İstanbul'da Fal - Falcılar

Kadın akrabalara dikkat et, nazar değdiriyorlar lafını bana da söyledi gökçe. A ve e yi zaten soyledi gökçe iyi değil bence. Aa hatta kız arkadas olayını da söyledi. " kızlarla anlaşamıyorsun, erkeklerle daha iyi anlaşıyorsun" gibi bir sey söylemişti.

Haha aynen bu lafların hepsi istisnasız bana da söylendi.

Ya kızlar eylem hakkında kimse birşey söylemeyecek mi nasıldır iyi midir daha önce baktıranlar neredesiniz

Herkese ayni seyi soyleyen, ezberden konusan La Porte Ayhan'dan sonra Gokce de elimizde patladi. Falda, bir devir daha kapandi anlasilan. Gokce devri de kapandi.

Ya kızlar eylem hakkında kimse birşey söylemeyecek mi nasıldır iyi midir daha önce baktıranlar neredesiniz
Gecen gun baktı bana evet cogu seyi bildi tarihlerini beklıorum. Tavsıye edebılırım

Bunu bana da söyledi "sen de benim gibisin erkeklerle daha iyi anlaşırsın" dedi ay gökçe tam sahtekar çıktı

kızlar taksim'de kime gitsek falcı olarak? en son melekler kahvesinde eren ve emre'yi elemiştik sanırm. kadınlar kahvesi zaten konuşmaya gerek yok. tuğba, yeter dışında kimse var mı tavsiye edeceğiniz?

kızlar savunmak istemiyorum enerji meselesi sanırım bilemiyorum
bana evleneceğimi falan hep zehra hanım söylemişti burada adım adım paylaştım mesela
nişandan sonra kayınvalide ile aramda sıkıntılar olacağını falan söylemişti o dedikleri de çıktı ki evlenme tarihim uzadı kayınvalide adayım yüzünden...
hatta burada tepki topladığım için uzun bir süre yorum yapmadım ama dün gece yıldızname baktırınca istemsiz burada sizlerle paylaşmak istedim
memnun kalanlarda var kalmayanlar da karşılıklı sanırım enerjiyle alakalı heralde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…