Kadın akrabalara dikkat et, nazar değdiriyorlar lafını bana da söyledi gökçe. A ve e yi zaten soyledigökçe iyi değil bence. Aa hatta kız arkadas olayını da söyledi. " kızlarla anlaşamıyorsun, erkeklerle daha iyi anlaşıyorsun" gibi bir sey söylemişti.
Herkese ayni seyi soyleyen, ezberden konusan La Porte Ayhan'dan sonra Gokce de elimizde patladi. Falda, bir devir daha kapandi anlasilan. Gokce devri de kapandi.Kadın akrabalara dikkat et, nazar değdiriyorlar lafını bana da söyledi gökçe. A ve e yi zaten soyledigökçe iyi değil bence. Aa hatta kız arkadas olayını da söyledi. " kızlarla anlaşamıyorsun, erkeklerle daha iyi anlaşıyorsun" gibi bir sey söylemişti.
Canim yazdik eski sayfalarda gecen sene 1-2 ay meshurdu gelecek cikmadi genelde ivir zivir disindaYa kızlar eylem hakkında kimse birşey söylemeyecek mi nasıldır iyi midir daha önce baktıranlar neredesiniz
Hadi ya Bana telefonda bakan birileri lazım eylemi de sildim listeden o zamanCanim yazdik eski sayfalarda gecen sene 1-2 ay meshurdu gelecek cikmadi genelde ivir zivir disinda
Gecen gun baktı bana evet cogu seyi bildi tarihlerini beklıorum. Tavsıye edebılırımYa kızlar eylem hakkında kimse birşey söylemeyecek mi nasıldır iyi midir daha önce baktıranlar neredesiniz
benimki de doldu.Bana tuğbanın verdiği tarih doldu
Bunu bana da söyledi "sen de benim gibisin erkeklerle daha iyi anlaşırsın" dedi ay gökçe tam sahtekar çıktıKadın akrabalara dikkat et, nazar değdiriyorlar lafını bana da söyledi gökçe. A ve e yi zaten soyledigökçe iyi değil bence. Aa hatta kız arkadas olayını da söyledi. " kızlarla anlaşamıyorsun, erkeklerle daha iyi anlaşıyorsun" gibi bir sey söylemişti.
nerede bakıyor o canım?zehra hanıma yıldızname baktırdım şoktayım şuan
canım ankarada o ben telefonda baktırdım bu arada geçen falcı sormuştum yine telefonda fatoş diye bir kadına baktırdım ama tatmin olmadımnerede bakıyor o canım?
canım ankarada o ben telefonda baktırdım bu arada geçen falcı sormuştum yine telefonda fatoş diye bir kadına baktırdım ama tatmin olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?