İstanbul'da Fal - Falcılar

Melekler kahvesinin sitesindeki ziyaretçi yorumlarına bakmıştım ben de geçen gece ama orada bayağı beğenen vardı bilemedim tam.
İlk defa baktırıosan ve bi defa baktrcaksan ii olabilir ama ikinci defa da seni hatrlıo ona gore konusuo bırazcıkda. Gerci bi cogu öle degılmı

İlk defa baktırıosan ve bi defa baktrcaksan ii olabilir ama ikinci defa da seni hatrlıo ona gore konusuo bırazcıkda. Gerci bi cogu öle degılmı

Yok ya sanmam eğer çok sık gitmiyorsan nerden hatırlayacak seni günde kaç kişiye fal bakıyorlar hatırlaması zor. Ben Mart'ta handeye baktırdım mesela geçenlerde gittim bi de, acayip tutarlıydı o zaman hayatıma girecek adamın işini söylemişti şimdi de hayatımda olan adam için aynı işi söyledi nerden hatırlasın=)

Gokce bana da sagligina dikkat er bogaz dis vs sorun yasayacaksin dedi. Hatta oyle bi soyledi ki sanki caresiz bi hastalik enerjim falin basinda dustu. a e dedi tutturamadi Ve her konuda cok cok negatifti. Dayananayip belli olan pozitif bi durumu sordum beklentin olmasin stabil dedi. Etrafimda kadinlar kiskaniyomus nazar varmis feciymis her sey bu yuzden. Sanirsin ki olucem. Adamli kisma zaten hic gelmeyeyim. Gecmisi ve bugunu bilemedigi gibi dediklerini duzeltince ters davrandi. Bi kadin tipi tarif etti gulunce elmavik kemikleri cikan, baliketli ona dikkat etcekmisim vs. Sordugum bikac soruya da hep olumsuz cevap verdi ama onun olumsuz dusunerek olmayacak dedigi sey benim zaten istemedigim bi sey :)))
Yazmaya bile deger bulmsmistim ama cok konusulunca yazayim dedim. Cikanlara gelecegin tesadufen ciktigini, bugunu de genelleme ile ehh iste tutturabilecegini dusunuyorum

Hahaha uyku duzeni ve kizlara iyi kotu anlatma ve harcamalara dikkat! Aynen benim falim

Hahaha uyku duzeni ve kizlara iyi kotu anlatma ve harcamalara dikkat! Aynen benim falim

Demek ki hastalık, kıskanma, nazar ve a-e olayı hepimize söylenmiş. Ama kk kadınlarından kaçmaz herkese aynı şeyi söyleyecekken bir daha düşünsün falcılar:) ha bir de bana da harcamalarına dikkat et demişti Narkissos 'a dediği gibi hoş onda haksız değildi:)

Bence pek cok seyimiz ortak zaten ama detaylarda cuvalliyolar iste :) bi de surekli ben pembe tablocu degilim deyip durdu, tamam tabi ki olma da felaket tellaligina da luzum yok. Once ani bil sonra inanalim sana di mi?

bana da harcamalarina dikat et dedi

Uyku duzeni,bogaz agrisi,kiskanclik kadin enerjisi ,banada soyledigi seyler gokcenin sanirim herkese soyluyor yildiznamem icinde cok iyi filan dedi 10na yakin dedi size ne dedi?

Uyku duzeni,bogaz agrisi,kiskanclik kadin enerjisi ,banada soyledigi seyler gokcenin sanirim herkese soyluyor yildiznamem icinde cok iyi filan dedi 10na yakin dedi size ne dedi?

Yıldıznameye bakıyorum diyor ama isim ve anne isminden bir hesap yapıp iyi ya da kötü diye yorumluyor ben detaylı yıldıznamenin böyle olduğunu sanmıyorum sadece genel bi yorum yapıyor. Yıldızname için herkese aynı dediğini sanmıyorum çünkü hesaplıyor bir şeyler olanı söylüyor. Bende bildiği en isabetli şey erkek arkadaşımın maddi durumu napayım ben o bilgiyi :))

Moralini bozma geleceği çok çıkan da var diye hatırlıyorum okumuştum forumda. Gönlüne göre olur inşallah=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…