İstanbul'da Fal - Falcılar

Niye alindin cnm siz nasil burda birbirinize su falcimi iyi bu falcimi iyi diye birbirinize akil veriyosunuz benim kucucuk bi uyarisim seni nicin bukadar rahatsiz etii onun yerine Allah gunahimizi afetsin zafimiz var iste yazabilirdin demii
Bizim uyarıya ihtiyacımız yok bu konuda, sizi ilgilendirmez açıkçası kimin neye inandığı.

Tamam uyarinizi yaptiniz, teşekkürler...
Ama artik uzatmayin lütfen, herkes kendi özgur iradesi ve kendine göre inancı ile burada paylaşımda bulunuyor. Bu noktadan sonra söyleyeceğiniz haklı olarak tepki görecektir çünkü topik ile sizin dediğiniz şeyler uyuşmuyor. ve soran da olmadı...
İyi günler

Uzatmiyorum kardesin ben sadece cvp veren arkadaslarina karsilik veriyorummm soran oldugu icin yazmadim zaten kendi irademle yazdim uzatan halla benim yazimaa biseyler yazanlar ben degilimm. Yinede tesekur ederim.

Bizim uyarıya ihtiyacımız yok bu konuda, sizi ilgilendirmez açıkçası kimin neye inandığı.
Arkadasim bende
tabiki beni ilgilendirmez ama olurda yazimla ilgilenen arkdaslar olur diye yazdim kardesim.ben anlatamadim heralde yada bazi zihniyetler beni anlamak istemiyo bunun gunah oldugunu hadistede boyle bi gecidi oldugunu ilgilenen arkadaslara duyurmak istedim bukadar rahatsiz edici bisey soylemedim

Uzatmiyorum kardesin ben sadece cvp veren arkadaslarina karsilik veriyorummm soran oldugu icin yazmadim zaten kendi irademle yazdim uzatan halla benim yazimaa biseyler yazanlar ben degilimm. Yinede tesekur ederim.
Çıkan fal haberi...

Hande'nin iş ile dediği bir gelişme oldu
Esas beklediğim konuda bir gelişme yok hala çıktı da diyemem çıkmadı da.

Bu arada Hande ile Nihal bir konuda paralel yorumlar yaptılar...
Nihal nasıl, çıkan var mı baktıranlardan?

yanlis yere alinti yaptin galibaa ben ilgilenmiyorum munecimlerle

Öfff iki gün girmedik ne hale gelmiş burası ,neyse şu simgeye giden var mı kızlar acaba merak ettim

Eylül ayında Nihal'e baktırmıştım. 15 Kasım'dan sonra hayatın düzene girecek, belirsizlikler bitecek demişti. Gelişmeleri paylaşacağım :)

Hande'ye de Kasım ayı içinde gideceğim, merak ediyorum onu, randevu almak çok zor oldu.

Senin yaran var ki durup dururken gelip fal topiğine yazdınız neyse anlayışınız kıt galiba okuduğunuzu anlayamıyorsunuz,daha da yazmayın işinize bakın bence

Ay size de mi öyle dedi Naiaddd koş A E üçlendi Gel de şüphelenme şimdi.

Bize o harflerde biri var seninle ilgilenen sen çok da tınnsın demişti sizinkinden farklı olarak.

Kızlar Hande kayıt aldırmıyor ya nasıl tutuyorsunuz bütün dediklerini aklınızda? Yani ben verdiği tarihleri tam hatırlamıyorum mesela ya da aradaki ufak tefek şeyleri. Kayıt aldırmamanın da mantığını hala anlamıyorum ama...

Ay size de mi öyle dedi Naiaddd koş A E üçlendi Gel de şüphelenme şimdi.

Bize o harflerde biri var seninle ilgilenen sen çok da tınnsın demişti sizinkinden farklı olarak.
hahahayyy bana da isminde a ya da e harfi olan bi adam senden hoslaniyor ama senin umrunda degil kafani cevirmissin boyle dedi. zaten yolda kolunu kime carpsan isminde a ya da e harfi vardir :d
hatta ikimize bir iki ortak bisey daha soylemisti sanki ama kayit almadigimiz icin hatirlamiyorum.
Yaaaağnisii sanirim gokce fos cikti. oyle asiri etkilenmemistim ben zaten simdi iyice emin oldum :/

merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum gezerken burası dikkatimi çekti bende sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Bakırköy ebuziya caddesinde gezerken bi beyefendi ile karşılaştım fal bakacağını söyledi bi şekilde ikna etti beni. bende denemek istedim ismi bu arada Serdar Bey. yani 17 çeşit falbaktıgını söyledi dikkatimi en çok mum falı çekti. bende ilkdefa duydum ve baktırmadanda edemedim. Çok güzel enerjisi ve tecrübesi diğer baktırmış olduğum falları resmen geride bıraktı.Denemek istersiniz die düşündüm hemde ilk mesajımdada sizlere bu şekilde yardımcı olmak istedim. Yanlış hatırlamıyorsam kiliseden aşağıda sol tarafta kalıyordu galiba. herkese hayırlı günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…