- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Melekler kahvesinin sitesinde muzo diye biri övülmüş giden var mı
benim ki sıfırmış. Kadın beni alenen sevmedi gömdü de gömdüUyku duzeni,bogaz agrisi,kiskanclik kadin enerjisi ,banada soyledigi seyler gokcenin sanirim herkese soyluyor yildiznamem icinde cok iyi filan dedi 10na yakin dedi size ne dedi?
benim ki sıfırmış. Kadın beni alenen sevmedi göndümde gömdü
tespitin tespitiGömmese Tuğba ve Eren'den mahrum kalacaktın nabeeer ay iyilik de yaramıyor bi sor ama niye gömdü
Kızlar bi de meleklerin siteyi incelerken Kadir diye birinden bahsedilmiş bi ara ona baktıran var mı?
Muzo ve Emreye baktirdim muzoyi yazdim Emrede vasatti bana gore.
Ya birkaç kişi de Gökçe'yi öyle övmüştü ki, ben de baktırayım diye düşünmüştüm. Sizin yazdıklarınızı okuyunca, iyi ki baktırmamışım dedim şimdi...Bir balon daha söndü desenize=)
Ya birkaç kişi de Gökçe'yi öyle övmüştü ki, ben de baktırayım diye düşünmüştüm. Sizin yazdıklarınızı okuyunca, iyi ki baktırmamışım dedim şimdi...
Beni de gomdu sekerim valla :) ve aynen bugunku durumu bilemeyince hakli olma savasina girdi, acayip enerjim dustu ve yazdim ya yukarids olumlu ve ilerleyecek tarihi belli duuuma bile stabil dedibenim ki sıfırmış. Kadın beni alenen sevmedi gömdü de gömdü
Valla olumsuzluk sorun değil de aktarım şekli de kötüydü "yeter ki ben haklı çıkayım da sen mutsuz ol" minvalinde bıyık altı sırıtıyordu. Buraya durumumu yazmak istemiyorum ama özelimihadicanimsendee ve Naiaddd biliyorlar anlık ve geçmiş tespiti de sıfır. Dikkatimi çeken; beden dilimi okudukça yorumu şekillendi. Diplerim gelmişti ona bakarak da fiziksel değişim yapıcaksın dedi ee yapıcam tabi dibim ağzıma indi
Beni de gomdu sekerim valla :) ve aynen bugunku durumu bilemeyince hakli olma savasina girdi, acayip enerjim dustu ve yazdim ya yukarids olumlu ve ilerleyecek tarihi belli duruma bile stabil dedi. Ozellikle bildigim ve teyit icin sordugum her seyde cuvalladibenim ki sıfırmış. Kadın beni alenen sevmedi gömdü de gömdü
Valla olumsuzluk sorun değil de aktarım şekli de kötüydü "yeter ki ben haklı çıkayım da sen mutsuz ol" minvalinde bıyık altı sırıtıyordu. Buraya durumumu yazmak istemiyorum ama özelimihadicanimsendee ve Naiaddd biliyorlar anlık ve geçmiş tespiti de sıfır. Dikkatimi çeken; beden dilimi okudukça yorumu şekillendi. Diplerim gelmişti ona bakarak da fiziksel değişim yapıcaksın dedi ee yapıcam tabi dibim ağzıma indi
Ben başta çok düştüm ama sonra düşündük tek bir tespiti doğru değil ve koşarak tuğbaya gittikBeni de gomdu sekerim valla :) ve aynen bugunku durumu bilemeyince hakli olma savasina girdi, acayip enerjim dustu ve yazdim ya yukarids olumlu ve ilerleyecek tarihi belli duuuma bile stabil dedi
Ben başta çok düştüm ama sonra düşündük tek bir tespiti doğru değil ve koşarak tuğbaya gittik[/QUOTE
Baktırmadım bilemem ama son gidenlere göre Gökçe herkese genel tutar şeyler söylemiş gözüküyor :)
Gitmeyi düşünüyordum, vaz geçtim...
Peki yok mu hiç çıkan fal haberiiii? :)
Yani açıkcası kendisini yerme gibi bi fikrim yoktu şahsi olarak. Bence tatlı da kadın üstelik.
Kendisiyle ilgili ilk mesajımda hani beklentim yüksek olduğu için çok tatmin olmadığımı belirttim sadece yoksa kötü demedim ki diyemezdim ta ki hepimize ortak söylediği şeyler olduğunu anlayana kadar... Durum böyle olunca insan bi durup düşünüyor tabi=) Siz bilirsiniz baktırın baktırmayın diyemem ama kuvvetle muhtemel bu ortak söylediklerini size de söyleyecek karar sizin yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?