İstanbul'da Fal - Falcılar

Tuğbanın falı gerçekten hayatımda baktırdığım en iyi faldı tabi geleceğe bel bağlamıyorum ama bir falcı ancak bu kadar detay bilebilirdi
Ben ilk kez baktirdim Tugba'ya; tarihler ve sorularimin cevabi genelde Kasim ayini gosteriyor. Simdi beklemedeyim. Su an ile ilgili soyledikleri iyiydi. Umarim, gelecegi de en azindan ask ve is olarak tutturur.

Ben ilk kez baktirdim Tugba'ya; tarihler ve sorularimin cevabi genelde Kasim ayini gosteriyor. Simdi beklemedeyim. Su an ile ilgili soyledikleri iyiydi. Umarim, gelecegi de en azindan ask ve is olarak tutturur.
Yine de tarihlere takılma insan aklından çıkarınca daha kolay gerçekleşiyor sanki:)

merhaba bayanlar geçen hafta pazar günü fal baktırmıştım hatta salı günü de sizlerle paylaşmıştım bunu. mum falı baktırmıştım ve bana o kadar güzel şeyler söylemiştiki Serdar bey mum falında şu an şokun etkisindeyim ve bana 4 tane harf vermişti şuan o geçmişimdeki kişi ile buluştum. 4 sene önce evleneceğim insandı kendisi ve şuan benden vazgeçemediğini söylüyor. Bu adam çok değişik bir adam Serdar beyden bahsediyorum. kendisi ünlü medyum yaşayacaklarımı bu kadar ayrıntılı bilebilceğini düşünmüyordum ama şu an hepsini yaşıyorum. sizlerede tavsiye ederim kızlar hemde şiddetle. Yeride bakırköyde big life cafe de bakıyor.yolunuz düşerse bakırköye kesinlikle bi uğrayın derim.bakırköy ebuziya caddesinin sonuna gelmeden arada sokakda kalıyor yeri.

yeni uye ve alelacele tavsiye edince biz pek inanmiyoruz sekerim

Burnuma reklam kokusu geliyor:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…