İstanbul'da Fal - Falcılar

Murat beşiktaş sembolde olan mı?

Yıldızname gerçekten bilen birine bastırılmalı ben gittim vasattı turuncu cafe mi ne orda birde netten bir adama baktırdım bazı şeyleri bildi yani Doğum tarihime göre beni analiz etti ama belli yaşam tarihleri bilemedi (

yok yok öle kafelerde bakan birini aramiyorum zaten
gercekten yildizname bakacak, tek olayi ticari olmayan birini ariyorum
çok ariyorum
çok lazım
bi yardim lutfen :)

yıldızname ile doğum haritası aynı şey mi ben bilemedim sizlere sorayım dedim

kızlar bias cafe gökçe bana "ekim ayının devamında karşı tarafa bir adım daha atacaksın ama yıkım yaşayacaksın ve üzüleceksin, daha sonra düzelecek" demişti. o yıkımı yaşadım:) falı çıktı diyebilirim, devamını bekliyorum. kötü olayı bildiği için kendisini tebrik ediyorum. gökçe sayesinde hazırlıklıydım en azından. çünkü gökçe dışında hiçbir falcı tartışacağımı bilememişti. bu sefer dışarda baktıracağım

bu gökçe dediğiniz geçmiş sayfalarda anlatılan gökçe mi acaba?

yok yok öle kafelerde bakan birini aramiyorum zaten
gercekten yildizname bakacak, tek olayi ticari olmayan birini ariyorum
çok ariyorum
çok lazım
bi yardim lutfen :)

Bu kisiler herkese bakmiyor zaten ucretsiz baktiklarindan dolay takdir edersinizki..siz dua edin karsiniza cikmasi icin cikar ben inaniyorum buna...en azindan ongorusu kyvvetli biri cikar o size soyler ...

yıldızname ile doğum haritası aynı şey mi ben bilemedim sizlere sorayım dedim

Degil dogum haritasi astrolohlji yildizname islami bilimlerle maneviyati guclu durugoru sahibi kisilerle asil olarak ucretsiz bakilan com esku bir fal cesidiki aslunda bir isin hayirli mi deilmi olup olmuycagini bakilmak icin cikan bir faldi simdi ticarete dokuldu tabii malesef..

Tartisma mi yasiycaksin dedi..sakin oylededi die sen tartismis olmayasin banada 2 kisi dedi evet tartistik ama ben hataliydim ondan sordum..bende bekliyorm senin gibi

Tartisma mi yasiycaksin dedi..sakin oylededi die sen tartismis olmayasin banada 2 kisi dedi evet tartistik ama ben hataliydim ondan sordum..bende bekliyorm senin gibi
yok gercekten gokce yuzunden degil. benim sevdigim kisinin karakteri boyle bir tuhaf. o yuzden falci falci geziyorum tartismanin nedeni benlik bir durum degil yani

gökçe'yi beğenmeyen yok sanırım ki az kişi gitti galiba
Gökçeye bende baktırdım ama bana öyle aman aman gelmedi açıkçası enerjisi güzel bir daha baktırır mıyım evet baktırırım tüm sorularıma cevap verdi bildiği şeyler oldu ama bana hiç tarih vermedi detay vermedi sanırım bekleyeni çoktu dediklerinden yaşadığım çıkan birşey olursa mutlaka yazarım

Arkadaşlar bahsettiğiniz Yiğit yeni bir isim mi yoksa yıllardır konuşulan meşhurYiğit mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…