İstanbul'da Fal - Falcılar

ben de yeter ve tuğba arasındayım açıkçası

tuğbanın tarih dışındaki dedikleri tuttu, kişi analizi falan da iyiydi. yorumlarda da gördüğüm kadarıyla tarihler çoğu kişide tutmuş. benim şansıma sanırım böyle oldu. yeter için de önümüzdeki ay izinli diyorlardı, hafta içi giderim belki ben. bi de onu denemiş olayım :)

ben su an bu sene basındaki sayfaları okuyorum. yeter icin herkes cok kötu demis. sanırım tugbaya gidecegim. benim icin simdiye kadar verdigi tarih ve saatine kadar tutturan tek falcı dilek olmustu ama mesela o gun yanımdaki arkadasıma cok sacma sapan alakasız seyler soylemisti.

Tuğba nerde hangi cafe

Bugün Tuğbaya gittim ve deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim kızlar.

Başlangıçta geçmişle alakalı hayatımda çok da önem arz etmeyen konulardan bahsetse de atıp tutturma ihtimali dahi olmayan şeyleri söyledi. Ardından soru kısmında hiç bir sorumda genelleme cevaplar almadım tak tak net bir şekilde cevaplar verdi. Bazı süre olarak söylediği ve uymayan şeyler var ama konunun özü kesinlikle doğru idi. Geleceğe dair verdiği 2 önemli konuda ki tarihler Handeyle birebir aynı bu da ayrı bir şok etkisi yarattı bende ( yani biri 7 hafta demişti ki bu 14-20 kasım aralığı oluyor.tuğba ise 19 kasım dedi) Bir arkadaşım daha baktırdı onun falı da bu şekildeydi diyebilirim.

Gelecekte verdiği tarihler çıkarsa tekrar yazarım.

Kızlar eximin önemli bir sınavı vardı sınav sonucu şehri değişcekti ama sonucu öğrenme imkanım yoktu. Sonradan öğrendim ki geçememiş ,
Sorduğum falcılardan beşiktaş kuzey, online fal geysu geçtiğini söylediler. Yine online asenat, taksim symbol cem geçemediğini söylediler. Ama şöyle ki cem ekim 10'a dek iletişiminiz var hayatında biri yok dese bile hayatında biri var ve iletişim imkansız. Yani bi şeyleri tuttursalar bile bi yerde patlıyorlar :)

kızlar ebced füsun'u bilen var mı? bizz kişisel gelişimde(caddede) calısıyomus ama ordan ayrılmıs

kızlar ebced füsun'u bilen var mı? bizz kişisel gelişimde(caddede) calısıyomus ama ordan ayrılmıs
Hayatım ben de kafayı takmıştım ona.Hatta sordum burada.Katiyen önermediler.3-4sayfa geriye gidersen yazışmaları görürsün.Şu anda kalamış nostradamus cafede diye biliyorum.Ben vazgeçtim gitmekten yazılanları okuyunca

aaa ark.larım gitmiş cok begenmiş ...en son bizz gelişimdeymiş..demek kalamısa gecti eskidende ordaymıs galiba

Selam. Ebced Fusun, şimdi Kadıköy Katina Kafe'de çalışıyor. Bir hafta önce gittiğimde onu gördüm. Daha önceden de yazmıştım; 150 liraya bakıyormuş. Nasıl bakıyor diye sormuştum bu forumda . Diğer arkadaşlar hiç önermemişti.

ark.larim gitmis 1 ay kdr once ama bizz gelisimde calisiyomus o zmn 75mis fiyati.150 cok pahali

ark.larim gitmis 1 ay kdr once ama bizz gelisimde calisiyomus o zmn 75mis fiyati.150 cok pahali
Ben istanbul cafede iken gitmiştim, bir iki detayı çok iyi bildi ve onlar çıktı. Diğer konularda anlattıkları olmayacak kadar zor ve tarihlerinin üzerinden çooook fazla zaman geçti... bir iki haftaya kadar da gelişme beklediğim konu var o da olmazsa boşa gitti paralar diyeceğim.

Başka baktıran var mı Füsun'a Ebced falı?

Kadınlar Kahvesini deneyen oldu mu? Meryem ve Duygu iyi diyorlar ama.....

Kadınlar Kahvesini deneyen oldu mu? Meryem ve Duygu iyi diyorlar ama.....

Ben ikisine de bir kaç sene önce baktırmıştım. Bir kere falın çok kısa sürdüğünü çok net hatırlıyorum. Duygu'yu meryem'den daha çok beğenmiştim. Eski olduğu için çok net hatırlamıyorum ama çok çıkmamıştı söyledikleri şeyler hele meryem hiç bilemedi. Duygu fena değildi ama değer mi değmez bence.

Acaba rica etsem Fikriye'nin nerde baktığını söyleyebilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…