İstanbul'da Fal - Falcılar

Kötü demis ya..en azindan benimki boyle konusmamisti ya ben ne yaptim diyorum boyle seyleri duyunca nekadar aptalmisin adami haksiz yere sucladim degerini anliyorum amma yazsmiyorum gitti adam...kusura bkma kendi derdimi yaziyom ama icim cok ama cok fena dolu cok pismanim ama geri donemiyom ondan kusura bakmayin bunu atmam lazim

Açıkcası bana da o harflerde uyan biri var sanki ama yine de hepimize istisnasız söylemesi şüpheli geldi.
bi arkadaş daha var..ona da demiş hatta ablasına da demiş dünden beri nasıl yaa modundayım..ama diğer dedikleri harfiyen doğruydu üzülsemmi gülsemmi bilemedim..zaten 2 konuyu mrk ediyordum ayy bilsem aramazdım ne kadar zamandır fal baktırmıyordum bi baktırayım dedim elime yüzüme bulaştı

Sanırım populer falcilarin arada dediklerini yazsak buraya iyi olacak gibi, sanki bikaç kalıp belirlemişler ki genelleme yapilabilir, buyuk ihtimal tutar yorumlarla aliyolar paramizi, zaman ve umudumuzu...
tabiki hepsi boyle değildir ama olan var galiba, uyanik olalim :) birbirimize destek olalim

ay bana da oldu bebişim ama sen cidden cok kotu oldun :/ artik bi dahaki durak hande :)

Hadi canım yok artık yani bildiği şeyler olsa bile bu kadar kişiye aynı tespiti yaptıysa ortada bariz bi şaibe var bence. Yine falı tutmuştur tutmamıştır geleceği çıkar çıkmaz bilemem ama hepimize aynısını demesi midemi bulandırdı biraz açıkcası=)

aynen benimde aklım takılmadı değil..bakalım görücez..

Çok mutsuzum ya yardim...

Sadece barisayim mi barismayim mi tarzinda sora soracagim ve bna ayrintili cevap verecek bi falci lazim tek konu bu..pismanliktan yuzum gulmuyo ev cenaze yerine dondurdum..ama duzgun bi falci olcak bu sorunun iki cevabi var yaz yada yazma...oyuzden atip tutma sansi coook ...para kaygisi olmayan yada sirf benm hatrima bu tek sorunuma care bulcak biri varmidir ne yapam ben

Kızlar nihale ben de baktırdım çok nokta atışı yorumlar yaptı benim içimde olup kimseye itiraf edemedigim hislerimi ortaya döktü anda baya iyiydi geleceği yalnız Allah bilir çok da olunlu konustu ama kim baktıysa olunlu dedi bilmiyorum

kızlar ben dün akşam gökçe'ye ikinci kez baktırdım ama bu sefer dışarda baktırdım. iki gündür hastaydım,boğazım acıyordu hele yutkunurken. ama haberi yoktu gökçe'nin. daha fala başladığında "boğaz yollarına dikkat et sende hastalık görüyorum birkaç gün devam edecek" dedi. uyku düzenin hala bozuk,elindeki parayı da hiç tutamıyorsun harcamalarına dikkat et yoksa sıkıntı çekeceksin dedi,haklı.sevdiğim kişiyle yaşadığım tartışmayı bildi. neden tartıştığımızı vs. hatta sevdiğim kişinin bana söylediklerini söyledi. "bu adamın seninle alakalı sıkıntısı yok,bunun karakteri böyle. sana patlıyor" dedi. sevdiğim kişi de bana buna benzer cümleler kurmuştu. sevdiğim kişinin şuanki bütün sıkıntılarını anlattı. taktik verdi, o taktikleri uygularsam neler olacak diye tarottan kart açtı:) adında "ü" harfi olan bir kadının çok nazarını alıyorsun,çok kıskançlık var o kadında dedi. teyzem tam da öyle biri,adında da ü harfi var. şimdi tarihleri bekliyorum. taktikleri de mantıklı:) ben kendi adıma konuşursam en çok gökçe'yi sevdim. fala bana sırf olumlu konuşmadı, olumsuz şeyleri de söyledi. "eğer buna olumlu dersem seni kandırmış olurum" dedi. gayet memnunum yani:) şimdi tarihleri bekliyorum yine.

a e var mı

Nihale ve erene gidenler yorum yapabilir mi hande için randevu aldım yoksa o yeter mi sadece biri beni durdursun

Kız madem hatalisin deli misin gelmiş burda ya da falcılarda dolanıyorsun git çabuk özür dile bu devirde aşk kolay mı bulunuyor ??? benim hatam olsa şimdiye 10 kere kapısına gitmiştim de benim ki de tam tersi :/ adam da sen gibi hatali oldugunu biliyor ama gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…