İstanbul'da Fal - Falcılar

Mobil uygulama üzerinden iyi ücretle fal bakmak isteyen tanıdığınız kişiler var mı? Freelance bu işi yapacak kişiler nerden bulunur? Bir önerisi olan var mı? Bana yönlendirirseniz çok memnun olurum
 
Ben bias cafede gokceye baktirdim. Gecmis ve an hic yoktu soru sor cevap versin seklindeydi prk tatmin edici degil
 

Fal biter bitmez yaziyorum her seyi. Izin vermiyorlar nedense.
 

Ya zaten a e ile ilgili kurduğu cümle tıpatıp aynıydı sana da bana da, diğer ortak söylediği şeyi ben de şu anda hatırlamıyorum ama falı konuşurken aha bana da dedi aynısını demiştik canım evet o da şaibe üstüne şaibe. Gerçekten fos çıktı sanırım.
 
Aslında nerdeyse kımsenin baktırmadıgı kadar fal baktırdım belki. Daha bana olumsuz istemedigim sey soleyen cok az oldu ama bazıları a e harfine sahıp bırıyle tanıscagımı soledı. Zaten sesli harfı olmayan biri varmı ki. Para verip beni kandırmalarını istiorum belkide ama bu kadar da sallamasalar. Yani o umutla belki ayakta duruorum belki elimdeki tek sey 50 tl ye bana soledıklerı yalandır. Yani ben parasındada degılım istedigim olmasını istedigimin olması halbukı. Belki anlatacak yada anlayacak biri olmadıgından bi internet sitesine yazıorumdur.
 

Size de a,e harfi veren gökçeyse şayet herkese aynı şeyi söylüyor nerdeyse demektir bu. Böyle olunca bildikleri şeyler olsa dahi soğuyor insan.
 
evet balım bi tugba iyiydi dedim onun da ertesi gunu aglama krizi gecirdim duruk yere cidden varlikla bakiyor olmasindan midir enerjimi yerle bir etmis
 
Ben genelde kayıt aldırmadıklarında yanından çıkar çıkmaz telefonuma yazıyorum bütün hafızamdakileri bence sen de öyle yap :) hatta arkadaşınla bile hiç konuşmadan direk yaz :)
 
evet balım bi tugba iyiydi dedim onun da ertesi gunu aglama krizi gecirdim duruk yere cidden varlikla bakiyor olmasindan midir enerjimi yerle bir etmis

Yapma ya kuzucum sana da mı oldu? Ya o günkü halimi sen biliyorsun çöktüm resmen=) iyi misin şimdi? Sanırım cidden enerjinin etkilenmesi varlık desteğinden, bi anda bu kadar köklü etkilenmek normal değil çünkü 1 dakikada yaşam enerjim gitti benim ahahah.

O yüzden enerji anlamında Eren Hande daha güzel bence.
 
Fal biter bitmez yaziyorum her seyi. Izin vermiyorlar nedense.

Ben genelde kayıt aldırmadıklarında yanından çıkar çıkmaz telefonuma yazıyorum bütün hafızamdakileri bence sen de öyle yap :) hatta arkadaşınla bile hiç konuşmadan direk yaz :)

Doğru diyorsunuz kızlar bilgiler tazeyken not etmek lazım, kayıt aldırmayan yanında not da aldırmaz di mi illa fal sonrası=)
 
Size de a,e harfi veren gökçeyse şayet herkese aynı şeyi söylüyor nerdeyse demektir bu. Böyle olunca bildikleri şeyler olsa dahi soğuyor insan.
Belkide kıyıda köşede kalmıs gercekten fiyat bicmeyen birini bulmak lazım. Sonucta fal bakmak gelecekten haber vermek degıldır. Bu kısmı herkes yanlıs anlıyor. Mesela sevgılınızın sıze geri dönme fikri var bi olasılık. Falcı bu olasılıgı gorur yoksa peygamberligini ilan eder gelecegı bilse. Bole öngörüsü ii olan birini bulsam arabamın anahtarını koyarım masaya :) ama yok herkes paranın pesınde yardımcı olmak falan kımsenin umrunda degıl nerdeyse
 
Kızlar Eren ve Nihal ı merak ediyorum çok sık isimleri geçiyor tecrübesi olan birileri olumlu/olumsuz bir yorum yapabilir mi?
 

Bu devirde fal bakıp fiyat biçmeyen birini bulmak çok zor da işte asıl faldan bağımsız yıldızname çok tutarlı derler işin ehli bi hoca bakınca, hatta onlar da genelde almaz para sen verirsin gönlünden koparsa falan ama yıldıznameyi bile ticarete döktüler bu devirde.

Benim fal tecrübem öyle ahkam kesecek kadar değil ancak yine de aralarında boşa umut vermeyen ve hisli olduğunu düşündüklerim var.
 
Yanında o kadar seri konuşurken o hem onu dinleyip aklını ona verip hem de yazabilecek kabiliyetin varsa valla helal olsun derim :)

Kelime tarih bile yazsan oturur aslında kafada, yoksa elbette her cümlesini not etmek mümkün değil. Bi de zaten kayıt aldırmayan nota da izin vermeyebilir bilemedim tam.
 
İstanbul Anadolu yakasında güvendiğiniz gercekten geleceğe dair tahminleri güclü olan birini tanıyomusunuz
 
Kızlar Eren ve Nihal ı merak ediyorum çok sık isimleri geçiyor tecrübesi olan birileri olumlu/olumsuz bir yorum yapabilir mi?

Nihal çok şeker bi kadın ama sanırım genelde olumlu yorum yapıyor. Bana çıkmamıştı ama anda fena değildi. Ama tarihi tutanlar da vardı Nihal'in okumuştum forumda.

Eren'e yeni baktırdım görmüşsünüzdür zaten bence onun da tespitleri yerinde, gelecek için bir şey diyemiyorum ama çıkan 2 falını biliyorum dolaylı yoldan.
 
Eren dediğin kadınlar kahvesinde biraz şişman bir adam mı? ben yıllar önce gitmiştim galiba oraya
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…