İstanbul'da Fal - Falcılar

Bir de ben nedeni ne olursa olsun kullandiklari isimle hesap numarasi isimleri farkli olanlara da guven duymuyorum: Eylem ve Gokce boyle

Bir de ben nedeni ne olursa olsun kullandiklari isimle hesap numarasi isimleri farkli olanlara da guven duymuyorum: Eylem ve Gokce boyle
Hesap numarasındakı ismin farklı olmasının bi sakıncası varmı? Yani egerki ii bakıosa ben pek önemsemedim hic :/

Bu arada dünyada en son uyku sorunu olan kişiyim hani böyle söyledim diye olursa bilemem de o ana kadar yoktu:))
Karşıma çıkacak yeni kişinin isminde e varmış a da olabilirmiş onu bana da söyledi bu arada

Moralini bozma geleceği çok çıkan da var diye hatırlıyorum okumuştum forumda. Gönlüne göre olur inşallah=)

İnşallah canım benim , zaten bildigi şeyler çok enteresandı . Gelecekle ilgili de çok iyi konustu pembe tablo yapmadıysa ve cıakrsa super olur . Bu arada Binnaz abla da Ceren Esemen e baktırdım , o da nokta atışları yaptı .

Bu arada dünyada en son uyku sorunu olan kişiyim hani böyle söyledim diye olursa bilemem de o ana kadar yoktu:))
Karşıma çıkacak yeni kişinin isminde e varmış a da olabilirmiş onu bana da söyledi bu arada

Benim aklıma, şimdi şu takıldı. Bir iki kişiye, kafalarındaki kişiyle ilgili taktik vermişti Gökçe. Şimdi kimdi hatırlamıyorum ama birisi: "Taktikler tuttu, adam bana geri döndü." demişti. Acaba taktiklerde mi hep aynı? O kafama takıldı...

Ben soracaktim bunu inan...o taktikleri...
valla bana hepsi taktik verdi ama hicbirinin dedigi gibi olmadi

Angelsnil demişti taktik verdi yaptım oldu diye. Taktik neydi bilmem=)

Teşekkür ederim bilgi için

Telefonda bakan eylem kimdir nasıl bakar ne falı bakar ne kadar alır hep kaçırmışım bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…