İstanbul'da Fal - Falcılar

Vayyyy baya cikmis desene.. anina denk gelmek gerek tugbanin. Bunu soyledigi fala saat kac gibi baktirmistin?

Saat 3 - 3.5 civarı gitmiştim ama hafta içi ve boştu
sagol bilgi icin, ben 2 kere gitmsitim biri 3 gibiydi biri biraz daha gec 6 falan gibi. ama dedikleri olmamisti.
demek ki modunda degildi, bunlarin hicbiri bos degil sanirim da gunu yakalamak gerek

Bu yüz yüze fallarda fos sanal faldan önce istanbulda denedim bakırkoyde falan saçma sapan şeyler söylüyorlar banane dıdımın dıdısından

sagol bilgi icin, ben 2 kere gitmsitim biri 3 gibiydi biri biraz daha gec 6 falan gibi. ama dedikleri olmamisti.
demek ki modunda degildi, bunlarin hicbiri bos degil sanirim da gunu yakalamak gerek

Kesinlikle enerji tutma olayına inanıyorum ben. Bir de yukarılarda bahsetmiştim şuan ki sevgilimin ( yani kabullenmesem de eski sevgilimin ) benden 2 yaş küçük olduğunu söyledi hayır dedim o zaman yaşıtsınız dedi 2 yaş büyük benden dedim yaşıt sayılırsınız dedi :) :) böyle çıkan birşey var diye de şimdi övmeye gerek yok :) kaldı ki bu bahsettiğim adam neredeyse 2 yıl önce 4 5 ay birlikte olduğum şimdilerde gram aklımda olmayan önemsiz biri sadece meslektaş olduğumuz için bir bağ var arada ah keşke esas kişi için söylediği bir tutsa yemişim yaşını bilmemeyi yeter ki aptallığından vazgeçip gelsin ayrılığın arkasından 10 günde 4 kilo verdm sağolsun

Eskisi kişi ile durum Şu an için daha yoğun olduğu için onu görmüş ve söylemiş. Mesela ben de gittiğimde ilgilendiren esas kişisini merak ettiğimi söyledim ama o şu anlık onunla ilgili çok da bir şey hissetmiyorum o yüzden bir şey diyemem dedi. Gerçekten de esas kişi fos çıktı, eski ile ilgili soyledikleri ise sizdeki gibi. Ama size esas kişiyle ilgili söylemiş bir şeyler çıkar inşallah onlarda, Ama hangisinin ihtimali daha büyükse ve enerjisi daha yoğunsa ilk onu söyler çünkü onu görür

Tuğba bana da demişti. bir aya yakın konuşmadığım ve artık görüşmeyiz diye düşündüğüm biri için görüşecek miyiz dedim, 7 gün sonra sana yazacak ama lütfen sen bir şey yazma dedi. 8. gün bana yazdı. akşam 7 gibi baktırmıştım ben.. ve o gün hiç durmadan bakmıştı bi ara yuh artık ya dinlenemedim demişti. :)

Kızlar merhaba, Tuğbanın verdiği süre geçmek üzere. Olmayacak herhalde. Süre geçip de olan var mı ?

Tugba adet dönemine takmış bence. ben de bir kez gittim bana da adetimi anlattı sanki bilmiyoruz

benim adet dönemi sorunluydu gecikmişti, adetin gecikmiş ama üzülme hormonal mevsim geçisi demişti
utandım ya la tamam o kadarını görme bacım saolasın da

Falcinin oylesi lazim dan daaan ates edecek. Banada nosunu atabilir msn ozelden.En son gittigim falci eski sevgilim cikti kizlar ben şok bwn yeminlen manşet, bildiginiz mors oldum hatta bukalemun gbi rwnkten renge girdim karsisinda, once tamiyamadim parcalar birlesince puzzle tamamlandi. Bugune kadar hic bir falci 2 adimida bilemedi daha otutdum adimi soyledi ben oldum üzüm. Adindanda belliydi ama degismisti bayagi ben tamiyamadim o tanidi beni, kotu ayrilmamistik iyi bakti bayagi allah var. Dediklerinin cogu cikti. Ama buna ragmen gider miyim bilmem. Isminide veremicem uzgunum kendisi burayi takip ediyor ama anladigim kadariyla..

Numarasınıveesen ya özelden

Doğru söylüyorsun o gereksiz bile benim hayatımda daha yoğun yer tutar hale gelmiş Bu arada kızlar 11 gün oldu ama ben yeni birşeylerden şüphelenmeye başladım tekrar gitsem mantıklı mı sizce?

Doğru söylüyorsun o gereksiz bile benim hayatımda daha yoğun yer tutar hale gelmiş Bu arada kızlar 11 gün oldu ama ben yeni birşeylerden şüphelenmeye başladım tekrar gitsem mantıklı mı sizce?
Siz bilirsiniz ama kısa aralıkla gitmeyin Çünkü o zaman kafada karışıyor olacaklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…