İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar aranızda Sinem adlı birisine Taksimde baktıran, duyan oldu mu? Kendisine medyum diyor bu arada

Kızlar son zamanlarda Hande'

Merhaba,

Bu Ali Bey kim yüzyüze bakıyor muymuş? Ne kadara ve ne falı bakıyor? Telefonda baktığında ne kadar sürüyo merak ettim biraz sorulara boğdum ama:)

Yeter bence her erkeğe uyabilecek şeyler söylüyor analiz yaparken ve bayağı kısa falı, tatmin edici değil. Bi ara Çiğdem'e gitmek istemiştim de forumdan kızlar sabah 9'da git bekle deyince şevkim kaçtı=)

Canim ali 15-20dk bakiyor 2kere baktirdim isle ilgili bir seyler bilince 2. Yi baktirdim daha yeni. O yuzden biraz bekleyip de onerecegim. Insallah :))

Yeter icin tamamen ayni dusunuyorum, karsi tarafin hisleri diye taktik yspmis itiraz edince de sen oyle san diyor, iyiye de kotuye de. Nisanliyken arkadasim gitmistik ayirmisti onlari cok sukur evlendiler

Mi cafe Hande ve Beşiktaş Nihal için ne dersiniz?

Daha önceleri ufak tefek dediklerini yaşadıydım (tüm dedikleri olmadı daha) dayanamadım geçenlerde yine gittim... ikisi de paralel şeyler dediler
Ne dersiniz? çıkan / çıkmayan.?..

Yeterde her erkege cnsllik dusunuyor diyor dimi..benide imam ayirdi bunu okuyunca icim urperdi kotu oldm..adm baskasyla evlendi gercegi ikimizde sonra ogrendik ama konustuk.senin arkadsn ayriligi ne kadar surdu peki ...

kızlar bugün bias cafe'de gökçe hanıma fal baktırdım gittiklerimin arasında en iyisi. yıldızname bile bakıyor. tarot kahve ve yıldızname baktırdım. istediğim kadar soru sorabildim,kartlar bitene kadar soru sordum. şanslıydım çünkü ben boş bir anında gittim, 30-40 dakika baktı ve bilemediği hiçbir şey yok gerçekten. ama bundan sonra dışarda baktıracağım. cafede 35 liraya bakıyor ama dışarda 50 liraya 1 saat bakıyormuş tarot+kahve+yıldıznameye. dobra olması ve takır takır konuşması çok hoşuma gitti. iyi kötü her şeyi söyledi ciddi anlamda memnun kaldım. geçmiş ve şuandan bilemediği bir şey olmadı. gelecek konusunda da gayet tutarlı şeyler söyledi. çok çok samimi biri,soğuk biri değil o kadar güldürdü ki beni. çok keyifliydi :) kafede çok müşterisi varken 10 dakika bakabiliyormuş.bugün sıra yoktu hemen beni aldı 30-40 dakika baktı gayet detaylıydı. aklımda hiçbir soru işareti kalmadı. karşı tarafla alakalı merak ettiğim şeyler vardı,net bir şekilde cevapladı. karşı tarafa yıldıznameden baktı zaten,gerçekten bildi. ben numarasını aldım, bundan sonra dışarda baktıracağım kendisine. verdiğim paraya değdi gerçekten.@Angelsnil sağolsun,onun sayesinde haberim oldu. sonunda gerçekten memnun kaldım:)

Yeterde her erkege cnsllik dusunuyor diyor dimi..benide imam ayirdi bunu okuyunca icim urperdi kotu oldm..adm baskasyla evlendi gercegi ikimizde sonra ogrendik ama konustuk.senin arkadsn ayriligi ne kadar surdu peki ...
Yok canim ayrilik dedi salladi yani kiz bozdu bunu evleniyoruz dedi yok ayrilcsksiniz diye tutturdu, ayrilmadilar ufakti sorunlari zaten evlendiler. Yeter cikmadi bilemedi yani

Hande'nin falı çıkmıştı bana tarihiyle. Nihal çok tatlı bi kadın ama onun verdiği zamanlar tutmamıştı, anda fena değildi ama. Çıkanı da var çok ama forumda öyle görmüştüm.

Nihal'in bana dediği tek bir kelime bile çıkmadı. Kahve falı baktırmıştım

Sevindim adınıza. Peki bizim bu kadına ulaşmak şansımız var mı? Rica etsem numarasını özelden iletir misiniz

Yok canim ayrilik dedi salladi yani kiz bozdu bunu evleniyoruz dedi yok ayrilcsksiniz diye tutturdu, ayrilmadilar ufakti sorunlari zaten evlendiler. Yeter cikmadi bilemedi yani

O derece yakin bir olayi bile bilemediyse halenn sorulmasina cok sasiriyorm ya varya bazan bilerek yapiyorlar KisKaNiyorlar adim gibi eminim....bende kandirildim

Çıkan fal haberi vereyim kızlar gece gece:)
İstanbul cafe ahmet ve sema bana bir mirastan bahsetmişti.Toplu alacağın para var demişlerdi.Oluyor yakında gerçi süpriz olmadı,beklediğim bir şeydi.Olsun falım çuktı diye sevinecem yine de:)

merhaba kızlar, eylulde tugbaya baktırmıştım. verdiği süre zaten geçti, üstelik işler onun dediği gibi gitmiyor.
Çıkmadı tugba ne yazık ki.

eveet yeter cinsellik diye bana da söyledi. benden sonra giren arkadaşıma da söyledi

Valla Mi cafe handeye 2 kez, nihale de 2-3 kez gitmiştim geçmişte. Bana pek çıkan bir şey olmadı. Umarım olur beklediklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…