İstanbul'da Fal - Falcılar

Ereni bilmiyorum ama digerleri iyi degil. Yeter baya kotu, nihal sadece anda iyi, handede gelecek cikmaz
Nasıl ya :'( ben tugbayla handenin verdiği tarihler için şafak sayıyorum sabır taşına döndüm sen bütün hayallerimi yıktın geçtin şuan ( senin iyi diyebildiğin biri var mı?

Bence de kesin ara konus gonlunu al

Nasıl ya :'( ben tugbayla handenin verdiği tarihler için şafak sayıyorum sabır taşına döndüm sen bütün hayallerimi yıktın geçtin şuan ( senin iyi diyebildiğin biri var mı?
Canim handeye cok once symbol nisantasinda baktirmistim, cikmadigi icin gitmedim belki simdi iyidir

Hande anda iyi mi
Bende anda iyiydi Hande
gelecekle ilgili yaşadıklarım da oldu, ama tüm dedikleri çıkmadı
Çıkabilir de çıkmayabilir de bişey diyemem aslında çok zamanı geçti ama olumsuz da olmadı daha yani hala umut var çooookkk düşük, minnacık bi ihtimal de olsa

Cunku aylar gecti cesaret edemedim o an dilicektim..simdi durup durup ne bu diycek die korkuyorum..ayrica biz asik degiliz sadece seviyoruz tuhaf bi ask bizimkisi hani dilerim de o kadar satir ozuru bir ok sorun yok cevabi alip daha da beter olmaktan korkuyorum bi yil oncede ben hataliydim dileyememistim sevdiginden eminim ama asigim diyemiyooo bi turlu...

Detay bilmediğim icin sana net birşey soyleyemem ama her ne olursa olsun birinin kalbini kırmışsan ve özrunun karşılığı ne olursa olsun sen üzerine de düşen o özrü dilemelisin bırak ok sorun değil desin ama arkandan utanmaz hem hata yaptı hem bir özrü bile çok gördü nefreti taşımasın derim

Cok dogru dedin zaten benim amacimda icimin rahat etmesi ee o halde asagilanma korkusu gururu birakip dilemeliyim ...sadece beni sevmiyoki ozur beklesin coktan takmistir sallamistir unutmustur diyorum bu engel oluyo bi sene oncede kizdirmis ams dilememistm o halde diiycem Gazam mubarek olsun sizede tesekkurler konusmak rahatlatti icum acildu biraz...

Bu aksam eylem hanıma baktrdım benım için önemli bir konuydu. Saolsun cok yardımcı oldu. Nokta atısları var. Bılemıcegı seylerı bıldı. Ama sanırım gelecek ıle ılgili soledıklerı tutmasa bile motive etti saolsun.

Rica ederim umarım sonu çok çok güzel olur + darısı da başıma olur benim essek de özür dilemesi gerektiğini anlar

Hah hatırladım Gökçe 3ümüze de uyku düzenine dikkat et demişti Naiaddd

Bi de bana boğaz yollarınıza dikkat edin bu aralar hastalık bulaştırabilirsiniz birbirinize kızlara da söyledim demişti.

Uyku düzeni ve sağlık olayını bana da dedi. Kadın akrabalarına dikkat et çok nazar alıyorsun dedi bi de aynen:) Herşeyini herkese anlatma kız arkadaşlarına özellikle arkadaşların kıskanıyor nazara gelmişsin dedi benzer olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…