İlk defa baktırıosan ve bi defa baktrcaksan ii olabilir ama ikinci defa da seni hatrlıo ona gore konusuo bırazcıkda. Gerci bi cogu öle degılmıMelekler kahvesinin sitesindeki ziyaretçi yorumlarına bakmıştım ben de geçen gece ama orada bayağı beğenen vardı bilemedim tam.
İlk defa baktırıosan ve bi defa baktrcaksan ii olabilir ama ikinci defa da seni hatrlıo ona gore konusuo bırazcıkda. Gerci bi cogu öle degılmı
Gokce bana da sagligina dikkat er bogaz dis vs sorun yasayacaksin dedi. Hatta oyle bi soyledi ki sanki caresiz bi hastalik enerjim falin basinda dustu. a e dedi tutturamadi Ve her konuda cok cok negatifti. Dayananayip belli olan pozitif bi durumu sordum beklentin olmasin stabil dedi. Etrafimda kadinlar kiskaniyomus nazar varmis feciymis her sey bu yuzden. Sanirsin ki olucem. Adamli kisma zaten hic gelmeyeyim. Gecmisi ve bugunu bilemedigi gibi dediklerini duzeltince ters davrandi. Bi kadin tipi tarif etti gulunce elmavik kemikleri cikan, baliketli ona dikkat etcekmisim vs. Sordugum bikac soruya da hep olumsuz cevap verdi ama onun olumsuz dusunerek olmayacak dedigi sey benim zaten istemedigim bi sey :)))Hah hatırladım Gökçe 3ümüze de uyku düzenine dikkat et demiştiNaiaddd
Bi de bana boğaz yollarınıza dikkat edin bu aralar hastalık bulaştırabilirsiniz birbirinize kızlara da söyledim demişti.
Hahaha uyku duzeni ve kizlara iyi kotu anlatma ve harcamalara dikkat! Aynen benim falimUyku düzeni ve sağlık olayını bana da dedi. Kadın akrabalarına dikkat et çok nazar alıyorsun dedi bi de aynen:) Herşeyini herkese anlatma kız arkadaşlarına özellikle arkadaşların kıskanıyor nazara gelmişsin dedi benzer olarak.
Hahaha uyku duzeni ve kizlara iyi kotu anlatma ve harcamalara dikkat! Aynen benim falimUyku düzeni ve sağlık olayını bana da dedi. Kadın akrabalarına dikkat et çok nazar alıyorsun dedi bi de aynen:) Herşeyini herkese anlatma kız arkadaşlarına özellikle arkadaşların kıskanıyor nazara gelmişsin dedi benzer olarak.
Gokce bana da sagligina dikkat er bogaz dis vs sorun yasayacaksin dedi. Hatta oyle bi soyledi ki sanki caresiz bi hastalik enerjim falin basinda dustu. a e dedi tutturamadi Ve her konuda cok cok negatifti. Dayananayip belli olan pozitif bi durumu sordum beklentin olmasin stabil dedi. Etrafimda kadinlar kiskaniyomus nazar varmis feciymis her sey bu yuzden. Sanirsin ki olucem. Adamli kisma zaten hic gelmeyeyim. Gecmisi ve bugunu bilemedigi gibi dediklerini duzeltince ters davrandi. Bi kadin tipi tarif etti gulunce elmavik kemikleri cikan, baliketli ona dikkat etcekmisim vs. Sordugum bikac soruya da hep olumsuz cevap verdi ama onun olumsuz dusunerek olmayacak dedigi sey benim zaten istemedigim bi sey :)))
Yazmaya bile deger bulmsmistim ama cok konusulunca yazayim dedim. Cikanlara gelecegin tesadufen ciktigini, bugunu de genelleme ile ehh iste tutturabilecegini dusunuyorum
İlk defa baktırıosan ve bi defa baktrcaksan ii olabilir ama ikinci defa da seni hatrlıo ona gore konusuo bırazcıkda. Gerci bi cogu öle degılmı
Bence pek cok seyimiz ortak zaten ama detaylarda cuvalliyolar iste :) bi de surekli ben pembe tablocu degilim deyip durdu, tamam tabi ki olma da felaket tellaligina da luzum yok. Once ani bil sonra inanalim sana di mi?Demek ki hastalık, kıskanma, nazar ve a-e olayı hepimize söylenmiş. Ama kk kadınlarından kaçmaz herkese aynı şeyi söyleyecekken bir daha düşünsün falcılar:) ha bir de bana da harcamalarına dikkat et demiştiNarkissos 'a dediği gibi hoş onda haksız değildi:)
Hahaha uyku duzeni ve kizlara iyi kotu anlatma ve harcamalara dikkat! Aynen benim falim
1 ay sabretsek olcak ama :)) dayanamayip kuyruk oluyoruzBir balon daha söndü desenize=)
1 ay sabretsek olcak ama :)) dayanamayip kuyruk oluyoruz
bana da harcamalarina dikat et dediDemek ki hastalık, kıskanma, nazar ve a-e olayı hepimize söylenmiş. Ama kk kadınlarından kaçmaz herkese aynı şeyi söyleyecekken bir daha düşünsün falcılar:) ha bir de bana da harcamalarına dikkat et demiştiNarkissos 'a dediği gibi hoş onda haksız değildi:)
bana da harcamalarina dikat et dedi
10 üzerinden 7 dedi, herkes 7 olsun die dua eder dedi :)Uyku duzeni,bogaz agrisi,kiskanclik kadin enerjisi ,banada soyledigi seyler gokcenin sanirim herkese soyluyor yildiznamem icinde cok iyi filan dedi 10na yakin dedi size ne dedi?
O farkliymis bari ama diger kaliplar herkese ayni.10 üzerinden 7 dedi, herkes 7 olsun die dua eder dedi :)
Uyku duzeni,bogaz agrisi,kiskanclik kadin enerjisi ,banada soyledigi seyler gokcenin sanirim herkese soyluyor yildiznamem icinde cok iyi filan dedi 10na yakin dedi size ne dedi?
ay resmen yemiş hepimizi ama olsun sayesinde daha guzel fal deneyimlerimiz oldu :d:)Ay boşa zaman öldürmüşüz desene neyse ama bence iyi bir şeye vesile oldu ona gitmesek o kadar falcı falcı gezmeyecektik diğerlerini denemiş olduk bahaneyle. iyi ki @seka_ yı gömdü hatun
Kızlar nihale ben de baktırdım çok nokta atışı yorumlar yaptı benim içimde olup kimseye itiraf edemedigim hislerimi ortaya döktü anda baya iyiydi geleceği yalnız Allah bilir çok da olunlu konustu ama kim baktıysa olunlu dedi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?