fal bakan birinden bunu duymak iyi oldu :)tabiki falların gerçekleşmesini görebilmek için beklemek lazım, aklının bir ucunda kalması gerek, isminde e harfi olan kişinin yardımını görüp aa söylemişlerdi diyebilmen lazım.
Bende fal bakardım. Beklemek önemlidir falda
dediğine katılıyorumBu fal baktıran arkadaşlar, baktırdığınız falların hepsini unutuyorsunuz,
çok baktırınca daha çok unutuyorsunuz, ara vermelisiniz bazı şeylerin gerçekleşmesi için mesala 6 ay gibi:))
bidahaki ayakda bize bekleriz a.e demiyor dırek isim veriyorKızlar dün uzun bir fal seansı yaptık, kapı kapı falcı gezdik adeta. Gökçe'ye baktırdık, açıkcası beklentim daha büyüktü bildiği şeyler var ama "vay be" dedirtmedi, tatlı kadın ama. Bir de mesela bana esas olaylar dışında "a,e" harfi olan birinin ilgisi var ama sen çok da tın modundasın, aynısını @Naiaddd a da demiş, bir iki söylediği şey ortak yani bilemedim tam. Ama bildiği şeyler de yok değil. @seka_ ya da ortada olan durumun aksi tespitleri olduğundan yani mesela durum beyazken siyah dediği şeyler olduğundan beğenmedi bi de gömdü sekacığımı neyse ki toparladık sonradan=)
2.ayağımız Tuğba'ydı, ben geçen sene baktırmıştım anda çok iyiydi ama tarihleri ve gelecek patlamıştı yine de bir şans daha vermek istedim. Yine analizleri tespitleri çok isabetliydi yalnız şöyle bir şey var faldan sonra resmen enerjim düştü bayağı kötü oldum sanıyorum ki varlık yardımıyla bakmasıyla alakalı olarak etkilendi enerjim cidden toparlamak zor oldu geçen sene baktırdığımda böyle bir şey yaşamamıştım. @seka_ bayıldı ama falına, "ben hayatımda böyle bir fal baktırmadım" dedi=)
3.ayağımız melekler Eren'di. @seka_ 'nın bir arkadaşına seneler önce efsane bir fal bakmış o dönem ayrıldığı sevgilisini ismine kadar bilmiş aldattığını bilmiş ve dönmeyeceğini söylemiş, yeni birinin hayatına gireceğini ve onunla evleneceğini söylemiş. Nitekim çıkmış falı cidden adam gelmemiş yeni hayatına giren adamla da evlenmiş. Eren'i de çok beğendik bence enerjisi çok güzel ve çok isabetli tespitleri var. Benim burcumu eski erkek arkadaşımın burcunu yaşayacağım şehri falan ismine kadar bildi. Keşke kayıt aldırsaydı da söyledikleri tam olarak aklımda kalsaydı=)
Kızlar dün uzun bir fal seansı yaptık, kapı kapı falcı gezdik adeta. Gökçe'ye baktırdık, açıkcası beklentim daha büyüktü bildiği şeyler var ama "vay be" dedirtmedi, tatlı kadın ama. Bir de mesela bana esas olaylar dışında "a,e" harfi olan birinin ilgisi var ama sen çok da tın modundasın, aynısını @Naiaddd a da demiş, bir iki söylediği şey ortak yani bilemedim tam. Ama bildiği şeyler de yok değil. @seka_ ya da ortada olan durumun aksi tespitleri olduğundan yani mesela durum beyazken siyah dediği şeyler olduğundan beğenmedi bi de gömdü sekacığımı neyse ki toparladık sonradan=)
2.ayağımız Tuğba'ydı, ben geçen sene baktırmıştım anda çok iyiydi ama tarihleri ve gelecek patlamıştı yine de bir şans daha vermek istedim. Yine analizleri tespitleri çok isabetliydi yalnız şöyle bir şey var faldan sonra resmen enerjim düştü bayağı kötü oldum sanıyorum ki varlık yardımıyla bakmasıyla alakalı olarak etkilendi enerjim cidden toparlamak zor oldu geçen sene baktırdığımda böyle bir şey yaşamamıştım. @seka_ bayıldı ama falına, "ben hayatımda böyle bir fal baktırmadım" dedi=)
3.ayağımız melekler Eren'di. @seka_ 'nın bir arkadaşına seneler önce efsane bir fal bakmış o dönem ayrıldığı sevgilisini ismine kadar bilmiş aldattığını bilmiş ve dönmeyeceğini söylemiş, yeni birinin hayatına gireceğini ve onunla evleneceğini söylemiş. Nitekim çıkmış falı cidden adam gelmemiş yeni hayatına giren adamla da evlenmiş. Eren'i de çok beğendik bence enerjisi çok güzel ve çok isabetli tespitleri var. Benim burcumu eski erkek arkadaşımın burcunu yaşayacağım şehri falan ismine kadar bildi. Keşke kayıt aldırsaydı da söyledikleri tam olarak aklımda kalsaydı=)
Bu fal baktıran arkadaşlar, baktırdığınız falların hepsini unutuyorsunuz,
çok baktırınca daha çok unutuyorsunuz, ara vermelisiniz bazı şeylerin gerçekleşmesi için mesala 6 ay gibi:))
Kızlar Merhaba 7 ekimde arkadaşımla birlikte Tuğbaya gitmiştim hatta burda da yazmıştım. Arkadaşımın görüştüğü kişiyle kasım 7 de adı koyulacağını ve güzel gidip seneye evleneceklerini söylemişti. İsim koymuş gibilerdi ama 2 gün önce tamamen bitti artık görüşmüyorlar. İşin özeti : arkadaşımın falı patladı benim moralim bozuldu sizle de paylaşayım dedim.
Valla sanırım barışmazlar çünkü şu an bile telefonda arkadaşım ateş püskürüyor.cnm belki barisirlar yaaa benm de moralim bozuldu simdi bizde bitirdik cunku ...7sine daha var ya..
burda tanınan biri değil cnm..bayadır baktırmıyorum kendisine daha doğrusu baktıramıyorum :)Kimlerin dedikleri çıktı :)
Cnm peki bu yeni birini tarif etmis mi o zmn..bu evlendigi adammis mi
bidahaki ayakda bize bekleriz a.e demiyor dırek isim veriyor
boyle ofkedn sonra barisan da cok var ..biz mutluluklr diledi cnm cicimli ayrildikda ne oluyo eminim benimki icinden bana feci sovuyordur ben eminim oysa dili de cok tatlidir kin tutmustur bana biliyom sizinkiler barisir da biz barismayiz bak gorursun bn hissediyom bunlar bariscaklat 2haftayi bulabilirValla sanırım barışmazlar çünkü şu an bile telefonda arkadaşım ateş püskürüyor.
Size özelden yazdım dönüş yaparsanız sevinirimKızlar dün uzun bir fal seansı yaptık, kapı kapı falcı gezdik adeta. Gökçe'ye baktırdık, açıkcası beklentim daha büyüktü bildiği şeyler var ama "vay be" dedirtmedi, tatlı kadın ama. Bir de mesela bana esas olaylar dışında "a,e" harfi olan birinin ilgisi var ama sen çok da tın modundasın, aynısını @Naiaddd a da demiş, bir iki söylediği şey ortak yani bilemedim tam. Ama bildiği şeyler de yok değil. @seka_ ya da ortada olan durumun aksi tespitleri olduğundan yani mesela durum beyazken siyah dediği şeyler olduğundan beğenmedi bi de gömdü sekacığımı neyse ki toparladık sonradan=)
Kızlar Merhaba 7 ekimde arkadaşımla birlikte Tuğbaya gitmiştim hatta burda da yazmıştım. Arkadaşımın görüştüğü kişiyle kasım 7 de adı koyulacağını ve güzel gidip seneye evleneceklerini söylemişti. İsim koymuş gibilerdi ama 2 gün önce tamamen bitti artık görüşmüyorlar. İşin özeti : arkadaşımın falı patladı benim moralim bozuldu sizle de paylaşayım dedim.
Kavgalar ve küskünlükler de aşka dahildir :KK66: En hayırlısı olsun arkadaşın için...[/QUOTE .!.:Ah şu sozunu benimkide bi anlasaydi...
Kavgalar ve küskünlükler de aşka dahildir :KK66: En hayırlısı olsun arkadaşın için...[/QUOTE .!.:Ah şu sozunu benimkide bi anlasaydi...
Cnm bu kadin gebzede nerde bakiyor bende o taraftayim nasil ulasabilirimBen buldum bi kadın ama telde bakabilir mi bilmiyorum. Su + yıldızname baktırdım. Güzeldi iki gün falan oldu sanırım
Sorun şu ki kadın sadece telin yes tuşunu biliyor :)) telde hesap no vs giriyo devreye. Söyledm arkadaş telde baktrcak oğlundan yardım al diye ama henüz cvp yok :))
Gebze'de olan varsa gidebilir yanına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?