İyi ki herkes yazıyor falcı deneyimlerini... Şu kişi, bana bunu dedi böyle davrandı diye....
Böylece, ortada falcıyım diye dolaşan ama ezberden konuşanlara boşu boşuna para vermiyoruz. Hep derim: "İyi olan kazansın. Diğerleri piyasadan yaylansın"
Yaşasın fal dayanışması...
Hesap numarasındakı ismin farklı olmasının bi sakıncası varmı? Yani egerki ii bakıosa ben pek önemsemedim hic :/Bir de ben nedeni ne olursa olsun kullandiklari isimle hesap numarasi isimleri farkli olanlara da guven duymuyorum: Eylem ve Gokce boyle
Hesap numarasındakı ismin farklı olmasının bi sakıncası varmı? Yani egerki ii bakıosa ben pek önemsemedim hic :/
Bana veGokce valla ayni seyleri bana da soyledi desem. Mevsim itibari ile hasta olmamak mumkun mu ? Bi de harcamalarina dikkat demisti. Boş bi faldı
Bu arada dünyada en son uyku sorunu olan kişiyimSiz derken aslında sizinle birlikte bana da aynı şeyleri dedi diyen arkadaşları da kastetmiştim. :)
Herkese söylenen: İçinde "A e" harfi olan biri olacak, boğaz veya solunum yollarına dikkat et, uyku düzensizliğin var, bir kadından nazar alıyorsun ve harcamalarına dikakt et"i duymak için 30 ya da 50 TL vermeye hiç gerek yok.Zaten fallara bir sürü para verdik şimdiye kadar...
Herkese ezberden ve aynı şeyi söyleyerek falcı olunmaz. Kimse üzerine alınmasın ve kızmasın ama bunun adı dolandırıcılık oluyor bence.İnsanların umutlarıyla oynayıp, herkese aynı şeyi söylemek ve de üstüne para almak vicdansızlıktır.
Moralini bozma geleceği çok çıkan da var diye hatırlıyorum okumuştum forumda. Gönlüne göre olur inşallah=)
Ben diğerlerini bilmiyorum ama ereni çok beğendimMelekler kahvesini deniycem muzo mu kadir mi ya da başka var mı önerdiğiniz
Ben başta çok düştüm ama sonra düşündük tek bir tespiti doğru değil ve koşarak tuğbaya gittik
Bu arada dünyada en son uyku sorunu olan kişiyimhani böyle söyledim diye olursa bilemem de o ana kadar yoktu:))
Karşıma çıkacak yeni kişinin isminde e varmış a da olabilirmiş onu bana da söyledi bu arada
Tuğbanın falı gerçekten hayatımda baktırdığım en iyi faldı tabi geleceğe bel bağlamıyorum ama bir falcı ancak bu kadar detay bilebilirdiPeki Tuğba'nın falından memnun kaldınız mı?
Benim aklıma, şimdi şu takıldı. Bir iki kişiye, kafalarındaki kişiyle ilgili taktik vermişti Gökçe. Şimdi kimdi hatırlamıyorum ama birisi: "Taktikler tuttu, adam bana geri döndü." demişti. Acaba taktiklerde mi hep aynı? O kafama takıldı...
Benim aklıma, şimdi şu takıldı. Bir iki kişiye, kafalarındaki kişiyle ilgili taktik vermişti Gökçe. Şimdi kimdi hatırlamıyorum ama birisi: "Taktikler tuttu, adam bana geri döndü." demişti. Acaba taktiklerde mi hep aynı? O kafama takıldı...
Teşekkür ederim bilgi içinDegil dogum haritasi astrolohlji yildizname islami bilimlerle maneviyati guclu durugoru sahibi kisilerle asil olarak ucretsiz bakilan com esku bir fal cesidiki aslunda bir isin hayirli mi deilmi olup olmuycagini bakilmak icin cikan bir faldi simdi ticarete dokuldu tabii malesef..
Zehra cikmiyor mu artik sana da?kızlaaar önerebileceğiniz falcı var mıı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?