Yahu ben en az 7-8 yıldır giderim aynı adam. Hay sahtesi buysa, bence çok iyi- orjinalini almiim kalsınbu bağdat caddesi sembol'de ki serkan ne alemde kızlar? en son o sahte serkan gibi bir şey yazılmış orada kalmış. bilgisi olan var mı?
İzmir de telefonla bakan Ali nasıl? Önerir misin?
Yahu ben en az 7-8 yıldır giderim aynı adam. Hay sahtesi buysa, bence çok iyi- orjinalini almiim kalsın
Rica etsem bana da yollayabilir misiniz numarasını?kızlar bugün bias cafe'de gökçe hanıma fal baktırdım gittiklerimin arasında en iyisi. yıldızname bile bakıyor. tarot kahve ve yıldızname baktırdım. istediğim kadar soru sorabildim,kartlar bitene kadar soru sordum. şanslıydım çünkü ben boş bir anında gittim, 30-40 dakika baktı ve bilemediği hiçbir şey yok gerçekten. ama bundan sonra dışarda baktıracağım. cafede 35 liraya bakıyor ama dışarda 50 liraya 1 saat bakıyormuş tarot+kahve+yıldıznameye. dobra olması ve takır takır konuşması çok hoşuma gitti. iyi kötü her şeyi söyledi ciddi anlamda memnun kaldım. geçmiş ve şuandan bilemediği bir şey olmadı. gelecek konusunda da gayet tutarlı şeyler söyledi. çok çok samimi biri,soğuk biri değil o kadar güldürdü ki beni. çok keyifliydi :) kafede çok müşterisi varken 10 dakika bakabiliyormuş.bugün sıra yoktu hemen beni aldı 30-40 dakika baktı gayet detaylıydı. aklımda hiçbir soru işareti kalmadı. karşı tarafla alakalı merak ettiğim şeyler vardı,net bir şekilde cevapladı. karşı tarafa yıldıznameden baktı zaten,gerçekten bildi. ben numarasını aldım, bundan sonra dışarda baktıracağım kendisine. verdiğim paraya değdi gerçekten.@Angelsnil sağolsun,onun sayesinde haberim oldu. sonunda gerçekten memnun kaldım:)
Merhaba, yıllar önce göztepede su ile fal bakan bir kadının evine gitmiştim, ama o zaman söyledikleri çok mantıklı gelmediğinden iletişimini atmıştım. yıllar sonra dedikleri çıktı. tekrar gitmek isterim. iletişimi varsa verirseniz memnun olurum.Göztepe neval mı gülsüm'mü? eger gülsüm ise kesınlıkle tereddut etmeden gıdın derım ben gıttım cok memnun kaldım bugun bır arkadasımda gıttı cok memnun kaldı kadın gercekten bu işi biliyor.
ben onermıyorum burcumu ogrenıp bana guzel sanatlarla mı ılgılenıyorsun dedı cok alakasız bır meslegım var sonra daha bır kac sey dahaİzmir de telefonla bakan Ali nasıl? Önerir misin?
Merhaba, yıllar önce göztepede su ile fal bakan bir kadının evine gitmiştim, ama o zaman söyledikleri çok mantıklı gelmediğinden iletişimini atmıştım. yıllar sonra dedikleri çıktı. tekrar gitmek isterim. iletişimi varsa verirseniz memnun olurum.
Tuğbaya baktırdım düşüncelerimi filan bildi çok hızlı konuşuyor ama tarihlere daha var ses kaydı aldım çünkü uturum diye bu arada bayansal rahatsızlığın tekrarlıyacak dedi evet öyle bir durum oldu onun dışında adet döngüsüne takmış .Genel olarak benim ve sorduğum kişilerin düşğncesini bildi ama yanlış bildikleride var .geleceği yazarım.
Sanırım konuya hep adetle giriyo :)tuğba'ya mart ayında gitmiştim diye hatırlıyorum bana da hiçbir dediği çıkmadı. çok ukala gelmişti bana zaten. aynı şekilde bana da adet döngümden bahsetmişti
çok haklısın :) zaten karşısına oturunca insanın yüzüne bile bakmıyor. dobra diye gitmiştim ama kırıcı konuşuyor. dobralık ayrı kırıcı olmak ayrı :)Sanırım konuya hep adetle giriyo :)
Zaten sıkıntısı olan gidiyo fala, eh malum sıkıntısı olanın da adetleri %80 etkileniyo sarkıyo dengesizleşiyo :) iyi bir deneme bence :)))
Bana da konuya öyle girmişti :)
Dediği hiçbirşeyi yaşamadım, anda bile çok iyi değildi
Kesinlikle katılıyorum...çok haklısın :) zaten karşısına oturunca insanın yüzüne bile bakmıyor. dobra diye gitmiştim ama kırıcı konuşuyor. dobralık ayrı kırıcı olmak ayrı :)
çok haklısın :) zaten karşısına oturunca insanın yüzüne bile bakmıyor. dobra diye gitmiştim ama kırıcı konuşuyor. dobralık ayrı kırıcı olmak ayrı :)
ERSIN diye birisi vardi taksimde direkt gozlerinin icine bakarak soyluyordu.tarot ve fincan hikayeydi yani..
Sembol serkan iyi mi gercekten önerir misiniz1) Symbol Serkan
2) Burak (tel)
3) La porte Ayhan
Nerde bakiyor canim?Giden oldu mu Ersin e HAYATIMDAKI EN IYI FALDI
Nerde bakiyor canim?
Merhaba, ben Kadikoy Mozaik Kafe'de Naz Hanim'a baktirdim. Ufak tefek onemsiz seylerden, bir iki tane bildi ama kayda deger bir sey bilemedi. Ama oradan da ayrilmis sanirim. Siginak'ta Emine Hanim'a baktirmistim. Gecmisi ve su ani bilmisti. Gelecekteki surec devam ediyor. Evlenip Izmire yerleseceksin demisti gelecek icin. Izmir'deki Ex'im arayip ilani asklara devam ediyor. Biz ayni sehirde olmadigimiz icin olamamisti biraz da.. Is bulalim buraya yerles diyor. Evlenmeden bir yere gitmem.Merhaba;
Kadıköy Nişantaşı veya Taksim civarında önerebileceğiniz iyi falcılar kimler? Ben özellikle askıda kalmış bir ilişkim hakkında kafamdaki soruların cevabını alabileceğim birini arıyorum o nedenle tarot daha uygun galiba?
Kadıköy Mozaik cafede Naz hanım ve Nişantaşı Symbol cafede Fulya hanımı duydum daha önce gideniniz oldu mu?
Bir de yukarılarda Olgu hanımdan söz etmişsiniz memnun kaldıysanız nasıl ulaşabilirim?
Bunlar haricindeki önerilere de açığım içim içimi yiyor resmen yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhaba;
Kadıköy Nişantaşı veya Taksim civarında önerebileceğiniz iyi falcılar kimler? Ben özellikle askıda kalmış bir ilişkim hakkında kafamdaki soruların cevabını alabileceğim birini arıyorum o nedenle tarot daha uygun galiba?
Kadıköy Mozaik cafede Naz hanım ve Nişantaşı Symbol cafede Fulya hanımı duydum daha önce gideniniz oldu mu?
Bir de yukarılarda Olgu hanımdan söz etmişsiniz memnun kaldıysanız nasıl ulaşabilirim?
Bunlar haricindeki önerilere de açığım içim içimi yiyor resmen yardımcı olabilirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?