İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba kızlar, dün mesajda birkaç kişiye söyledim konuya da yazmak istiyorum.
bias cafe gökçe bana "adında h ve a olan biri görüyorum. sadece h de olabilir ama ahmet/hasan gibi isimler de olabilir. bu kişi senin hayatına girmek isteyecek ama sen ilgilenmeyeceksin,aklın sevdiğin kişide" demişti. dün öğlen adının baş harfi H olan kişi benimle öğlen 12 gibi facebook'tan iletişime geçti,samimi olmaya çalıştı,görüşmek istedi yani bir adım attı. tam gökçe'nin dediği anlamda hatta. hiç beklemediğim biriydi gerçekten.
benim normal muhabbet ettiğim başka biri vardı ama sadece arkadaş muhabbetiydi. dün akşam da benimle görüşmek istediğini söyledi,davet etti daha doğrusu. bu kişinin kullanmadığı ilk ismi ahmetmiş bu iki olay da dün oldu. biri öğlen biri akşam. ciddi anlamda şaşırdım bu derece çıkmasına. benim aklımda sevdiğim kişi olduğu için önemsemeyeceğim,gökçe'nin de dediği gibi. ama gerçekten şaşırdım. falda söylediği iki şey şimdiden çıktı. devamı gelir umarım. kesinlikle buraya yazacağım. Angelsnil 'e tekrar teşekkürler,onun sayesinde haberim oldu gökçe'den:)
ben mart ayından beri çok falcıya gittim. symbol cafe alper ve oğuz'a da baktırmıştım gökçe'ye gitmeden birkaç hafta önce. gittiklerim hakkında yorumlarımı yazacağım mutlaka.

Peki kahve falı mı baktırmıştın?
Bir de kahveyse gerçekten fincanda gördüklerini mi yorumluyor yoksa kahve bahane mi?

Ayy gokce farkli galiba...bana bi yil once harf soyleyip tip tarif edenler hep bilemediler ya bu kadar olur...millete nasil tutturuyolar anlamiyorum

Narkissos bende baktırdım cnm gökçe'ye :)
dediklerini not aldım..gelecek derdinde değilim ama tabiki dediklerinden çıkan olursa yazarım size..

Kızlar dün uzun bir fal seansı yaptık, kapı kapı falcı gezdik adeta. Gökçe'ye baktırdık, açıkcası beklentim daha büyüktü bildiği şeyler var ama "vay be" dedirtmedi, tatlı kadın ama. Bir de mesela bana esas olaylar dışında "a,e" harfi olan birinin ilgisi var ama sen çok da tın modundasın, aynısını Naiaddd a da demiş, bir iki söylediği şey ortak yani bilemedim tam. Ama bildiği şeyler de yok değil. @seka_ ya da ortada olan durumun aksi tespitleri olduğundan yani mesela durum beyazken siyah dediği şeyler olduğundan beğenmedi bi de gömdü sekacığımı neyse ki toparladık sonradan=)

2.ayağımız Tuğba'ydı, ben geçen sene baktırmıştım anda çok iyiydi ama tarihleri ve gelecek patlamıştı yine de bir şans daha vermek istedim. Yine analizleri tespitleri çok isabetliydi yalnız şöyle bir şey var faldan sonra resmen enerjim düştü bayağı kötü oldum sanıyorum ki varlık yardımıyla bakmasıyla alakalı olarak etkilendi enerjim cidden toparlamak zor oldu geçen sene baktırdığımda böyle bir şey yaşamamıştım. @seka_ bayıldı ama falına, "ben hayatımda böyle bir fal baktırmadım" dedi=)

3.ayağımız melekler Eren'di. @seka_ 'nın bir arkadaşına seneler önce efsane bir fal bakmış o dönem ayrıldığı sevgilisini ismine kadar bilmiş aldattığını bilmiş ve dönmeyeceğini söylemiş, yeni birinin hayatına gireceğini ve onunla evleneceğini söylemiş. Nitekim çıkmış falı cidden adam gelmemiş yeni hayatına giren adamla da evlenmiş. Eren'i de çok beğendik bence enerjisi çok güzel ve çok isabetli tespitleri var. Benim burcumu eski erkek arkadaşımın burcunu yaşayacağım şehri falan ismine kadar bildi. Keşke kayıt aldırsaydı da söyledikleri tam olarak aklımda kalsaydı=)

Bir de yan masamızdakiler Can'a gelmişti kızın şu anki sevgilisini 1,5 ay önce bilmiş, ismiyle yeni kişinin hayatına gireceğini söylemiş gitmişken onu da deneyeyim dedim çok tatlı bi adam sonradan daha önce de baktırdığımı hatırladım bildiği şeyler olsa da biraz terapi falı gibi hoş sohbet geçiyor Eren daha çok tatmin etti beni.

Peki kahve falı mı baktırmıştın?
Bir de kahveyse gerçekten fincanda gördüklerini mi yorumluyor yoksa kahve bahane mi?
gökçe ayrı ayrı bakmıyor, tarot+kahve+yıldızname hepsine aynı anda bakıyor. bana "kahve ne ki benim asıl alanım yıldızname ve tarot" demişti:) kahveye fazla yorum yapmadı

Ayy gokce farkli galiba...bana bi yil once harf soyleyip tip tarif edenler hep bilemediler ya bu kadar olur...millete nasil tutturuyolar anlamiyorum
bende bu derece tutturan kişi gökçe oldu. bana tip tarif etmemişti hiç:)

Narkissos bende baktırdım cnm gökçe'ye :)
dediklerini not aldım..gelecek derdinde değilim ama tabiki dediklerinden çıkan olursa yazarım size..
beğendin mi?:)

yani çok büyük bi beklentim-aman gelecek de nolucak derdinde değildim biliyorsun..bi iki şeyi mrk ediyordum ve mrkımı giderdi :)

Yiğit bilen varsa nerde OLDUĞUNU bana özelden yazabilir mi?? Merak ettim baktırmak istiyorum onada.,

Serkan bende hiç tutmadı ..
Serkana zaman verin - ben de 10 yıldır sekmedi-yiğit pembecidir -anı iyi ama gelecek foss maalesef - 1 senemi yedi öyle boşu boşuna. Ne gelen oldu ne giden

Bu fal baktıran arkadaşlar, baktırdığınız falların hepsini unutuyorsunuz,
çok baktırınca daha çok unutuyorsunuz, ara vermelisiniz bazı şeylerin gerçekleşmesi için mesala 6 ay gibi:))
sizde oyle mi oldu yani ara verince daha mı iyi oldu ?

sizde oyle mi oldu yani ara verince daha mı iyi oldu ?

tabiki falların gerçekleşmesini görebilmek için beklemek lazım, aklının bir ucunda kalması gerek, isminde e harfi olan kişinin yardımını görüp aa söylemişlerdi diyebilmen lazım.

Bende fal bakardım. Beklemek önemlidir falda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…