İstanbul'da Fal - Falcılar

Muzoya gecen sene ark imla gittik gecmis i iyi biliyor .arkadasima gelecegide bilgi beni eski sevgilimle evlendirmisti ama cikmadi harf ve durum bilir.

Uyku duzeni,bogaz agrisi,kiskanclik kadin enerjisi ,banada soyledigi seyler gokcenin sanirim herkese soyluyor yildiznamem icinde cok iyi filan dedi 10na yakin dedi size ne dedi?
benim ki sıfırmış. Kadın beni alenen sevmedi gömdü de gömdü
Valla olumsuzluk sorun değil de aktarım şekli de kötüydü "yeter ki ben haklı çıkayım da sen mutsuz ol" minvalinde bıyık altı sırıtıyordu. Buraya durumumu yazmak istemiyorum ama özelimi hadicanimsendee ve Naiaddd biliyorlar anlık ve geçmiş tespiti de sıfır. Dikkatimi çeken; beden dilimi okudukça yorumu şekillendi. Diplerim gelmişti ona bakarak da fiziksel değişim yapıcaksın dedi ee yapıcam tabi dibim ağzıma indi

Ya birkaç kişi de Gökçe'yi öyle övmüştü ki, ben de baktırayım diye düşünmüştüm. Sizin yazdıklarınızı okuyunca, iyi ki baktırmamışım dedim şimdi...

Yani açıkcası kendisini yerme gibi bi fikrim yoktu şahsi olarak. Bence tatlı da kadın üstelik.

Kendisiyle ilgili ilk mesajımda hani beklentim yüksek olduğu için çok tatmin olmadığımı belirttim sadece yoksa kötü demedim ki diyemezdim ta ki hepimize ortak söylediği şeyler olduğunu anlayana kadar... Durum böyle olunca insan bi durup düşünüyor tabi=) Siz bilirsiniz baktırın baktırmayın diyemem ama kuvvetle muhtemel bu ortak söylediklerini size de söyleyecek karar sizin yine de.

Beni de gomdu sekerim valla :) ve aynen bugunku durumu bilemeyince hakli olma savasina girdi, acayip enerjim dustu ve yazdim ya yukarids olumlu ve ilerleyecek tarihi belli duuuma bile stabil dedi

Beni de gomdu sekerim valla :) ve aynen bugunku durumu bilemeyince hakli olma savasina girdi, acayip enerjim dustu ve yazdim ya yukarids olumlu ve ilerleyecek tarihi belli duruma bile stabil dedi. Ozellikle bildigim ve teyit icin sordugum her seyde cuvalladi

Beni de gomdu sekerim valla :) ve aynen bugunku durumu bilemeyince hakli olma savasina girdi, acayip enerjim dustu ve yazdim ya yukarids olumlu ve ilerleyecek tarihi belli duuuma bile stabil dedi
Ben başta çok düştüm ama sonra düşündük tek bir tespiti doğru değil ve koşarak tuğbaya gittik

Gokce valla ayni seyleri bana da soyledi desem. Mevsim itibari ile hasta olmamak mumkun mu ? Bi de harcamalarina dikkat demisti. Boş bi faldı

Son düzenleme:
Sanırım biraz tez canlılıgımdan bırazda caresizlikten dolayı gezdiklerimi sayabilirim belki yardımcı olur;
Almina cafe biri vardı. Sanırım en iilerden biriydi
Eylem hanım tlefonda bakıo. Oda cok iyi ve yardımcı oldu saolsun basından savmadı
Melekler kahvesinde kadir ve muzo cok ii ama ikinci seferde tatmın edici konusmaları olmuo.
Bakırkoyde edi ve nese hanım var. 10 üzerinden 4-5 olur yani.
Cafelaf da candan hanım var iskambil kagıtlarına bakıo ii ama cıkmıo.
Öle yani

Baktırmadım bilemem ama son gidenlere göre Gökçe herkese genel tutar şeyler söylemiş gözüküyor :)
Gitmeyi düşünüyordum, vaz geçtim...

Peki yok mu hiç çıkan fal haberiiii? :)

Baktırmadım bilemem ama son gidenlere göre Gökçe herkese genel tutar şeyler söylemiş gözüküyor :)
Gitmeyi düşünüyordum, vaz geçtim...

Peki yok mu hiç çıkan fal haberiiii? :)

Gokce ile ilgili bir sey daha bir arkadasima da tutturamayinca kiz bugunu hic soylemedin ki nerden anlicam bunlarin olacagini dediginde, sen bugununu gecmisini bilmiyor musun ben sana gelecegini soyluyorum bu yildizname vs. demis.

acikcasi ben cok pazar tarzi oldugunu dusunuyorum, gidenlere cikanlar da zaten cok gundelik konular, tartisma gorusme vb.

Siz derken aslında sizinle birlikte bana da aynı şeyleri dedi diyen arkadaşları da kastetmiştim. :)
Herkese söylenen: İçinde "A e" harfi olan biri olacak, boğaz veya solunum yollarına dikkat et, uyku düzensizliğin var, bir kadından nazar alıyorsun ve harcamalarına dikakt et"i duymak için 30 ya da 50 TL vermeye hiç gerek yok. Zaten fallara bir sürü para verdik şimdiye kadar...

Herkese ezberden ve aynı şeyi söyleyerek falcı olunmaz. Kimse üzerine alınmasın ve kızmasın ama bunun adı dolandırıcılık oluyor bence. İnsanların umutlarıyla oynayıp, herkese aynı şeyi söylemek ve de üstüne para almak vicdansızlıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…