya yazsaydım.En son gittiğim fincan cafe Şenay bana özelimle alakalı ekimin 5 i demişti ama malesef dün itibariyle tarih patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?