İstanbul'da Fal - Falcılar

Motor aysenin telefonu lazım bana acilen yazar mısınız
Lütfen çok acil ve onemli

şimdiki durumlar da iyi mi acaba?
bana geçmiş gelecek değil şuan ki durum analizleri lazımda :)
ben kendi adıma konuşursam şuan için analizlerini çok beğendim. karşı tarafın şuan ne alemde olduğunu sormuştum net cevap verdi hepsine. vücudumda nerelerin ağrıdığını bile bildi:) ama ben boş anında gittim o yüzden uzun bakabildi

cafedemi bakıyor sadece?
sanki telde bakıyor deniliyordu ama..bilemedim yanlış mı hatırlıyorum

Yiğite bir soru sormuştun , hayır asla dedi, akabinde 1 ay sonra oldu...

Bende benzerini yasadim ama yigitte degil imam da yasadim asla ama olmustu o zaman bilerek kotu konustugunu fark ettm..sadece sebebini çözemedi m
yigitte mi yardimla bakiyodu cnm

Kuran i acipta bakiyo yilduzname bakiyo yanii dimi ee o zmn telde de bakat miki bu teyze

aynı mesajı bi kez yazman yeterli..bilen varsa dönüş yapar zaten..ama sanırım o kadın iyi bakmıyordu.
Hayır hiçbir söylediği olmadı...zaten az konuşuyor..beni ümitlendirdiği bir konu olumsuz neticelendi...geleceği doğru gördüğünü düşünmüyorum, fal için gidilmez

Bende benzerini yasadim ama yigitte degil imam da yasadim asla ama olmustu o zaman bilerek kotu konustugunu fark ettm..sadece sebebini çözemedi m
yigitte mi yardimla bakiyodu cnm
Yiğit yüze bakarak konuşuyordu , hiç tutturmadı diyemem, hatta baya da etkileyici oldu baktırırken. Ama net bir soru sordum, işte bir dahaki ay şunu düşünüyorum olacak mı die, hayır dedi , aynen oldu ... Ama an konusunda hiç fena diil

Yiğitin oldugu cafe nin adını hatrlıomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…