Serkan ne konuda tutmadi? Bugunu mu bilemedi gelecegi mi? Ask mi is mi?Yiğit bilen varsa nerde OLDUĞUNU bana özelden yazabilir mi?? Merak ettim baktırmak istiyorum onada.,
Serkan bende hiç tutmadı ..
Edi yi bende beğiniyorumÇıktı...isabetli ve tutarlı fal bakıyo edi...
Şuan favorilerim Murat ve edi
Ben yiğite dun baktırdım olayları iyi bildi begendim bakırköyde laf cafeyr gitmeden köşedeSerkan ne konuda tutmadi? Bugunu mu bilemedi gelecegi mi? Ask mi is mi?
Murat beşiktaş sembolde olan mı?Edi kahve ve tarot mu bakiyor ? Benimde favorilerim arasinda murat cidden iyiydi bide yüceyi begendim ben beni ciddi sasirtti taksim symboldeki ve patlamadi fallari. Ama degisik birine baktirmak istiyorum. Edi is guc kariyerle ilgili tarot acilimi yapar mi ?
Yıldızname gerçekten bilen birine bastırılmalı ben gittim vasattı turuncu cafe mi ne orda birde netten bir adama baktırdım bazı şeyleri bildi yani Doğum tarihime göre beni analiz etti ama belli yaşam tarihleri bilemedi(
bu gökçe dediğiniz geçmiş sayfalarda anlatılan gökçe mi acaba?kızlar bias cafe gökçe bana "ekim ayının devamında karşı tarafa bir adım daha atacaksın ama yıkım yaşayacaksın ve üzüleceksin, daha sonra düzelecek" demişti. o yıkımı yaşadım:) falı çıktı diyebilirim, devamını bekliyorum. kötü olayı bildiği için kendisini tebrik ediyorum. gökçe sayesinde hazırlıklıydım en azından. çünkü gökçe dışında hiçbir falcı tartışacağımı bilememişti. bu sefer dışarda baktıracağım
yok yok öle kafelerde bakan birini aramiyorum zaten
gercekten yildizname bakacak, tek olayi ticari olmayan birini ariyorum
çok ariyorum
çok lazım
bi yardim lutfen :)
yıldızname ile doğum haritası aynı şey mi ben bilemedim sizlere sorayım dedim
kızlar bias cafe gökçe bana "ekim ayının devamında karşı tarafa bir adım daha atacaksın ama yıkım yaşayacaksın ve üzüleceksin, daha sonra düzelecek" demişti. o yıkımı yaşadım:) falı çıktı diyebilirim, devamını bekliyorum. kötü olayı bildiği için kendisini tebrik ediyorum. gökçe sayesinde hazırlıklıydım en azından. çünkü gökçe dışında hiçbir falcı tartışacağımı bilememişti. bu sefer dışarda baktıracağım
yok gercekten gokce yuzunden degil. benim sevdigim kisinin karakteri boyle bir tuhaf. o yuzden falci falci geziyorum tartismanin nedeni benlik bir durum degil yaniTartisma mi yasiycaksin dedi..sakin oylededi die sen tartismis olmayasin banada 2 kisi dedi evet tartistik ama ben hataliydim ondan sordum..bende bekliyorm senin gibi
Gökçeye bende baktırdım ama bana öyle aman aman gelmedi açıkçası enerjisi güzel bir daha baktırır mıyım evet baktırırım tüm sorularıma cevap verdi bildiği şeyler oldu ama bana hiç tarih vermedi detay vermedi sanırım bekleyeni çoktu dediklerinden yaşadığım çıkan birşey olursa mutlaka yazarımgökçe'yi beğenmeyen yok sanırım ki az kişi gitti galiba
Yiğit bilen varsa nerde OLDUĞUNU bana özelden yazabilir mi?? Merak ettim baktırmak istiyorum onada.,
Serkan bende hiç tutmadı ..
şimdiki durumlar da iyi mi acaba?evet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?