ben de subattan beri fal baktırmıyordum bir baktırayım dedim, tugba ya da yeter diye dusunmustum ama galiba ikisinden de vazgectim
ben de yeter ve tuğba arasındayım açıkçasıben bayadır yeter'i düşünüyorum. bu kadar düşüneceğime gidip baktırsam sorunum kalmamıştı. 2 aydır düşünme aşamasındayım
ben de yeter ve tuğba arasındayım açıkçası
ben su an bu sene basındaki sayfaları okuyorum. yeter icin herkes cok kötu demis. sanırım tugbaya gidecegim. benim icin simdiye kadar verdigi tarih ve saatine kadar tutturan tek falcı dilek olmustu ama mesela o gun yanımdaki arkadasıma cok sacma sapan alakasız seyler soylemisti.tuğbanın tarih dışındaki dedikleri tuttu, kişi analizi falan da iyiydi. yorumlarda da gördüğüm kadarıyla tarihler çoğu kişide tutmuş. benim şansıma sanırım böyle oldu. yeter için de önümüzdeki ay izinli diyorlardı, hafta içi giderim belki ben. bi de onu denemiş olayım :)
Tuğba nerde hangi cafetuğbanın tarih dışındaki dedikleri tuttu, kişi analizi falan da iyiydi. yorumlarda da gördüğüm kadarıyla tarihler çoğu kişide tutmuş. benim şansıma sanırım böyle oldu. yeter için de önümüzdeki ay izinli diyorlardı, hafta içi giderim belki ben. bi de onu denemiş olayım :)
Tuğba nerde hangi cafe
Tmm çok tskistiklalde. damlalar diye bir yer
Hayatım ben de kafayı takmıştım ona.Hatta sordum burada.Katiyen önermediler.3-4sayfa geriye gidersen yazışmaları görürsün.Şu anda kalamış nostradamus cafede diye biliyorum.Ben vazgeçtim gitmekten yazılanları okuyuncakızlar ebced füsun'u bilen var mı? bizz kişisel gelişimde(caddede) calısıyomus ama ordan ayrılmıs
aaa ark.larım gitmiş cok begenmiş ...en son bizz gelişimdeymiş..demek kalamısa gecti eskidende ordaymıs galibaHayatım ben de kafayı takmıştım ona.Hatta sordum burada.Katiyen önermediler.3-4sayfa geriye gidersen yazışmaları görürsün.Şu anda kalamış nostradamus cafede diye biliyorum.Ben vazgeçtim gitmekten yazılanları okuyunca
kızlar ebced füsun'u bilen var mı? bizz kişisel gelişimde(caddede) calısıyomus ama ordan ayrılmıs
ark.larim gitmis 1 ay kdr once ama bizz gelisimde calisiyomus o zmn 75mis fiyati.150 cok pahaliSelam. Ebced Fusun, şimdi Kadıköy Katina Kafe'de çalışıyor. Bir hafta önce gittiğimde onu gördüm. Daha önceden de yazmıştım; 150 liraya bakıyormuş. Nasıl bakıyor diye sormuştum bu forumda . Diğer arkadaşlar hiç önermemişti.
Ben istanbul cafede iken gitmiştim, bir iki detayı çok iyi bildi ve onlar çıktı. Diğer konularda anlattıkları olmayacak kadar zor ve tarihlerinin üzerinden çooook fazla zaman geçti... bir iki haftaya kadar da gelişme beklediğim konu var o da olmazsa boşa gitti paralar diyeceğim.ark.larim gitmis 1 ay kdr once ama bizz gelisimde calisiyomus o zmn 75mis fiyati.150 cok pahali
Kadınlar Kahvesini deneyen oldu mu? Meryem ve Duygu iyi diyorlar ama.....
Acaba rica etsem Fikriye'nin nerde baktığını söyleyebilir misiniz ?Fikriye benim en sevdigimdir! :) Simdi 100 liraya bakiyor. Simdiye kadar tutturamadigi hic bir sey olmadi. Bana gecen sene bir isim verdi, bu isimde biriyle tanisacaksin cok iyi arkadas olacaksin dedi ve dedigi tarihlerde de tanistim. Su an en yakinim o soyledigi kisi. Ve tanistiktan aylar sonra aa fikriye boyle demisti diye hatirladim. Cafe falcilarina 50-50 verecegime arada bi fikriyeye gitmek her zaman daha mantikli geliyor bana. Ve bende hic harf harf saymadi, her seferinde isimleri dan diye soyledi. Enerji meselesi sanirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?