İstanbul'da Fal - Falcılar

Fal sepetinde ceren aydın nesibe takbeşer medyum gizemi beğeniyorum bana söyledikleri tutarlıydı hepsinin aslında hemen hemen hepsi aynı tarihler verdi analizleri iyiydi zamanları bekliyorum

NormAlde yüZyüze falı tercih ederim bazı nedenlerden ötürü fazla dışarı cıkamadığım için neti tercih ediyorum. Gökçenin ününü çok duydum burada baktırmak istediğim kişi odur ve umarım değer

Kızlar tekrar sorayım. Kımse ılgılenmemıs. Ankara da zehra hanıma baktıranınız var mı

Caddedeki serkana birgün gidicem hep gitmek istedim ne zaman arasam sıra 11-12 kişi oluyor

Tamam çalıştığım iş yerime çok yakın bir ctesi işten önce gidip denicem buradanda mutlaka yazıcam

Kadıköyde mozaik kafe naz hanım, tiryaki kafe semra hanım ve nevin hanım hakkındaki görüşleriniz neler?

Sigara folyosunu eline alip bakan biri vardi yillar yillar önce..medyum diyordu kendine... ama onermedigimden ismini veremem zaten on yil oldu nerdeyse.... hic boyle biriyle karsilastiniz mi fali cikti mi..cok ileriye donuk seyler soylemisti..ruya analizi de yapmisti...

Kadıköyde mozaik kafe naz hanım, tiryaki kafe semra hanım ve nevin hanım hakkındaki görüşleriniz neler?
Tiryaki Cafe Semra'nın tarihi bugün son gündü. Çıkmadı maalesef. Nevin bende anı bile bilememişti. Çıkacağını hiç sanmıyorum.

Tugba'ya baktırmıstım bundan 3-4 ay önce bana dedıgı seyler cıkmadı..adet dönemındemısın su ara dedı bır onu bılmişti,evet adet donemındeydım baktırırken..sizede boyle bsy sordu mu?

Tugba adet dönemine takmış bence. ben de bir kez gittim bana da adetimi anlattı sanki bilmiyoruz

Tuğba bana umrumda bile olmayan eski sevgilimle alakalı birşey söylemişti bugün başlangıcı oldu diyebilirim. '' 15-25 gün arası saçma sapan diyaloglarla seninle iletişim kuracak ve sonunda da barışmak isteyecek'' demişti. Az önce ben çok mutsuzum kimse sen gibi olamıyor falan diye birşeyler yazdı. 10 gün oldum Tuğbaya fal baktıralı

Tabi bu önemsiz olanı esas önemli kişi hakkında verdiği tarih çıkmazsa artık olay çıkartacağım :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…