Merhaba, ben Kadikoy Mozaik Kafe'de Naz Hanim'a baktirdim. Ufak tefek onemsiz seylerden, bir iki tane bildi ama kayda deger bir sey bilemedi. Ama oradan da ayrilmis sanirim. Siginak'ta Emine Hanim'a baktirmistim. Gecmisi ve su ani bilmisti. Gelecekteki surec devam ediyor. Evlenip Izmire yerleseceksin demisti gelecek icin. Izmir'deki Ex'im arayip ilani asklara devam ediyor. Biz ayni sehirde olmadigimiz icin olamamisti biraz da.. Is bulalim buraya yerles diyor. Evlenmeden bir yere gitmem.Ama soyledigi, su an icin mantikli gozukuyor. Olur ya da olmaz bilemem tabii...
İkinize de teşekkür ederim. Aklıma yattı fakat geleceğe dair söylemleri de çıkmış olsaydı daha net olurdum. Verilen vakitler dolduğunda olumlu olumsuz tekrar yazarsanız sevinirim :)merhaba, ben en son modada türk kahveci selim bey'deki müzeyyen hanım'a baktırdım yüz yüze. kahve tam olarak bahane, yüzünüzle duvar arasında bir yere bakarak konuşuyor. anne ismi vs. bir hesaplamalar yaparak sorularınıza yanıt veriyor. durumda çok iyiydi, benim dışımda giden iki arkadaşım da çok memnun kaldılar. ve çok farklı farklı dertleri olan arkadaşlarımdı. çıkar mı zaman gösterecek tabii, ama özellikle durum konusunda istiyorsanız müzeyyen hanımı önerebilirim.
bu arada hiç bilmemesine rağmen işimle ilgili söylediği tarihler bire bir tutuyor. (dediği tarihlerde kesin alacağım sonuçlar var çünkü) aşkla ilgili, henüz dediğinin aksi çıkmadı; ama, dediği de çıkmadı. ayrılmayacağımızı söyledi, çok şükür ayrılmadık da :) ama henüz problemi çözebilmiş değiliz, o da biraz daha süre vermişti.
Hiçbir söylediği olmadı.....Geçen sene 200 tl olan fiyatı şu an kaçtır bilinmez..telefonunu da hiç açmaz, hiç tavsiye etmiyorumErenköy şebnem in numarası var mı?
Hanımlar gerçekten gelecekten haber alabileceğinize inanıyor musunuz ?
Iste forumdan eksik olmayan yurdum ogut vericileri herkesin kendi ozgur iradesi bekleme yapma devam .Milletce ne cok seviyoruz akil vermeyi:)))))))
Bence de gec olsun da güç olmasın. Hnade'ye haftaya baktıracağım beni bir o kaldı.verdiği tarihler tutturduğu konularda bile hep sarktı... kimsenin dediği tarihte bişey yaşamadım ona takılmıyorum
Gidişat ve sonuç tutsun yeter :)
evet denediğinde yazarsan cok iyi olur. :)Tamam çalıştığım iş yerime çok yakın bir ctesi işten önce gidip denicem buradanda mutlaka yazıcam
Akıl vermedim ki sadece sordum. Hiç fal baktırmadığımı mı sanıyorsunuz acaba ? Ben sadece inançsızım ve bu uğurda bu insanlara para kazandırmama tataftarıyım. Ayrıca bekleme yapma devam falan seviyeniz şahane.
Mcanim aslinda oneriyorum ama sadece 2 kere baktirdim ve 1.den is konusunda onemli bir sey cikti diye gecen hafta 2. ye baktirdim.
ozellikle 2. bakimi cok iyiydi durum analizi acisindan, memnun kaldim ama bunda da gelecek cikmadan KESİNLİKLE oneriyorum diyemem. ama eger cikarsa EN İYİ FALCI olacak benim icin. cunku tarzi ve verdigi detaylar gereckten iyi.
Oyle diyor da, madem falla ilgin yok bu konuyu ve yazilanlari okuyup neden vakit harciyorsunIste forumdan eksik olmayan yurdum ogut vericileri herkesin kendi ozgur iradesi bekleme yapma devam .Milletce ne cok seviyoruz akil vermeyi:)))))))
Ona da baktirdim. Normalde cinsiyetci ve ayrimci degilim ama translara fal baktirmama karari aldim, ozellikle Niko'dan sonra... Onlar kendi icindeki savasi ve karmasayi cozememiski bana sakince ve yargisizca kanalize olsun fa objektif fal baksin, cok zor. Genelde kiskanclik yapiyorlar. Bana da ters davrandi Isil. Isil Hanim hanim deyince kadin oldugunu dusunmustum meger gercek kadin degilmis. Aynen de bekledigim gibi oldu fal; fal icinde F*** budyler mi kaldi, ne kufurler ne kufurler... Amac seks degilmiymis efendim...Ne diyorsun sen dedim? Onun amaci oyleymis. benim icin degil dedim. Sonra da beni fazla duygusal ve hassas olmakla, bi de detayci olmakla sucladi. Kendi Oglakmis da mantikla bakarmis ben bakamiyormusum filan. Bir suru sacmalik! Bisey de cikmadi. Hic gerek yok bence... Paramla bana satasanlardan ve ego savasina girenlerden uzak duruyorum. Halk arasinda buna "paranla rezil olmak" deniyor. Almiyim kalsin diyorum baska da bir sey demiyorum.Kızlar merhaba , kadıköy mila cafede ışıl'a baktıran oldu mu? çıkarken ağlayacaktım resmen,bana mı olumsuz konuştu, genelde mi ruh hali budur?
Kızlar merhaba , kadıköy mila cafede ışıl'a baktıran oldu mu? çıkarken ağlayacaktım resmen,bana mı olumsuz konuştu, genelde mi ruh hali budur?
Hanımlar gerçekten gelecekten haber alabileceğinize inanıyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?