İstanbul'da Fal - Falcılar

7-8 yıl önce caddede sembol kafede Bilge diye bir kadın vardı kağıda yazar bakardı sonra çıktı ordan duyan gören bilen var mı

Fallar en fazla 1 yil icin mi cikiyor?yorumlarda son zamanlarda okuyorum...ozmn bununlan evlenceksin diyenletinki bazilarinin fali nasil yillar sonra cikiyor?umutsuzluga kapildim cunku bnm fallar gec tarihli hep

Tuğba aynı kelimeleri aynı şekilde arkadaşımada söyledi bizde nie boyle bırsey soledi diye çok şaşırmışdık

Kızlar asmin cafede serkana fal baktıran varmı ergune fal baktırıken ordaki bi kız serkanı çok övdü bize kum falı baktığınj söyledi hatta 3 saat bakıyor gibi birşeyde söledi serkana baktırıp dedikleri çıkab varmı ?

Tatlim bana numarasını atarmisin

Bana da numarasını atarmisin

Serkan kim yeni mi gelmis kum fali ve 3 saat mi ayy merak ettim kaca bakiyo hep orada mi?kum falina her

Serkan kim yeni mi gelmis kum fali ve 3 saat mi ayy merak ettim kaca bakiyo hep orada mi?kum falina her
200 sanırım kız oyle demişdi hatta indirim yaptırıcam diyodu bana saçma geldi 3 saat bakıyo demesi 3 saat ne bakabilirki normal kahve falıda bakıyomuş bayağ övdü ordaki kız ama vaktim olmadı gitmek için kararsızım zaten

bu bağdat caddesi sembol'de ki serkan ne alemde kızlar? en son o sahte serkan gibi bir şey yazılmış orada kalmış. bilgisi olan var mı?

Serkan bende baya tutturdu valla. Hatta ne alaka dedigim gundemimde hic olmayan seyler cikti. ama 2 aydir gidiyorum, sadece bugun ve yakin gelecegi bildi dolayisiyla. Gelecek ne olur bilmiyorum. Bir de son donemde sık gidince ilk faliyla celismeye basladi sanirim gelismelere gore yorum yapiyor artik.
Ilk 10-20 fal duzgun oluyor sonra sacmaliyor. o nedenle gidecekseniz sabah 9dan once orda olmanizi oneririm.

Laf Cafe Andaç'ın hiçbir dediği çıkmadı. Orda Umay varmış ona gidip de falı çıkan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…