Bizim uyarıya ihtiyacımız yok bu konuda, sizi ilgilendirmez açıkçası kimin neye inandığı.Niye alindin cnm siz nasil burda birbirinize su falcimi iyi bu falcimi iyi diye birbirinize akil veriyosunuz benim kucucuk bi uyarisim seni nicin bukadar rahatsiz etii onun yerine Allah gunahimizi afetsin zafimiz var iste yazabilirdin demii
Tamam uyarinizi yaptiniz, teşekkürler...Ben niye birbirinize falci oneriyosunuz demedim kardesim. Sadece bunun dinen gunah oldugunu ve bilmiyen arkasaslar olabileceginden paylasmak istedimm. Bunda bukadar buyutecek bisey yok ki . Buyutecek bisey yoken demem size degill bazi arkadaslarr cok abartidaaa onlara bi serzenisti kusura bakmayin.
Uzatmiyorum kardesin ben sadece cvp veren arkadaslarina karsilik veriyorummm soran oldugu icin yazmadim zaten kendi irademle yazdim uzatan halla benim yazimaa biseyler yazanlar ben degilimm. Yinede tesekur ederim.Tamam uyarinizi yaptiniz, teşekkürler...
Ama artik uzatmayin lütfen, herkes kendi özgur iradesi ve kendine göre inancı ile burada paylaşımda bulunuyor. Bu noktadan sonra söyleyeceğiniz haklı olarak tepki görecektir çünkü topik ile sizin dediğiniz şeyler uyuşmuyor. ve soran da olmadı...
İyi günler
Arkadasim bendeBizim uyarıya ihtiyacımız yok bu konuda, sizi ilgilendirmez açıkçası kimin neye inandığı.
tabiki beni ilgilendirmez ama olurda yazimla ilgilenen arkdaslar olur diye yazdim kardesim.ben anlatamadim heralde yada bazi zihniyetler beni anlamak istemiyo bunun gunah oldugunu hadistede boyle bi gecidi oldugunu ilgilenen arkadaslara duyurmak istedim bukadar rahatsiz edici bisey soylemedimBizim uyarıya ihtiyacımız yok bu konuda, sizi ilgilendirmez açıkçası kimin neye inandığı.
Çıkan fal haberi...Uzatmiyorum kardesin ben sadece cvp veren arkadaslarina karsilik veriyorummm soran oldugu icin yazmadim zaten kendi irademle yazdim uzatan halla benim yazimaa biseyler yazanlar ben degilimm. Yinede tesekur ederim.
Çıkan fal haberi...
Hande'nin iş ile dediği bir gelişme oldu
Esas beklediğim konuda bir gelişme yok halaçıktı da diyemem çıkmadı da.
Bu arada Hande ile Nihal bir konuda paralel yorumlar yaptılar...
Nihal nasıl, çıkan var mı baktıranlardan?
yanlis yere alinti yaptin galibaa ben ilgilenmiyorum munecimlerleÇıkan fal haberi...
Yoooo tam da yerine yazdim, falcılarla ilgili topikteyizyanlis yere alinti yaptin galibaa ben ilgilenmiyorum munecimlerle
Topik dogrudaaa alinti yaptigin yer yanlis kardesimYoooo tam da yerine yazdim, falcılarla ilgili topikteyiz
niye telif hakki mi ödediniz? istediğim yere istediğimi yazarım, konu buTopik dogrudaaa alinti yaptigin yer yanlis kardesim
Telif haki odemedim bu konuyla ilgisiz biyere alinti yaptin dedim sen buraya ne hakla yazarsin demedimnm .. baska yere cekmeyinnnn lafiniye telif hakki mi ödediniz? istediğim yere istediğimi yazarım, konu bu
Tamam konumuz Fal.... uzatmayin artik lütfen!Telif haki odemedim bu konuyla ilgisiz biyere alinti yaptin dedim sen buraya ne hakla yazarsin demedimnm .. baska yere cekmeyinnnn lafi
tamam kardesim kendinize iyi bakinn.Tamam konumuz Fal.... uzatmayin artik lütfen!
Eylül ayında Nihal'e baktırmıştım. 15 Kasım'dan sonra hayatın düzene girecek, belirsizlikler bitecek demişti. Gelişmeleri paylaşacağım :)Çıkan fal haberi...
Hande'ye de Kasım ayı içinde gideceğim, merak ediyorum onu, randevu almak çok zor oldu.Arkadasim bende
tabiki beni ilgilendirmez ama olurda yazimla ilgilenen arkdaslar olur diye yazdim kardesim.ben anlatamadim heralde yada bazi zihniyetler beni anlamak istemiyo bunun gunah oldugunu hadistede boyle bi gecidi oldugunu ilgilenen arkadaslara duyurmak istedim bukadar rahatsiz edici bisey soylemedim
Senin yaran var ki durup dururken gelip fal topiğine yazdınız neyse anlayışınız kıt galiba okuduğunuzu anlayamıyorsunuz,daha da yazmayın işinize bakın benceBak sen nasil ozgurce kendini ifade edebiliyosan birak bendee kendi dusuncemi soylimm bu sizi bukadar rahatsiz etmesinn oku gec uzerine alinacagin bi durum yok ayrica herkes kariyer sahibi ne demek yaa.. kendi aklimi kendim de kulanirim yeri geldigi zaman bak siz nasil birbirinize akil veriyosunuz bende oylece gelip burda dusuncelerimi yazarim uzun lafin kisasi bukadar yara yapacak bisey soylemedim
Tuğbanın bana verdiği tarih çoktan geçti. Çıkmasını ne kadar cok isterdim ama olmadı. Gökçeye de baktırdım , o da aynı kouyla ilgili iki ay içinde olacağını söyledi. Kötü bir fal değildi ama çıkar mı bilmiyorum. Bu arada, Gökçe bana isminde a ve e harfi olan yeni birinin benimle ilgileneceğini ama benim onu istemeyeceğimi söyledi. Biraz önce okudum bir arkadasa da aynı harflerde yeni biri olacağını söylemiş. Bilemedimm
hahahayyyAy size de mi öyle dediNaiaddd koş A E üçlendi Gel de şüphelenme şimdi.
Bize o harflerde biri var seninle ilgilenen sen çok da tınnsın demişti sizinkinden farklı olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?