İstanbul'da Fal - Falcılar

Ağlıycam yaçok geç gittim ben bir anda karar verdim.Saat 18.30 filandı ondan mı acaba?Bana ne doğru dürüst tarih verdi ne spesifik bir şey söyledi.Çok genel bir faldı.Hani şu olacak dedi diyeceğim hiçbir şey yok.İş mevzusu hariç o da olursa yazarım buraya.

bana net tarihler verdi canım, ama olurmu bilemem tabi ilk defa baktrdım... biz ne nett tarihler verenler gördük :))

arkadşıma şu tarihte sevgılı olcaksınız demıs burcuna kadar herşeyi sölemiş ve olmuş gerçekten..

kısmet.. bende bilmiyorum..

Ayy iyiki yazdin ben hep ikilemli soruyodm demk kartlarim hep ayni ciksada yorumlar ondan farklilasti icim biraz rahatladi....bana sorudan baska dilek dile dediler ve ogunku kartlar harikaydu bunu cok kisiye sordm tatmin edici yanit alamadm belki sen bilirsn bna fix cikan asiklar karti ve yanlarnda kupalar cikiyo hep kupa asi kupa usagi sovelye cikiyor...

demet evet galiba bir numara var bende ama çalışmıyor, bilen varsa bana mesaj gönderirse sevinirim. elini kolunu bağlama diyor, birisi süre tutuyor vs.
Demet bu..fakat 3 yıllık fal bakmaz kendisi..hep 1 yıldan uzun göremem der..öylwe çok şey de söylemez zaten..bir konuya takılıp kalır, süre hemen biter...

taksim'deyken gittim, hayatımın 3 yılını doğru bir şekilde bildi ama bir daha izini bulamadım o kadının 5 dakika bakıyordu ama yeterliydi
bu dediğiniz kişi deme
demet evet galiba bir numara var bende ama çalışmıyor, bilen varsa bana mesaj gönderirse sevinirim. elini kolunu bağlama diyor, birisi süre tutuyor vs.

evet o , bende numarası var atayım, şişhanede şuan, ben bikez gittim ağlayarak çıktım, çok çook olumsuz şeyler söyledi.. :)

henüz söylediklerinden çıkan olmdı , inşallah çıkmaz :)

Ben de Istanbul Cafe'de Ahmet'e baktırmıştım. Hiçbir dediği çıkmadı. 60tl içime oturmuştu. Ani bile bilemedi Mandal Toprak'a giden yok mu kızlar. Kaç defadır soruyorum kimse cevap vermiyor.
Valla bana toprağın falları çıkıyor ama enerjisi tutmayanlarda var. Ben topraktan memnunun

Benim de aklima yatanlardan ve denemedigim Tugba kaldi. Birkac sey sormak istiyorum deneyenlere... Tugba randevu ile mi fal bakiyor yoksa gidip direkt baktirabiliyor musunuz? Tarot mu bakiyor? Tarot ya da kahve bakiyorsa, en iyi hangisine bakiyor? Kac liraya bakiyor? Carsamba gunu gitsem izinli mi? Bilen arkadaslar cevap verirse sevinirim.

evet ben de aynı soruların cevabını bekliyorum su an

Banada asiri olumsuzdu insallah olmaz:) .

evet ben de aynı soruların cevabını bekliyorum su an

Beklemedeyiz Ya gerçi ben bekleyemiyorum. Gittiğim iki falcı da benzer şeyler söyledi. Yeliz'in dediklerinin sağlamasını Sema ile yaptım. Sema'nın sağlamasını da Tuğba ile yapayım bari...

Aşk için Ekim ortasını bekliyorum. İş için Kasım ayını...

Süreler az aslında ama ömrüm bir şeyleri beklemekle geçtiği için daha fazla bekleyemiyorum artık sanırım.
Ah n'olcak kızlar bizim bu halimiz?

Demet bu..fakat 3 yıllık fal bakmaz kendisi..hep 1 yıldan uzun göremem der..öylwe çok şey de söylemez zaten..bir konuya takılıp kalır, süre hemen biter...

arkadaşıma hiç çıkmadı misal falı, o götürmüştü beni lakin bende söylediği her şey yani %99 çıktı. biraz korktuğum içinde çok kurcalamak istemedim açıkcası. bana 3 yıldan sonrasını göremiyorum demişti, belki kişiden kişiye değişiyordur :S

tuğba randevu ile bakmıyor ama dikkatli olan bize tuğba diye başka kadını kakaladılar, sonra yanlış anlamışız dediler.
tuğba esmer genç güzel bir hanım, 10 dk falan sürüyor, çok hızlı konuşuyor, ses kaydı alın mutlaka
fiyatı 30 tl idi en son
falı çıktı mı? yani bana uzun vadeli ve çok da teyit edemeyeceğim şeyler söylediği için net bir şey diyemem. anlık ve analiz yorumları başarılı. bana kahve baktı, arkadaşa tarot. ikimizde eh dedik. uzun vadeli olduğu için bir şey diyemem.

tuğbanın falları kişiden kişiye çok değişiklik gösterebiliyor. arkadaşıma çoğu dediği çıkmamışken bana baktığında yaptığı analizi ve o anki durum çok iyiydi. 7 gün sonra beklediğin şey olacak dedi 8. gün oldu..

Rica etsem banada numarasını atarmısınız kafede mi bakıyor

taksimdeki Göker nazar cafede bakıyordu dün gittim ayrılmış o-rdan numarasnı bılen varmı artık nerede bakıyor? degısık bır tipti bol kahkahalı falını unutamam ma bna dedıklerı bir bir cıktı valla hıc ınanmamıstım kalkarken bılen gören var mı taksımde nerede sımdı?

kadıköyde Niko ya gıden bildi diyenler var mı? birde Levent var Levente baktıran var mı hıc bana hep iş ile ilgili gelişmelerden bahsettı bol bol hayatımda hıc Aşk yokmuş gibi..ama esas konu Aşk tı Niko mu Levent mı ? yoksa kadıkoyde onerebılecegınız baska bırılerı var mı? Pelin e gittim kesın ve net konustu nokta atısları da oldu valla hıc bılemeyecegını bekledıgım bırseyı bıldı..dedıgı trıhlerı bekleyecegım.

Tugba'ya baktırmıstım bundan 3-4 ay önce bana dedıgı seyler cıkmadı..adet dönemındemısın su ara dedı bır onu bılmişti,evet adet donemındeydım baktırırken..sizede boyle bsy sordu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…