- 22 Temmuz 2015
- 106
- 27
- 98
Kızlar Hande kayıt aldırmıyor ya nasıl tutuyorsunuz bütün dediklerini aklınızda? Yani ben verdiği tarihleri tam hatırlamıyorum mesela ya da aradaki ufak tefek şeyleri. Kayıt aldırmamanın da mantığını hala anlamıyorum ama...
hahahayyybana da isminde a ya da e harfi olan bi adam senden hoslaniyor ama senin umrunda degil kafani cevirmissin boyle dedi. zaten yolda kolunu kime carpsan isminde a ya da e harfi vardir :d
hatta ikimize bir iki ortak bisey daha soylemisti sanki ama kayit almadigimiz icin hatirlamiyorum.
Yaaaağnisii sanirim gokce fos cikti. oyle asiri etkilenmemistim ben zaten simdi iyice emin oldum :/
Cafe mi handenin numarası olan var mı
Aslında nerdeyse kımsenin baktırmadıgı kadar fal baktırdım belki. Daha bana olumsuz istemedigim sey soleyen cok az oldu ama bazıları a e harfine sahıp bırıyle tanıscagımı soledı. Zaten sesli harfı olmayan biri varmı ki. Para verip beni kandırmalarını istiorum belkide ama bu kadar da sallamasalar. Yani o umutla belki ayakta duruorum belki elimdeki tek sey 50 tl ye bana soledıklerı yalandır. Yani ben parasındada degılım istedigim olmasını istedigimin olması halbukı. Belki anlatacak yada anlayacak biri olmadıgından bi internet sitesine yazıorumdur.
evet balım bi tugba iyiydi dedim onun da ertesi gunu aglama krizi gecirdim duruk yere cidden varlikla bakiyor olmasindan midir enerjimi yerle bir etmisYa zaten a e ile ilgili kurduğu cümle tıpatıp aynıydı sana da bana da, diğer ortak söylediği şeyi ben de şu anda hatırlamıyorum ama falı konuşurken aha bana da dedi aynısını demiştik canım evet o da şaibe üstüne şaibe. Gerçekten fos çıktı sanırım.
Ben genelde kayıt aldırmadıklarında yanından çıkar çıkmaz telefonuma yazıyorum bütün hafızamdakileri bence sen de öyle yap :) hatta arkadaşınla bile hiç konuşmadan direk yaz :)Kızlar Hande kayıt aldırmıyor ya nasıl tutuyorsunuz bütün dediklerini aklınızda? Yani ben verdiği tarihleri tam hatırlamıyorum mesela ya da aradaki ufak tefek şeyleri. Kayıt aldırmamanın da mantığını hala anlamıyorum ama...
evet balım bi tugba iyiydi dedim onun da ertesi gunu aglama krizi gecirdim duruk yere cidden varlikla bakiyor olmasindan midir enerjimi yerle bir etmis
Fal biter bitmez yaziyorum her seyi. Izin vermiyorlar nedense.
Ben genelde kayıt aldırmadıklarında yanından çıkar çıkmaz telefonuma yazıyorum bütün hafızamdakileri bence sen de öyle yap :) hatta arkadaşınla bile hiç konuşmadan direk yaz :)
Belkide kıyıda köşede kalmıs gercekten fiyat bicmeyen birini bulmak lazım. Sonucta fal bakmak gelecekten haber vermek degıldır. Bu kısmı herkes yanlıs anlıyor. Mesela sevgılınızın sıze geri dönme fikri var bi olasılık. Falcı bu olasılıgı gorur yoksa peygamberligini ilan eder gelecegı bilse. Bole öngörüsü ii olan birini bulsam arabamın anahtarını koyarım masaya :) ama yok herkes paranın pesınde yardımcı olmak falan kımsenin umrunda degıl nerdeyseSize de a,e harfi veren gökçeyse şayet herkese aynı şeyi söylüyor nerdeyse demektir bu. Böyle olunca bildikleri şeyler olsa dahi soğuyor insan.
Yanında o kadar seri konuşurken o hem onu dinleyip aklını ona verip hem de yazabilecek kabiliyetin varsa valla helal olsun derim :)Doğru diyorsunuz kızlar bilgiler tazeyken not etmek lazım, kayıt aldırmayan yanında not da aldırmaz di mi illa fal sonrası=)
Belkide kıyıda köşede kalmıs gercekten fiyat bicmeyen birini bulmak lazım. Sonucta fal bakmak gelecekten haber vermek degıldır. Bu kısmı herkes yanlıs anlıyor. Mesela sevgılınızın sıze geri dönme fikri var bi olasılık. Falcı bu olasılıgı gorur yoksa peygamberligini ilan eder gelecegı bilse. Bole öngörüsü ii olan birini bulsam arabamın anahtarını koyarım masaya :) ama yok herkes paranın pesınde yardımcı olmak falan kımsenin umrunda degıl nerdeyse
Yanında o kadar seri konuşurken o hem onu dinleyip aklını ona verip hem de yazabilecek kabiliyetin varsa valla helal olsun derim :)
Kızlar Eren ve Nihal ı merak ediyorum çok sık isimleri geçiyor tecrübesi olan birileri olumlu/olumsuz bir yorum yapabilir mi?
Eren dediğin kadınlar kahvesinde biraz şişman bir adam mı? ben yıllar önce gitmiştim galiba orayaNihal çok şeker bi kadın ama sanırım genelde olumlu yorum yapıyor. Bana çıkmamıştı ama anda fena değildi. Ama tarihi tutanlar da vardı Nihal'in okumuştum forumda.
Eren'e yeni baktırdım görmüşsünüzdür zaten bence onun da tespitleri yerinde, gelecek için bir şey diyemiyorum ama çıkan 2 falını biliyorum dolaylı yoldan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?