1.5 yildir fal deneyimlerimi paylasayim tek tek isim yaziyorum.
Pen yeter . O ani biliyor 1 ay sonra git bu adam senle evlenmek istiyor dedi ayni adam icin bambaska seyler soyledi. 3 dk fal gitmeyin değmez.
Melekler Emre her defasinda baska telden caldi .
Melekler kadir . Yuzde 80 iyi taksimdeki bircok kisiden iyi. Ama yorgunsa salliyor :))
Kadinlar kahvesindeki herkes boş.
Laf cafe bakirkoy fatma abla fena degil . Herkes cigdem diyor. En sık gittigim yer. Cigdem de ani ve yakin gelecekte iyidir. Ama doncek doncek dedi. Hayatima aldigim kisiyi kabul etme bu doner sana bekle dedi. Ben bildim hissettim adamin aldattigini bunlar yoo arkadaslar dedi :)) hepsinden iyi falciymisim.
Dilegi yazdim demek masal dinlemek istemisim o zaman iyi gelmisti. Iclerinde en berbati cikti. Sadece izmirde telefonla bir Ali Bey diye biri var . O cok iyi. Artik ondan baskasina baktirmam. Telde hayatini okuyot. Ve ara ara arayip danisiyorum. Her defasinda da para demiyor adam. Isteyenlere telini verebilirim. Bu da Ali abiye gonul borcu bilip yazma geregini duydum. Hangi arkadasim baktiysa memnun kaldi . Hersey Allahtan .. hayirlusini isteyin. Artik fala para vermiyorum cok sukur :)))
Canim ali 15-20dk bakiyor 2kere baktirdim isle ilgili bir seyler bilince 2. Yi baktirdim daha yeni. O yuzden biraz bekleyip de onerecegim. Insallah :))Kızlar son zamanlarda Hande'
Merhaba,
Bu Ali Bey kim yüzyüze bakıyor muymuş? Ne kadara ve ne falı bakıyor? Telefonda baktığında ne kadar sürüyo merak ettim biraz sorulara boğdum ama:)
Yeter bence her erkeğe uyabilecek şeyler söylüyor analiz yaparken ve bayağı kısa falı, tatmin edici değil. Bi ara Çiğdem'e gitmek istemiştim de forumdan kızlar sabah 9'da git bekle deyince şevkim kaçtı=)
Canim ali 15-20dk bakiyor 2kere baktirdim isle ilgili bir seyler bilince 2. Yi baktirdim daha yeni. O yuzden biraz bekleyip de onerecegim. Insallah :))
Yeter icin tamamen ayni dusunuyorum, karsi tarafin hisleri diye taktik yspmis itiraz edince de sen oyle san diyor, iyiye de kotuye de. Nisanliyken arkadasim gitmistik ayirmisti onlari cok sukur evlendiler
kızlar bugün bias cafe'de gökçe hanıma fal baktırdım gittiklerimin arasında en iyisi. yıldızname bile bakıyor. tarot kahve ve yıldızname baktırdım. istediğim kadar soru sorabildim,kartlar bitene kadar soru sordum. şanslıydım çünkü ben boş bir anında gittim, 30-40 dakika baktı ve bilemediği hiçbir şey yok gerçekten. ama bundan sonra dışarda baktıracağım. cafede 35 liraya bakıyor ama dışarda 50 liraya 1 saat bakıyormuş tarot+kahve+yıldıznameye. dobra olması ve takır takır konuşması çok hoşuma gitti. iyi kötü her şeyi söyledi ciddi anlamda memnun kaldım. geçmiş ve şuandan bilemediği bir şey olmadı. gelecek konusunda da gayet tutarlı şeyler söyledi. çok çok samimi biri,soğuk biri değil o kadar güldürdü ki beni. çok keyifliydi :) kafede çok müşterisi varken 10 dakika bakabiliyormuş.bugün sıra yoktu hemen beni aldı 30-40 dakika baktı gayet detaylıydı. aklımda hiçbir soru işareti kalmadı. karşı tarafla alakalı merak ettiğim şeyler vardı,net bir şekilde cevapladı. karşı tarafa yıldıznameden baktı zaten,gerçekten bildi. ben numarasını aldım, bundan sonra dışarda baktıracağım kendisine. verdiğim paraya değdi gerçekten.@Angelsnil sağolsun,onun sayesinde haberim oldu. sonunda gerçekten memnun kaldım:)
Merhaba
Nerdedir bu bias cafe acaba
Yok canim ayrilik dedi salladi yani kiz bozdu bunu evleniyoruz dedi yok ayrilcsksiniz diye tutturdu, ayrilmadilar ufakti sorunlari zaten evlendiler. Yeter cikmadi bilemedi yaniYeterde her erkege cnsllik dusunuyor diyor dimi..benide imam ayirdi bunu okuyunca icim urperdi kotu oldm..adm baskasyla evlendi gercegi ikimizde sonra ogrendik ama konustuk.senin arkadsn ayriligi ne kadar surdu peki ...
Mi cafe Hande ve Beşiktaş Nihal için ne dersiniz?
Daha önceleri ufak tefek dediklerini yaşadıydım (tüm dedikleri olmadı daha) dayanamadım geçenlerde yine gittim... ikisi de paralel şeyler dediler
Ne dersiniz? çıkan / çıkmayan.?..
Nihal'in bana dediği tek bir kelime bile çıkmadı. Kahve falı baktırmıştımMi cafe Hande ve Beşiktaş Nihal için ne dersiniz?
Daha önceleri ufak tefek dediklerini yaşadıydım (tüm dedikleri olmadı daha) dayanamadım geçenlerde yine gittim... ikisi de paralel şeyler dediler
Sevindim adınıza. Peki bizim bu kadına ulaşmak şansımız var mı? Rica etsem numarasını özelden iletir misinizkızlar bugün bias cafe'de gökçe hanıma fal baktırdım gittiklerimin arasında en iyisi. yıldızname bile bakıyor. tarot kahve ve yıldızname baktırdım. istediğim kadar soru sorabildim,kartlar bitene kadar soru sordum. şanslıydım çünkü ben boş bir anında gittim, 30-40 dakika baktı ve bilemediği hiçbir şey yok gerçekten. ama bundan sonra dışarda baktıracağım. cafede 35 liraya bakıyor ama dışarda 50 liraya 1 saat bakıyormuş tarot+kahve+yıldıznameye. dobra olması ve takır takır konuşması çok hoşuma gitti. iyi kötü her şeyi söyledi ciddi anlamda memnun kaldım. geçmiş ve şuandan bilemediği bir şey olmadı. gelecek konusunda da gayet tutarlı şeyler söyledi. çok çok samimi biri,soğuk biri değil o kadar güldürdü ki beni. çok keyifliydi :) kafede çok müşterisi varken 10 dakika bakabiliyormuş.bugün sıra yoktu hemen beni aldı 30-40 dakika baktı gayet detaylıydı. aklımda hiçbir soru işareti kalmadı. karşı tarafla alakalı merak ettiğim şeyler vardı,net bir şekilde cevapladı. karşı tarafa yıldıznameden baktı zaten,gerçekten bildi. ben numarasını aldım, bundan sonra dışarda baktıracağım kendisine. verdiğim paraya değdi gerçekten.@Angelsnil sağolsun,onun sayesinde haberim oldu. sonunda gerçekten memnun kaldım:)
Yok canim ayrilik dedi salladi yani kiz bozdu bunu evleniyoruz dedi yok ayrilcsksiniz diye tutturdu, ayrilmadilar ufakti sorunlari zaten evlendiler. Yeter cikmadi bilemedi yani
yolluyorum:)Sevindim adınıza. Peki bizim bu kadına ulaşmak şansımız var mı? Rica etsem numarasını özelden iletir misiniz
Yeterde her erkege cnsllik dusunuyor diyor dimi..benide imam ayirdi bunu okuyunca icim urperdi kotu oldm..adm baskasyla evlendi gercegi ikimizde sonra ogrendik ama konustuk.senin arkadsn ayriligi ne kadar surdu peki ...
Valla Mi cafe handeye 2 kez, nihale de 2-3 kez gitmiştim geçmişte. Bana pek çıkan bir şey olmadı. Umarım olur beklediklerinMi cafe Hande ve Beşiktaş Nihal için ne dersiniz?
Mozaik cafeyi bilmem ama Semra iskambile iyi bakar- yakın gelecek tutturur ama uzak gelecek tırt. Nevin hiç önermem tırt ötesiKadıköyde mozaik kafe naz hanım, tiryaki kafe semra hanım ve nevin hanım hakkındaki görüşleriniz neler?
1) Symbol Serkanacaba diyorum ki herkes en az üç favori falcı ismini yazsa biz de ona göre En iyilerini not alalım öyle hepimiz için daha kolay olmaz mı?
İzmir de telefonla bakan Ali nasıl? Önerir misin?Basliyorum o halde: samsun arzu, cadde symbol serkan, izmirdeki telefonla bakan ali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?