Banada olumsuz dedi. Ama gercekten olustu. Ya bunlar yakin 1 haftalok 20 gunluk hisediyorlar sonuc yoklaf cafe fatma hanım'a baktıran var mı acaba? bana çok olumsuz şeyler söylemişti.ve bayağı bir negatif hissetmiştim kendimi bikaç gün.
Siradan canim yazdik onceki sayfalari oku istersen. ani genelleme yaparak biliyor ama gelecek ya mutlu son, ya da adam psikopat, is aile vs ye cok girmiyor zaten.Kızlar Nihale giden yok mu yaa beşiktaş symbol ?
Tuğba aynı kelimeleri aynı şekilde arkadaşımada söyledi bizde nie boyle bırsey soledi diye çok şaşırmışdıkbana adet zamanin 9 gun gecikti degil mi dedi sonra saglik sorunları yasiyorsun kontrole git gitmezsen uzun tedavi gorursun agrin olur dedi, gercekten 9 gun gecikmisti ve ertesi gun kontrol icin randevum vardi. doktor zamaninda gelmissin yoksa cok ugrasirdik dedi. ilginc.
Tuğba aynı kelimeleri aynı şekilde arkadaşımada söyledi bizde nie boyle bırsey soledi diye çok şaşırmışdık
Merhaba kızlar benim fal derdim bitti artık, yedi aydır dönmesini beklediğim Ada'm benden ayrıldıktan bi ay sonra başladığı kızla nişanlanmış, öyle bi ruh halindeyimki ağlamaktan gözümü zor açıyorum, nerdeyse bütün falcılara gittim defalarca hem de
KIZLAR ÇIKAN FAL HABERİM 3 kez fala baktırdım. Ve ses kayıtlarından dinlediğim falı çıkan gökçe oldu. Bugun yine gittim ama ben dışarda baktırıyorum. Hem daha detaylı uzun bakıyor. Yıldız ve tarot açıyor. Eski erkek arkadaşım için yalvar yakar arıyacağını söledi sölediği taktikleri yaptım. Adam ağlayarak aradı ama ben şu anda başka biri ile görüşme kararı aldım ama bana çok dikkatli olmamı söledi tuhaf bir şeyler var bu çocukta bana dikkat et bunun sakladığı bir şeyler var temkinli ol dedi sağolsun aydınlattı. 50 tl bakıyor krşı tarafın anne ismini dopum tarihini alıyor uzaktakiler için sordum tlf bakıyor bilginize özelden mesaj atanlara numarasını atıyorum.
Kızlar asmin cafede serkana fal baktıran varmı ergune fal baktırıken ordaki bi kız serkanı çok övdü bize kum falı baktığınj söyledi hatta 3 saat bakıyor gibi birşeyde söledi serkana baktırıp dedikleri çıkab varmı ?
200 sanırım kız oyle demişdi hatta indirim yaptırıcam diyodu bana saçma geldi 3 saat bakıyo demesi 3 saat ne bakabilirki normal kahve falıda bakıyomuş bayağ övdü ordaki kız ama vaktim olmadı gitmek için kararsızım zatenSerkan kim yeni mi gelmis kum fali ve 3 saat mi ayy merak ettim kaca bakiyo hep orada mi?kum falina her
Evet ondada doğruydu ama ona sölediği diğer şeylerin çıkma olasılıgı asla yok eminiz çıkmıcagımdanpeki arkadaşında doğru muydu bunlar? benim için gecikmeyle ilgili verdiği gün bile aynıydı. tuhaf
Ikinci gottigimde tam tersini soyledi. Sana katiliyorum. Damlalar tugba diyelim de millet okudugunda anlasinTuğba aynı kelimeleri aynı şekilde arkadaşımada söyledi bizde nie boyle bırsey soledi diye çok şaşırmışdık
Merhaba banada numarasını atar mısınBana da numarasını atarmisin
Laf Cafe Andaç'ın hiçbir dediği çıkmadı. Orda Umay varmış ona gidip de falı çıkan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?