İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar bir soru daha yıldızname baktırmak istiyorum kimi önerirsiniz bana
Yıldızname faldan daha öte birşey yıllardır benim de aklımda var o ama hayatta bir kere baktılır derler ve yalancı birine para kaptırıp kafam karışmasından korkuyorum bu işi bildiğim kadarıyla maneviyatı gerçekten güçlü hocalar yapabiliyor çünkü tamamen kuranla alakalı birşey o

Taksim mc donalds sokağından gir sokağın sonuna doğru yürü sağ tarafta

Kızlaaaarrr kim bu kesira siral?aranızda duyan bilen var mı?online bakıyor anladığım kadarıyla..hiç online fal baktırmadım yanasıl yapılır onu bile bilmiyorum.Geçmiş sayfalardan bir üyeyi okudum bir sürü falcıyı yorumlamış bir tek kesira siral takır takır saydı ama inşalkah olmaz çok olumsuzdu demiş.
Bir de bu taksimde ki göker medyum göker öi başka göker mi?

İşte bahsettiğim yazı

Canım Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı mahallesi Bağlık sokakta oturan Birsel ablayı diyorsan,bana hiç birşey bilememişti ve olan 60 tl ye olmuştu sağlık olsun diyicem artık,deneyerek tecrübe sahibi oluyoruz malesef.

Canım o kadın genelde çok olumsuz bakar binnazablada bakar bilgine online fal sitesi .

Evet Kur an la alakali ve parasiz bakan hoca olmali ve esasen kalbindeki hayirlu mi diye bakiliyorms yakin zamnda aile dostu gibi biri bakti bna onlar boyle inaniyor ama fal gibi konusmuyorlar iste sana yon veriyorlar uyari varsa uyari hastalik nazar varsa sebebi gibi.....

burada kim demişti hatırlamıyorum ve bulamadım ama biri veya birileri yeter'in çoğu kişiye karşıdaki için cinsellik düşünüyor dediğini söylemişti. kimdi o ortaya çıksın

Kızlar selam , symbol Nihal Hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim ?
Çıktı mı soyleikleri ?

1.5 yildir fal deneyimlerimi paylasayim tek tek isim yaziyorum.
Pen yeter . O ani biliyor 1 ay sonra git bu adam senle evlenmek istiyor dedi ayni adam icin bambaska seyler soyledi. 3 dk fal gitmeyin değmez.
Melekler Emre her defasinda baska telden caldi .
Melekler kadir . Yuzde 80 iyi taksimdeki bircok kisiden iyi. Ama yorgunsa salliyor :))
Kadinlar kahvesindeki herkes boş.
Laf cafe bakirkoy fatma abla fena degil . Herkes cigdem diyor. En sık gittigim yer. Cigdem de ani ve yakin gelecekte iyidir. Ama doncek doncek dedi. Hayatima aldigim kisiyi kabul etme bu doner sana bekle dedi. Ben bildim hissettim adamin aldattigini bunlar yoo arkadaslar dedi :)) hepsinden iyi falciymisim.
Dilegi yazdim demek masal dinlemek istemisim o zaman iyi gelmisti. Iclerinde en berbati cikti. Sadece izmirde telefonla bir Ali Bey diye biri var . O cok iyi. Artik ondan baskasina baktirmam. Telde hayatini okuyot. Ve ara ara arayip danisiyorum. Her defasinda da para demiyor adam. Isteyenlere telini verebilirim. Bu da Ali abiye gonul borcu bilip yazma geregini duydum. Hangi arkadasim baktiysa memnun kaldi . Hersey Allahtan .. hayirlusini isteyin. Artik fala para vermiyorum cok sukur :)))

Canim yeter cok kotu. Bende hic bilemedi ani bile klasik laflari sana sevgilinin agzindanmis gibi soyluyor ama durumu hic mi hic bilemedi hatta soyledillerine itiraz edince de terslemisti. Hiiiic tavsiye etmem

Yeter ve Tugba bende de patlamıştı maaleef

Kızlar selam , symbol Nihal Hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim ?
Çıktı mı soyleikleri ?
Ali bey kaça bakıyor telini verebilir misin özelden

ben de arıyorum senelerdir ama bakan duymadım daha

laf cafe fatma hanım'a baktıran var mı acaba? bana çok olumsuz şeyler söylemişti.ve bayağı bir negatif hissetmiştim kendimi bikaç gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…