- 22 Temmuz 2015
- 106
- 27
- 98
İsimleri ve nasıl ulaşabileceğimi söyler misin?Önceki görüşlerimdede vardır enerji meselesi tabi yeteri beğeniyorum karşı tarafla ilgili söylediklerni yaşıyorum. Ve internettende baktırdıgım bir iki kişi var onları beğeniyorum.
Sekerim kotu diye yazdik ortalqma fal bakar genellemeli herkese uyacak cinsten. Gelecek icin de net konusmazKızlar tekrar sorayım. Kımse ılgılenmemıs. Ankara da zehra hanıma baktıranınız var mı
Basliyorum o halde: samsun arzu, cadde symbol serkan, izmirdeki telefonla bakan ali.acaba diyorum ki herkes en az üç favori falcı ismini yazsa biz de ona göre En iyilerini not alalım öyle hepimiz için daha kolay olmaz mı?
Teşekkür ederim dikkat etmemişimSekerim kotu diye yazdik ortalqma fal bakar genellemeli herkese uyacak cinsten. Gelecek icin de net konusmaz
Rica ederim :) bikac kere soruldu ama degmez gercektenTeşekkür ederim dikkat etmemişim
Sabah 9dan once orda ol canjm yoksa hem beklersin hem de kotu bakarCaddedeki serkana birgün gidicem hep gitmek istedim ne zaman arasam sıra 11-12 kişi oluyor
Tiryaki Cafe Semra'nın tarihi bugün son gündü. Çıkmadı maalesef. Nevin bende anı bile bilememişti. Çıkacağını hiç sanmıyorum.Kadıköyde mozaik kafe naz hanım, tiryaki kafe semra hanım ve nevin hanım hakkındaki görüşleriniz neler?
Tugba'ya baktırmıstım bundan 3-4 ay önce bana dedıgı seyler cıkmadı..adet dönemındemısın su ara dedı bır onu bılmişti,evet adet donemındeydım baktırırken..sizede boyle bsy sordu mu?
belki tarih oynar fallarda her zaman tutmuyor tarihler değişebiliyor.Tiryaki Cafe Semra'nın tarihi bugün son gündü. Çıkmadı maalesef. Nevin bende anı bile bilememişti. Çıkacağını hiç sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?