İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya bu Fikriye geçmişe baktım bir kaç kişi çok iyi değildi falan yazmış kararsız kaldım şu an ama bilemedim de yani

Mesaj banaydı sanırım :)

Yok canım o Fatma Hanım, esmer olan ve senin tarif ettiğin... O, iskambil Falı bakıyormuş. Ben daha önce iki farklı kişiye iskambil falı baktırdığım ve hiç çıkmadığı için artık iskambil falını tercih etmiyorum. Fatma Hanım tarot bakmıyormuş. Ben de Sema Hanım'a baktırdım benim bahsettiğim kadın sarıya boyalı saçlı ve 50'lerinde bir kadın... Baktırırsan eğer, yorumlarını paylaşırsan sevinirim :)

ben gitmiştim full yalandı, durugörü falan değil, resmine bakıyo onla konuşuyo gibi sallıyo, dedikleri çıkmadı, atmasyondu, biz çıkarken verdiğimiz paraya acımıştık.

baktırdığımız kişinin hal ve hareketlerini birebir yapmıştı. konuşurken ki mimikleri falan :/ bir tek o bana ilginç gelmişti nereden bilebilir diye ama dediğim gibi sorduğum sorulara verilen cevaplar konusunda hiç bir fikrim yok

fikriye telefonun verilmesinden hoşlanmıyor çünkü. çıkıp giderek şansınızı denemeniz gerekiyor maalesef :)

Önceki mesajlarda mutlaka bilgi verilmiştir de bana rica etsem özet geçer misin? Kim bu Fikriye? Nasıl bakıyor?? Kaça ve nerede bakıyor? Sen memnun mu kaldın ?

Hadi ya Iskambil fali cikmiyo mu.baska kime baktirdin iskambil.ben hayatimda o fali bitek utkuya baktirdim sevglim yurtdisina gitcegni ve ailesini bildi bana iyi gelmisti bilmiyorum yurtdisi olayi 6 ay sora oldu hatta utkuyu aradim aradim bulamadim yeni yerini...

Evet ya sanaydı da yanlış yere yazdım:))
Tamam benim dediğim fatma o zaman önünde kartlar vardı demek ki iskambilmiş.Dikkat etmemiştim.İskambil falının piri olgudur:)kaldı ki onun dediklerinin bile çoğu çıkmadı..Sadece tek bir şeyi bildi.
Gidip baktırırsam yazarım buraya..Yarın olmaz da belki cuma.Bir de telefon açıp sormak lazım hepsi her gün orda olmuyor

Olgu iskambil mi bakıyordu ki ya tarot değil mi ben hep baktırırım olguya telefondan hiç sormadım ne bakıyorsun diye

Olgu iskambil mi bakıyordu ki ya tarot değil mi ben hep baktırırım olguya telefondan hiç sormadım ne bakıyorsun diye
Evet hayatım olgu iskambil falı bakar..En bilinen iskambil falcısıdır..Ben yıllar önce acıbadem de bir cafede baktırmıştım..
Çok güldüm ssna allah iyiliğini versin:))))

Bence özel bir kişi ile ilgili kafanız baya karışık o yüzden bir Yetere gidin derim. Çok güzel toparlarsınız bence gerçi fal enerji meselesi

Bahsettiğiniz Yeter pen cafedeki yeter mi? Forumu biraz gezindim de ismiyle sık karşılaştım siz memnun musunuz?
Evet pen cafe. Ben memnunum ama memnun olmayan arkadaşlar da var. Bu arada doğum yapacak yani bu ay daha çalışacak sonra iki ay olmayacak

Tuğba'nın verdiği verdiği tarihler ben de birebir çıkar, Yeter'in Özel kişiyle ilgili yorumları en doğrusu.

tuğbanın 10-15 gün önce verdiği tarih dün itibariyle geçti ve çıkmadı. belki 1-2 günlük gecikme olur diye düşündüm ama bilemiyorum.. yeter'i de düşünmekteyim de memnun olan kadar olmayan da var, kararsız kaldım

Kızlar üzülerek söylüyorum ama patlayan fal haberim var keşke çıksaydıda mutlu mutlu buraya yazsaydım.En son gittiğim fincan cafe Şenay bana özelimle alakalı ekimin 5 i demişti ama malesef dün itibariyle tarih patladı

Canim yeter cok kotu. Bende hic bilemedi ani bile klasik laflari sana sevgilinin agzindanmis gibi soyluyor ama durumu hic mi hic bilemedi hatta soyledillerine itiraz edince de terslemisti. Hiiiic tavsiye etmem

Senay ben ve arkadaslarima da 1 -2 seyi anlik ve cok yakin gelecek bildi ama cogu sey cikmadi

Yeter bende %75 oraninda bildi, zamani gecikti ama dedigi gibi gelisti olaylar. Enerji meselesi.

ben de subattan beri fal baktırmıyordum bir baktırayım dedim, tugba ya da yeter diye dusunmustum ama galiba ikisinden de vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…