İstanbul'da Fal - Falcılar

Çok sağol yorumun içim...cidden tüm enerjimi soğurdu

Bu arada Katina fali Yeliz' in zamanlamasi cikmadi. Aklimdaki kisi icin 2 haftaya sana yazar demisti ama verdigi tarih 17 Ekim'de doldu. O kisi yazmadi, fazladan 2 gun de verdim. Hala yazmadi. Ayni kisi icin istanbul Kafe- Sema, 7'li bir gunde seninle irtibata gececek diyerek yuvarlak konustu (iyi bir strateji, direkt tarih vermekten daha akillica) Tugba, 13 veya 26 Kasima kadar irtibata gecer dedi. Sema, o an gorustugum is icin is olur demisti ama olmadi. Tugba, isle ilgili gelismeler icin Kasim ortasi ya da sonu dedi. Semanin isle ilgili soyledigi sey ve Yeliz'in de askla ilgili verdigi tarih boylece patlamis oldu. Digerleri icin beklemedeyim. Gozum uzerlerinde

kızlar selam,

yıllardır fal baktıran biri olarak gittiğim falcıların ( bir kısmını) buraya yazım diyorum, hepsini yazsamm sayfa dolar taşar :))

mila ışıl : foss, atmasyon, kimi sorsan olcak der ve olmaz :)

la porte ayhan : geçmişe olumsuz der, olumlu dediği yeni kişiler kaç kez olumsuz oldu, hep birini tarif eder, genelde komik ama karizmatiktir :)

telefonda bakan yiğit : anda çok çok iyi ama gelecekte dedikleri çıkmıyor, esas kişiyle ilgili genelde olumlu yorum yapıyo.. birde ulaşmak çok zor.

nihal : genel konuşuyo, gaz veriyo sürekli, bence iyi değil.

hande mi cafe : işle ilgili dediği şeyi yaşadım, ama arkadşımada banada aşkla ilgili dediği şey hiç çıkmadı.. brdaha gtmedim..

sığınak niko : kime olumsuz dediyse olumsuz oldu, dediklerini genelde yaşıyorum, bazen bilemediğide oluyor, yüzde 60 biliyor bende.. düzenli aralıklarla gidiyorum, forumda bahsedildiği gibi gıcık biri değildir aslında gayet sıcak, enerjisi uymazsa kötü davranıyor sanırım tam bilmiyorum.

sığınak cafe levent : komşu teyze falı gibi

sığınak cafe emine : tam bir fiyasko

Caddebostan sırdaş melda : hep olumlu hep olumlu, herkesle evleniyoruz , bizi çok seviyor

Caddebostan melek : zaman zaman doğru tahminleri oluyor

isttanbul cafe Ahmet : dedikleri hiç çıkmadı, falda çok yavaş bayıyor.

şişhane demet / eski taksim : 1 kez gittim çok olumsuz şeyler söyylemişti ağlayarak çıktım, ancak birini yaşıyor gibiyim, tekrar gitmeye korkuyorum, çıkmayan fallarıda olmuş öle dediler.

symbol Nişantaşı aykut : arada doğru tutturuyor, yüzde 30-40 biliyor.

symbol Nişantaşı mirza : an çok iyi gelecek fazla tutmuyor.

symbol cadde serkan : arada giderim en son olumlu dediği kişi ki hiç olumlu gözükmüyodu ısrar etti olumsuz oldu, bence iyi değil ve çok kısa tatmın etmiyor..

symbol cadde umut: anı çok iyi biliyor ama gelecek fos, genelde olumlu söyler..

taksim damlalar tuba : gelecekle ilgili dedikleri çıkmıyor, genelde olumlu söyleyenlerden.

daha çok var ama şimdilik aklıma gelenler bunlar

sonuç olarak fallar yalan... hiçbirinin dediği tam olarak çıkmıyor, en iyisi paramızı boşa çöpe atmayalım :)

Demet benide sinir etmisti insallah cikmaz fali verdigi harfle ilgili biri cikmadi karsima ,ayrica bana egitim egitim diyip durdu yaa diyorum.benim egitimim bitti biraz sacma gelmisti acikcasi .Zaten cogunlukla olumsuz konustu ne bileyim cok sevemedim.Insallah cikmaz.

Soyle iyi bir falci bulamadik.(Hepsi ufak tefek seyleri biliyor.

Bahsettiğin kişi daha önce taksimde la diye tam ismini hatırlamıyorum bir cafede çalışıyordu. Şimdi ayrılmış Mecdiyeköy taksim civarında buluşup buluşup bakıyor. Baktırdığım da ismini burayada yazmıştım ama anladığım kadarıyla baktıran ve duyan olmamış aranızda. Bende hiç kimsenin bilmediklerini bildi. Anne ismi doğum tarihi soruyor başta. Kahve tarot bakıyor, ama bence 3 harflilerle. Bize 25 tl bakmıştı. Numarasını veririm ama baktıran kişiler yorumlarını yazsın lütfen. Fal enerji meselesi, o yüzden tavsiyede bulunmak çok zor

Asiye mi?

Nosunu özel mesaj atar mısınız?

Yiğit bilen varsa nerde OLDUĞUNU bana özelden yazabilir mi?? Merak ettim baktırmak istiyorum onada.,

Serkan bende hiç tutmadı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…