İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu fal baktıran arkadaşlar, baktırdığınız falların hepsini unutuyorsunuz,
çok baktırınca daha çok unutuyorsunuz, ara vermelisiniz bazı şeylerin gerçekleşmesi için mesala 6 ay gibi:))
dediğine katılıyorum
1 seneye yakındır baktırmıyorum..arada bakılanları kurcalıyorum aa evet çıkmış dediklerim oldu :)

bidahaki ayakda bize bekleriz a.e demiyor dırek isim veriyor

Cnm peki bu yeni birini tarif etmis mi o zmn..bu evlendigi adammis mi

Bu fal baktıran arkadaşlar, baktırdığınız falların hepsini unutuyorsunuz,
çok baktırınca daha çok unutuyorsunuz, ara vermelisiniz bazı şeylerin gerçekleşmesi için mesala 6 ay gibi:))

Benim on ay oldu iliskimde sonucu farkli soyleyenler oldu ama tartisma yasiyacagimizi bildiler 6ay sonra cikti bu tartisma ve buyuklugu simdi ben sonucu kara kara dusunuyorum hangisinin dedigi cikacak diye baris diyenlerinkinin mi yoksa tersi mi zira bu dusunceden dolayi basimi kaldiramiyorum son gunlerde oysa ayrilali 2ay oldu..napiyim sizce baktirayim mi baktirmayim mi..kavga cikti okey ama sonuc beklemede napiyim kafamm karisikk

Kızlar Merhaba 7 ekimde arkadaşımla birlikte Tuğbaya gitmiştim hatta burda da yazmıştım. Arkadaşımın görüştüğü kişiyle kasım 7 de adı koyulacağını ve güzel gidip seneye evleneceklerini söylemişti. İsim koymuş gibilerdi ama 2 gün önce tamamen bitti artık görüşmüyorlar. İşin özeti : arkadaşımın falı patladı benim moralim bozuldu sizle de paylaşayım dedim.

cnm belki barisirlar yaaa benm de moralim bozuldu simdi bizde bitirdik cunku ...7sine daha var ya..

Valla sanırım barışmazlar çünkü şu an bile telefonda arkadaşım ateş püskürüyor.
boyle ofkedn sonra barisan da cok var ..biz mutluluklr diledi cnm cicimli ayrildikda ne oluyo eminim benimki icinden bana feci sovuyordur ben eminim oysa dili de cok tatlidir kin tutmustur bana biliyom sizinkiler barisir da biz barismayiz bak gorursun bn hissediyom bunlar bariscaklat 2haftayi bulabilir

Size özelden yazdım dönüş yaparsanız sevinirim

Fal için söylemiyorum ama belki yine barışırlar. 2 gün az bir süre... Kavgalar ve küskünlükler de aşka dahildir En hayırlısı olsun arkadaşın için...

bir süre ara vermeden önce kapanışı hangisiyle yapmak lazım dersiniz? gökçe mi tuğba mı? gökçeye hiç baktırmadım, bilmiyorum. tuğbanın verdiği tarihler ve analizleri çok iyiydi bana baktığı zaman. yine tuğbadan devam mı edeyim yoksa gökçeyi deneyeyim mi?

Cnm bu kadin gebzede nerde bakiyor bende o taraftayim nasil ulasabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…