- 3 Kasım 2012
- 182
- 96
- 98
Canım en güzeli dikkatlice dinle o masadan kalkar kalkmaz al eline telefonu başla yazmayaKelime tarih bile yazsan oturur aslında kafada, yoksa elbette her cümlesini not etmek mümkün değil. Bi de zaten kayıt aldırmayan nota da izin vermeyebilir bilemedim tam.
Eren dediğin kadınlar kahvesinde biraz şişman bir adam mı? ben yıllar önce gitmiştim galiba oraya
Canım en güzeli dikkatlice dinle o masadan kalkar kalkmaz al eline telefonu başla yazmaya
Sanmıyorum çünkü 10 15 gündür arkadaşlarına yengeniz geyikleri yapan, elini tutan, evlilikle ilgili hayaller kuran adam dün gelip kız tartışma esnasında ben senin arkadaşın miyim diyor neyiz ki biz ben sana yüzük mu taktım ailemle mi tanıştırdım sen fazla anlam yuklemissin bence bize diyereeeek mis gibi takılıp sıkılınca kaçıyor. Bu durum sonrası barışma olmaz sanmıyorum bariz şerefsizlik bu be ah şu erkekler ....
ayy bana da dedi a ve eSize de a,e harfi veren gökçeyse şayet herkese aynı şeyi söylüyor nerdeyse demektir bu. Böyle olunca bildikleri şeyler olsa dahi soğuyor insan.
ayy bana da dedi a ve eama tutturdu valla
onun dışında dedikleri tutarlıydı bilemedim valla
bi arkadaş daha var..ona da demiş hatta ablasına da demişAçıkcası bana da o harflerde uyan biri var sanki ama yine de hepimize istisnasız söylemesi şüpheli geldi.
ay bana da oldu bebişim ama sen cidden cok kotu oldun :/ artik bi dahaki durak hande :)Yapma ya kuzucum sana da mı oldu? Ya o günkü halimi sen biliyorsun çöktüm resmen=) iyi misin şimdi? Sanırım cidden enerjinin etkilenmesi varlık desteğinden, bi anda bu kadar köklü etkilenmek normal değil çünkü 1 dakikada yaşam enerjim gitti benim ahahah.
O yüzden enerji anlamında Eren Hande daha güzel bence.
bi arkadaş daha var..ona da demiş hatta ablasına da demişdünden beri nasıl yaa modundayım..ama diğer dedikleri harfiyen doğruydu üzülsemmi gülsemmi bilemedim..zaten 2 konuyu mrk ediyordum ayy bilsem aramazdım ne kadar zamandır fal baktırmıyordum bi baktırayım dedim elime yüzüme bulaştı
aynen benimde aklım takılmadı değil..bakalım görücez..Hadi canım yok artık yani bildiği şeyler olsa bile bu kadar kişiye aynı tespiti yaptıysa ortada bariz bi şaibe var bence. Yine falı tutmuştur tutmamıştır geleceği çıkar çıkmaz bilemem ama hepimize aynısını demesi midemi bulandırdı biraz açıkcası=)
ay bana da oldu bebişim ama sen cidden cok kotu oldun :/ artik bi dahaki durak hande :)
Kızlar nihale ben de baktırdım çok nokta atışı yorumlar yaptı benim içimde olup kimseye itiraf edemedigim hislerimi ortaya döktü anda baya iyiydi geleceği yalnız Allah bilir çok da olunlu konustu ama kim baktıysa olunlu dedi bilmiyorumNihal çok şeker bi kadın ama sanırım genelde olumlu yorum yapıyor. Bana çıkmamıştı ama anda fena değildi. Ama tarihi tutanlar da vardı Nihal'in okumuştum forumda.
Eren'e yeni baktırdım görmüşsünüzdür zaten bence onun da tespitleri yerinde, gelecek için bir şey diyemiyorum ama çıkan 2 falını biliyorum dolaylı yoldan.
a e var mıkızlar ben dün akşam gökçe'ye ikinci kez baktırdım ama bu sefer dışarda baktırdım. iki gündür hastaydım,boğazım acıyordu hele yutkunurken. ama haberi yoktu gökçe'nin. daha fala başladığında "boğaz yollarına dikkat et sende hastalık görüyorum birkaç gün devam edecek" dedi. uyku düzenin hala bozuk,elindeki parayı da hiç tutamıyorsun harcamalarına dikkat et yoksa sıkıntı çekeceksin dedi,haklı.sevdiğim kişiyle yaşadığım tartışmayı bildi. neden tartıştığımızı vs. hatta sevdiğim kişinin bana söylediklerini söyledi. "bu adamın seninle alakalı sıkıntısı yok,bunun karakteri böyle. sana patlıyor" dedi. sevdiğim kişi de bana buna benzer cümleler kurmuştu. sevdiğim kişinin şuanki bütün sıkıntılarını anlattı. taktik verdi, o taktikleri uygularsam neler olacak diye tarottan kart açtı:) adında "ü" harfi olan bir kadının çok nazarını alıyorsun,çok kıskançlık var o kadında dedi. teyzem tam da öyle biri,adında da ü harfi var. şimdi tarihleri bekliyorum. taktikleri de mantıklı:) ben kendi adıma konuşursam en çok gökçe'yi sevdim. fala bana sırf olumlu konuşmadı, olumsuz şeyleri de söyledi. "eğer buna olumlu dersem seni kandırmış olurum" dedi. gayet memnunum yani:) şimdi tarihleri bekliyorum yine.
Ereni bilmiyorum ama digerleri iyi degil. Yeter baya kotu, nihal sadece anda iyi, handede gelecek cikmazNihale ve erene gidenler yorum yapabilir mi hande için randevu aldım yoksa o yeter mi sadece biri beni durdursun
Kız madem hatalisin deli misin gelmiş burda ya da falcılarda dolanıyorsun git çabuk özür dile bu devirde aşk kolay mı bulunuyor ??? benim hatam olsa şimdiye 10 kere kapısına gitmiştim de benim ki de tam tersi :/ adam da sen gibi hatali oldugunu biliyor ama gelmiyorKötü demis ya..en azindan benimki boyle konusmamisti ya ben ne yaptim diyorum boyle seyleri duyunca nekadar aptalmisin adami haksiz yere sucladim degerini anliyorum amma yazsmiyorum gitti adam...kusura bkma kendi derdimi yaziyom ama icim cok ama cok fena dolu cok pismanim ama geri donemiyom ondan kusura bakmayin bunu atmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?