- 28 Eylül 2015
- 142
- 71
- 28
Çok sağol yorumun içim...cidden tüm enerjimi soğurduOna da baktirdim. Normalde cinsiyetci ve ayrimci degilim ama translara fal baktirmama karari aldim, ozellikle Niko'dan sonra... Onlar kendi icindeki savasi ve karmasayi cozememiski bana sakince ve yargisizca kanalize olsun fa objektif fal baksin, cok zor. Genelde kiskanclik yapiyorlar. Bana da ters davrandi Isil. Isil Hanim hanim deyince kadin oldugunu dusunmustum meger gercek kadin degilmis. Aynen de bekledigim gibi oldu fal; fal icinde F*** budyler mi kaldi, ne kufurler ne kufurler... Amac seks degilmiymis efendim...Ne diyorsun sen dedim? Onun amaci oyleymis. benim icin degil dedim. Sonra da beni fazla duygusal ve hassas olmakla, bi de detayci olmakla sucladi. Kendi Oglakmis da mantikla bakarmis ben bakamiyormusum filan. Bir suru sacmalik! Bisey de cikmadi. Hic gerek yok bence... Paramla bana satasanlardan ve ego savasina girenlerden uzak duruyorum. Halk arasinda buna "paranla rezil olmak" deniyor. Almiyim kalsin diyorum baska da bir sey demiyorum.
Ay çok sevindim o Zaman :))) tek bildiği konu süper olmuş ama :)))Ben baktırmıştım. 3 gün sonra regl olacaksın demişti bana, falın mantıklı tek tarafı buyduCafeden çıktıktan sonra da bi enerji düşmesi bi baş ağrısı yaşamıştım.
Rica ederim, ne demek... Deneyimlerimizi paylasiyoruz. En guzeli de bu...Çok sağol yorumun içim...cidden tüm enerjimi soğurdu
Var bitanesi ama kefil olamiyorum..Popüler olmayan falcilar daha iyi biliyor sanki dimi kızlar?....örneginiz var mi...
Burda bir falcıya kefil olacak biri var mı kiVar bitanesi ama kefil olamiyorum..
pahallı degilse deneyekVar bitanesi ama kefil olamiyorum..
Var bitanesi ama kefil olamiyorum..
kızlar selam,
yıllardır fal baktıran biri olarak gittiğim falcıların ( bir kısmını)buraya yazım diyorum, hepsini yazsamm sayfa dolar taşar :))
mila ışıl : foss, atmasyon, kimi sorsan olcak der ve olmaz :)
la porte ayhan : geçmişe olumsuz der, olumlu dediği yeni kişiler kaç kez olumsuz oldu, hep birini tarif eder, genelde komik ama karizmatiktir :)
telefonda bakan yiğit : anda çok çok iyi ama gelecekte dedikleri çıkmıyor, esas kişiyle ilgili genelde olumlu yorum yapıyo.. birde ulaşmak çok zor.
nihal : genel konuşuyo, gaz veriyo sürekli, bence iyi değil.
hande mi cafe : işle ilgili dediği şeyi yaşadım, ama arkadşımada banada aşkla ilgili dediği şey hiç çıkmadı.. brdaha gtmedim..
sığınak niko : kime olumsuz dediyse olumsuz oldu, dediklerini genelde yaşıyorum, bazen bilemediğide oluyor, yüzde 60 biliyor bende.. düzenli aralıklarla gidiyorum, forumda bahsedildiği gibi gıcık biri değildir aslında gayet sıcak, enerjisi uymazsa kötü davranıyor sanırım tam bilmiyorum.
sığınak cafe levent : komşu teyze falı gibi
sığınak cafe emine : tam bir fiyasko
Caddebostan sırdaş melda : hep olumlu hep olumlu, herkesle evleniyoruz , bizi çok seviyor
Caddebostan melek : zaman zaman doğru tahminleri oluyor
isttanbul cafe Ahmet : dedikleri hiç çıkmadı, falda çok yavaş bayıyor.
şişhane demet / eski taksim : 1 kez gittim çok olumsuz şeyler söyylemişti ağlayarak çıktım, ancak birini yaşıyor gibiyim, tekrar gitmeye korkuyorum, çıkmayan fallarıda olmuş öle dediler.
symbol Nişantaşı aykut : arada doğru tutturuyor, yüzde 30-40 biliyor.
symbol Nişantaşı mirza : an çok iyi gelecek fazla tutmuyor.
symbol cadde serkan : arada giderim en son olumlu dediği kişi ki hiç olumlu gözükmüyodu ısrar etti olumsuz oldu, bence iyi değil ve çok kısa tatmın etmiyor..
symbol cadde umut: anı çok iyi biliyor ama gelecek fos, genelde olumlu söyler..
taksim damlalar tuba : gelecekle ilgili dedikleri çıkmıyor, genelde olumlu söyleyenlerden.
daha çok var ama şimdilik aklıma gelenler bunlar
sonuç olarak fallar yalan... hiçbirinin dediği tam olarak çıkmıyor, en iyisi paramızı boşa çöpe atmayalım :)
kızlar selam,
yıllardır fal baktıran biri olarak gittiğim falcıların ( bir kısmını)buraya yazım diyorum, hepsini yazsamm sayfa dolar taşar :))
mila ışıl : foss, atmasyon, kimi sorsan olcak der ve olmaz :)
la porte ayhan : geçmişe olumsuz der, olumlu dediği yeni kişiler kaç kez olumsuz oldu, hep birini tarif eder, genelde komik ama karizmatiktir :)
telefonda bakan yiğit : anda çok çok iyi ama gelecekte dedikleri çıkmıyor, esas kişiyle ilgili genelde olumlu yorum yapıyo.. birde ulaşmak çok zor.
nihal : genel konuşuyo, gaz veriyo sürekli, bence iyi değil.
hande mi cafe : işle ilgili dediği şeyi yaşadım, ama arkadşımada banada aşkla ilgili dediği şey hiç çıkmadı.. brdaha gtmedim..
sığınak niko : kime olumsuz dediyse olumsuz oldu, dediklerini genelde yaşıyorum, bazen bilemediğide oluyor, yüzde 60 biliyor bende.. düzenli aralıklarla gidiyorum, forumda bahsedildiği gibi gıcık biri değildir aslında gayet sıcak, enerjisi uymazsa kötü davranıyor sanırım tam bilmiyorum.
sığınak cafe levent : komşu teyze falı gibi
sığınak cafe emine : tam bir fiyasko
Caddebostan sırdaş melda : hep olumlu hep olumlu, herkesle evleniyoruz , bizi çok seviyor
Caddebostan melek : zaman zaman doğru tahminleri oluyor
isttanbul cafe Ahmet : dedikleri hiç çıkmadı, falda çok yavaş bayıyor.
şişhane demet / eski taksim : 1 kez gittim çok olumsuz şeyler söyylemişti ağlayarak çıktım, ancak birini yaşıyor gibiyim, tekrar gitmeye korkuyorum, çıkmayan fallarıda olmuş öle dediler.
symbol Nişantaşı aykut : arada doğru tutturuyor, yüzde 30-40 biliyor.
symbol Nişantaşı mirza : an çok iyi gelecek fazla tutmuyor.
symbol cadde serkan : arada giderim en son olumlu dediği kişi ki hiç olumlu gözükmüyodu ısrar etti olumsuz oldu, bence iyi değil ve çok kısa tatmın etmiyor..
symbol cadde umut: anı çok iyi biliyor ama gelecek fos, genelde olumlu söyler..
taksim damlalar tuba : gelecekle ilgili dedikleri çıkmıyor, genelde olumlu söyleyenlerden.
daha çok var ama şimdilik aklıma gelenler bunlar
sonuç olarak fallar yalan... hiçbirinin dediği tam olarak çıkmıyor, en iyisi paramızı boşa çöpe atmayalım :)
CANım söylesen bir belki tanıyoruzdur birde kefil olamıyor kimse zaten korkma sana ne gibi şeyler çıktı meselaVar bitanesi ama kefil olamiyorum..
Asiye mi?Bahsettiğin kişi daha önce taksimde la diye tam ismini hatırlamıyorum bir cafede çalışıyordu. Şimdi ayrılmış Mecdiyeköy taksim civarında buluşup buluşup bakıyor. Baktırdığım da ismini burayada yazmıştım ama anladığım kadarıyla baktıran ve duyan olmamış aranızda. Bende hiç kimsenin bilmediklerini bildi. Anne ismi doğum tarihi soruyor başta. Kahve tarot bakıyor, ama bence 3 harflilerle. Bize 25 tl bakmıştı. Numarasını veririm ama baktıran kişiler yorumlarını yazsın lütfen. Fal enerji meselesi, o yüzden tavsiyede bulunmak çok zor
Bahsettiğin kişi daha önce taksimde la diye tam ismini hatırlamıyorum bir cafede çalışıyordu. Şimdi ayrılmış Mecdiyeköy taksim civarında buluşup buluşup bakıyor. Baktırdığım da ismini burayada yazmıştım ama anladığım kadarıyla baktıran ve duyan olmamış aranızda. Bende hiç kimsenin bilmediklerini bildi. Anne ismi doğum tarihi soruyor başta. Kahve tarot bakıyor, ama bence 3 harflilerle. Bize 25 tl bakmıştı. Numarasını veririm ama baktıran kişiler yorumlarını yazsın lütfen. Fal enerji meselesi, o yüzden tavsiyede bulunmak çok zor
SinemAsiye mi?
Gerçekten iyi bence. Hatta yarın sabah bir grup arkadaşımı götürcemSembol serkan iyi mi gercekten önerir misiniz
Hep duyuyorum ama bilmiyorum .. Nerde bu Yiğit??kızlar ÜMRANİYE _ SEVİM duyanınız var mı ? 50 liraya evinde bakıomus.. bi arkadaşım cok methetti :) gidicem yarın ..
Baktırdınz mı?Bu arda kızlar Gökçe'ye baktıracağım bekleyin kızlar yorum atacağım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?