Ağlıycam yacanım bende dün semaya gittim :))
arkadaşım önerdi bana da, ona daha önce söylediği şeyler tarihine kadar olmuş.
bana nokta atışı yağtığı şeyler oldu...
dedikleri çıkarmı bilemem inşallah çıkar :)
Ağlıycam yaçok geç gittim ben bir anda karar verdim.Saat 18.30 filandı ondan mı acaba?Bana ne doğru dürüst tarih verdi ne spesifik bir şey söyledi.Çok genel bir faldı.Hani şu olacak dedi diyeceğim hiçbir şey yok.İş mevzusu hariç o da olursa yazarım buraya.
Hayatım ben yönlendirdim hep:)yoksa o iki kişiden biriyle başgöz edecekti:)mesela bu iki adam hakkımda ne düşünüyor ya da kişilikleri nasıl analizini filan hiç yapmadı.Halbuki falcıların en sevdiği şeydir karşı tarafın kişilik analizini yapmak.Tarota net soru soracaksın.Mesela filan kişi hakkımda hayırlı mı mutlu olur muyum?Verilen cevapta çok net oluyor o zaman.Ama şu kişi ile napsam olsam mı olmasam mı şeklinde muallak sorular sorarsan cevabı net alamazsın.Haklısın kartları hepsi farklı yorumluyor.En önemli detay da hangi kartların yanyana geldiği.İşte yorumlar burda değişiyor.Nil hanım bana uzun uzadıya anlatmıştı bu mevzuyu.Hangi kart hangi kartın yanında olursa ne demek diye.
Yok ama cidden iyi fal bakan kimse yok.Bulursan söyle:)
Tesvikiyede ofiste bakan dilek e fal baktiran var mi? Yorum yazabilirler mi?
demet evet galiba bir numara var bende ama çalışmıyor, bilen varsa bana mesaj gönderirse sevinirim. elini kolunu bağlama diyor, birisi süre tutuyor vs.bu dediğiniz kişi demet olmasın ?
Demet bu..fakat 3 yıllık fal bakmaz kendisi..hep 1 yıldan uzun göremem der..öylwe çok şey de söylemez zaten..bir konuya takılıp kalır, süre hemen biter...demet evet galiba bir numara var bende ama çalışmıyor, bilen varsa bana mesaj gönderirse sevinirim. elini kolunu bağlama diyor, birisi süre tutuyor vs.
bu dediğiniz kişi demetaksim'deyken gittim, hayatımın 3 yılını doğru bir şekilde bildi ama bir daha izini bulamadım o kadının 5 dakika bakıyordu ama yeterliydi
demet evet galiba bir numara var bende ama çalışmıyor, bilen varsa bana mesaj gönderirse sevinirim. elini kolunu bağlama diyor, birisi süre tutuyor vs.
Valla bana toprağın falları çıkıyor ama enerjisi tutmayanlarda var. Ben topraktan memnununBen de Istanbul Cafe'de Ahmet'e baktırmıştım. Hiçbir dediği çıkmadı. 60tl içime oturmuştu. Ani bile bilemediMandal Toprak'a giden yok mu kızlar. Kaç defadır soruyorum kimse cevap vermiyor.
evet ben de aynı soruların cevabını bekliyorum su anBenim de aklima yatanlardan ve denemedigim Tugba kaldi. Birkac sey sormak istiyorum deneyenlere... Tugba randevu ile mi fal bakiyor yoksa gidip direkt baktirabiliyor musunuz? Tarot mu bakiyor? Tarot ya da kahve bakiyorsa, en iyi hangisine bakiyor? Kac liraya bakiyor? Carsamba gunu gitsem izinli mi? Bilen arkadaslar cevap verirse sevinirim.
bu dediğiniz kişi deme
evet o , bende numarası var atayım, şişhanede şuan, ben bikez gittim ağlayarak çıktım, çok çook olumsuz şeyler söyledi.. :)
henüz söylediklerinden çıkan olmdı , inşallah çıkmaz :)
evet ben de aynı soruların cevabını bekliyorum su an
Demet bu..fakat 3 yıllık fal bakmaz kendisi..hep 1 yıldan uzun göremem der..öylwe çok şey de söylemez zaten..bir konuya takılıp kalır, süre hemen biter...
Benim de aklima yatanlardan ve denemedigim Tugba kaldi. Birkac sey sormak istiyorum deneyenlere... Tugba randevu ile mi fal bakiyor yoksa gidip direkt baktirabiliyor musunuz? Tarot mu bakiyor? Tarot ya da kahve bakiyorsa, en iyi hangisine bakiyor? Kac liraya bakiyor? Carsamba gunu gitsem izinli mi? Bilen arkadaslar cevap verirse sevinirim.
tuğba randevu ile bakmıyor ama dikkatli olan bize tuğba diye başka kadını kakaladılar, sonra yanlış anlamışız dediler.
tuğba esmer genç güzel bir hanım, 10 dk falan sürüyor, çok hızlı konuşuyor, ses kaydı alın mutlaka
fiyatı 30 tl idi en son
falı çıktı mı? yani bana uzun vadeli ve çok da teyit edemeyeceğim şeyler söylediği için net bir şey diyemem. anlık ve analiz yorumları başarılı. bana kahve baktı, arkadaşa tarot. ikimizde eh dedik. uzun vadeli olduğu için bir şey diyemem.
bu dediğiniz kişi deme
evet o , bende numarası var atayım, şişhanede şuan, ben bikez gittim ağlayarak çıktım, çok çook olumsuz şeyler söyledi.. :)
henüz söylediklerinden çıkan olmdı , inşallah çıkmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?