Ben ilk kez baktirdim Tugba'ya; tarihler ve sorularimin cevabi genelde Kasim ayini gosteriyor. Simdi beklemedeyim. Su an ile ilgili soyledikleri iyiydi. Umarim, gelecegi de en azindan ask ve is olarak tutturur.Tuğbanın falı gerçekten hayatımda baktırdığım en iyi faldı tabi geleceğe bel bağlamıyorum ama bir falcı ancak bu kadar detay bilebilirdi
Tuğba nerde fal bakıyor?Ben ilk kez baktirdim Tugba'ya; tarihler ve sorularimin cevabi genelde Kasim ayini gosteriyor. Simdi beklemedeyim. Su an ile ilgili soyledikleri iyiydi. Umarim, gelecegi de en azindan ask ve is olarak tutturur.
Yine de tarihlere takılma insan aklından çıkarınca daha kolay gerçekleşiyor sanki:)Ben ilk kez baktirdim Tugba'ya; tarihler ve sorularimin cevabi genelde Kasim ayini gosteriyor. Simdi beklemedeyim. Su an ile ilgili soyledikleri iyiydi. Umarim, gelecegi de en azindan ask ve is olarak tutturur.
Damlalar türkü evi diye bir yer taksimdeTuğba nerde fal bakıyor?
TeşekkürlerDamlalar türkü evi diye bir yer taksimde
Omru hayayimda gittigim en iyi falci meldaydi. kadin ne dese cikiyor benim hamile kacagim ayi bile soyledi.
Rica ederim:)Teşekkürler
hemen acıklama bekliyoruz kim bu meldaOmru hayayimda gittigim en iyi falci meldaydi. kadin ne dese cikiyor benim hamile kacagim ayi bile soyledi.
birsen hanımın numarası varsa banada yollayabilirmisin mail adresimi versem?banada gop birsen hanımın telini yollarmısınız.
Melda kim nerede bakiyor? Ilk kez duyuyorum
hemen acıklama bekliyoruz kim bu melda
merhaba bayanlar geçen hafta pazar günü fal baktırmıştım hatta salı günü de sizlerle paylaşmıştım bunu. mum falı baktırmıştım ve bana o kadar güzel şeyler söylemiştiki Serdar bey mum falında şu an şokun etkisindeyim ve bana 4 tane harf vermişti şuan o geçmişimdeki kişi ile buluştum. 4 sene önce evleneceğim insandı kendisi ve şuan benden vazgeçemediğini söylüyor. Bu adam çok değişik bir adam Serdar beyden bahsediyorum. kendisi ünlü medyum yaşayacaklarımı bu kadar ayrıntılı bilebilceğini düşünmüyordum ama şu an hepsini yaşıyorum. sizlerede tavsiye ederim kızlar hemde şiddetle. Yeride bakırköyde big life cafe de bakıyor.yolunuz düşerse bakırköye kesinlikle bi uğrayın derim.bakırköy ebuziya caddesinin sonuna gelmeden arada sokakda kalıyor yeri.
yeni uye ve alelacele tavsiye edince biz pek inanmiyoruz sekerim
merhaba bayanlar geçen hafta pazar günü fal baktırmıştım hatta salı günü de sizlerle paylaşmıştım bunu. mum falı baktırmıştım ve bana o kadar güzel şeyler söylemiştiki Serdar bey mum falında şu an şokun etkisindeyim ve bana 4 tane harf vermişti şuan o geçmişimdeki kişi ile buluştum. 4 sene önce evleneceğim insandı kendisi ve şuan benden vazgeçemediğini söylüyor. Bu adam çok değişik bir adam Serdar beyden bahsediyorum. kendisi ünlü medyum yaşayacaklarımı bu kadar ayrıntılı bilebilceğini düşünmüyordum ama şu an hepsini yaşıyorum. sizlerede tavsiye ederim kızlar hemde şiddetle. Yeride bakırköyde big life cafe de bakıyor.yolunuz düşerse bakırköye kesinlikle bi uğrayın derim.bakırköy ebuziya caddesinin sonuna gelmeden arada sokakda kalıyor yeri.
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum gezerken burası dikkatimi çekti bende sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Bakırköy ebuziya caddesinde gezerken bi beyefendi ile karşılaştım fal bakacağını söyledi bi şekilde ikna etti beni. bende denemek istedim ismi bu arada Serdar Bey. yani 17 çeşit falbaktıgını söyledi dikkatimi en çok mum falı çekti. bende ilkdefa duydum ve baktırmadanda edemedim. Çok güzel enerjisi ve tecrübesi diğer baktırmış olduğum falları resmen geride bıraktı.Denemek istersiniz die düşündüm hemde ilk mesajımdada sizlere bu şekilde yardımcı olmak istedim. Yanlış hatırlamıyorsam kiliseden aşağıda sol tarafta kalıyordu galiba. herkese hayırlı günler :)
neyse ki alelacele tavsiyede bulundumyeni uye ve alelacele tavsiye edince biz pek inanmiyoruz sekerim
Damlalar Cafe -Taksim.Tuğba nerde fal bakıyor?
Yarın ogleden sonra gidicem onaDamlalar Cafe -Taksim.
Uyku düzeni ve sağlık olayını bana da dedi. Kadın akrabalarına dikkat et çok nazar alıyorsun dedi bi de aynen:) Herşeyini herkese anlatma kız arkadaşlarına özellikle arkadaşların kıskanıyor nazara gelmişsin dedi benzer olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?