İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım, çok eski mesajları didikledim ama Bias Cafe Gökçeyle ilgili yorumlardan birşey anlayamadım şimdiki zamanımı yoksa geleceğimi detaylı anlatıyor, ya da anlattıkları çıkıyor ? :)

bi insan neden falciya gerek duyarki anlamiyorumm gercekten yapmayin etmeyin kizlar ya Efendimiz Hz Muhamed s.a.v demiskii fala bakanda baktiranda Muhammede geleni inkar etmistir siz istemeden dinden cikabilirsiniz lutfennn hasas konulara dikat ediniz belki cogunuzun tepkisini alicam ama ben bunumun borcu bilip soylemk istedim

İyi ki varsın , sen olmasan ne yapardık buralarda Bi de sen elçi misin? Bunumun borcu ne demek ? Dinden çıkıp çıkmayacağımız da Allahla bizim aramızda , hadi sen vakit kaybetme buralarda !!! Şaka gibisiniz cidden, sen her topiğe girip akıl mı veriyorsun, mesela kız- erkek tavlama topiğine girip görücü evlenin filan mı diyorsun ? Merak etme herkesin gayet aklı fikri yerinde , sen dert etme !

Son düzenleme:
De da ayrı yazılır ,ki ayrı yaZılır, Hz. Muhammed S.A.V yazılır. Muhammed'e derken ayır yukardan bi de :)alıcam değil , alacağım!Efendimizdeki E de , küçük olur ... Bak burası mesela fal topiği , ama ben de sana bu saatte imla öğretiyorum, bana da yazık!

Niye alindin cnm siz nasil burda birbirinize su falcimi iyi bu falcimi iyi diye birbirinize akil veriyosunuz benim kucucuk bi uyarisim seni nicin bukadar rahatsiz etii onun yerine Allah gunahimizi afetsin zafimiz var iste yazabilirdin demii

Son düzenleme:
Niye alindin cnm siz nasil burda birbirinize su falcimi iyi bu falcimi iyi diye birbirinize akil veriyosunuz benim kucucuk bi uyarisim seni nicin bukadar rahatsiz etii onun yerine Allah gunahimizi afetsin zafimiz var iste yazabilirdin demii.
Ben en azindan imlada hata yaptim senin gibi yazim yanlisi yok boynumun borcu dedim sen bunum borcu dedin sen hatalrini duzeltmeden basklarinin hatalarini yuzune vurma bende sana bu saate bunun dersini vermimmm

Ben en azindan imlada hata yaptim senin gibi yazim yanlisi yok boynumun borcu dedim sen bunum borcu dedin sen hatalrini duzeltmeden basklarinin hatalarini yuzune vurma bende sana bu saate bunun dersini vermimmm
Bu kadar kotu olmaya degermi diye dusunuyorumm. Ben ne yaptim sadece uyardim belki bunu bilemeyip benim veya baska birin bu yazisini okuduktan sonra yapmicak insanlar olucak onlaraa niye engel olma cabasindasin onu anlayamiyorum imla hatalarimi arastirdinn kendince biseyler yapmaya calistin ama bu gece yanlisi yapan sen oldun varsin ben imlada hata yapayim. Diger arkadaslari tenzih ediyorumm biz din kardesiyiz birbirimizi uyarmak boynumuzun borcudurr yarin obur gun beninde bir yanlisin olurr ozamanda sizler beni uyarirsiniz..

Allah'a şükür hepimiz inançlı insanlarız ve sanıyorum ki hepimiz de fal bakmanın baktirmanin günah olduğu bilincindeyiz. Her kimse bir günahı bilip, kabul edip yapıyorsa baska; hayır bu günah değil diyorsa başkadır. Dinden çıkıyorsunuz gibi bir cümle müslüman olarak had aşmadır. Onu Allah'tan başkası bilemez. Sana tepki göstermeye gelince birinin beni uyarmasına kızmam da bakmıyorsan baktırmiyorsan bu forum da ne işin var be güzel kardeşim. Sırf uyarı yapmak için oturup bu siteyi mi arattın yani??? Göstermelik din yaşamayalım lütfen. Bakan baktıran bir arkadaşın varsa reelde onu uyar daha samimi olursun bence

Sanmıyorum çünkü 10 15 gündür arkadaşlarına yengeniz geyikleri yapan, elini tutan, evlilikle ilgili hayaller kuran adam dün gelip kız tartışma esnasında ben senin arkadaşın miyim diyor neyiz ki biz ben sana yüzük mu taktım ailemle mi tanıştırdım sen fazla anlam yuklemissin bence bize diyereeeek mis gibi takılıp sıkılınca kaçıyor. Bu durum sonrası barışma olmaz sanmıyorum bariz şerefsizlik bu be ah şu erkekler ....

Niye alindin cnm siz nasil burda birbirinize su falcimi iyi bu falcimi iyi diye birbirinize akil veriyosunuz benim kucucuk bi uyarisim seni nicin bukadar rahatsiz etii onun yerine Allah gunahimizi afetsin zafimiz var iste yazabilirdin demii
tabiki falcı önericez topiğin adına baktınız mı acaba? :)

Arkadaşım burası fal bloğu burdaki herkes nerede olduğununda farkında kimsenin aklına ihtiyacımız yok,Allah'a şükür buradaki çoğu kişi zaten kariyerli aklı başında insanlar,kimsenin aklına ihtiyacımız yok kendi aklını kendin için kullan

kızlar biryolunvar.com'da medyum alin diye bir kadına baktırdım fiyatı diğerlerine göre daha ucuz olduğu için
ama fiyatına göre gayet iyiydi

Bak sen nasil ozgurce kendini ifade edebiliyosan birak bendee kendi dusuncemi soylimm bu sizi bukadar rahatsiz etmesinn oku gec uzerine alinacagin bi durum yok ayrica herkes kariyer sahibi ne demek yaa.. kendi aklimi kendim de kulanirim yeri geldigi zaman bak siz nasil birbirinize akil veriyosunuz bende oylece gelip burda dusuncelerimi yazarim uzun lafin kisasi bukadar yara yapacak bisey soylemedim

tabiki falcı önericez topiğin adına baktınız mı acaba? :)
Ben niye birbirinize falci oneriyosunuz demedim kardesim. Sadece bunun dinen gunah oldugunu ve bilmiyen arkasaslar olabileceginden paylasmak istedimm. Bunda bukadar buyutecek bisey yok ki . Buyutecek bisey yoken demem size degill bazi arkadaslarr cok abartidaaa onlara bi serzenisti kusura bakmayin.

Bİlgilendirme için saolun. Su ahir ömrümüzde bi sey daha ogrendık

Bence bunun hic biyerinde had asma oldugunu dusunmuyorummm ben burdakilerin samimiyetine guvenerek yazdimm. Burda bi cok okuyucu gorup belki biseyler cikarirsa bir kisinden daha hayirli olacagini dusundum kimseye dinden ciktin da demedimm sadece dikat etmek isteyenlerin dikat etmelerini soyledimmm hadis ortada ben kendimden bisey katmadimdaaa hadiste gunah oldugunu kabulenip ama yapanlarin bi ceza almayacagini da soylemiyo ben yine lafimin arkasindayin.bu kadar gocunulacak bisey soylemedim sen ne dersen de ister gostermelik de ve ya baska bisey bul. Ama ben yanlis bisey yaptigimu dusunmuyorum bunu bilmeyen bi kardesimin okumasina vesile olursam ne mutlu bana.

Tuğbanın bana verdiği tarih çoktan geçti. Çıkmasını ne kadar cok isterdim ama olmadı. Gökçeye de baktırdım , o da aynı kouyla ilgili iki ay içinde olacağını söyledi. Kötü bir fal değildi ama çıkar mı bilmiyorum. Bu arada, Gökçe bana isminde a ve e harfi olan yeni birinin benimle ilgileneceğini ama benim onu istemeyeceğimi söyledi. Biraz önce okudum bir arkadasa da aynı harflerde yeni biri olacağını söylemiş. Bilemedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…