- 22 Temmuz 2015
- 106
- 27
- 98
Bana da söylemişti hatta bakire misin diye sormuştu :s Tubayı tavsiye etmem dedikleri çıkmadı. Çıkmayan da çok kişi var, tarz ve uslûbu da kötü bence. Bana melekler Eren, Hande ve Yeter'in dedikleri çıkmıştı.Tugba'ya baktırmıstım bundan 3-4 ay önce bana dedıgı seyler cıkmadı..adet dönemındemısın su ara dedı bır onu bılmişti,evet adet donemındeydım baktırırken..sizede boyle bsy sordu mu?
Hayatım ne demek bilmiyorumAyy iyiki yazdin ben hep ikilemli soruyodm demk kartlarim hep ayni ciksada yorumlar ondan farklilasti icim biraz rahatladi....bana sorudan baska dilek dile dediler ve ogunku kartlar harikaydu bunu cok kisiye sordm tatmin edici yanit alamadm belki sen bilirsn bna fix cikan asiklar karti ve yanlarnda kupalar cikiyo hep kupa asi kupa usagi sovelye cikiyor...
Tugba'ya baktırmıstım bundan 3-4 ay önce bana dedıgı seyler cıkmadı..adet dönemındemısın su ara dedı bır onu bılmişti,evet adet donemındeydım baktırırken..sizede boyle bsy sordu mu?
Hayatım ne demek bilmiyorummesela ölüm kartı yeni bir başlangıcı simgeler çoğu zaman.Yanında ki kartlarla bakılınca.Nil hanım hem açardı hem de detaylı anlatırdı.Fakat çoğunu unuttum.Hiç ilgilenmediğim için.Bir de çok net soru sor derdi bana.Hatta ben anlatırdım o soruyu sorardı.X kişi beni telefonla arayacak mı?örnek..Bu tip net sorular sorarsın cevabı da net olur.
Tuğba bana da baktığında "bu çocuk senden küçük mü diyor hayır diyorum yasitsiniz o zaman diyor hayır 2 yaş büyük diyorum yaşıt sayılırsınız işte diyor"... bana da buna benzerbir diyalog oldu :)Tuğbaya da Handeye de fal baktıran biri olarak yorumumu yapayım kızlar
İkisinin verdiği tarihler ben de paralel daha önce detaylı yazmıştım gerçi :) Tuğba nin yanındayken anlamadığım eve gelince ses kaydını dinleyip çıkarttığım konuşmalara baktım. Tuğba nin tutturamadıgı şeyler de var mesela yaş konusunda eksi çıktı bu çocuk senden küçük mü diyor hayır diyorum yasitsiniz o zaman diyor hayır 2 yaş büyük diyorum yaşıt sayılırsınız işte diyor :/ ve barışma tarihi olarak önce 3 kasim demiş ardından 19 kasım demiş defalarca dinledim ses kaydını ama bu iki farklı tarihin sebebini çözemedim. Hande bana direk 7 hafta sonra o hafta içinde olacak diye söyledi o hafta dediği de 14-20 kasim tarihi arası oluyor. Ama karakter analizi olsun, ilişkinin problemleri olsun hep paralel hatta ikisi de bana hiç beklemesen de 2017 eylül de düğün var dediler. Hande değil ilişkinin başlaması tanıştığımız süreyi bile pat diye söyledi ne kadar süredir ayrı olduğumuzu söyledi Tuğba bi 1.5 yıl demiş bi 3.5 yıl demiş o cümlesi de defalarca dinlesem de ne demek istediğini anlayamadim.arkadaşım da baktirdi ona erkek arkadasinin arabasinin markasina rengine kadar soyledi tugba. Simdi hakkini da yemek istemiyorum bos biri degil kesinlikle. Fakat terapi gibi de beklenti icindeyseniz ben Hande derim kızlar hem söyledikleri çok daha anlaşılır hem daha kesin konuşmaları vardi şu kasım ayı bir gelse size net bir cevap verebilecegim de günler geçmiyor
Sen ne zaman baktırdın? ve geleceğe dair söylenen,tutan ya da tutmayan bir tarih oldu mu ??Tuğba bana da baktığında "bu çocuk senden küçük mü diyor hayır diyorum yasitsiniz o zaman diyor hayır 2 yaş büyük diyorum yaşıt sayılırsınız işte diyor"... bana da buna benzerbir diyalog oldu :)
Valla Tuğba'nın tarzı da enerjisi de hiç hoşuma gitmedi benim... laf kalabalığının arasında tutturursam gibi hissediyorum hakkında hatta. En azından bana baktığı fal öyle gibi geldi bana ve bendeki hissiyatı o oldu, başkasına nasıldır bilemem genelleme de yapamam...
Bende naçizane bir bilgi paylaşacağım. Birde tarota olumsuz soru sorulmaz arkadaşlar mesela x kişi ile ayrısınız ayrılığımız devam edecek mi değil de barışacakmıyız diye sormamız gerekiyor. Sorular hep olumlu yönden sorulmalı .Aa ne iyiymis yardimci olmus sana..o zmn ben anladim hic net sormuyodum ben ki demek ondan farklilasmis fallarim..bi nokta acikliga kavustu iyiki yazmissin iyi oldu bana...
Ben en son Cennet diye birini buldum arkadaş tavsiyesiyle.Çok bilinen biri degil ama kendi halinde cok sıcak cok cana yakın bir bayan.Normalde fal isteyenlerle ortak bir noktada buluşup dışarıda kafede bakıyor.Ancak benim arkadaşımın kuaför dükkanı vardı oraya davet ettik.Tanıdık olduğu icin orada baktırdım.Kahve falına çok iyi bakıyor ,benim cok karışık bi iliskim var ben birşey anlatmadan yaşadıklarımın birçoğunu bana saydı.Sevgilimin adındaki harfleri,onun ailesiyle yaşadıgımız sorunları falan da bildi.Sorduğum sorulara da net cevaplar verdi.Cok memnun kaldım.Normalde tarot,isim analizi,rüya yorumu da yapıyormuş.Bir de orda arkadasıma kurşun döktü,arkadasim ikinciye döktürüyo gercekten rahatladıgını söyledi.Benim maddi durumum çok iyi olmadığı icin sadece fal baktırabildim ama en kısa zamanda kursun da döktürmek istiyorum.Merak edenler vardir fal 30 aliyo, tarot 30 muş, kurşun da 50.Ama hakkını veriyor gercekten.iyi bakan falcı bulmak zor ulasmak isteyenler icin cennet hanım ....
çok oldu ve dedikleri çıkmadıSen ne zaman baktırdın? ve geleceğe dair söylenen,tutan ya da tutmayan bir tarih oldu mu ??
Niko hic basarili degil. Levent bana gore daha iyi... Bana soyledigi bazi seyler cikti. Niko'ya bir kere baktirmistim. Ne olani bilebildi ne de olacagi... O degil de benim aklima su takildi. Orada bir Emine Abla var. Yildizname baktirmistim. Olani ve gecmisi bildi. Bana olacak birinin Izmirli oldugunu soylemisti. Aklimdaki kisi yurtdisindandi o ara ve ne alaka demistim Izmir ile... Kisinin adini tutturamadi ama fiziksel ozellikleri de benziyor bu Egeli ile... Acaba ismi bilemedi ama bu egeli cocuk mu olacak diyorum simdi? Gidisat oraya dogru gidiyor sanki... Siginakta Emine'ye baktiran baska biri var mi? Emineye dair yorumlarinizi bekliyorum kizlar. Bugun kafama takildi...kadıköyde Niko ya gıden bildi diyenler var mı? birde Levent var Levente baktıran var mı hıc bana hep iş ile ilgili gelişmelerden bahsettı bol bol hayatımda hıc Aşk yokmuş gibi..ama esas konu Aşk tı Niko mu Levent mı ? yoksa kadıkoyde onerebılecegınız baska bırılerı var mı? Pelin e gittim kesın ve net konustu nokta atısları da oldu valla hıc bılemeyecegını bekledıgım bırseyı bıldı..dedıgı trıhlerı bekleyecegım.
merhaba kızlar kadıköy sevgi cafe de sevgi hanıma fal baktıranınız oldu mu hiç
teşekkürler :)Ben baktırmıştım, dedikleri çıkmadı. Fiyatı artmış sanırım, o paraya değmez bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?