Teşekkür ederim Ben uzun bakan iyi bir falcı olsun istiyorum ya. Geçen sene bağdat caddesinde birine baktırmıştım 5 dakika baktı evet bi kaç şeyi bildi ama yine tat alamadım yaniBen ikisine de bir kaç sene önce baktırmıştım. Bir kere falın çok kısa sürdüğünü çok net hatırlıyorum. Duygu'yu meryem'den daha çok beğenmiştim. Eski olduğu için çok net hatırlamıyorum ama çok çıkmamıştı söyledikleri şeyler hele meryem hiç bilemedi. Duygu fena değildi ama değer mi değmez bence.
Rica ederimmmTeşekkür ederim Ben uzun bakan iyi bir falcı olsun istiyorum ya. Geçen sene bağdat caddesinde birine baktırmıştım 5 dakika baktı evet bi kaç şeyi bildi ama yine tat alamadım yani
İstanbul cafe ahmet'e bende baktırdım.O da çok genel şeyler söylemişti.Gelecek için bile.Ben de Istanbul Cafe'de Ahmet'e baktırmıştım. Hiçbir dediği çıkmadı. 60tl içime oturmuştu. Ani bile bilemediMandal Toprak'a giden yok mu kızlar. Kaç defadır soruyorum kimse cevap vermiyor.
Evet canım çok meşhurmuş bi ara. Çok kişi gitti o yüzden falı çıkıp çıkmayanlar yazsa çok sevinicem.İstanbul cafe ahmet'e bende baktırdım.O da çok genel şeyler söylemişti.Gelecek için bile.
Hayatım mandal cafe toprak için geçmiş sayfalara baktın mı?Çok giden vardı bir zamanlar O'na.İyi miydi kötü müydü bilemiyorum ama oldukça meşhurdu.
İSTANBUL CAFE SEMA:
Eveeet kızlar bugün baktırdım sıcağı sıcağına yazayım.Ben tarot+kahve baktırdım fiyatı 40 tl idi.Değdi mi?Hayır
Kısa bakıyor her şeyden önce.Bir falda ne söylenirse hepsini sıralıyor.Yok miras var yok aşk var yok iş var yok nazar var yok şu bu:)artık hangisini tutturursa.Benim çoğu söylediği yoktu meseka.Hiç bir şey bilemedi diyemem ama o kadarını arkadaşım da söylüyor bana.Baktım fal öok dağılıyor biraz tüyo verdim,topladı.
En net dediği şey çok yakın zamanda işe gireceksin.İnşallah olur.Yurt dışına gideceksin.O da doğru.Fakat o kadar şey sıralıyor ki bir ikisi mutlaka tutuyor(herkese tutacağı şeyler olur)
İnsan daha spesifik net şeyler duymak istiyor.Benden hoşlanan o iki adamı bildi enn nokta atışı bu oldu.Birinin ismini direkt söyledi.Bunların ikisi de seninle olmak istiyor tamam dersen olacak dedi..Tarota soru sordum ona da net cevap vermedi.Kaldı ki tarot en kesin cevap bulacağın faldır.Anladığım istanbul cafe'nin falcıları böyle.Genel bakıyor,yuvarlak laflar ediyor işte tutan şeyler oluyor dolayısıyla.
Yok kızlar kimse yok.Ben bulamadım bulan olursa yazsın:)
Gidelim mi diye sorarsanız cevabım hayır 40 tl'ye değmez.
Öptüm hepinizi..:)bu fallardan bize hayır yok,biliniz:)))
ark.larim gitmis 1 ay kdr once ama bizz gelisimde calisiyomus o zmn 75mis fiyati.150 cok pahali
İSTANBUL CAFE SEMA:
Eveeet kızlar bugün baktırdım sıcağı sıcağına yazayım.Ben tarot+kahve baktırdım fiyatı 40 tl idi.Değdi mi?Hayır
Kısa bakıyor her şeyden önce.Bir falda ne söylenirse hepsini sıralıyor.Yok miras var yok aşk var yok iş var yok nazar var yok şu bu:)artık hangisini tutturursa.Benim çoğu söylediği yoktu meseka.Hiç bir şey bilemedi diyemem ama o kadarını arkadaşım da söylüyor bana.Baktım fal öok dağılıyor biraz tüyo verdim,topladı.
En net dediği şey çok yakın zamanda işe gireceksin.İnşallah olur.Yurt dışına gideceksin.O da doğru.Fakat o kadar şey sıralıyor ki bir ikisi mutlaka tutuyor(herkese tutacağı şeyler olur)
İnsan daha spesifik net şeyler duymak istiyor.Benden hoşlanan o iki adamı bildi enn nokta atışı bu oldu.Birinin ismini direkt söyledi.Bunların ikisi de seninle olmak istiyor tamam dersen olacak dedi..Tarota soru sordum ona da net cevap vermedi.Kaldı ki tarot en kesin cevap bulacağın faldır.Anladığım istanbul cafe'nin falcıları böyle.Genel bakıyor,yuvarlak laflar ediyor işte tutan şeyler oluyor dolayısıyla.
Hayatım ben yönlendirdim hep:)yoksa o iki kişiden biriyle başgöz edecekti:)mesela bu iki adam hakkımda ne düşünüyor ya da kişilikleri nasıl analizini filan hiç yapmadı.Halbuki falcıların en sevdiği şeydir karşı tarafın kişilik analizini yapmak.Tarota net soru soracaksın.Mesela filan kişi hakkımda hayırlı mı mutlu olur muyum?Verilen cevapta çok net oluyor o zaman.Ama şu kişi ile napsam olsam mı olmasam mı şeklinde muallak sorular sorarsan cevabı net alamazsın.Haklısın kartları hepsi farklı yorumluyor.En önemli detay da hangi kartların yanyana geldiği.İşte yorumlar burda değişiyor.Nil hanım bana uzun uzadıya anlatmıştı bu mevzuyu.Hangi kart hangi kartın yanında olursa ne demek diye.Cnm hoslananlara tamam dersen olucak demis ya bu ihtimaller cikiyor galiba...bence falcilar sadece ihtimalleri goruyor zaten..bana da evlilik sen istersen olucak demislerdi...net konusan falcilar daha az cikiyor sanki?...tarot daha kesin demissin sanirim haklisin bir yildir baktiriyoum degisik falcilar bile olsa hep ayni kartlar cikiyo...cikiyoda yorumlar nasilfarkli bu kadar onu anlayamadim...
İSTANBUL CAFE SEMA:
Hande ye bikaç kez baktırdım, bana da hep olumlu konuştu olması çok zor bişey için... uzun aralıklarla baktırmama ragmen hep synı yönde yorum ysptı.... beklemedeyiz halakızlar merhaba, ölüm acısı çekiyorum desem size abartmış olmam. kalbıme bırısı oturmus gibi ne nefes alabiliyorum ne yerimde durabiliyorumbutun bir hafta fal baktırıp durdum hande cok olumlu seyler soylemıstı asla yaşarmısım gibi gelmiyor bana angel's cengize baktırdım hiç baktıran var mı ? o cok olumsuz dondu.la porte ayhanda cok olumsuz hiç umudum yok ama eğer handenın falı cıkarsa soylerım sızlere
benim içinde olması çok güç görünüyor, çünkü umurunda değilim olursa mucize olur. verdıgı bir tarih var mı peki sizeHande ye bikaç kez baktırdım, bana da hep olumlu konuştu olması çok zor bişey için... uzun aralıklarla baktırmama ragmen hep synı yönde yorum ysptı.... beklemedeyiz hala
Herkese mi olumlu konuşuyor acaba?
Hande'ye baktıranlar ne dersiniz?
verdiği tarihler tutturduğu konularda bile hep sarktı... kimsenin dediği tarihte bişey yaşamadım ona takılmıyorumbenim içinde olması çok güç görünüyor, çünkü umurunda değilim olursa mucize olur. verdıgı bir tarih var mı peki size
UMARIM TUTAR BANA ÖZELLİKLE HABER VERİN LÜTFEN :))verdiği tarihler tutturduğu konularda bile hep sarktı... kimsenin dediği tarihte bişey yaşamadım ona takılmıyorum
Gidişat ve sonuç tutsun yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?