İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar gecen hafta dayanamadim ve Tugba'ya gittim. Ilk fali bendim. Gittigimde yoktu, erken gitmistim. Azimle oturdum ve bekledim. Degisik bir kiz... Konusma sekli ve ses tonuyla, fal bakarken ki sesi farkli... Fal esnasinda transa giriyor sanirim. Bir de soyluyorlar diyor. Kim soyluyor, nasil soyluyor onu bilemedim. Kim soluyorsa dogru ve duzgun soylese bari... Dediklerinin cogunu azami dikkatle dinledim ve o an anladim ama ses kaydi da aldim. Andaki cogu seyi bildi ama zamanlari biraz eksik bildi. Aklimdaki kisiyle 3-4 gundur konusmuyorsunuz demisti aslinda 4 haftaydi. Isle ilgili bir duruma da 3-4 hafta demisti, aslinda 3-4 aydi... Aklimdaki kisi icin irtibata gececek dedi ama Kasimin 13 u veya 26sina kadar dedi. Bu kisi senden kucuk dedi, ki oyleydi. Bir de yorumlardan okudum bana regl ile ilgili hicbir sey soylemedi. Digerleri Ekim ayini soylemisti. Ekimin 20si oldu. Henuz isle ilgili bekledigim durum ve aklimdaki kisiyle ilgili bir gelisme yok.

İkinize de teşekkür ederim. Aklıma yattı fakat geleceğe dair söylemleri de çıkmış olsaydı daha net olurdum. Verilen vakitler dolduğunda olumlu olumsuz tekrar yazarsanız sevinirim :)

Hanımlar gerçekten gelecekten haber alabileceğinize inanıyor musunuz ?

Iste forumdan eksik olmayan yurdum ogut vericileri herkesin kendi ozgur iradesi bekleme yapma devam .Milletce ne cok seviyoruz akil vermeyi:)))))))

Akıl vermedim ki sadece sordum. Hiç fal baktırmadığımı mı sanıyorsunuz acaba ? Ben sadece inançsızım ve bu uğurda bu insanlara para kazandırmama tataftarıyım. Ayrıca bekleme yapma devam falan seviyeniz şahane.

Ben bazı insanların geleceği görebileceğine, hissedebileceğine inanıyorum. ama böyle biriyle hiç karşılaşmadım. Aslında, biz fal severler o kişiyi bulmaya , keşfetmeye çalışıyoruz :)

Kızlar merhaba , kadıköy mila cafede ışıl'a baktıran oldu mu? çıkarken ağlayacaktım resmen,bana mı olumsuz konuştu, genelde mi ruh hali budur?

Gereksiz ukaliliklara sinirleniyorum ve sacma geliyor fal foruma gelip, yaa inaniyor musunuz demek kadar sacma bir soru olamaz bana gore ?Insanlar deniyor belki psikolojik olarak rahatliyor belki egleniyor fal baktirirken .Seviyem konusuna gelirsek gayet gunluk halk diliyle konustum hakaret barindirmiyor ,ayrica inan bana gayet yuksek bir altyapi ve seviyeye sahibim.:)))))

merhaba eylem fanımın numarasını yollayabılırmısınız? bende baktırmak ısterım. gercekten benım ıcın onemlı bu

M

Merhaba numarasını alabilirmiyim?

Iste forumdan eksik olmayan yurdum ogut vericileri herkesin kendi ozgur iradesi bekleme yapma devam .Milletce ne cok seviyoruz akil vermeyi:)))))))
Oyle diyor da, madem falla ilgin yok bu konuyu ve yazilanlari okuyup neden vakit harciyorsun diye sormazlar mi? Bence sorarlar ve sorgularlar Inanan inanir inanmayan baktirmaz. Baktirana da laf etmez. Yani gizli bir alay var. Simdi ben bunu dedim ama iyi niyetli dedim diye kimse demesin bana lutfen...

Popüler olmayan falcilar daha iyi biliyor sanki dimi kızlar?....örneginiz var mi...

Kızlar merhaba , kadıköy mila cafede ışıl'a baktıran oldu mu? çıkarken ağlayacaktım resmen,bana mı olumsuz konuştu, genelde mi ruh hali budur?
Ona da baktirdim. Normalde cinsiyetci ve ayrimci degilim ama translara fal baktirmama karari aldim, ozellikle Niko'dan sonra... Onlar kendi icindeki savasi ve karmasayi cozememiski bana sakince ve yargisizca kanalize olsun fa objektif fal baksin, cok zor. Genelde kiskanclik yapiyorlar. Bana da ters davrandi Isil. Isil Hanim hanim deyince kadin oldugunu dusunmustum meger gercek kadin degilmis. Aynen de bekledigim gibi oldu fal; fal icinde F*** budyler mi kaldi, ne kufurler ne kufurler... Amac seks degilmiymis efendim...Ne diyorsun sen dedim? Onun amaci oyleymis. benim icin degil dedim. Sonra da beni fazla duygusal ve hassas olmakla, bi de detayci olmakla sucladi. Kendi Oglakmis da mantikla bakarmis ben bakamiyormusum filan. Bir suru sacmalik! Bisey de cikmadi. Hic gerek yok bence... Paramla bana satasanlardan ve ego savasina girenlerden uzak duruyorum. Halk arasinda buna "paranla rezil olmak" deniyor. Almiyim kalsin diyorum baska da bir sey demiyorum.

Merhaba. Eylem hanımın numarasını yollayabilirmisz?

Ben baktırmıştım. 3 gün sonra regl olacaksın demişti bana, falın mantıklı tek tarafı buydu Cafeden çıktıktan sonra da bi enerji düşmesi bi baş ağrısı yaşamıştım.

Hanımlar gerçekten gelecekten haber alabileceğinize inanıyor musunuz ?

Burada böyle bir başlık varsa ve 800 sayfaya yakın yazı yazılmışsa demekki insanların dikkatini çeken bir konu. Kimisi inanıyor kimisi merakına yenik düşüyor. Ben merak için baktıranlardanım körü körüne de inanıp fala göre hiç yaşamadım. Ama böyle bir konu başlığına böyle bir şey yazmanız bana çok yapıcı bir düşünce gibi gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…