- 28 Eylül 2015
- 142
- 71
- 28
Beyaz melek sanırımYiğitin oldugu cafe nin adını hatrlıomusun?
Bu yiğit telde fal bakan yiğit mi ?Beyaz melek sanırım
Bilmiyorum maalesef , ben telde baktırmadımBu yiğit telde fal bakan yiğit mi ?
Acaba eskiden dejavu daki yiğit mi bu yiğit?Beyaz melek sanırım
Evet dejavu yiğit ama tekde bakıyor mu bilmiyorumAcaba eskiden dejavu daki yiğit mi bu yiğit?
O zaman değil dejavudaki yiğitle telde bakn yiğit aynı yiğit değilmiş onu biliyorumEvet dejavu yiğit ama tekde bakıyor mu bilmiyorum
Peki kahve falı mı baktırmıştın?merhaba kızlar, dün mesajda birkaç kişiye söyledim konuya da yazmak istiyorum.
bias cafe gökçe bana "adında h ve a olan biri görüyorum. sadece h de olabilir ama ahmet/hasan gibi isimler de olabilir. bu kişi senin hayatına girmek isteyecek ama sen ilgilenmeyeceksin,aklın sevdiğin kişide" demişti. dün öğlen adının baş harfi H olan kişi benimle öğlen 12 gibi facebook'tan iletişime geçti,samimi olmaya çalıştı,görüşmek istedi yani bir adım attı. tam gökçe'nin dediği anlamda hatta. hiç beklemediğim biriydi gerçekten.
benim normal muhabbet ettiğim başka biri vardı ama sadece arkadaş muhabbetiydi. dün akşam da benimle görüşmek istediğini söyledi,davet etti daha doğrusu. bu kişinin kullanmadığı ilk ismi ahmetmişbu iki olay da dün oldu. biri öğlen biri akşam. ciddi anlamda şaşırdım bu derece çıkmasına. benim aklımda sevdiğim kişi olduğu için önemsemeyeceğim,gökçe'nin de dediği gibi. ama gerçekten şaşırdım. falda söylediği iki şey şimdiden çıktı. devamı gelir umarım. kesinlikle buraya yazacağım. Angelsnil 'e tekrar teşekkürler,onun sayesinde haberim oldu gökçe'den:)
ben mart ayından beri çok falcıya gittim. symbol cafe alper ve oğuz'a da baktırmıştım gökçe'ye gitmeden birkaç hafta önce. gittiklerim hakkında yorumlarımı yazacağım mutlaka.
merhaba kızlar, dün mesajda birkaç kişiye söyledim konuya da yazmak istiyorum.
bias cafe gökçe bana "adında h ve a olan biri görüyorum. sadece h de olabilir ama ahmet/hasan gibi isimler de olabilir. bu kişi senin hayatına girmek isteyecek ama sen ilgilenmeyeceksin,aklın sevdiğin kişide" demişti. dün öğlen adının baş harfi H olan kişi benimle öğlen 12 gibi facebook'tan iletişime geçti,samimi olmaya çalıştı,görüşmek istedi yani bir adım attı. tam gökçe'nin dediği anlamda hatta. hiç beklemediğim biriydi gerçekten.
benim normal muhabbet ettiğim başka biri vardı ama sadece arkadaş muhabbetiydi. dün akşam da benimle görüşmek istediğini söyledi,davet etti daha doğrusu. bu kişinin kullanmadığı ilk ismi ahmetmişbu iki olay da dün oldu. biri öğlen biri akşam. ciddi anlamda şaşırdım bu derece çıkmasına. benim aklımda sevdiğim kişi olduğu için önemsemeyeceğim,gökçe'nin de dediği gibi. ama gerçekten şaşırdım. falda söylediği iki şey şimdiden çıktı. devamı gelir umarım. kesinlikle buraya yazacağım. Angelsnil 'e tekrar teşekkürler,onun sayesinde haberim oldu gökçe'den:)
ben mart ayından beri çok falcıya gittim. symbol cafe alper ve oğuz'a da baktırmıştım gökçe'ye gitmeden birkaç hafta önce. gittiklerim hakkında yorumlarımı yazacağım mutlaka.
gökçe ayrı ayrı bakmıyor, tarot+kahve+yıldızname hepsine aynı anda bakıyor. bana "kahve ne ki benim asıl alanım yıldızname ve tarot" demişti:) kahveye fazla yorum yapmadıPeki kahve falı mı baktırmıştın?
Bir de kahveyse gerçekten fincanda gördüklerini mi yorumluyor yoksa kahve bahane mi?
bende bu derece tutturan kişi gökçe oldu. bana tip tarif etmemişti hiç:)Ayy gokce farkli galiba...bana bi yil once harf soyleyip tip tarif edenler hep bilemediler ya bu kadar olur...millete nasil tutturuyolar anlamiyorum
beğendin mi?:)Narkissos bende baktırdım cnm gökçe'ye :)
dediklerini not aldım..gelecek derdinde değilim ama tabiki dediklerinden çıkan olursa yazarım size..
yani çok büyük bi beklentim-aman gelecek de nolucak derdinde değildim biliyorsun..bi iki şeyi mrk ediyordum ve mrkımı giderdi :)gökçe ayrı ayrı bakmıyor, tarot+kahve+yıldızname hepsine aynı anda bakıyor. bana "kahve ne ki benim asıl alanım yıldızname ve tarot" demişti:) kahveye fazla yorum yapmadı
bende bu derece tutturan kişi gökçe oldu. bana tip tarif etmemişti hiç:)
beğendin mi?:)
tşkler cnmsevindim şimdi:)
Serkana zaman verin - ben de 10 yıldır sekmedi-yiğit pembecidir -anı iyi ama gelecek foss maalesef - 1 senemi yedi öyle boşu boşuna. Ne gelen oldu ne gidenYiğit bilen varsa nerde OLDUĞUNU bana özelden yazabilir mi?? Merak ettim baktırmak istiyorum onada.,
Serkan bende hiç tutmadı ..
sizde oyle mi oldu yani ara verince daha mı iyi oldu ?Bu fal baktıran arkadaşlar, baktırdığınız falların hepsini unutuyorsunuz,
çok baktırınca daha çok unutuyorsunuz, ara vermelisiniz bazı şeylerin gerçekleşmesi için mesala 6 ay gibi:))
sizde oyle mi oldu yani ara verince daha mı iyi oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?