İstanbul'da Fal - Falcılar

İzmir de telefonla bakan Ali nasıl? Önerir misin?

canim aslinda oneriyorum ama sadece 2 kere baktirdim ve 1.den is konusunda onemli bir sey cikti diye gecen hafta 2. ye baktirdim.

ozellikle 2. bakimi cok iyiydi durum analizi acisindan, memnun kaldim ama bunda da gelecek cikmadan KESİNLİKLE oneriyorum diyemem. ama eger cikarsa EN İYİ FALCI olacak benim icin. cunku tarzi ve verdigi detaylar gereckten iyi.

Rica etsem bana da yollayabilir misiniz numarasını?

Tuğbaya baktırdım düşüncelerimi filan bildi çok hızlı konuşuyor ama tarihlere daha var ses kaydı aldım çünkü uturum diye bu arada bayansal rahatsızlığın tekrarlıyacak dedi evet öyle bir durum oldu onun dışında adet döngüsüne takmış .Genel olarak benim ve sorduğum kişilerin düşğncesini bildi ama yanlış bildikleride var .geleceği yazarım.

Merhaba, yıllar önce göztepede su ile fal bakan bir kadının evine gitmiştim, ama o zaman söyledikleri çok mantıklı gelmediğinden iletişimini atmıştım. yıllar sonra dedikleri çıktı. tekrar gitmek isterim. iletişimi varsa verirseniz memnun olurum.

Ne dedigi ciktigi mesela...evlilik mi ciddu gozle gorulur birseymu sana tam olarak ne dedi su fali cok net cevaplar diyolar..bn ozgur die birine bktrmstm suya bakip kagida yaziyordu...

tuğba'ya mart ayında gitmiştim diye hatırlıyorum bana da hiçbir dediği çıkmadı. çok ukala gelmişti bana zaten. aynı şekilde bana da adet döngümden bahsetmişti

tuğba'ya mart ayında gitmiştim diye hatırlıyorum bana da hiçbir dediği çıkmadı. çok ukala gelmişti bana zaten. aynı şekilde bana da adet döngümden bahsetmişti
Sanırım konuya hep adetle giriyo :)
Zaten sıkıntısı olan gidiyo fala, eh malum sıkıntısı olanın da adetleri %80 etkileniyo sarkıyo dengesizleşiyo :) iyi bir deneme bence :)))
Bana da konuya öyle girmişti :)
Dediği hiçbirşeyi yaşamadım, anda bile çok iyi değildi

çok haklısın :) zaten karşısına oturunca insanın yüzüne bile bakmıyor. dobra diye gitmiştim ama kırıcı konuşuyor. dobralık ayrı kırıcı olmak ayrı :)

Merhaba, ben Kadikoy Mozaik Kafe'de Naz Hanim'a baktirdim. Ufak tefek onemsiz seylerden, bir iki tane bildi ama kayda deger bir sey bilemedi. Ama oradan da ayrilmis sanirim. Siginak'ta Emine Hanim'a baktirmistim. Gecmisi ve su ani bilmisti. Gelecekteki surec devam ediyor. Evlenip Izmire yerleseceksin demisti gelecek icin. Izmir'deki Ex'im arayip ilani asklara devam ediyor. Biz ayni sehirde olmadigimiz icin olamamisti biraz da.. Is bulalim buraya yerles diyor. Evlenmeden bir yere gitmem. Ama soyledigi, su an icin mantikli gozukuyor. Olur ya da olmaz bilemem tabii...

merhaba, ben en son modada türk kahveci selim bey'deki müzeyyen hanım'a baktırdım yüz yüze. kahve tam olarak bahane, yüzünüzle duvar arasında bir yere bakarak konuşuyor. anne ismi vs. bir hesaplamalar yaparak sorularınıza yanıt veriyor. durumda çok iyiydi, benim dışımda giden iki arkadaşım da çok memnun kaldılar. ve çok farklı farklı dertleri olan arkadaşlarımdı. çıkar mı zaman gösterecek tabii, ama özellikle durum konusunda istiyorsanız müzeyyen hanımı önerebilirim.

bu arada hiç bilmemesine rağmen işimle ilgili söylediği tarihler bire bir tutuyor. (dediği tarihlerde kesin alacağım sonuçlar var çünkü) aşkla ilgili, henüz dediğinin aksi çıkmadı; ama, dediği de çıkmadı. ayrılmayacağımızı söyledi, çok şükür ayrılmadık da :) ama henüz problemi çözebilmiş değiliz, o da biraz daha süre vermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…