Tarot bir yılı değil max 6 ayı gösterir ki iskambil de öyleymis bunu bana bakan Olgu hanim da söylemişti ve 6 aydan sonrası atmasyona girer dedi bana açık açık. Çünkü insanların fikirleri aniden değişebilir, şartlar değişebilir sonuçta kart bunlar demişti ve öyle de zaten.Tarot en fazla 1 yillik gelecegi gorur diyorlar bu dogruysa bazilari evlenenleri yillar sora tutturuyo bu nasil oluyoo
Tarot bir yılı değil max 6 ayı gösterir ki iskambil de öyleymis bunu bana bakan Olgu hanim da söylemişti ve 6 aydan sonrası atmasyona girer dedi bana açık açık. Çünkü insanların fikirleri aniden değişebilir, şartlar değişebilir sonuçta kart bunlar demişti ve öyle de zaten.
Yıllar sonrasını iyi bilenler ya durugörülü ya da cok hisli kişilerdir sanırım..
Ama su fali da varliklarla bakılıyor ve o varliklarda geçmiş ve suan iyi bilip gelecek için doğru bilemiyorlar. Zaten geleceği Yaradan bilir tabi ama bence en iyisi gerçekten hisleri kuvvetli ya da durugörülü biri. En dogru öngörüleri onlar yapar gibi geliyor bana.tarot icin 6 ay diye biliyorum ayni sekilde. ve tabii o anki durumumuza gore oluyor, sonradan insanlar/durumlar degisebiliyor.. bildigim kadariyla en dogru cikan fal su fali, bunu tarot bakan bi kac kisi bile soylemisti bana. uzun sureli ve daha kesin cevap istiyorsan su fali baktir diye
Hayatım sen olgu hanımdan memnun kalmış mıydın?ben 4 yıl önce baktırmıştım..iyi miydi değil miydi bu konuda hep kararsız kaldım..kız çocuk var ama onun tarafında ve uzun zaman sonra demişti..aklımda en net kalan yorumu bu..gerçekten de ayrıldık adam evlendi belki hamiledir karısı..tekrar baktırmayı düşünüyorum da kararsızım..Tarot bir yılı değil max 6 ayı gösterir ki iskambil de öyleymis bunu bana bakan Olgu hanim da söylemişti ve 6 aydan sonrası atmasyona girer dedi bana açık açık. Çünkü insanların fikirleri aniden değişebilir, şartlar değişebilir sonuçta kart bunlar demişti ve öyle de zaten.
Yıllar sonrasını iyi bilenler ya durugörülü ya da cok hisli kişilerdir sanırım..
Olgu hanım kım ve nerede bakıyor ogrenebılır mıyımHayatım sen olgu hanımdan memnun kalmış mıydın?ben 4 yıl önce baktırmıştım..iyi miydi değil miydi bu konuda hep kararsız kaldım..kız çocuk var ama onun tarafında ve uzun zaman sonra demişti..aklımda en net kalan yorumu bu..gerçekten de ayrıldık adam evlendi belki hamiledir karısı..tekrar baktırmayı düşünüyorum da kararsızım..
Olgu hnm istanbul da iskambil falı bakıyor..belli bir yeri yok..ben acıbadem cafede baktırmıştım..oraya çağırmıştı beni..şimdi nerede bakıyor bilemiyorumOlgu hanım kım ve nerede bakıyor ogrenebılır mıyım
Ama su fali da varliklarla bakılıyor ve o varliklarda geçmiş ve suan iyi bilip gelecek için doğru bilemiyorlar. Zaten geleceği Yaradan bilir tabi ama bence en iyisi gerçekten hisleri kuvvetli ya da durugörülü biri. En dogru öngörüleri onlar yapar gibi geliyor bana.
Hayatım sen olgu hanımdan memnun kalmış mıydın?ben 4 yıl önce baktırmıştım..iyi miydi değil miydi bu konuda hep kararsız kaldım..kız çocuk var ama onun tarafında ve uzun zaman sonra demişti..aklımda en net kalan yorumu bu..gerçekten de ayrıldık adam evlendi belki hamiledir karısı..tekrar baktırmayı düşünüyorum da kararsızım..
Hayatım olgu hanım iskambil falı bakar,tarot değil..O zaman bana;"bir kız çocuğu var,onun tarafında ama uzun zaman sonra"demişti..Yani çocuğu olacak ama senden değil:))valla öyle oldu..Tarot mu baktirmistin Olgu hnma peki yillar sonrayi gorebilmis demekki...benimkinlede cocuk hissettiler biri senden dedi biri kimden oldugunu goremedi..
Hayatım olgu hanım iskambil falı bakar,tarot değil..O zaman bana;"bir kız çocuğu var,onun tarafında ama uzun zaman sonra"demişti..Yani çocuğu olacak ama senden değil:))valla öyle oldu..
Yalnız ne kadar etkilendiysem noktası virgülüne unutmamışım:)kız çocuk kartı adamın tarafında çıktı belki de,o yüzden böyle dedi,bilemiyorum
2012 yılında baktırdım olguya..ex geçen sene evlendi yani 2015..biz ayrılalı tam 1 sene olduBende baktrdim iskambile utkuya ki herkes begenmez onu ama ben cok memnundum utkudan 2seyi bildi..ama ben iskambil kartlarini tanimiyom senin gibi...
Sadece ben sevgilimin resmini uc kisiye gosterdim ikisi cocuk gordu biri direkt cocugunuz derken oburu cocuk hissediyom dedi bende kimden dedim senden dedi sonra ne hikmetse cocuklari seviyo etrafinda cocuklar var annesini seviyo dedi kafam allak bullak oldu bisey demedim..3.su donup dolasip senle evleniyi dedu hepten kafam gitti....
iskambile kac sene once baktirdn adam ne zmn evlendi
Selamm ben fulyaya ilk 4 yıl önce gitmiştim ve ilk baktığında hayatımdaki bütün herşeyi sıralamaştı ama beni tanıdıkça 5dk oldu falları en son bir yıl önce gittim bes dk da baktığı için gitmedim ma ilk gideceğin için enerjiniz farklı olabilirMerhaba;
Kadıköy Nişantaşı veya Taksim civarında önerebileceğiniz iyi falcılar kimler? Ben özellikle askıda kalmış bir ilişkim hakkında kafamdaki soruların cevabını alabileceğim birini arıyorum o nedenle tarot daha uygun galiba?
Kadıköy Mozaik cafede Naz hanım ve Nişantaşı Symbol cafede Fulya hanımı duydum daha önce gideniniz oldu mu?
Bir de yukarılarda Olgu hanımdan söz etmişsiniz memnun kaldıysanız nasıl ulaşabilirim?
Bunlar haricindeki önerilere de açığım içim içimi yiyor resmen yardımcı olabilirseniz sevinirim.
O halde bir şansımı denerim. Peki bildiğin tavsiye edebileceğin başka birileri var mı? Ben özellikle tek bir konu hakkında yorum yapmasını ve hatta mümkünse akıl vermesini istiyorum.Selamm ben fulyaya ilk 4 yıl önce gitmiştim ve ilk baktığında hayatımdaki bütün herşeyi sıralamaştı ama beni tanıdıkça 5dk oldu falları en son bir yıl önce gittim bes dk da baktığı için gitmedim ma ilk gideceğin için enerjiniz farklı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?