- 3 Kasım 2012
- 182
- 96
- 98
Nasıl ya :'( ben tugbayla handenin verdiği tarihler için şafak sayıyorum sabır taşına döndüm sen bütün hayallerimi yıktın geçtin şuanEreni bilmiyorum ama digerleri iyi degil. Yeter baya kotu, nihal sadece anda iyi, handede gelecek cikmaz
Bence de kesin ara konus gonlunu alKız madem hatalisin deli misin gelmiş burda ya da falcılarda dolanıyorsun git çabuk özür dile bu devirde aşk kolay mı bulunuyor ??? benim hatam olsa şimdiye 10 kere kapısına gitmiştim de benim ki de tam tersi :/ adam da sen gibi hatali oldugunu biliyor ama gelmiyor
Canim handeye cok once symbol nisantasinda baktirmistim, cikmadigi icin gitmedim belki simdi iyidirNasıl ya :'( ben tugbayla handenin verdiği tarihler için şafak sayıyorum sabır taşına döndüm sen bütün hayallerimi yıktın geçtin şuan( senin iyi diyebildiğin biri var mı?
50-60% diye hatirliyorumHande anda iyi mi
Bende anda iyiydi HandeHande anda iyi mi
Kız madem hatalisin deli misin gelmiş burda ya da falcılarda dolanıyorsun git çabuk özür dile bu devirde aşk kolay mı bulunuyor ??? benim hatam olsa şimdiye 10 kere kapısına gitmiştim de benim ki de tam tersi :/ adam da sen gibi hatali oldugunu biliyor ama gelmiyor
Detay bilmediğim icin sana net birşey soyleyemem ama her ne olursa olsun birinin kalbini kırmışsan ve özrunun karşılığı ne olursa olsun sen üzerine de düşen o özrü dilemelisin bırak ok sorun değil desin ama arkandan utanmaz hem hata yaptı hem bir özrü bile çok gördü nefreti taşımasın derimCunku aylar gecti cesaret edemedim o an dilicektim..simdi durup durup ne bu diycek die korkuyorum..ayrica biz asik degiliz sadece seviyoruz tuhaf bi ask bizimkisi hani dilerim de o kadar satir ozuru bir ok sorun yok cevabi alip daha da beter olmaktan korkuyorum bi yil oncede ben hataliydim dileyememistim sevdiginden eminim ama asigim diyemiyooo bi turlu...
Detay bilmediğim icin sana net birşey soyleyemem ama her ne olursa olsun birinin kalbini kırmışsan ve özrunun karşılığı ne olursa olsun sen üzerine de düşen o özrü dilemelisin bırak ok sorun değil desin ama arkandan utanmaz hem hata yaptı hem bir özrü bile çok gördü nefreti taşımasın derim
Rica ederim umarım sonu çok çok güzel olur + darısı da başıma olur benim essek de özür dilemesi gerektiğini anlarCok dogru dedin zaten benim amacimda icimin rahat etmesi ee o halde asagilanma korkusu gururu birakip dilemeliyim ...sadece beni sevmiyoki ozur beklesin coktan takmistir sallamistir unutmustur diyorum bu engel oluyo bi sene oncede kizdirmis ams dilememistm o halde diiycem Gazam mubarek olsun sizede tesekkurler konusmak rahatlatti icum acildu biraz...
Canim handeye cok once symbol nisantasinda baktirmistim, cikmadigi icin gitmedim belki simdi iyidir
50-60% diye hatirliyorumHande anda iyi mi
evet canim ama 7-8 yil olmusturHande Symbolde miydi daha önce?
Hande'nin geleceği çıkan çok var ya bilemedim enerji meselesi biraz da.
kızlar ben dün akşam gökçe'ye ikinci kez baktırdım ama bu sefer dışarda baktırdım. iki gündür hastaydım,boğazım acıyordu hele yutkunurken. ama haberi yoktu gökçe'nin. daha fala başladığında "boğaz yollarına dikkat et sende hastalık görüyorum birkaç gün devam edecek" dedi. uyku düzenin hala bozuk,elindeki parayı da hiç tutamıyorsun harcamalarına dikkat et yoksa sıkıntı çekeceksin dedi,haklı.sevdiğim kişiyle yaşadığım tartışmayı bildi. neden tartıştığımızı vs. hatta sevdiğim kişinin bana söylediklerini söyledi. "bu adamın seninle alakalı sıkıntısı yok,bunun karakteri böyle. sana patlıyor" dedi. sevdiğim kişi de bana buna benzer cümleler kurmuştu. sevdiğim kişinin şuanki bütün sıkıntılarını anlattı. taktik verdi, o taktikleri uygularsam neler olacak diye tarottan kart açtı:) adında "ü" harfi olan bir kadının çok nazarını alıyorsun,çok kıskançlık var o kadında dedi. teyzem tam da öyle biri,adında da ü harfi var. şimdi tarihleri bekliyorum. taktikleri de mantıklı:) ben kendi adıma konuşursam en çok gökçe'yi sevdim. fala bana sırf olumlu konuşmadı, olumsuz şeyleri de söyledi. "eğer buna olumlu dersem seni kandırmış olurum" dedi. gayet memnunum yani:) şimdi tarihleri bekliyorum yine.
Rica ederim umarım sonu çok çok güzel olur + darısı da başıma olur benim essek de özür dilemesi gerektiğini anlar
Eren de beğenilmemiş yani bu yorumdan onu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?