İstanbul'da Fal - Falcılar

Sevim ile Zehra parelel mi konustular peki sana?

Gökçeye telefonda baktirdim, bana da aynı şeyleri dedi. Nedir bu? Pes! Sende benim gibisin erkeklerle daha iyi anlasiyorsun, üzerinde ağır kadın nazari var, uyku düzenine dikkat et bozulacak, kiz arkadaslarina dikkat et, çevreni daralt, sağlık problemi yasayabilirsin, harcamalarına dikkat et vs diye burada yazılan herseyi. Zaten bunları dedikten sonra sorularini sor dedi ve soru cevap şeklinde sohbet havasında gitti fal.

Ayrıca Zehra'ya geçen yıl baktirmistim telefonda. Dediği hicbirsey çıkmadigi gibi birde benden 5.000 tl istedi üzerinde büyü var, istanbulda bir partinin hocasını tanıyorum seni ona yönlendireyim büyülerini çözsun diye. Dolandirici bi kadın yani. Baktirdiktan sonra bu sitede arattigimda da birkac kişinin öyle parasini almıs ve hicbirsey yapmamış. Yazmis bi iki kisi okumustum.
Boşuna kimse para vermesin böyle kisilere sahtekarlar insanların bunalim anından, caresizliginden faydalanıp paralarını almaya çalışıyor.

Sevim ile Zehra parelel mi konustular peki sana?
evet canım sevim hanımda iyiydi aslında ama o telefonda bakmadığını söyledi bir iki defa baktı bana sonra ben telefonla uğraşamıyorum evime gelenlere bakıyorum demişti bende bir daha rahatsız etmedim

Hangisine inanmaliyim sence ikisi farkli konustuysa?
ben fal olayına inanmamaya çalışanlardanım çok fazla anlamlar yüklemiyorum.
baktırıyorum yaşayıncada aaa bak şu falcı demişti diyorum
çünkü çok beklentiye girdiğin zaman hayatın alt üst oluyor
benim çok arkdaşım var öyle hayatı fallar yüzünden zehir olan

ha birde en son biryolunvar.com da medyum aline baktırdım o da gayet iyiydi mesela ama ben güvenemiyorum internet üzerinden onunda nokta atışları vardı

Yok ben de fala gore yonlendirmiyorum hayatimi. Zehra ve sevim in ikisinin de hic iyi olmadigini dusunuyorum sadece sen memnunsun diye fikrini sordum, bence ikisi de fos ve hatta buyu islerine girdikleri icin duzembaz zaten teyze yegen ikisi

Yok ben de fala gore yonlendirmiyorum hayatimi. Zehra ve sevim in ikisinin de hic iyi olmadigini dusunuyorum sadece sen memnunsun diye fikrini sordum, bence ikisi de fos ve hatta buyu islerine girdikleri icin duzembaz zaten teyze yegen ikisi
ciddii misiiiin teyze yeğen olduklarını bilmiyorduum o kadar bahsi geçti burda kiimse söylememişti bana

KATILIYORUM...fala gitmeseydim hayatim degisik olurdu gitmeseydim iliskim bu kadar yipratici olmuycakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…