kızlar savunmak istemiyorum enerji meselesi sanırım bilemiyorum
bana evleneceğimi falan hep zehra hanım söylemişti burada adım adım paylaştım mesela
nişandan sonra kayınvalide ile aramda sıkıntılar olacağını falan söylemişti o dedikleri de çıktı ki evlenme tarihim uzadı kayınvalide adayım yüzünden...
hatta burada tepki topladığım için uzun bir süre yorum yapmadım ama dün gece yıldızname baktırınca istemsiz burada sizlerle paylaşmak istedim
memnun kalanlarda var kalmayanlar da karşılıklı sanırım enerjiyle alakalı heralde:)
evet canım sevim hanımda iyiydi aslında ama o telefonda bakmadığını söyledi bir iki defa baktı bana sonra ben telefonla uğraşamıyorum evime gelenlere bakıyorum demişti bende bir daha rahatsız etmedimSevim ile Zehra parelel mi konustular peki sana?
Bana ikisi farklikonustu da:)))evet canım sevim hanımda iyiydi aslında ama o telefonda bakmadığını söyledi bir iki defa baktı bana sonra ben telefonla uğraşamıyorum evime gelenlere bakıyorum demişti bende bir daha rahatsız etmedim
Hangisine inanmaliyim sence ikisi farkli konustuysa?evet canım sevim hanımda iyiydi aslında ama o telefonda bakmadığını söyledi bir iki defa baktı bana sonra ben telefonla uğraşamıyorum evime gelenlere bakıyorum demişti bende bir daha rahatsız etmedim
benim zaten standart sorunlarım vardı ikisinede baktırdığımda ilişki sorunlarım iş sorunlarım vs. belki tahmin etmek daha kolay olduğu için ikiside paralel gittiBana ikisi farklikonustu da:)))
ben fal olayına inanmamaya çalışanlardanım çok fazla anlamlar yüklemiyorum.Hangisine inanmaliyim sence ikisi farkli konustuysa?
ben fal olayına inanmamaya çalışanlardanım çok fazla anlamlar yüklemiyorum.
baktırıyorum yaşayıncada aaa bak şu falcı demişti diyorum
çünkü çok beklentiye girdiğin zaman hayatın alt üst oluyor
benim çok arkdaşım var öyle hayatı fallar yüzünden zehir olan
canım o da ankarada ama ben evine hiç gitmedimBu sevimin evi nerde ?
Ben baktırdım ona tamam ya, o da ahım şahım değildi...canım o da ankarada ama ben evine hiç gitmedim
ciddii misiiiinYok ben de fala gore yonlendirmiyorum hayatimi. Zehra ve sevim in ikisinin de hic iyi olmadigini dusunuyorum sadece sen memnunsun diye fikrini sordum, bence ikisi de fos ve hatta buyu islerine girdikleri icin duzembaz zaten teyze yegen ikisi
benimde çok uzun zaman geçti baktıralıBen baktırdım ona tamam ya, o da ahım şahım değildi...
Ay yuh bunu bana da dedı yok artıkBunu bana da söyledi "sen de benim gibisin erkeklerle daha iyi anlaşırsın" dedi ay gökçe tam sahtekar çıktı
ben fal olayına inanmamaya çalışanlardanım çok fazla anlamlar yüklemiyorum.
baktırıyorum yaşayıncada aaa bak şu falcı demişti diyorum
çünkü çok beklentiye girdiğin zaman hayatın alt üst oluyor
benim çok arkdaşım var öyle hayatı fallar yüzünden zehir olan
+1Ay yuh bunu bana da dedı yok artık
+1 bi de dikkat ceken kiskanilan bir kadinsin ondan kadinlar sevmez seni dedi
Hahahah aynen bunu bana da dedi+1 bi de dikkat ceken kiskanilan bir kadinsin ondan kadinlar sevmez seni dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?